2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Günaydınnn hayırlı olsun aşınız.. Akşam biraz sancı oldu benim kolumda yatamadım üzerine inşallah sende hafif atlatırsın.

İlk başlarda yürüyordum ama ben şu sıralar yürüyemiyorum sanki vücudum şişiyor gibi geldi inşallah ödem tutmaz..

bir de sola vurdu nasıl sol tarafa yatcaz ki?

bende bu hafta hiç yürüyemedim. dün sadece yarım saat yürüdüm o da pazara git gel ne kadar yürümek sayılırsa.
tuzlu tüketmemeye çalışalım

bir de sola vurdu nasıl sol tarafa yatcaz ki?

bende bu hafta hiç yürüyemedim. dün sadece yarım saat yürüdüm o da pazara git gel ne kadar yürümek sayılırsa.
tuzlu tüketmemeye çalışalım

Tuzu hiç aramıyorum normalde de tüketmem fazla.. Sol tarafıma yatamadım ben sağ tarafa yattım mecburen ertesi gün geçti ama.

geçmiş olsun :) bende diyeceğim diyetisyen işini kiloluyum almam diyordum ama en son 2 haftada 2 kg aldım

Günaydın güzel anneler :)) mutlu huzurlu bol hayırlı haberli bir gün olsun inşallah :)) bursalı anneler bişi sorcam yanıtlarsanız çok sevinirim ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracaksınız biyer buldunuz mu ben ultramed diye bir yer buldum işinde çok iyiymiş ama 380 - 400 tl gibi bişeydi daha uygun fiyatlı bir yer varsa orayı tercih etmek istiyorum

mrb canım ben tekirdağ çorluda yaptırıcam ama dr. istanbuldan geliyomuş 320 tl dediler fiyatı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…