- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.301
Benim dunden beri cekiyor.Aksam bu yazdiklarinizi okuyunca baklava cekti cnm esime mesaj attim oda getirmis ben 4 dilim yedim 6 ya kadar yolu vardi valla :)
Ben hamile kalmadan once yumurtlama testi kullanmistim ne zaman yumurtlama olacagi artik kesindi.hamile kaldigim ay kullanmadim ama yumurtlama gunu iliski olmustu.demekki bizim kiz erkeklerden cetval cikmisBende eşim erkek ister diye yumurtlamami testle takip edip yumurtlamaya yakın çalışma yaptım ama kizElbette hiç önemli değil cinsiyeti ve kız olmasından çok memnunum. Eşim de öyle sanırım :)
Onlar bahsetti kusum yaaa bende dedim dun aksam canim cektirdiniz diye...kusura bakma olurmuBenim dunden beri cekiyor.
Bence pahali ve her yerden ulasim imkani olmayan yeme-icme ogelerinden bahsetmeyelim.
aynen.. çin de rus ta kız diyordu bana ama bebeğim erkek:)
Hadi yaaaa anammmmm cok sevindim hayirli olsun...bende bugun gidicem doktora bakalim bizimki ne...simdi belirtilerini yaz tatlimi yedin eksimi hahahahaOğlumuz geliyor kızlar :)
Isim ne dusunuyorsun heyecanlandim ayolOğlumuz geliyor kızlar :)
Oğlumuz geliyor kızlar :)
Evlenmis bosanmis ve cocugu olan biriyle evlenince bunlarda getirisi olmus ama cocuk ne kadar sorunluda olsa saglikli hic bir anne ya da baba evladindan vazgecmez.Aslinda evlenirken bu tip durumlara kendinizi hazirlamaliydiniz.O cocuk zaten sorunun kucaginda buyumus bu sizin sucunuz degil ama babasinin sahip cikma istegide cok dogal.Ve 9 yasinda bir cocuk adi ustunde cocuk babasindan sizi kiskanabilir bu onun fenaligi degil sonucta yetiskin ve olgun bir birey degil ve sizin bebeginizin ablasi.Cocugun kafasi surekli karisiyor annesinde baska duzen sizle baska duzen ama duzenli bir hayati olsa bence o da bulundugu ortama gore kendini sekillendirecektir gorumcenizin uzman olmasi cok buyuk arti bence surekli onunla bilgi alisverisinde olunKuzum keske bizimkide oyle olsa ama bu cocugu kullanip evimi karistirio zor gunler gecirdik ve yine ayni seylerin olmasini kaldiramam artik tamam temelli versin ama arayip sormasin sokmasin kendisini evimin icine...esime diyorum ki bazen nasil bosandin anlamadim kadin her dakika evimizin icinde sanki... varliginin olmasina gerek yok hergun adi gecio hergun bi atraksiyon yapio hatirlatio kendini.
Senn ogrenmednmi ki dahaGosterirse paylas bnde 3 te gidicem bakalim bnm ki ne durumda
Erkek çocuk belirtilerine uyanlardan yaşadıklarım , hiç bulantım olmad ve karnım sivri , gerçi bunların da geçerliliği yok .Hadi yaaaa anammmmm cok sevindim hayirli olsun...bende bugun gidicem doktora bakalim bizimki ne...simdi belirtilerini yaz tatlimi yedin eksimi hahahaha
Evet canım , o da çok sevindi :)))ayy maşallah bir oğlan daha allah tamamına erdirsin inş. canımeşinin kızımı vardı?
allah tamamına erdirir inş. canım sizin adınıza bende çok sevindimEvet canım , o da çok sevindi :)))
Karan düşünüyoruz canım :)Isim ne dusunuyorsun heyecanlandim ayol
Yok ya ertesi günü beklemeden çift çizgiyi görünce çalıştık :) ertesi günde çalıştık artık hangisi tuttuysa :) Acikcasi çok onemsemedik biz ya. Daha doğrusu eşime dedim bak erkek için sağdan yumurtlama ve çift çizginin ertesi günü ilişki ihtimali arttiriyor bir ay bekleyelim (hamile kaldığım ay soldan yumurtlamistim ) Eşim bana fark etmez deyince çifti görür görmez gereğini yaptıkBen hamile kalmadan once yumurtlama testi kullanmistim ne zaman yumurtlama olacagi artik kesindi.hamile kaldigim ay kullanmadim ama yumurtlama gunu iliski olmustu.demekki bizim kiz erkeklerden cetval cikmiscift cizginin ertesi gunu yumurtlama oluyor.ona goremi iliski olmustu
2,5 hafta önce gitmiştim , eşim ilk kez geldi benimle :)En son ne zaman gittiniz kontrole , hayırlı haberlerle dönün inşallah ne hissediyorsunuz benim tahminim çıkmadı erkek diyordum minnacık kızım olacak nasipse
bendede tutan belirtiler ;Erkek çocuk belirtilerine uyanlardan yaşadıklarım , hiç bulantım olmad ve karnım sivri , gerçi bunların da geçerliliği yok .
Canım pek ekşi çekmedi , daha çok meyve , dondurma :)
Ben de geleneği bozmadım , Kasım ayı erkek ayı oldu :)
Güzelce açtı bacaklarını pipiyi gördüm doktor söylemeden :)))) Doktor da kesin erkek,dedi.Kordon ayrı dedi,onu da gösterdi :)
Gelişimi de öndeymiş :)
Uzun bacaklı dedi ve ağırlığı da 146 gr mış :)
Anemmmmm cok tatli allah kollarina almayi nasip etsin bende sira bekliyorum simdi bakalim neci bizimkiErkek çocuk belirtilerine uyanlardan yaşadıklarım , hiç bulantım olmad ve karnım sivri , gerçi bunların da geçerliliği yok .
Canım pek ekşi çekmedi , daha çok meyve , dondurma :)
Ben de geleneği bozmadım , Kasım ayı erkek ayı oldu :)
Güzelce açtı bacaklarını pipiyi gördüm doktor söylemeden :)))) Doktor da kesin erkek,dedi.Kordon ayrı dedi,onu da gösterdi :)
Gelişimi de öndeymiş :)
Uzun bacaklı dedi ve ağırlığı da 146 gr mış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?