2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Randevuyu aldın mı canım bende biran önce gideceğim yeri belirleyip randevu almak istiyorum eşim araştır bakalım 2-3 güne alalım randevuyu dedi
evet aldım canım zaten haftada bir gün salı günleri geliyomuş dr. 30 hazirana aldık kısmetse hayırlısı inş. iyi çıkar sonuç

günaydınn.....
iki gündür kasıklarım çok ağrıyordu bugün daha iyiyim..

nerde oturuyorsun?

Biz geldiiik doktordan. Cinsiyetimiz ....... Olan bir cümle kuramıyorum malesef çünkü ultrasona göre 19haftalık, sata göre 18haftalık olan sıpamız bize yine göstermediiii
Doktor normal randevumuzu 3temmuza verdi ama haftaya bir daha gel olmazsa dedi
Çikolata ye dedi, ben de iki seferdir bir sürü çikolata yedim içim kıyıldı resmen dedim.
-Seninki tatlıyı sevmiyor anlaşılan sen bidahaki sefere ekşili, tuzlu, turşu fln ye bari dedi babası kılıklı bu anlaşıldı, bana çekseydi o kadar tatlıya hoplar zıplardı herhalde

O zaman bebisimiz prenses.. ben ne zaman cikolata yesem el ense yatiyor gecen de tuzlu erik yemistim halay cekiyordu resmen

Izmirli arkadaslarim ben dun hamilelik yogasina basladim...sizlerde gelmezmisiniz aksam 7 de basliyor 1 saat suruyor alsancak izmiryoga merkezi

Kızlarrr...
İzmir'de oturan var mı aranızda????
Ben şuan Çeşme'de yaşıyorum...
Var mı İzmirli? Benim doktorlarım İzmir'de. Belki doktorlarımız aynıdır:) Sizlerden önümüzdeki aylar için doktor ya da hastane tavsiyesi alabilirim belki:)

niye gostermiyorlar bu sipalar cinsiyetini bilseler biz onlara ciciler alacaz belki gosterirler, benimde sali gunu randevum benimkide gostermezse bi iki y daha beklerim artik

Hergun buraya takil dertlerimiz yuzunden zamanin nasil gectigini anlamazsin bile...opuyorum guzel yanaklarindan canini sikma olurmu

işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum:)
ben de çok çok opuyorummm:*
inşallah size güzel haberler verıp gruba devam ederim...ayrılmak zorunda kalmam(

canım 2li 4lu testlere güven olmuyor haklısın, ama amniyosentez sonucu %99 oluyor onda ne çıkarsa guvenicem mecburen hatta ikinci doktorum bu 2li 3lü 4lü testler sırf kafa karışıklığı ama yol gösterici, onlara gore tanı testlerıne gecıyoruz ya da gerek kalmazsa yolumuza devam edıyoruz dedı...:*

canım hakkınızda hayırlısı olsun.
inşallah sağlıklı bir bebektir.
beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum.
dua edelim. olumlu güzel sonuçlar olsun sizin için

beklemek cok zor ınsanın aklından hic çıkmıyor kı...hep kabus goruyorum...Allah'ım benı bebısımden ayırmasın ınsallah!!! cok teşekkür ederım:*

mesajını gormedıgım varsa kusura bakmasın kızlar cok takıp edemiyorum her yazılanı, işteyim...

bu arada ne kadar cinsiyet takvimi denediysem hepsinde sonuç erkek çıkıyor...dun bı tane daha yaptım yıne erkek...ama bizim cinsiyetımız %70 kız şimdilik:)

Canım benim ne terbilyeli bi bebeğin var:)) Merak etme annesi zamanı gelince gösterecek sağlıklı olsunda

son 3 aylık dönemde daha çok kilo alınıyor bir de. bu dönemde kontrollü almamız lazım sanırım kiloları. yoksa kendimizi kaldırıp yürümemiz bile zor olabilir.

Hadi yaaaaaaaaaaa vay sıpa vay...3 temmuzda çok uzun sen haftaya bidaha git.

Ben karamsar degilim allahin izniyle temiz sonuclarini alicaksin insallah tatlim muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…