2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende bu bilimsel aciklamaya gore erkek olacagini dusunuyordum ama kiz oldu ☺bilimsel aciklama bile ise yaramadi benim tahminim de

Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelım Ense kalınlığımız var...
Edelim inş hayırlı sonuçlar alırsın, duadan başka da insanın elinden hiçbirşey gelmiyor malesef, büyük cevşende tahmidiye duası var, okunmasının çok iyi olduğunu biliyorum ve bol bol Ya Şafi ismini çek canım

hayır benim doktorumda detaylıdan sonra yaptır dedi detaylıyıda 21. hafta yaptıracağım öyle söyledi.

Sabah 11 e aldım cnm. Kahvaltısı iyi yap. Eğer erken yediysen 10 da atistir. Tam gelmeden de baklavalari ye defi valla idrar konusunda bişey demedi de bi bardak icsem sıkışık oluyorum hemen
anladım tamam bende randevuyu 2-3 gün önceden almalıymışım o zaman sorarım idrar olayını :)
kist için filan girdiğimde idrar sıkışık istiyorlardı ama şimdi bebişler büyüdü zaten

Reactions: GCA
Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelım Ense kalınlığımız var...
İnşallah güzel sonuçlar alırsınn

kızlar aşı için arıycaz dediler aramadılar beni ne zamn olcam ben
çoğu 20. haftadan sonra diyor kadın doğum doktorunada sor istersen

kuyruk sokumumda pazardan beri ağrı var kızlar

çanak bir genişleyemedi gitti
genişler genişler

Gunaydın kızlar,
İnşallah çok güzel haberler alırsın canım meleğin çok saglıklıdır inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…