- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.341
anaaammm bir pipili dahaaaKizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
Benim his tutmadi ya gozun aydin canim ☺demekki erkek hayirliymis erkek olmus .
Çok sevindim canım , sağlıkla gelsin oğlunKizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
Aminnnnn canim senin oglunda oyle karan ve ates belki bigun arkadas olurlar bizim gibiÇok sevindim canım , sağlıkla gelsin oğlun
Tatlım hadi gözün aydın sağlıkla, huzurla kucagina alirsin insallah, bebegini gormek moral olmuştur sanadaKizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
Olsunlar canım :)Aminnnnn canim senin oglunda oyle karan ve ates belki bigun arkadas olurlar bizim gibi
Olmazmi yaaaa icim oylesine umut doldu ki...suan tek derdim yedigim serbetli tatlilarin kilo olarak donmesi insallah tombik anne olmam.. :)Tatlım hadi gözün aydın sağlıkla, huzurla kucagina alirsin insallah, bebegini gormek moral olmuştur sanada
aaaa hiç düşünmemiştim bunu hıçkırırken gayrı ihtiyari vurmuş olabilir :)Canim o muhtemelen bebegin hickirigidir
Ben bugun sag kasigimda sikistirma hissettim ultrasonda bakinca kafa solda popo sagdaydi poposuyla iteliyomus megersem hahahahaaaaa hiç düşünmemiştim bunu hıçkırırken gayrı ihtiyari vurmuş olabilir :)
Yaaa ben cok mutluyum iyiyemi yorayim korktum simdiOlsunlar canım :)
gözün aydın sonunda öğrendin :)Minik bir prenses geliyoooooor :):):)
meyve dondurma yedim hiç bulantım olmadı bazen ekşi bazen tatlı istedi canım karnım sivri sonuç kız gerçi benim belirtilerde karışıktı ahhahaKızlar burada yaşayarak gördük ki aş ermeler, nub teorisi, çeşitli takvimler vs. hepsi boş. Yani sadece ben tek başıma hepsini çürüttüm:) Bir ikinciye gerek yok.
Belirtilere gelirsek bu güne kadar hiç tatlı yemedim. Normalde tatlıya çok düşkün olmama rağmen şu süreçte tiksindim. Hamileliğim kolay geçmedi, geçmiyor. Hala kusuyorum, tansiyonum düşük, baş ağrılarım var, koku hassasiyetim devam ediyor. Karnım da sivri değil, normal basbayağı karın. Sonuç: erkek doğurucam:)
Hamileliği kolay geçen erkek anneleri!!! Size sitemliyim hatta gıcık olmama ramak kalmış bile olabilir:)) Ben bunları yaşarken umarım mutlusunuzdur:)) (sinirli anne mode on)
kizlar esim randevumu sali gunune aldi geriye 6 gun kaldi bebegimle bulusmama
Tatlım 15. Haftada gittim. 15+1 di. Simdi pazartesi gitcem 19.haftaya girmiş olcaz. Bakalım ne cıkacak.En son ne zaman gitmstn canm
benimki de 18 ile 22 hafta arası yaptır dedi ama internette biryerde okumuştum 21 veya 22. haftalarda kalp en iyi incelenebilir diyor o yüzden ben de 21. haftada giderim..hayırlısı artıkhayır benim doktorumda detaylıdan sonra yaptır dedi detaylıyıda 21. hafta yaptıracağım öyle söyledi.
Hiç farketmez kuzum. Sağlıklı olsun da hepimizin ki :) ilk cocuk olcak kısmetse :) 2 veya 3. De gönlümden su olsun diye geciririrdim herhalde. Sen ?Erkek mi istiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?