2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende bu bilimsel aciklamaya gore erkek olacagini dusunuyordum ama kiz oldu ☺bilimsel aciklama bile ise yaramadi benim tahminim de
Bende eşim erkek ister diye yumurtlamami testle takip edip yumurtlamaya yakın çalışma yaptım ama kiz Elbette hiç önemli değil cinsiyeti ve kız olmasından çok memnunum. Eşim de öyle sanırım :)

Hastaneden gelıyotum sımdı bır fenalaştım beynim karıncalandı sankı cok kotu oldum az once gene oldu cok morelimm bozuldu . Cinsiyett ti dr goremedim kese iyi dedi . Ultrason kagidininda alamadim .2,5 kilo vermisim vitamin de vermedi napsam kendmi alsam vitAminsiz olur mu olmaz tabi

sağlık ocağına bi git istersen aile hekimi ve ebe decavit kullan dediler verdilerde ve ücretsizmiş günde bi tane al bitince gel verelim dediler.doğuma kadarda kullanılcakmış

Bende ilk kızıma hamileylen bilgisayarda yazılar yazıyordum onları sakladım.Çocukistiyorum.com sitesini takip ediyordum.(Tüpbebek sitesi) Benim doğum yaptığmı bir arkadaşım konu açarak paylaşmış ve o güne dek konuştuğum herkes tebrik yazısı yazmıştı.Daha sonra onları print aldım. Ardından doğum defteri aldım ve hastaneye gelen herkese yazdırdım. O defteri halen zaman zaman yazarım. İlk konuşması, ilk adımları okula başlaması ve kızımın 4. sınıftan mezun olduğuna kadar..Rabbim sayfalarca yazmayı nasip etsin.
Bu yeni bebeğime kızıma da aynı şekilde yazacağım yine..Şimdilik ablasının defterinde onu beklediğimizi , heyecanlarımızı paylaşıyorum.
Okuması çok keyifli oluyor yıllar içinde :)

2 li testte mi yüksek çıktı canım ?
Hayırlısıyla bir şey çıkmaz umarım , o testler de kesin değil sadece fikir veriyor

canım ikili testte down sendromu olma riski sonucum 1/874, sonuç çok kötü değil, kan değerlerim de iyi...ama ense kalınlığımız 3'ün üzerinde maalesef...
3 doktora gittik, sonuncusu perinatoloji uzmanı bir prof. Bebek sağlıklı olsa da bu durumu görmezden gelemiyorlar...
Çok üzülüyoruz...

Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...

sağlık ocağına bi git istersen aile hekimi ve ebe decavit kullan dediler verdilerde ve ücretsizmiş günde bi tane al bitince gel verelim dediler.doğuma kadarda kullanılcakmış
Kesınlıkle kullanmalıyım cogu hamıle ınu kullanıyo .ıcerıgı nasl pekı ?

Anladım canım ,içini ferah tut, inşallah sonuç güzel çıkacak

Bunu hepimiz biliyoruz canım annem dahil. Amaç eskilerin söylediğiyle ortamı biraz neşelendirmek. Annem birçok hamilelik geçirmiş. Kendisi bile der kız erkek hiç belli olmuyor. Aşerme sağda solda olması göbeğin şekli falan.

Cok tesekkur ederim cn...

Canım Allah sana çok çok sabır versin ve hakkında en hayırlısı neyse o yolu sana seçtirsin anlattıklarını dinlemek bile can yakıyor sen yaşıyorsun Allah yardımcın olsun
Tesekkur ederim kuzum yasamak okadar zor ki bazen iyi hissediyorum bazen bunlar gelio aklima uykum kacio umarim herseyin en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…