2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benimki de 18 ile 22 hafta arası yaptır dedi ama internette biryerde okumuştum 21 veya 22. haftalarda kalp en iyi incelenebilir diyor o yüzden ben de 21. haftada giderim..hayırlısı artık

Ben haftaya 15-20 Haziran arasında gideceğim nasipse... Bebeğimi çok özledim görmüş olurum bıdığımı..Sonra 4 Temmuzda randevumuz

Kızlar rahim ağzı uzunluğunu da sordum, ölçmek için bikini bölgesinin biraz altına ultrason cihazını bastırdı , canım acıdı . Burada kemik var , daha anlaşılmaz , dedi.
Sizinkini nasıl ölçmüştü ?

eteklerim zil calio esimle iddaya girmistik ben kazandim...tesekkur ederim canim gorende kizin olcak dediydi benim karnim sivri durmuyor bende bu tezi curuttum
eteklerim zil calio esimle iddaya girmistik ben kazandim...tesekkur ederim canim gorende kizin olcak dediydi benim karnim sivri durmuyor bende bu tezi curuttum
Bİz iddeaya girmedik ama benimde esimin tahmini tuttu ☺o tezler hic tutmuyor bende de curudu

Olmazmi yaaaa icim oylesine umut doldu ki...suan tek derdim yedigim serbetli tatlilarin kilo olarak donmesi insallah tombik anne olmam.. :)
Çok sevindim canım. O yediklerimin vicdan azabını bende cekiyorum ama yemeden de duramiyorum bide ben diyetteyden hamile kaldım ve çok zor kilo verebiliyordum yandım ben

Karindan olcum yapmiyorlar canim alttan bakmasi lazim en dogru sonucu ordan veriyor.ben oyle olcturdum

kızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır yazmak istiyordum ama kötü zamanlar geçirdiğim için okumakla yetindim .Hamileliğimin 11. haftasında taş düşürdüm düşük riski ile iğneler vuruldum 2 hafta sonra yine taş düşürdüm ama yavrum direndi ve bana tutundu çok acı çetik ama allah a şükür atlattık.Geçen hafta sonu kontrolümüzde cinsiyetinide öğrendik bir kızım olacak hayırlısı ile. Allah ım hepinizi ve bebeklerinizi korusun sevgili anneler:)

anladım tamam bende randevuyu 2-3 gün önceden almalıymışım o zaman sorarım idrar olayını :)
kist için filan girdiğimde idrar sıkışık istiyorlardı ama şimdi bebişler büyüdü zaten

Bencede çok gerekli diildir ama sormak lazım. Evet ya büyüdü kuzular daha da buyusunler inşallah

Senin karnın küçüktü ama sivriydi be tatlım,gördüm ben dün fotonu yanlara genişlememişsin.İnceciksin bir tek sivri bir karın.

Erkek hamileliği şeklinde yorumlanacak kadar değil canım. Benimkinden daha çıkık karına sahip kıza hamileler vardı arkadaşlarımdan.

benimki de 18 ile 22 hafta arası yaptır dedi ama internette biryerde okumuştum 21 veya 22. haftalarda kalp en iyi incelenebilir diyor o yüzden ben de 21. haftada giderim..hayırlısı artık
doğrudur benimki özellikle 22-26 haziran arası dedi 22 haziranda 20+3 olmuş oluyorum

Bencede çok gerekli diildir ama sormak lazım. Evet ya büyüdü kuzular daha da buyusunler inşallah
inşallah :)

Canım ya çok geçmiş olsun rabbim bidaha zor günler yaşatmasın

Doktora gittim bugun sizin dediğiniz gibi cok kucuk degerlermiş bu yuzden ilac vermedi aylik kontrol yapacak cok şükür onemli değilmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…