2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

chicco ya baktım aynısı kuzenimde de var baston olması avantaj eyvallah ama ana kucağı 9 ay boyunca bastonun üstüne monteli bu da arabayı hantallaştırmış bana kalırsa. cadiillac daha hafif geldi test sürüşünde.

bir de baston pusetlerde çift yön olayı yok mesela. o benim için eksi. cadillac çift yönlü.... evet çocuk etrafı izlemek isteyecek ama kimi çücuklar huysuz arkadasımın mesela hep kendine dogru ceviriyor arabasını..
ana kucagı-oto koltugu evde de kullanırım avanttaj.

bir de cadillacta normal puset port bebe olabiliyor o da hoşuma gitti. çocuk uyusa tam yatırabilirim.

tek dezavantajı ise süspansiyon yok ama yorumları okudum kötü yorum göremedim.
altındaki sele yeri epey geniş güzel.

e-bebekte indirimleri takip edeceğiz artık

Canm benim bebisimde kizz .. :)

hayırlı olsun canım :)

ben yeni bir tabir buldum ağızda gargara alıp çalkalarsın ya o kasıkta oluyor ahahha

kızlar perşembe günü kontrolüm var
benimde yarın

inşallah iyi gelir sonucun ben 4lü yaptırmadım 2li ve 3lü yapıldı sadece

Ben de indirime girmesini bekliyorum. Siyah ve krem rengi tükenmiş bile.

Günaydınlar herkese İzmir 3 gündür fena sıcak bizde klimayla yatmaya başladık oda sabah kalktığımda Yüzümü şişiriyo ama uyuyamamaktan iyidir 4 gündür dudağımda Uçuk çıktı bakalım daha neler olacak

Canım 4lü yaptırmadım her doktor istemiyo galiba.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim isteyenlerede tattırsın

Joker Mağazası'na da bakın bence gecen benim baktığım Quiny 300 tl daha ucuzdu ama daha erken diye almadık

geçmiş olsun canım üzülme inş. bi sorun çıkmayacak

Kızlar bu twtenız asısının saglık ocagındamı yaptırdınız bna drum hiç bişi demedii
benim sağlık ocağım çok ilgisiz.dosyamı açtırdıktan sonra bir kere bile aramadılar sağolsunlar.ama doktorum 27 haziranda çağırdı ayrıntılı ultrason ve tetanoz için.bence doktoruna bir hatırlat derim canım

Beni de aramadılar ya ben arıyorum. 20. haftada gel aşı var dedi. ilgisiz sağlık ocağıda.

Kızlar çoğu kişi 4 ' lü test yaptırmadı sanırım,değil mi ?
Bugünkü randevuda soracağım,gerek var mı diye,bakalım ne diyecek

Ense kalınlığı çok mu fazla? Perinatologamı gidiyorsun? Başka başka doktoralra gitmediysen mutlaka başkalarınada görün. Allah yardımcın olsun kardeşim. Endişeli bekleyiş çok zordur. Kalbini ferah tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…