- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.361
benimki de 18 ile 22 hafta arası yaptır dedi ama internette biryerde okumuştum 21 veya 22. haftalarda kalp en iyi incelenebilir diyor o yüzden ben de 21. haftada giderim..hayırlısı artık
eteklerim zil calio esimle iddaya girmistik ben kazandim...tesekkur ederim canim gorende kizin olcak dediydi benim karnim sivri durmuyor bende bu tezi curuttum
Bİz iddeaya girmedik ama benimde esimin tahmini tuttu ☺o tezler hic tutmuyor bende de curudueteklerim zil calio esimle iddaya girmistik ben kazandim...tesekkur ederim canim gorende kizin olcak dediydi benim karnim sivri durmuyor bende bu tezi curuttum
Çok sevindim canım. O yediklerimin vicdan azabını bende cekiyorum ama yemeden de duramiyorumOlmazmi yaaaa icim oylesine umut doldu ki...suan tek derdim yedigim serbetli tatlilarin kilo olarak donmesi insallah tombik anne olmam.. :)
ben de çok özledim oğluşumu:) 13 haziranda benim randevumm:)Ben haftaya 15-20 Haziran arasında gideceğim nasipse... Bebeğimi çok özledim görmüş olurum bıdığımı..Sonra 4 Temmuzda randevumuz
Karindan olcum yapmiyorlar canim alttan bakmasi lazim en dogru sonucu ordan veriyor.ben oyle olcturdumKızlar rahim ağzı uzunluğunu da sordum, ölçmek için bikini bölgesinin biraz altına ultrason cihazını bastırdı , canım acıdı . Burada kemik var , daha anlaşılmaz , dedi.
Sizinkini nasıl ölçmüştü ?
Benim de yemekten once ve yemekten sonra cok fark ediyor.karnim sisiyor ama doymiyorum sankiKarnımı çok şiş ve gergin hissediyorum. Hele akşama doğru. Ayy patlicam
Evet canm bende 26 sonda gidiorm 19+6 oluormm bnde sat a gore :)) ama normalde ultrasonda daha fazla cikio
anladım tamam bende randevuyu 2-3 gün önceden almalıymışım o zaman sorarım idrar olayını :)
kist için filan girdiğimde idrar sıkışık istiyorlardı ama şimdi bebişler büyüdü zaten
Aksam bu yazdiklarinizi okuyunca baklava cekti cnm esime mesaj attim oda getirmis ben 4 dilim yedim 6 ya kadar yolu vardi valla :)[/QUOTE
Ay cnm süpersin ya. Valla suçlu hissettim kendimi Allahtan yemissin benim normalde çok aram yok alıştırma yapayım 2 dilimle başlayıp sayıyı artirayim
Senin karnın küçüktü ama sivriydi be tatlım,gördüm ben dün fotonuyanlara genişlememişsin.İnceciksin bir tek sivri bir karın.
doğrudur benimki özellikle 22-26 haziran arası dedi 22 haziranda 20+3 olmuş oluyorumbenimki de 18 ile 22 hafta arası yaptır dedi ama internette biryerde okumuştum 21 veya 22. haftalarda kalp en iyi incelenebilir diyor o yüzden ben de 21. haftada giderim..hayırlısı artık
inşallah :)Bencede çok gerekli diildir ama sormak lazım. Evet ya büyüdü kuzular daha da buyusunler inşallah
Tesekkur ederim hangi vitamin kullancagm hakkinda fikrim yok yanliz kan degerlerim iyiymisGeçmiş olsun bencede vitamin al
canım içeriğini tam olarak bilmiyorum ama aile hekimi hemde k.doğum dok.verdi vitamin sonuçtaKesınlıkle kullanmalıyım cogu hamıle ınu kullanıyo .ıcerıgı nasl pekı ?
Aynen yaaa ne kadar sert oluyor şiş oluyo sabah bi bakmışım inmiş yarısı kadar olmuş neden acabaKarnımı çok şiş ve gergin hissediyorum. Hele akşama doğru. Ayy patlicam
Canım ya çok geçmiş olsun rabbim bidaha zor günler yaşatmasınkızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır yazmak istiyordum ama kötü zamanlar geçirdiğim için okumakla yetindim .Hamileliğimin 11. haftasında taş düşürdüm düşük riski ile iğneler vuruldum 2 hafta sonra yine taş düşürdüm ama yavrum direndi ve bana tutundu çok acı çetik ama allah a şükür atlattık.Geçen hafta sonu kontrolümüzde cinsiyetinide öğrendik bir kızım olacak hayırlısı ile. Allah ım hepinizi ve bebeklerinizi korusun sevgili anneler:)
Doktora gittim bugun sizin dediğiniz gibi cok kucuk degerlermiş bu yuzden ilac vermedi aylik kontrol yapacak cok şükür onemli değilmiş canımBenim tsh im da dusuk benim tam tersi cok hizli calisiyor t3 be t4 onlar nasil eger cok ufak degerler fark varsa ilac vermiyor doktor sadece aylik takip,suan aylik takipteyim.Umarim ilac icmemize gerek kalmadan atlatiriz ama onemli birsey degil en kotu ilaci var onunla degeri normale alirsiniz
Yalniz bu konunun uzmani bir endokrin doktoruna gorun
Karından hiç mi anlaşılmaz , alttan muayene olmak istememKarindan olcum yapmiyorlar canim alttan bakmasi lazim en dogru sonucu ordan veriyor.ben oyle olcturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?