- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.401
Bu tez ne kadar dogru bilmiyorum ama masallah benim kizimda cok dayanikli cikti iki ayim hastanelerde gecti benim bebegimin de Allah korusun alinma riski vardiKiz bebekler daha sıkı tutunurmus daha dayanikli olurmus zaten kuzum Allah sana bagislamis bebisinii cok gecmis olsn :)
Teşekkürler canım :) Erkeklerdeki nüfus patlamasını birisi bize açıklasın :)Cok sevindim canim gozun aydin benim icimden de erkek olur gibi geciyodu ama bisi demedim sana :) toplu sunnete bi kucuk adam daha katildi :)
Bilmiyorum ki bana hiçbir şey söylemedi , devletteki doktora bir daha soracağım gidinceAnlasilir cnm anlasilir ama en saglikli olani alttan yapilan olcum.ama cok fazla oynama olmaz merak etme .kac cikti olcum
Demir , Folik Asit ve B12 var içinde canımO ilac ne ilaci cnm.daha bende kullanmiyorum vitmain kan surubi
Bizim arkadas dun olcturdu onunki takip ediliyor.onun karnindan bakmis .arkadas demiski alttan bakmicaniz mi doktorda demiski en sagliklisi o ama kimse istemeyince bende size sormadan karindan baktim.arkadas demis yok sorun degil.ama cok kucuk bir fark cikmis merak etme durumu tehlikeli olanlari alttan olcuyorlar genelde.bu arada o ilac iyiymis buyuklugu nasil ben hap yutamadigim icin ebata gore ilac yazdiriyorumTeşekkürler canım :) Erkeklerdeki nüfus patlamasını birisi bize açıklasın :)
Bilmiyorum ki bana hiçbir şey söylemedi , devletteki doktora bir daha soracağım gidince
Demir , Folik Asit ve B12 var içinde canım
Tüp şeklinde canım , 1 cm yokturBizim arkadas dun olcturdu onunki takip ediliyor.onun karnindan bakmis .arkadas demiski alttan bakmicaniz mi doktorda demiski en sagliklisi o ama kimse istemeyince bende size sormadan karindan baktim.arkadas demis yok sorun degil.ama cok kucuk bir fark cikmis merak etme durumu tehlikeli olanlari alttan olcuyorlar genelde.bu arada o ilac iyiymis buyuklugu nasil ben hap yutamadigim icin ebata gore ilac yazdiriyorum
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
bu linke tıklayıp bakar mısınız cinsiyeti tutacan olacak mı çok merak ediyorum
canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...
Günaydın hayırlı sabahlar
aşımı oldum geldimbiraz sızladı ama şuan iyiyim umarım böyle de gider.
bir de izlenim yapılıyormuş aşı kartına yazdı..
aşı ve izlenim günlerini sağlık bakanlığı önemsiyor o günlerde bebeğin kalp atışı ve tansiyon gibi seyler ölçülüyor dedi.
7 kg almışım... biraz dikkat et dedimasa başında çalıştıgımı duyunca yürümeye çalış ve küçük porsiyon tüket dedi.
bakalım ilerleyen günlerde bizi neler beklerdoktora gidince desem mi beni diyetisyene yönlendirsin ya
geçmiş olsun canım inşallah korkulan gibi ağrı sızı yapmazGünaydın hayırlı sabahlar
aşı ve izlenim günlerini sağlık bakanlığı önemsiyor o günlerde bebeğin kalp atışı ve tansiyon gibi seyler ölçülüyor dedi.
7 kg almışım... biraz dikkat et dedimasa başında çalıştıgımı duyunca yürümeye çalış ve küçük porsiyon tüket dedi.
bakalım ilerleyen günlerde bizi neler beklerdoktora gidince desem mi beni diyetisyene yönlendirsin ya
geçmiş olsun canım inşallah korkulan gibi ağrı sızı yapmaz
ebe banada demişti ayda bir geldiye kayıt yaptırdığımda ben hiç gitmedim,haftaya gidince bakıcaz artık
bende aldım 6-7 kilo yatmaktan
evet canım napalım artık oğluşum iyi olsunda veririz doğumdan sonra inşallahartık kilo alcaz kızlar anne olmanın ekstraları :)))
Oğlumuz geliyor kızlar :)
gözünüzaydın kızlar sizde öğrenmişsiniz hayırlı olsunKizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
İlk aşın mı canım? Ben de daha olmadım da..Günaydın hayırlı sabahlar
evet ilk aşım sağlık ocağından aramışlardı geçen hafta.İlk aşın mı canım? Ben de daha olmadım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?