- 4 Mart 2013
- 235
- 166
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.221
saol canım 30 haziranda kısmetse
Bir haftaya kalmaz ararlar cnm bn 18+3 de olmuştumkızlar aşı için arıycaz dediler aramadılar beni ne zamn olcam ben
Bir haftaya kalmaz ararlar cnm bn 18+3 de olmuştum
benimde yaklaşık bir aydır ağrıyor dr.um kalsiyum magnezyum eksiliyor ondandır dedi ilaç verdi ama işe yararmı bilmemkuyruk sokumumda pazardan beri ağrı var kızlar
çanak bir genişleyemedi gitti
Bende bu bilimsel aciklamaya gore erkek olacagini dusunuyordum ama kiz oldu ☺bilimsel aciklama bile ise yaramadi benim tahminim deBence sağda ya da solda olmasının cinsiyet ile alakası yok , hepimiz merak edip bir şeylere bağlamaya çalışıyoruz
Yumurta xy kromozomlu sperm ile döllenirse erkek , xx kromozomlu sperm ile döllenirse kız olur
Kız , erkek ihtimalini arttıran bir şey var ama yumurtanın çatladığı gün ilişkiye girince xy spermleri daha hızlı yüzdüğünden erkek olma ihtimali yüksek oluyor . Yumurta çatlamadan ilişkiye girilirse xy spermleri daha çabuk öldüğünden uzun ömürlü ve hazırda bekleyen xx sperminin yumurtayı Döllenme ihtimali dolayısıyla kız olma ihtimali artıyor.Bilimsel bir açıklama getirmek istedim , bildiğim kadarıyla :)
Allah yardımcınız olsun inşallahGunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelımEnse kalınlığımız var...
Benide arayan olmadı ama doktoruma sordum haftaya yaptırıcamkızlar aşı için arıycaz dediler aramadılar beni ne zamn olcam ben
Ben sabah 8 de geldim kapida kaldim 15 dakika bekledik ☺yarin bende mi gec gelsemGünaydın bu arada
Ben de bugün 9 gibi çıkacağım , malum kapıda kalmak istemiyorum :)
Edelim inş hayırlı sonuçlar alırsın, duadan başka da insanın elinden hiçbirşey gelmiyor malesef, büyük cevşende tahmidiye duası var, okunmasının çok iyi olduğunu biliyorum ve bol bol Ya Şafi ismini çek canımGunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelımEnse kalınlığımız var...
Ben daha yeni gidiyorum canımBen sabah 8 de geldim kapida kaldim 15 dakika bekledik ☺yarin bende mi gec gelsem
canım allah yardımcın olsun inş. eşinle oturup konuşarak bi çözüm yolu bulursunuzAileme neyi anlatayim kuzum zaten beni istemiyorlar niye dahada kuciliyim gozlerinde
Edelim inş hayırlı sonuçlar alırsın, duadan başka da insanın elinden hiçbirşey gelmiyor malesef, büyük cevşende tahmidiye duası var, okunmasının çok iyi olduğunu biliyorum ve bol bol Ya Şafi ismini çek canım
gittim sağlık ocağına fakat sorumu soramadım bile..çok kalabalıktı.. önceki sefer bebeği hissedince gel demişti şimdi hissediyorum dedim bu sefer de 20. haftadan sonra gel dedi...biraz ilgisiz ve biraz da suratsızlardı sorumu soramadım anlayacağın.. ama internette birkaç yerde denk geldim orda da bebeğin hissedilmesinden sonra aşının yapılması önerilir diyor..sen yaptırdın mı aşını?
anladım tamam bende randevuyu 2-3 gün önceden almalıymışım o zaman sorarım idrar olayını :)Sabah 11 e aldım cnm. Kahvaltısı iyi yap. Eğer erken yediysen 10 da atistir. Tam gelmeden de baklavalari ye defi valla idrar konusunda bişey demedi de bi bardak icsem sıkışık oluyorum hemen
İnşallah güzel sonuçlar alırsınnGunaydın kızlar,
çoğu 20. haftadan sonra diyor kadın doğum doktorunada sor istersenkızlar aşı için arıycaz dediler aramadılar beni ne zamn olcam ben
genişler genişlerkuyruk sokumumda pazardan beri ağrı var kızlar
çanak bir genişleyemedi gitti
allah yardım etsin canım dualarımız seninle..evet sadece dua ediyoruz kızıma...çok teşekkürler...
İnşallah çok güzel haberler alırsın canım meleğin çok saglıklıdır inşallah canımGunaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?