2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kiz bebekler daha sıkı tutunurmus daha dayanikli olurmus zaten kuzum Allah sana bagislamis bebisinii cok gecmis olsn :)
Bu tez ne kadar dogru bilmiyorum ama masallah benim kizimda cok dayanikli cikti iki ayim hastanelerde gecti benim bebegimin de Allah korusun alinma riski vardi

5.haftamdan beri en geç iki haftada bir buluştuk bebişimizle ilk defa 3haftalık bir hasretten sonra yarın sabah buluacağız inşallah, bebişimiz diyorum çünkü 18.haftamızda hala cinsiyetini bilmiyoruz, umarım yarın inadını bırakıp bize güzel güzel gösterirsin kuzum
NOT: Seni görmeden seven ve merak eden annen baban

Ben bıdırık oğlumu uyutmaya çalışayım artık, malum sabah işe gideceğim..
Bugün hastanede de baya yoruldum, beklemesi bile yoruyor beni..
Zaten 2 saattir kanepede yamuldum kaldım, uyukluyorum, eşim zor kaldırdı artık yatağa doğru yol alayım..
Şimdilik iyi geceler herkeslereeeeeeeee..

Cok sevindim canim gozun aydin benim icimden de erkek olur gibi geciyodu ama bisi demedim sana :) toplu sunnete bi kucuk adam daha katildi :)
Teşekkürler canım :) Erkeklerdeki nüfus patlamasını birisi bize açıklasın :)

Anlasilir cnm anlasilir ama en saglikli olani alttan yapilan olcum.ama cok fazla oynama olmaz merak etme .kac cikti olcum
Bilmiyorum ki bana hiçbir şey söylemedi , devletteki doktora bir daha soracağım gidince

O ilac ne ilaci cnm.daha bende kullanmiyorum vitmain kan surubi
Demir , Folik Asit ve B12 var içinde canım

Bizim arkadas dun olcturdu onunki takip ediliyor.onun karnindan bakmis .arkadas demiski alttan bakmicaniz mi doktorda demiski en sagliklisi o ama kimse istemeyince bende size sormadan karindan baktim.arkadas demis yok sorun degil.ama cok kucuk bir fark cikmis merak etme durumu tehlikeli olanlari alttan olcuyorlar genelde.bu arada o ilac iyiymis buyuklugu nasil ben hap yutamadigim icin ebata gore ilac yazdiriyorum

Tüp şeklinde canım , 1 cm yoktur

Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...
canım hakkınızda hayırlısı olsun.
inşallah sağlıklı bir bebektir.
beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum.
dua edelim. olumlu güzel sonuçlar olsun sizin için

Günaydın hayırlı sabahlar

aşımı oldum geldim biraz sızladı ama şuan iyiyim umarım böyle de gider.

bir de izlenim yapılıyormuş aşı kartına yazdı..
aşı ve izlenim günlerini sağlık bakanlığı önemsiyor o günlerde bebeğin kalp atışı ve tansiyon gibi seyler ölçülüyor dedi.

7 kg almışım... biraz dikkat et dedi masa başında çalıştıgımı duyunca yürümeye çalış ve küçük porsiyon tüket dedi.

bakalım ilerleyen günlerde bizi neler bekler doktora gidince desem mi beni diyetisyene yönlendirsin ya

günaydın canm çok geçmiş olsun sen atlattın artk ası derdini sıra bizde bende 3 kg aldım canm masa basında çalışıom yürüyüs hic yok doğuma kadar çok almasak bari

geçmiş olsun canım inşallah korkulan gibi ağrı sızı yapmaz
ebe banada demişti ayda bir geldiye kayıt yaptırdığımda ben hiç gitmedim,haftaya gidince bakıcaz artık
bende aldım 6-7 kilo yatmaktan

Oğlumuz geliyor kızlar :)

Kizlar bende ogrendim cok sukur benimkide pipili hahahahaha tembel pipili koydum adini zor gorduk yatmis bacak bacak ustune atmis ohhh keyif catiodu kerata durttuk durttuk zor yer degistirdi...akrobat olcak galiba ayaklari kafasinin ordaydi
gözünüzaydın kızlar sizde öğrenmişsiniz hayırlı olsun
sağlıkla gelsin oğluşlar inşallah

İlk aşın mı canım? Ben de daha olmadım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…