2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet canım benim de ole.. yatınca nerdeyse hiçbir şey yok gibi oluyor :)

Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelım Ense kalınlığımız var...
İnşallah temiz çıkar canım sen canını sıkma.dua edelim hepberaber.

canım valla benim de eşimin bir kızı var şuan 5 yaşında seneye okula başlicaz inşallah. bizimle kalıyor. annesi 1 yaşından beri ne arıyor ne soruyor. görmeye dahi gelmiyor. böyle anneler de var dünyada işte

kızımızı da bi görseniz dünya tatlısı. insan baktıkça doyamıyor. nasıl bırakır bir insan çocuğunu anlamıyorum gerçekten...

Gunaydin guzel anneleeeer. Dun aksam gittik doktorumuza. Dortlu test sonuclarimizi gosterdik. Masallah hersey yolunda ama esek sipasi bi duzgun poz vermedi. Bu sefer fotosuz donduk doktordan. Bu da iki hafta onceki hali :))

Eklentiler

• IMG-20150603-WA0012.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 93

Her doğuran anne değil diye boşa denmiyor gerçekten.
kimisinde o bağ oluşmuyor sanırım.
Ne güzel ki sen kendi evladın gibi benimsemişsin. Tüylerim diken diken oldu. Ne mutlu. sizin yanınızda huzurlu olur inşallah hep.

zaten bana Anne diyor. kardeşi için şimdiden ölüyor nerdeyse.. bende onu çok seviyorum. üst katımızda babannemiz dedemiz de var sürekli elleri üzerinde ama işte yine de anne hasreti oluyor kuzumun. onu da benimle gideriyor. artık anne ortaya çıksa da eminim dönüp bakmaz.
davranışlar konusunda ben bir buçuk yıl oldu evleneli. babanne ve dede sürekli her istediklerini yapıyorlar. baba da aynı şekilde. ama bizim evin kapısından girince davranışlarına dikkat etmeyi öğrendik...:) eşyalarını orda burda bırakmaması konusunda dikkatli mesela. yedikleri konusunda davranışları konusunda.. umarım kardeşi olunca çok kıskançlık olmaz... şimdilik tek korkum bu..

rabbim ferrace kardeşimin de sıkıntılarını gidersin. bence şimdi bu psikolojiyle çok fazla düşünmeyin. sadece bebeğinize ve sağlığınıza odaklanıın. ayrıca eşinizi bir baba olarak düşünüp kendinizi onun yerine koyun. böyle dengesiz bir anneyle çocuğumun kalmasını istemem şahsen ben baba olsam..

bence sevgi herşeyin anahtarı.. sonsuz sevgi gösterirseniz ablası olarak bebeğinizin bakımı konusunda yardımcı bile olaibileceğini düşünüyorum. ama kesinlikle ayrım yapmamalısınız. buna özen gösterin nolur. annesi düşünmüyorsa siz Allah rızası için düşünün.. rabbim yolunuzu açacaktır. kalbinizi ferahlatacaktır. biraz uzun oldu ama

maşallah canım allah huzurunuzu hiç bozmasın sanada çok büyük sabır versinki o kuzucuğa annesini hiçbir zaman aratmayasın..

Günaydın güzel anneler :) 11 de rrandevumuz var inşallah minikim öncelikle saglıklıdır veee inşallah bu sefer gösterirde cinsiyetini öğreniriz :)
Hadi inşallah canim cok heyecanlisindir eminim ben de haftaya pazartesi ya da çarşamba gidicem simdiden basladi heyecan bize 13.haftada erkek gibi demisti dr ama ben kiz hissediyorum hala bu sefer gittigimizde degisecek diye düşünüyorum bakalim hayırlısı:)

Merhabalar kızlar ben dün gece hamile güncemi doldurmaya başladım hatta eşimde yazdı birşeyler.. Daha önce neden yazmadığıma pişman bile oldum o kadar rahatlatıyor ki.. Bebeğimin ilk görüntülerini görünce Allah ım nasıl gelişmiş diyorum çok şükür. Allah herkese nasip etsin..

sende kendi evladından ayırma inşallah..ben tanıyorum kızın üvey annesi ama öz anneden öz..çok seviyorlar birbirlerini ..kadının 3 evladı daha var ..hepsi evlendi barklandı ama o anne kaldı.

Merhabalar,

Ben de aranıza katılayım :) PKOS hastasıyım, 6 yıl önce 27 haftalık kızım doğdu. Glukofen tedavisi görürken tekrar hamile kaldım (Sürpriz :)) Şimdi ilkinden dolayı erken doğum riskim var ve 1 aydır istirahatliyim evdeyim. Progestan ve imom kullanıyorum. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…