2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın herkeslere..
Off çok yorgunum, özellikle bu aralar iyice yorgunluğum arttı.
Sabahları kalkıp işe gelmek çok yorucu olmaya başladı.

Anlıyorum cnm Neden böyle yaptıklarını inan anlamıyorum. Yüz göz olmamaya çalışmalıyız kovalar gibi insanın gururu kırılıyo. Ben o adım atmadan yaklaşmamaya karar verdim. Zaten bir daha görürsem neden böyle bişeye ihtiyaç duyuyosun diye sorucam. Bildiğimi biliyo ama ikimiz de salağa yatıyoruz
Dün bişeyler olacaktı yine korktu heralde devamı gelmedi bemde döndüm sırtımı uyudum. Şaşırdı. Yola gelecek bunlar. Daha doğumu var lohusalığı var o zaman isteseler de olamayacak. Kendileri bilir.
Kesinlikle kendinde eksiklik olduğunu düşünüp moralini bozma. Allah yardımcımız olsun

Günaydın hanımlar,
İki gündür böbrek sancısı ve kasık ağrısı çekiyordum. Doktora gittim. Böbreğimde birşey çıkmadı ama tsadüfen safra kesemde kocaman bir taş çıktı. Hareket ederse kötüymüş. aranızda böyle olan varmı? endişeleniyorum.

Ayrintili ultrason icin izmirdekiler yardimci olabilirmisiniz nereye gideceksiniz nekadar vericeksiniz???
Ben şimdilik prof.dr.sermet sağola gitmeyi düşünüyorum izmirde çok iyi bir doktor olduğunu duyuyorum fakat dün ona giden arkadaşım çok iyidir ama fala konuşmaz sorarsan cevaplar fln dedi, benim zaten normalde devam ettiğim doktor da pek konuşmuyor işte şurası şukadar, bu kadar gr, cm olmuş vs diye bilgi vermiyor hatta gecen randevumda rahim ağzı uzunluğuna bakar msnz nasıl fln dedim, iyi iyi normal bn bakmştım zaten fln dedi

Ben çoğu giysisini hastane çıkışını ve havlu setini bebitof marka aldım. kalitesi güzel tavsiye ederim.
mağazadan değil de çarşıda toptan ve parekende satan yerden aldım.
bayağı uyguna geldi.
10lu hastane çıkışı 45, havlu-bornoz seti 50 tl 'ye aldım.

emzirme örtüsü pek kullanır mıyım bilmiyorum ama herkesin içinde göğüs açmaktan rahatsız olurum diye aldım.
rica ederim. aa bu arada internetten de göğüs ucu kremi, göğüs pedi ,ıslak mendil stoklamaya başladım. bir de molfix'in alt açma bezlerinden aldım 10 lu paket satılıyormuş.

Gunaydın kızlar...
Hatırlarsanız amniyosentezden vazgecmıstık...4lu testimin sonucu geldi...down sendromu oranı 1/1264 cıktı...
bız 1/3000'ın ustunde bekliyorduk...
bugun doktorumuza gidip Amerika'ya gonderılen kan testınden yaptırmayı düşünüyoruz...
ense kalınlığı gorulmeseydı cocugum ıcın hıc bır sey gerekmeyecektı ama bu durumda ıcımız hıc rahat degıl...
sizin 4lu test sonuçları nasıl cıktı?

günaydın hayırlı sabahlar kızlar
sıcaklar geldi fena yapış yapış geceleri uyanıyorum.
Yatağımızın 1metre ilerisindeki penceremiz açık yatıyoruz epey zamandır, üzerimde askılı bir atlet,eşim onu da giymiyor, biraz daha sıcaklarda baş ucumuzdaki klimayı açıp camı kapıyı da kapatıyoruz, buralar çoooook sıcak

ben 4iü yaptırmadım. doktor birşey demedi daha doğrusu.
cumartesi ayrıntılı ultrasonum var bakalım.

Chicco lite way plus a bakmış mıydın canım? Bana da ya chicco yada casual cadillac mantıklı gibi geliyor normalde 800 civarı sanırım, 570 e bulursan bana da haber ver lütfen, ben baktığımda ikisinin fiyatı hemen hemen aynıydı, bu arada ana kucağı da olmazsa olmaz sanırım chicconun plus olmayanları çok mantıklı gelmedi bana da, sadece casual cadillacda ilerde baston puset almak da gerekebilir sanki diye hatırlıyorum chicco da gerekmezmiş de

16. haftada bebeğini hisseden varmış ben 18. haftamı bugün doldurdum daha hiç bir şey hissetmiyorum
Canim ben 16 da hissettim ama ben 1.70 boyunda 52 kiloyum.. zayiflar daha cabuk hisseder diyorlar bir de kanamam oldugu icin butun gun yatiyorum kendimi dinleyecek cok vaktim oluyor o yuzden dert etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…