- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.281
Sen icini ferah tut temiz cikacaktir sonuclar umutsuzluga kapilma insallah allahim sagsaglim evladinla kavusturur seniGunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelımEnse kalınlığımız var...
Geçmiş olsun bencede vitamin alHastaneden gelıyotum sımdı bır fenalaştım beynim karıncalandı sankı cok kotu oldum az once gene oldu cok morelimm bozuldu . Cinsiyett ti dr goremedim kese iyi dedi . Ultrason kagidininda alamadim .2,5 kilo vermisim vitamin de vermedi napsam kendmi alsam vitAminsiz olur mu olmaz tabi
Gosterirse paylas bnde 3 te gidicem bakalim bnm ki ne durumdaGünaydın güzel anneler :) 11 de rrandevumuz var inşallah minikim öncelikle saglıklıdır veee inşallah bu sefer gösterirde cinsiyetini öğreniriz :)
Gunaydin guzel anneleeeer. Dun aksam gittik doktorumuza. Dortlu test sonuclarimizi gosterdik. Masallah hersey yolunda ama esek sipasi bi duzgun poz vermedi. Bu sefer fotosuz donduk doktordan. Bu da iki hafta onceki hali :))
Kuzum keske bizimkide oyle olsa ama bu cocugu kullanip evimi karistirio zor gunler gecirdik ve yine ayni seylerin olmasini kaldiramam artik tamam temelli versin ama arayip sormasin sokmasin kendisini evimin icine...esime diyorum ki bazen nasil bosandin anlamadim kadin her dakika evimizin icinde sanki... varliginin olmasina gerek yok hergun adi gecio hergun bi atraksiyon yapio hatirlatio kendini.canım valla benim de eşimin bir kızı var şuan 5 yaşında seneye okula başlicaz inşallah. bizimle kalıyor. annesi 1 yaşından beri ne arıyor ne soruyor. görmeye dahi gelmiyor. böyle anneler de var dünyada işte
kızımızı da bi görseniz dünya tatlısı. insan baktıkça doyamıyor. nasıl bırakır bir insan çocuğunu anlamıyorum gerçekten...
Bende ilk kızıma hamileylen bilgisayarda yazılar yazıyordum onları sakladım.Çocukistiyorum.com sitesini takip ediyordum.(Tüpbebek sitesi) Benim doğum yaptığmı bir arkadaşım konu açarak paylaşmış ve o güne dek konuştuğum herkes tebrik yazısı yazmıştı.Daha sonra onları print aldım. Ardından doğum defteri aldım ve hastaneye gelen herkese yazdırdım. O defteri halen zaman zaman yazarım. İlk konuşması, ilk adımları okula başlaması ve kızımın 4. sınıftan mezun olduğuna kadar..Rabbim sayfalarca yazmayı nasip etsin.
Bu yeni bebeğime kızıma da aynı şekilde yazacağım yine..Şimdilik ablasının defterinde onu beklediğimizi , heyecanlarımızı paylaşıyorum.
Okuması çok keyifli oluyor yıllar içinde :)
Kuzum keske bizimkide oyle olsa ama bu cocugu kullanip evimi karistirio zor gunler gecirdik ve yine ayni seylerin olmasini kaldiramam artik tamam temelli versin ama arayip sormasin sokmasin kendisini evimin icine...esime diyorum ki bazen nasil bosandin anlamadim kadin her dakika evimizin icinde sanki... varliginin olmasina gerek yok hergun adi gecio hergun bi atraksiyon yapio hatirlatio kendini.
Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...
6 dilim mii?anam onu bi insan evladı nasıl yer.Valla ben çok severim hatta canım çekmişti bugün.kocişim almaya gitti şimdi ama en fazla 3 dilim yiyebilirim o da zorlayarak.o kadarı çok zararlı neden öyle demiş ki
Ayrim elbette yapmak istemem ama maalesef olacak bi sekilde cunku insan kendi cocugu yaramazlik yaptiginda yada hata yaptiginda sesin yukselir höt dersin ama ona yapamazsin cunku adin uvey anne olur eminim kendi cocugum bunu algilicak ve bana kusecektir...onu kayiriyormus gibi olur..6 senedir bir kere sesimi yukseltmedim sonsuz sevgi diyorsunuz ya bende onu boyle egitebilecegimi zannettim 8 yasina kadar bana tek bir ters laf etmedi 1 bucuk senedir surekli bana laf sokuyor...gorumcem cocuk psikiyatristi bu konuyu onunla paylastim onun demeside su,ben ona sevgiyle yaklastigim icin oda bana sevgiyle yaklasiyor aslinda sevdiginden degil babasini benden uzak tutabilmek icinmis okadar ince dusunebilecegini hic dusunmemistim ama bilim uzerinden konusunca cok uzuldum....zaten bana Anne diyor. kardeşi için şimdiden ölüyor nerdeyse.. bende onu çok seviyorum. üst katımızda babannemiz dedemiz de var sürekli elleri üzerinde ama işte yine de anne hasreti oluyor kuzumun. onu da benimle gideriyor. artık anne ortaya çıksa da eminim dönüp bakmaz.
davranışlar konusunda ben bir buçuk yıl oldu evleneli. babanne ve dede sürekli her istediklerini yapıyorlar. baba da aynı şekilde. ama bizim evin kapısından girince davranışlarına dikkat etmeyi öğrendik...:) eşyalarını orda burda bırakmaması konusunda dikkatli mesela. yedikleri konusunda davranışları konusunda.. umarım kardeşi olunca çok kıskançlık olmaz... şimdilik tek korkum bu..
rabbimferrace kardeşimin de sıkıntılarını gidersin. bence şimdi bu psikolojiyle çok fazla düşünmeyin. sadece bebeğinize ve sağlığınıza odaklanıın. ayrıca eşinizi bir baba olarak düşünüp kendinizi onun yerine koyun. böyle dengesiz bir anneyle çocuğumun kalmasını istemem şahsen ben baba olsam..
bence sevgi herşeyin anahtarı.. sonsuz sevgi gösterirseniz ablası olarak bebeğinizin bakımı konusunda yardımcı bile olaibileceğini düşünüyorum. ama kesinlikle ayrım yapmamalısınız. buna özen gösterin nolur. annesi düşünmüyorsa siz Allah rızası için düşünün.. rabbim yolunuzu açacaktır. kalbinizi ferahlatacaktır. biraz uzun oldu ama
Aksam bu yazdiklarinizi okuyunca baklava cekti cnm esime mesaj attim oda getirmis ben 4 dilim yedim 6 ya kadar yolu vardi valla :)Bebek iyice hareketli olsun diyeyim cnm ama nasıl yicem bende bilmiyorum
merhaba.. ense kalınlığınız ne kadar ve ne derece riskiniz var bilmiyorum ama benim 12.haftada maksimum 2,5 olması gereken ense kalınlığı 4,58 çıktı.. gebelik haftası erken diye amniyosentez yerine cvs yapıldı, 1 ay sonuç bekledim. çok şükür temiz çıktı. gönlünüzü ferah tutun ve dua edin bol bol.. inşallah temiz çıkar..Gunaydın kızlar,
Cuma gunu amniyosentez yaptıracağım. Bana dua eder misiniz? Sorunsuz sonuçlansın ve test sonucu da temiz çıksın bebegımle yolumuza devam edelımEnse kalınlığımız var...
Sunu da soylemek istiyorum annedinin yaptigi ve annesine yaptigi seyler icin yardim etmesine karsin birkere bile hesap sorma kelimeleri etmedim aksine lafini bile acmadim halada her geldiginde onu yikarimsacini tararim ustunu giydirim operim oyun oynarim yuzum hep gulec oldu ama bize gelince iyi hos davranip bizden cikinca arkamdan is cevirmesi hic hos degil 9 yasinda boyle olacaksa ben ileriki yaslarda neler yapabilir acikcasi korkuyorum...bilmem anlatabiliyormuyumzaten bana Anne diyor. kardeşi için şimdiden ölüyor nerdeyse.. bende onu çok seviyorum. üst katımızda babannemiz dedemiz de var sürekli elleri üzerinde ama işte yine de anne hasreti oluyor kuzumun. onu da benimle gideriyor. artık anne ortaya çıksa da eminim dönüp bakmaz.
davranışlar konusunda ben bir buçuk yıl oldu evleneli. babanne ve dede sürekli her istediklerini yapıyorlar. baba da aynı şekilde. ama bizim evin kapısından girince davranışlarına dikkat etmeyi öğrendik...:) eşyalarını orda burda bırakmaması konusunda dikkatli mesela. yedikleri konusunda davranışları konusunda.. umarım kardeşi olunca çok kıskançlık olmaz... şimdilik tek korkum bu..
rabbimferrace kardeşimin de sıkıntılarını gidersin. bence şimdi bu psikolojiyle çok fazla düşünmeyin. sadece bebeğinize ve sağlığınıza odaklanıın. ayrıca eşinizi bir baba olarak düşünüp kendinizi onun yerine koyun. böyle dengesiz bir anneyle çocuğumun kalmasını istemem şahsen ben baba olsam..
bence sevgi herşeyin anahtarı.. sonsuz sevgi gösterirseniz ablası olarak bebeğinizin bakımı konusunda yardımcı bile olaibileceğini düşünüyorum. ama kesinlikle ayrım yapmamalısınız. buna özen gösterin nolur. annesi düşünmüyorsa siz Allah rızası için düşünün.. rabbim yolunuzu açacaktır. kalbinizi ferahlatacaktır. biraz uzun oldu ama
Merhabanin anlami benden zarar gelmez demekmis anlamini ogrenince daha bir manali oldu benim icin bu kelime...bendede sana kocaman birrr MERHABAMERHABA KIZLAR..
çok zor durumda kalmışsın caım allah sabır versin
Hergun buraya takil dertlerimiz yuzunden zamanin nasil gectigini anlamazsin bile...opuyorum guzel yanaklarindan canini sikma olurmuhepinize teşekkür ederim kızlar...
inşallah güzel haberler alırız 3 haftaya...
zaman geçmek bilmiyor...
aklımız fikrimiz onda...
cnm ilk bebegin yasiyor mu ?Merhabalar,
Ben de aranıza katılayım :) PKOS hastasıyım, 6 yıl önce 27 haftalık kızım doğdu. Glukofen tedavisi görürken tekrar hamile kaldım (Sürpriz :)) Şimdi ilkinden dolayı erken doğum riskim var ve 1 aydır istirahatliyim evdeyim. Progestan ve imom kullanıyorum. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Kızlar eşim bebeği görmek istedi,cinsiyetini de merak ediyor.
Apar topar randevu aldım Medipol'den , şimdi bekliyorum, 10 dakika sonra gireceğim.
Beni de bir heyecan bastı her zamanki gibi
aynen.. çin de rus ta kız diyordu bana ama bebeğim erkek:)tutmadı
ne çin ne rus
ne aşermelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?