- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.321
Hayir yaaaaSenn ogrenmednmi ki daha
Sen de öğrenirsin canım , âmin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaAnemmmmm cok tatli allah kollarina almayi nasip etsin bende sira bekliyorum simdi bakalim neci bizimki
hadi gözünaydın cnm maşallah prensese :)Minik bir prenses geliyoooooor :):):)
Yanlis zaman da calisma olmus o zaman ☺ciftcizgiden 24 saat sonra yumurtlama oluyor genekde yada 36 saat...birde 2 gunde 1 iliski oneriliyor her gun iliski olunca sperm kalitesi dusuyor ondan yumurtaya ulasamiyorlar senin kiz olmasini buna baglayabikiriz ☺sagdan soldan yumurtlamanin etkisi oldugunu sanmam benim hep sol tarafim agrirdi.hamile kaldigim da sag tarafim agridi yanlis hatirlamiyorsam.Yok ya ertesi günü beklemeden çift çizgiyi görünce çalıştık :) ertesi günde çalıştık artık hangisi tuttuysa :) Acikcasi çok onemsemedkibiz ya. Daha doğrusu eşime dedim bak erkek için sağdan yumurtlama ve çift çizginin ertesi günü ilişki ihtimali arttiriyor bir ay bekleyelim (hamile kaldığım ay soldan yumurtlamistim ) Eşim bana fark etmez deyince çifti görür görmez gereğini yaptık
Gozun aydin canim hayirlisiyla gelsin oglun ☺bak su bulanti ve zor hamilelik olayina inanyorum ben.cevremde ki hamileler hep erkege hamile bir twk benim kiz.onlarin hamileligi cok rahat gexti benim zor gecti ve daha bulanti ilaci kullaniyorumErkek çocuk belirtilerine uyanlardan yaşadıklarım , hiç bulantım olmad ve karnım sivri , gerçi bunların da geçerliliği yok .
Canım pek ekşi çekmedi , daha çok meyve , dondurma :)
Ben de geleneği bozmadım , Kasım ayı erkek ayı oldu :)
Güzelce açtı bacaklarını pipiyi gördüm doktor söylemeden :)))) Doktor da kesin erkek,dedi.Kordon ayrı dedi,onu da gösterdi :)
Gelişimi de öndeymiş :)
Uzun bacaklı dedi ve ağırlığı da 146 gr mış :)
Hayirlisi neyse o olsun bizde merakla bekliyoru hadi bakalim ☺kiz gecti icimden amaAnemmmmm cok tatli allah kollarina almayi nasip etsin bende sira bekliyorum simdi bakalim neci bizimki
Hayırlı olsunOğlumuz geliyor kızlar :)
Canım oğluşun sağlıkla gelsin inşallahInsan cinsiyeti öğrenince de ayrı bir mutlu oluyormuş , çok sevindim ve heyecanlandım
Darısı öğrenemeyen tüm annelerin başına
Güzel , iyi haberler alsın tüm annişler
Evet aslında biliyordum öyle olması gerektiğini ama çokta sallamadik dediğim gibi :) Zaten hamile kaldım kalali kız bebek aseriyorum Allah gönlüme göre verdiYanlis zaman da calisma olmus o zaman ☺ciftcizgiden 24 saat sonra yumurtlama oluyor genekde yada 36 saat...birde 2 gunde 1 iliski oneriliyor her gun iliski olunca sperm kalitesi dusuyor ondan yumurtaya ulasamiyorlar senin kiz olmasini buna baglayabikiriz ☺sagdan soldan yumurtlamanin etkisi oldugunu sanmam benim hep sol tarafim agrirdi.hamile kaldigim da sag tarafim agridi yanlis hatirlamiyorsam.
Senin karnın küçüktü ama sivriydi be tatlım,gördüm ben dün fotonuKızlar burada yaşayarak gördük ki aş ermeler, nub teorisi, çeşitli takvimler vs. hepsi boş. Yani sadece ben tek başıma hepsini çürüttüm:) Bir ikinciye gerek yok.
Belirtilere gelirsek bu güne kadar hiç tatlı yemedim. Normalde tatlıya çok düşkün olmama rağmen şu süreçte tiksindim. Hamileliğim kolay geçmedi, geçmiyor. Hala kusuyorum, tansiyonum düşük, baş ağrılarım var, koku hassasiyetim devam ediyor. Karnım da sivri değil, normal basbayağı karın. Sonuç: erkek doğurucam:)
Hamileliği kolay geçen erkek anneleri!!! Size sitemliyim hatta gıcık olmama ramak kalmış bile olabilir:)) Ben bunları yaşarken umarım mutlusunuzdur:)) (sinirli anne mode on)
Canım gözün aydın çok sevindimErkek çocuk belirtilerine uyanlardan yaşadıklarım , hiç bulantım olmad ve karnım sivri , gerçi bunların da geçerliliği yok .
Canım pek ekşi çekmedi , daha çok meyve , dondurma :)
Ben de geleneği bozmadım , Kasım ayı erkek ayı oldu :)
Güzelce açtı bacaklarını pipiyi gördüm doktor söylemeden :)))) Doktor da kesin erkek,dedi.Kordon ayrı dedi,onu da gösterdi :)
Gelişimi de öndeymiş :)
Uzun bacaklı dedi ve ağırlığı da 146 gr mış :)
hadi hayırlı olsun pipili :)Kizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
Benim his tutmadi ya gozun aydin canim ☺demekki erkek hayirliymis erkek olmus .Kizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?