- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.241
hadi bakalım öğren artık :)Günaydın güzel anneler :) 11 de rrandevumuz var inşallah minikim öncelikle saglıklıdır veee inşallah bu sefer gösterirde cinsiyetini öğreniriz :)
evet canım benim de ole.. yatınca nerdeyse hiçbir şey yok gibi oluyor :)Benim bu aralar midem yine kendini hissettirmeye başladı. Hep bi hazımsızlık bi şişlik durumu var. Biraz aç kalınca bulantı oluyor.Huzursuz bi durum yani.
Birde şu var size de sorayım. Ben normalde de göbeği olan biriydim. Yumuşacık pofuduk..Şimdi hamilelikle karnım ayağa kaltığımda bildiğin semsert baya hamile gibi..Ama oturunca o sertlik yok yumuşak bi göbek kıvamında..Sizde de böyle olan var mı?
İnşallah temiz çıkar canım sen canını sıkma.dua edelim hepberaber.Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelımEnse kalınlığımız var...
Annesi sizinle temelli yaşamasını kabul etmek istemez bence , hiçbir anne çocuğundan ayrılmak istemez
Benim eşimin de 6 yaşında bir kızı var , çok tatlı , şeker bir kız , çok seviyorum
Bilemiyorum ama belki babasını senden kıskandığı için de o şekilde rahat davranıyor olabilir , hatta annesine karşı bile koruma iç güdüsü vs olabilir
En güzeli eşinle konuşup ortak hareket etmeniz , orada öyle davranıyor olabilirsin ama burada kuralımız bu vs gibi , nette bu gibi konularla ilgili makaleler var .Belki fikir verebilir
canım valla benim de eşimin bir kızı var şuan 5 yaşında seneye okula başlicaz inşallah. bizimle kalıyor. annesi 1 yaşından beri ne arıyor ne soruyor. görmeye dahi gelmiyor. böyle anneler de var dünyada işte
kızımızı da bi görseniz dünya tatlısı. insan baktıkça doyamıyor. nasıl bırakır bir insan çocuğunu anlamıyorum gerçekten...
o gün aynı zamanda evlilik yıldönümüm :) eğer denk gelirse 1 taşla 3 kuş olur :))Ne güzel işte sende 16 kasımda doğur bi taşla iki kuş :)))
Merhaba benim de kizim olacak insallahhadi bakalım öğren artık :)
zaten bana Anne diyor. kardeşi için şimdiden ölüyor nerdeyse.. bende onu çok seviyorum. üst katımızda babannemiz dedemiz de var sürekli elleri üzerinde ama işte yine de anne hasreti oluyor kuzumun. onu da benimle gideriyor. artık anne ortaya çıksa da eminim dönüp bakmaz.Her doğuran anne değil diye boşa denmiyor gerçekten.
kimisinde o bağ oluşmuyor sanırım.
Ne güzel ki sen kendi evladın gibi benimsemişsin. Tüylerim diken diken oldu. Ne mutlu. sizin yanınızda huzurlu olur inşallah hep.
maşallah canım allah huzurunuzu hiç bozmasın sanada çok büyük sabır versinki o kuzucuğa annesini hiçbir zaman aratmayasın..zaten bana Anne diyor. kardeşi için şimdiden ölüyor nerdeyse.. bende onu çok seviyorum. üst katımızda babannemiz dedemiz de var sürekli elleri üzerinde ama işte yine de anne hasreti oluyor kuzumun. onu da benimle gideriyor. artık anne ortaya çıksa da eminim dönüp bakmaz.
davranışlar konusunda ben bir buçuk yıl oldu evleneli. babanne ve dede sürekli her istediklerini yapıyorlar. baba da aynı şekilde. ama bizim evin kapısından girince davranışlarına dikkat etmeyi öğrendik...:) eşyalarını orda burda bırakmaması konusunda dikkatli mesela. yedikleri konusunda davranışları konusunda.. umarım kardeşi olunca çok kıskançlık olmaz... şimdilik tek korkum bu..
rabbimferrace kardeşimin de sıkıntılarını gidersin. bence şimdi bu psikolojiyle çok fazla düşünmeyin. sadece bebeğinize ve sağlığınıza odaklanıın. ayrıca eşinizi bir baba olarak düşünüp kendinizi onun yerine koyun. böyle dengesiz bir anneyle çocuğumun kalmasını istemem şahsen ben baba olsam..
bence sevgi herşeyin anahtarı.. sonsuz sevgi gösterirseniz ablası olarak bebeğinizin bakımı konusunda yardımcı bile olaibileceğini düşünüyorum. ama kesinlikle ayrım yapmamalısınız. buna özen gösterin nolur. annesi düşünmüyorsa siz Allah rızası için düşünün.. rabbim yolunuzu açacaktır. kalbinizi ferahlatacaktır. biraz uzun oldu ama
Hadi inşallah canim cok heyecanlisindir eminim ben de haftaya pazartesi ya da çarşamba gidicem simdiden basladi heyecan bize 13.haftada erkek gibi demisti dr ama ben kiz hissediyorum hala bu sefer gittigimizde degisecek diye düşünüyorum bakalim hayırlısı:)Günaydın güzel anneler :) 11 de rrandevumuz var inşallah minikim öncelikle saglıklıdır veee inşallah bu sefer gösterirde cinsiyetini öğreniriz :)
hayırlı olsun :)Merhaba benim de kizim olacak insallah
günaydınnn :)Günaydın kızlar.
amin canım inşallahmaşallah canım allah huzurunuzu hiç bozmasın sanada çok büyük sabır versinki o kuzucuğa annesini hiçbir zaman aratmayasın..
sende kendi evladından ayırma inşallah..ben tanıyorum kızın üvey annesi ama öz anneden öz..çok seviyorlar birbirlerini ..kadının 3 evladı daha var ..hepsi evlendi barklandı ama o anne kaldı.zaten bana Anne diyor. kardeşi için şimdiden ölüyor nerdeyse.. bende onu çok seviyorum. üst katımızda babannemiz dedemiz de var sürekli elleri üzerinde ama işte yine de anne hasreti oluyor kuzumun. onu da benimle gideriyor. artık anne ortaya çıksa da eminim dönüp bakmaz.
davranışlar konusunda ben bir buçuk yıl oldu evleneli. babanne ve dede sürekli her istediklerini yapıyorlar. baba da aynı şekilde. ama bizim evin kapısından girince davranışlarına dikkat etmeyi öğrendik...:) eşyalarını orda burda bırakmaması konusunda dikkatli mesela. yedikleri konusunda davranışları konusunda.. umarım kardeşi olunca çok kıskançlık olmaz... şimdilik tek korkum bu..
rabbimferrace kardeşimin de sıkıntılarını gidersin. bence şimdi bu psikolojiyle çok fazla düşünmeyin. sadece bebeğinize ve sağlığınıza odaklanıın. ayrıca eşinizi bir baba olarak düşünüp kendinizi onun yerine koyun. böyle dengesiz bir anneyle çocuğumun kalmasını istemem şahsen ben baba olsam..
bence sevgi herşeyin anahtarı.. sonsuz sevgi gösterirseniz ablası olarak bebeğinizin bakımı konusunda yardımcı bile olaibileceğini düşünüyorum. ama kesinlikle ayrım yapmamalısınız. buna özen gösterin nolur. annesi düşünmüyorsa siz Allah rızası için düşünün.. rabbim yolunuzu açacaktır. kalbinizi ferahlatacaktır. biraz uzun oldu ama
eşim akrep benim yükselenim de akrep oğlum da yay bebişimiz de akrep olacakKızlar cocugunuz gıbı babası akrep olan varmı aramızda ?
Yoktur bir sıkıntı Allah in izniyle. Icini ferah tut sen. Daularimiz seninleGunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelımEnse kalınlığımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?