- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.381
Insallah hayirli haberlerle donerz canm benm cikolata yiicektm aslnda ama illede tatli derlerse bnm isime gelir yerim :))Benimki aynı gidiyo bu arada aynı tarihlerde gidecekmisiz hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah. Sende ye tatlıları öyle git
Amin.Canim Cok gecmis olsun,zor zamanlar atlatmissiniz,ama belli ki ana-kız çok güçlüsünüz.Hep guzel haberlerle gel bundan sonra inşallahkızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır yazmak istiyordum ama kötü zamanlar geçirdiğim için okumakla yetindim .Hamileliğimin 11. haftasında taş düşürdüm düşük riski ile iğneler vuruldum 2 hafta sonra yine taş düşürdüm ama yavrum direndi ve bana tutundu çok acı çetik ama allah a şükür atlattık.Geçen hafta sonu kontrolümüzde cinsiyetinide öğrendik bir kızım olacak hayırlısı ile. Allah ım hepinizi ve bebeklerinizi korusun sevgili anneler:)
Bana vitamine gerek yok , gyno ferro sanol iç doğuma kadar dedi.canım içeriğini tam olarak bilmiyorum ama aile hekimi hemde k.doğum dok.verdi vitamin sonuçta
Kiz bebekler daha sıkı tutunurmus daha dayanikli olurmus zaten kuzum Allah sana bagislamis bebisinii cok gecmis olsn :)kızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır yazmak istiyordum ama kötü zamanlar geçirdiğim için okumakla yetindim .Hamileliğimin 11. haftasında taş düşürdüm düşük riski ile iğneler vuruldum 2 hafta sonra yine taş düşürdüm ama yavrum direndi ve bana tutundu çok acı çetik ama allah a şükür atlattık.Geçen hafta sonu kontrolümüzde cinsiyetinide öğrendik bir kızım olacak hayırlısı ile. Allah ım hepinizi ve bebeklerinizi korusun sevgili anneler:)
Canım banada ilk aile hekimi ve ebe verdi bende kullanmadan önce kendi doktoruma sordum oda kullan diyince günde bir tane alıyorumBana vitamine gerek yok , gyno ferro sanol iç doğuma kadar dedi.
Salı da devlet hastanesinde randevum var , oraya da yeniden soracağım.
Aynen yaaa ne kadar sert oluyor şiş oluyo sabah bi bakmışım inmiş yarısı kadar olmuş neden acaba
İki turlude bakılıyor diye okumustum, zaten doktorun gerekli gorseydi alttan bakardiKarından hiç mi anlaşılmaz , alttan muayene olmak istememSanki karından bakılıyor diye kalmış aklımda,burada yapılan yorumlardan
Balik hapi kullaniyorum :)canım içeriğini tam olarak bilmiyorum ama aile hekimi hemde k.doğum dok.verdi vitamin sonuçta
Cok sevindim canim gozun aydin benim icimden de erkek olur gibi geciyodu ama bisi demedim sana :) toplu sunnete bi kucuk adam daha katildi :)Oğlumuz geliyor kızlar :)
bende hissetmiyorum canım ya bakalım bizim kuzucuklar ne zaman pıtpıtlayacak bize:)hissettiğin olabilir tatlım.Aslında 16. haftada bazı annelerin hissedebildiği doğruymuş,ama ben hissetmiyorum daha.Neyse sağlıklı olsun da
canım Allah kerim dur panik yapma ben 2li testi yaptırmadım 3lüyü de doktorum istediği için yaptıracağım inşallah temiz çıkar ama o sonuçlara fazla güvenme bol bol dua et dualarımız seninle rabbim hepimize sağlıklı bebişler ve sağlıklı doğum nasip etsin amin...Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...
Anlasilir cnm anlasilir ama en saglikli olani alttan yapilan olcum.ama cok fazla oynama olmaz merak etme .kac cikti olcumKarından hiç mi anlaşılmaz , alttan muayene olmak istememSanki karından bakılıyor diye kalmış aklımda,burada yapılan yorumlardan
Sabah 7 gece 12 -1 arasi hep uyanigim...iki ay hep uyudum simdi de hep uyanigimbütün annişler uyumuş sanırım ben hariç
Ben deeee, 17+2olarakCinsiyeti ogrenenler icin hayirli olsun saglicakla gelir ufakliklar insallah :) Ben hala ogrenemedim pozisyonundan dolayi bakalim yarin gidecegiz bi daha 17+3 olarakIki gundur ruyamda erkek bebek seviyorum hayirlisii
Biraz da sık kullanmaya ve vücut tipine de bağlı sanırımmustelaya işe yaramıyor dediler.ben de onu alacaktım.şimdikararsız kaldım
Kakao yağını deneyeceğim o zaman şimdilik hiç kuruma ve çatlama yok ama bundan sonra lazım olacak şimdiden başlamak lazımCanım çatlak için aktardan alabileceğin kakao yağını tavsiye ediyorum.. Bak evde lierac ve mustela var ama hiçbiri kakao yağı gibi değil. Yalnız şunu söyliycem katı olanından alman lazım sabun gibi, göbeğine sürdükçe eriyor :) harika bir tabaka oluşturuyor, ve kıyafetlere de asla bulaşmıyor
O ilac ne ilaci cnm.daha bende kullanmiyorum vitmain kan surubiBana vitamine gerek yok , gyno ferro sanol iç doğuma kadar dedi.
Salı da devlet hastanesinde randevum var , oraya da yeniden soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?