- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.441
evet aldım canım zaten haftada bir gün salı günleri geliyomuş dr. 30 hazirana aldık kısmetse hayırlısı inş. iyi çıkar sonuçRandevuyu aldın mı canım bende biran önce gideceğim yeri belirleyip randevu almak istiyorum eşim araştır bakalım 2-3 güne alalım randevuyu dedi
İnşallah herşeyi çok güzel saglıklı çıkar canımevet aldım canım zaten haftada bir gün salı günleri geliyomuş dr. 30 hazirana aldık kısmetse hayırlısı inş. iyi çıkar sonuç
nerde oturuyorsun?Günaydın güzel anneler :)) mutlu huzurlu bol hayırlı haberli bir gün olsun inşallah :)) bursalı anneler bişi sorcam yanıtlarsanız çok sevinirim ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracaksınız biyer buldunuz mu ben ultramed diye bir yer buldum işinde çok iyiymiş ama 380 - 400 tl gibi bişeydi daha uygun fiyatlı bir yer varsa orayı tercih etmek istiyorum
günaydınn.....
iki gündür kasıklarım çok ağrıyordu bugün daha iyiyim..
nerde oturuyorsun?
Bursadayım canım zh dogum hastanesine yakınımgünaydınn.....
iki gündür kasıklarım çok ağrıyordu bugün daha iyiyim..
nerde oturuyorsun?
Biz geldiiik doktordan. Cinsiyetimiz ....... Olan bir cümle kuramıyorum malesef çünkü ultrasona göre 19haftalık, sata göre 18haftalık olan sıpamız bize yine göstermediiii5.haftamdan beri en geç iki haftada bir buluştuk bebişimizle ilk defa 3haftalık bir hasretten sonra yarın sabah buluacağız inşallah, bebişimiz diyorum çünkü 18.haftamızda hala cinsiyetini bilmiyoruz, umarım yarın inadını bırakıp bize güzel güzel gösterirsin kuzum
NOT: Seni görmeden sevenve merak eden annen baban
Insallah kuzumgözünüzaydın kızlar sizde öğrenmişsiniz hayırlı olsun
sağlıkla gelsin oğluşlar inşallah
O zaman bebisimiz prenses.. ben ne zaman cikolata yesem el ense yatiyor gecen de tuzlu erik yemistim halay cekiyordu resmenBiz geldiiik doktordan. Cinsiyetimiz ....... Olan bir cümle kuramıyorum malesef çünkü ultrasona göre 19haftalık, sata göre 18haftalık olan sıpamız bize yine göstermediiii
Doktor normal randevumuzu 3temmuza verdi ama haftaya bir daha gel olmazsa dedi
Çikolata ye dedi, ben de iki seferdir bir sürü çikolata yedim içim kıyıldı resmen dedim.
-Seninki tatlıyı sevmiyor anlaşılan sen bidahaki sefere ekşili, tuzlu, turşu fln ye bari dedibabası kılıklı bu anlaşıldı, bana çekseydi o kadar tatlıya hoplar zıplardı herhalde
Ben dun gitmeden once 2 tane baklava yedim bizimkide yatiodu :) zor hareket ettirdi doktor keyfini bozduk sipaninO zaman bebisimiz prenses.. ben ne zaman cikolata yesem el ense yatiyor gecen de tuzlu erik yemistim halay cekiyordu resmen
Biz geldiiik doktordan. Cinsiyetimiz ....... Olan bir cümle kuramıyorum malesef çünkü ultrasona göre 19haftalık, sata göre 18haftalık olan sıpamız bize yine göstermediiii
Çikolata ye dedi, ben de iki seferdir bir sürü çikolata yedim içim kıyıldı resmen dedim.
-Seninki tatlıyı sevmiyor anlaşılan sen bidahaki sefere ekşili, tuzlu, turşu fln ye bari dedibabası kılıklı bu anlaşıldı, bana çekseydi o kadar tatlıya hoplar zıplardı herhalde
Tamam canim sagol☺Akşam içmeden fotosunu çekeyim canım,kapsül olması lazım
Hergun buraya takil dertlerimiz yuzunden zamanin nasil gectigini anlamazsin bile...opuyorum guzel yanaklarindan canini sikma olurmu
canım Allah kerim dur panik yapma ben 2li testi yaptırmadım 3lüyü de doktorum istediği için yaptıracağım inşallah temiz çıkar ama o sonuçlara fazla güvenme bol bol dua et dualarımız seninle rabbim hepimize sağlıklı bebişler ve sağlıklı doğum nasip etsin amin...
canım hakkınızda hayırlısı olsun.
inşallah sağlıklı bir bebektir.
beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum.
dua edelim. olumlu güzel sonuçlar olsun sizin için
Biz geldiiik doktordan. Cinsiyetimiz ....... Olan bir cümle kuramıyorum malesef çünkü ultrasona göre 19haftalık, sata göre 18haftalık olan sıpamız bize yine göstermediiii
Günaydın hayırlı sabahlar
aşımı oldum geldimbiraz sızladı ama şuan iyiyim umarım böyle de gider.
bir de izlenim yapılıyormuş aşı kartına yazdı..
aşı ve izlenim günlerini sağlık bakanlığı önemsiyor o günlerde bebeğin kalp atışı ve tansiyon gibi seyler ölçülüyor dedi.
7 kg almışım... biraz dikkat et dedimasa başında çalıştıgımı duyunca yürümeye çalış ve küçük porsiyon tüket dedi.
bakalım ilerleyen günlerde bizi neler beklerdoktora gidince desem mi beni diyetisyene yönlendirsin ya
Hadi yaaaaaaaaaaa vay sıpa vay...Biz geldiiik doktordan. Cinsiyetimiz ....... Olan bir cümle kuramıyorum malesef çünkü ultrasona göre 19haftalık, sata göre 18haftalık olan sıpamız bize yine göstermediiii
Ben karamsar degilim allahin izniyle temiz sonuclarini alicaksin insallah tatlim muckişten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum:)
ben de çok çok opuyorummm:*
inşallah size güzel haberler verıp gruba devam ederim...ayrılmak zorunda kalmam(
canım 2li 4lu testlere güven olmuyor haklısın, ama amniyosentez sonucu %99 oluyor onda ne çıkarsa guvenicem mecburenhatta ikinci doktorum bu 2li 3lü 4lü testler sırf kafa karışıklığı ama yol gösterici, onlara gore tanı testlerıne gecıyoruz ya da gerek kalmazsa yolumuza devam edıyoruz dedı...:*
beklemek cok zor ınsanın aklından hic çıkmıyor kı...hep kabus goruyorum...Allah'ım benı bebısımden ayırmasın ınsallah!!! cok teşekkür ederım:*
mesajını gormedıgım varsa kusura bakmasın kızlar cok takıp edemiyorum her yazılanı, işteyim...
Ben karamsar degilim allahin izniyle temiz sonuclarini alicaksin insallah tatlim muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?