2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelım Ense kalınlığımız var...
Sen icini ferah tut temiz cikacaktir sonuclar umutsuzluga kapilma insallah allahim sagsaglim evladinla kavusturur seni

Geçmiş olsun bencede vitamin al

Gunaydin guzel anneleeeer. Dun aksam gittik doktorumuza. Dortlu test sonuclarimizi gosterdik. Masallah hersey yolunda ama esek sipasi bi duzgun poz vermedi. Bu sefer fotosuz donduk doktordan. Bu da iki hafta onceki hali :))

masaALLAH canim ya herkes goruyor melegini bende bi bebegimi gorseydim hayirlisi ile :)

hepinize teşekkür ederim kızlar...
inşallah güzel haberler alırız 3 haftaya...
zaman geçmek bilmiyor...
aklımız fikrimiz onda...

Kuzum keske bizimkide oyle olsa ama bu cocugu kullanip evimi karistirio zor gunler gecirdik ve yine ayni seylerin olmasini kaldiramam artik tamam temelli versin ama arayip sormasin sokmasin kendisini evimin icine...esime diyorum ki bazen nasil bosandin anlamadim kadin her dakika evimizin icinde sanki... varliginin olmasina gerek yok hergun adi gecio hergun bi atraksiyon yapio hatirlatio kendini.

Gerçekten çok büyük bir hatıra . Benim dün moralim bozuktu çok yakın arkadaşımın tayini çıktı çok ağladım dün akşam oturdum bebeğime yazdım onun heyecanı herşeyi bastırdı..Bebeğimi de strese soktuğumun farkına vardım sonuçta ölümlü dünya ..

MERHABA KIZLAR..

çok zor durumda kalmışsın caım allah sabır versin

Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...

Allah hayırlı sonuçlar çıkarsın inşallah .. 3 hafta da uzun süre Allah kolaylık versin olumlu düşünmeye çalış kendin ve bebeğin için.

Bebek iyice hareketli olsun diyeyim cnm ama nasıl yicem bende bilmiyorum

Ayrim elbette yapmak istemem ama maalesef olacak bi sekilde cunku insan kendi cocugu yaramazlik yaptiginda yada hata yaptiginda sesin yukselir höt dersin ama ona yapamazsin cunku adin uvey anne olur eminim kendi cocugum bunu algilicak ve bana kusecektir...onu kayiriyormus gibi olur..6 senedir bir kere sesimi yukseltmedim sonsuz sevgi diyorsunuz ya bende onu boyle egitebilecegimi zannettim 8 yasina kadar bana tek bir ters laf etmedi 1 bucuk senedir surekli bana laf sokuyor...gorumcem cocuk psikiyatristi bu konuyu onunla paylastim onun demeside su,ben ona sevgiyle yaklastigim icin oda bana sevgiyle yaklasiyor aslinda sevdiginden degil babasini benden uzak tutabilmek icinmis okadar ince dusunebilecegini hic dusunmemistim ama bilim uzerinden konusunca cok uzuldum....

Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelım Ense kalınlığımız var...
merhaba.. ense kalınlığınız ne kadar ve ne derece riskiniz var bilmiyorum ama benim 12.haftada maksimum 2,5 olması gereken ense kalınlığı 4,58 çıktı.. gebelik haftası erken diye amniyosentez yerine cvs yapıldı, 1 ay sonuç bekledim. çok şükür temiz çıktı. gönlünüzü ferah tutun ve dua edin bol bol.. inşallah temiz çıkar..

Sunu da soylemek istiyorum annedinin yaptigi ve annesine yaptigi seyler icin yardim etmesine karsin birkere bile hesap sorma kelimeleri etmedim aksine lafini bile acmadim halada her geldiginde onu yikarimsacini tararim ustunu giydirim operim oyun oynarim yuzum hep gulec oldu ama bize gelince iyi hos davranip bizden cikinca arkamdan is cevirmesi hic hos degil 9 yasinda boyle olacaksa ben ileriki yaslarda neler yapabilir acikcasi korkuyorum...bilmem anlatabiliyormuyum

cnm ilk bebegin yasiyor mu ?

Kızlar eşim bebeği görmek istedi,cinsiyetini de merak ediyor.
Apar topar randevu aldım Medipol'den , şimdi bekliyorum, 10 dakika sonra gireceğim.
Beni de bir heyecan bastı her zamanki gibi

En son ne zaman gittiniz kontrole , hayırlı haberlerle dönün inşallah ne hissediyorsunuz benim tahminim çıkmadı erkek diyordum minnacık kızım olacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…