- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.421
Günaydın hayırlı sabahlar
aşımı oldum geldimbiraz sızladı ama şuan iyiyim umarım böyle de gider.
bir de izlenim yapılıyormuş aşı kartına yazdı..
aşı ve izlenim günlerini sağlık bakanlığı önemsiyor o günlerde bebeğin kalp atışı ve tansiyon gibi seyler ölçülüyor dedi.
7 kg almışım... biraz dikkat et dedimasa başında çalıştıgımı duyunca yürümeye çalış ve küçük porsiyon tüket dedi.
bakalım ilerleyen günlerde bizi neler beklerdoktora gidince desem mi beni diyetisyene yönlendirsin ya
bir de sola vurdu nasıl sol tarafa yatcaz ki?Günaydınnn hayırlı olsun aşınız.. Akşam biraz sancı oldu benim kolumda yatamadım üzerine inşallah sende hafif atlatırsın.
İlk başlarda yürüyordum ama ben şu sıralar yürüyemiyorum sanki vücudum şişiyor gibi geldi inşallah ödem tutmaz..
bir de sola vurdu nasıl sol tarafa yatcaz ki?
bende bu hafta hiç yürüyemedim. dün sadece yarım saat yürüdüm o da pazara git gel ne kadar yürümek sayılırsa.
tuzlu tüketmemeye çalışalım
Tup seklinde nasil cnm kapsul mu.ben kirip iciyorum buyuklugu ne olursa olsun☺Tüp şeklinde canım , 1 cm yoktur
Hadi bakalım inşallah ağrı yapmaz geçmiş olsun... Senle günlerimiz aynı görünüyor :) dr doğum için aralık verdi mi? Bana 2 ile 6 kasım arası dedi :)evet ilk aşım sağlık ocağından aramışlardı geçen hafta.
cnm nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?Hadi bakalım inşallah ağrı yapmaz geçmiş olsun... Senle günlerimiz aynı görünüyor :) dr doğum için aralık verdi mi? Bana 2 ile 6 kasım arası dedi :)
hayır gün vermedi.Hadi bakalım inşallah ağrı yapmaz geçmiş olsun... Senle günlerimiz aynı görünüyor :) dr doğum için aralık verdi mi? Bana 2 ile 6 kasım arası dedi :)
Günaydın hayırlı sabahlar
aşımı oldum geldimbiraz sızladı ama şuan iyiyim umarım böyle de gider.
bir de izlenim yapılıyormuş aşı kartına yazdı..
aşı ve izlenim günlerini sağlık bakanlığı önemsiyor o günlerde bebeğin kalp atışı ve tansiyon gibi seyler ölçülüyor dedi.
7 kg almışım... biraz dikkat et dedimasa başında çalıştıgımı duyunca yürümeye çalış ve küçük porsiyon tüket dedi.
bakalım ilerleyen günlerde bizi neler beklerdoktora gidince desem mi beni diyetisyene yönlendirsin ya
Akşam içmeden fotosunu çekeyim canım,kapsül olması lazımTup seklinde nasil cnm kapsul mu.ben kirip iciyorum buyuklugu ne olursa olsun☺
Canım benim iyiyim çok şükür herşey yolunda yuvarlanıp gidiyoruz işte :) sen nasılsın canım bebişin nasıl sende de herşey yolundadr inşallah?cnm nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
Tutmadı erkek diyor bana ama o bir prensseess :)erkek. doktorumun tahminine göre tutuyor :)
değişmezse tabi.haftaya kesinleşecek inşallah.
gunaydin kizlar hayirli sabahlar herkese :)
bizimde iyi çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok canım. cinsiyetimiz belli oldu bu arada erkekmiş :)Canım benim iyiyim çok şükür herşey yolunda yuvarlanıp gidiyoruz işte :) sen nasılsın canım bebişin nasıl sende de herşey yolundadr inşallah?
Evet canım özellikle sezeryan doğum yapıcaklar erken oluyoGünaydın kasım anneleri,
Kasım diyoz ama birçoğumuz Ekim olucak sanırım
mrb canım ben tekirdağ çorluda yaptırıcam ama dr. istanbuldan geliyomuş 320 tl dediler fiyatı içinGünaydın güzel anneler :)) mutlu huzurlu bol hayırlı haberli bir gün olsun inşallah :)) bursalı anneler bişi sorcam yanıtlarsanız çok sevinirim ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracaksınız biyer buldunuz mu ben ultramed diye bir yer buldum işinde çok iyiymiş ama 380 - 400 tl gibi bişeydi daha uygun fiyatlı bir yer varsa orayı tercih etmek istiyorum
Randevuyu aldın mı canım bende biran önce gideceğim yeri belirleyip randevu almak istiyorum eşim araştır bakalım 2-3 güne alalım randevuyu dedimrb canım ben tekirdağ çorluda yaptırıcam ama dr. istanbuldan geliyomuş 320 tl dediler fiyatı için
günaydın :) bizim senlemi randevularımız yakındı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?