2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende eşim erkek ister diye yumurtlamami testle takip edip yumurtlamaya yakın çalışma yaptım ama kiz Elbette hiç önemli değil cinsiyeti ve kız olmasından çok memnunum. Eşim de öyle sanırım :)
Ben hamile kalmadan once yumurtlama testi kullanmistim ne zaman yumurtlama olacagi artik kesindi.hamile kaldigim ay kullanmadim ama yumurtlama gunu iliski olmustu.demekki bizim kiz erkeklerden cetval cikmis cift cizginin ertesi gunu yumurtlama oluyor.ona goremi iliski olmustu

Evlenmis bosanmis ve cocugu olan biriyle evlenince bunlarda getirisi olmus ama cocuk ne kadar sorunluda olsa saglikli hic bir anne ya da baba evladindan vazgecmez.Aslinda evlenirken bu tip durumlara kendinizi hazirlamaliydiniz.O cocuk zaten sorunun kucaginda buyumus bu sizin sucunuz degil ama babasinin sahip cikma istegide cok dogal.Ve 9 yasinda bir cocuk adi ustunde cocuk babasindan sizi kiskanabilir bu onun fenaligi degil sonucta yetiskin ve olgun bir birey degil ve sizin bebeginizin ablasi.Cocugun kafasi surekli karisiyor annesinde baska duzen sizle baska duzen ama duzenli bir hayati olsa bence o da bulundugu ortama gore kendini sekillendirecektir gorumcenizin uzman olmasi cok buyuk arti bence surekli onunla bilgi alisverisinde olun

Hadi yaaaa anammmmm cok sevindim hayirli olsun...bende bugun gidicem doktora bakalim bizimki ne...simdi belirtilerini yaz tatlimi yedin eksimi hahahaha
Erkek çocuk belirtilerine uyanlardan yaşadıklarım , hiç bulantım olmad ve karnım sivri , gerçi bunların da geçerliliği yok .
Canım pek ekşi çekmedi , daha çok meyve , dondurma :)
Ben de geleneği bozmadım , Kasım ayı erkek ayı oldu :)
Güzelce açtı bacaklarını pipiyi gördüm doktor söylemeden :)))) Doktor da kesin erkek,dedi.Kordon ayrı dedi,onu da gösterdi :)
Gelişimi de öndeymiş :)
Uzun bacaklı dedi ve ağırlığı da 146 gr mış :)

Yok ya ertesi günü beklemeden çift çizgiyi görünce çalıştık :) ertesi günde çalıştık artık hangisi tuttuysa :) Acikcasi çok onemsemedik biz ya. Daha doğrusu eşime dedim bak erkek için sağdan yumurtlama ve çift çizginin ertesi günü ilişki ihtimali arttiriyor bir ay bekleyelim (hamile kaldığım ay soldan yumurtlamistim ) Eşim bana fark etmez deyince çifti görür görmez gereğini yaptık

bendede tutan belirtiler ;
kanamam oldu bulantım kusmam olmadı karnım sivri sayılır peynir çok yedim hala yiyorum :) kese patlıcan gibiydi ve soldaydı. rus takvimine göre erkekti.
tutmayanlar ;
tatlı hiç yemedim aksine hep ekşi yedim. çin takvimine göre kızdı.
sağlıklı olsunlarda bunlar sadece hurafe tabi herkesin yapısı farklı yaşadıklarımızın bebekle deilde bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben

Anemmmmm cok tatli allah kollarina almayi nasip etsin bende sira bekliyorum simdi bakalim neci bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…