- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.261
Bende eşim erkek ister diye yumurtlamami testle takip edip yumurtlamaya yakın çalışma yaptım ama kizBende bu bilimsel aciklamaya gore erkek olacagini dusunuyordum ama kiz oldu ☺bilimsel aciklama bile ise yaramadi benim tahminim de
2 li testte mi yüksek çıktı canım ?evet sadece dua ediyoruz kızıma...çok teşekkürler...
Tuttu benimhttp://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
bu linke tıklayıp bakar mısınız cinsiyeti tutacan olacak mı çok merak ediyorum
tutmadıhttp://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
bu linke tıklayıp bakar mısınız cinsiyeti tutacan olacak mı çok merak ediyorum
sağlık ocağına bi git istersen aile hekimi ve ebe decavit kullan dediler verdilerde ve ücretsizmiş günde bi tane al bitince gel verelim dediler.doğuma kadarda kullanılcakmışHastaneden gelıyotum sımdı bır fenalaştım beynim karıncalandı sankı cok kotu oldum az once gene oldu cok morelimm bozuldu . Cinsiyett ti dr goremedim kese iyi dedi . Ultrason kagidininda alamadim .2,5 kilo vermisim vitamin de vermedi napsam kendmi alsam vitAminsiz olur mu olmaz tabi
Merhabalar kızlar ben dün gece hamile güncemi doldurmaya başladım hatta eşimde yazdı birşeyler.. Daha önce neden yazmadığıma pişman bile oldum o kadar rahatlatıyor ki.. Bebeğimin ilk görüntülerini görünce Allah ım nasıl gelişmiş diyorum çok şükür. Allah herkese nasip etsin..
2 li testte mi yüksek çıktı canım ?
Hayırlısıyla bir şey çıkmaz umarım , o testler de kesin değil sadece fikir veriyor
fala inanma falsız kalma derler ya o hesapTuttu benimmucize değil tutması tabi yüzde 50 ihtimal sonucta
aşermede var dimitutmadı
ne çin ne rus
ne aşermelerim
Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...canım ikili testte down sendromu olma riski sonucum 1/874, sonuç çok kötü değil, kan değerlerim de iyi...ama ense kalınlığımız 3'ün üzerinde maalesef...
3 doktora gittik, sonuncusu perinatoloji uzmanı bir prof. Bebek sağlıklı olsa da bu durumu görmezden gelemiyorlar...
Çok üzülüyoruz...
ALLAH KALBİNİ FERAHLATSIN İNŞAALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞAALLAHBakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...
Kesınlıkle kullanmalıyım cogu hamıle ınu kullanıyo .ıcerıgı nasl pekı ?sağlık ocağına bi git istersen aile hekimi ve ebe decavit kullan dediler verdilerde ve ücretsizmiş günde bi tane al bitince gel verelim dediler.doğuma kadarda kullanılcakmış
Anladım canım ,içini ferah tut, inşallah sonuç güzel çıkacakcanım ikili testte down sendromu olma riski sonucum 1/874, sonuç çok kötü değil, kan değerlerim de iyi...ama ense kalınlığımız 3'ün üzerinde maalesef...
3 doktora gittik, sonuncusu perinatoloji uzmanı bir prof. Bebek sağlıklı olsa da bu durumu görmezden gelemiyorlar...
Çok üzülüyoruz...
Bence sağda ya da solda olmasının cinsiyet ile alakası yok , hepimiz merak edip bir şeylere bağlamaya çalışıyoruz
Yumurta xy kromozomlu sperm ile döllenirse erkek , xx kromozomlu sperm ile döllenirse kız olur
Kız , erkek ihtimalini arttıran bir şey var ama yumurtanın çatladığı gün ilişkiye girince xy spermleri daha hızlı yüzdüğünden erkek olma ihtimali yüksek oluyor . Yumurta çatlamadan ilişkiye girilirse xy spermleri daha çabuk öldüğünden uzun ömürlü ve hazırda bekleyen xx sperminin yumurtayı Döllenme ihtimali dolayısıyla kız olma ihtimali artıyor.Bilimsel bir açıklama getirmek istedim , bildiğim kadarıyla :)
İnşallah sonuçlarınız tertemiz çıkar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızevet sadece dua ediyoruz kızıma...çok teşekkürler...
Cok tesekkur ederim cn...Canım Rabbim yardımcın olsun. Sıkma o tatlı canını ve minik bebeğini. Bak ne güzel seni herkesten çok seven ve önem veren bir bebeğin olacak. Eşinde İnşaallah inattan vazgeçer. Herşey gönlünce olur. Mutlu huzurlu bi ortamda bebişini büyütürsün.
Tesekkur ederim kuzum yasamak okadar zor ki bazen iyi hissediyorum bazen bunlar gelio aklima uykum kacio umarim herseyin en iyisi olurCanım Allah sana çok çok sabır versin ve hakkında en hayırlısı neyse o yolu sana seçtirsin anlattıklarını dinlemek bile can yakıyor sen yaşıyorsun Allah yardımcın olsun
Insallah esracim insallahcanım allah yardımcın olsun inş. eşinle oturup konuşarak bi çözüm yolu bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?