- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.921
Chicco lite way plus a bakmış mıydın canım? Bana da ya chicco yada casual cadillac mantıklı gibi geliyor normalde 800 civarı samırım, 570 e bulursan bana da haber ver lütfen, ben baktığımda ikisinin fiyatı hemen hemen aynıydı, bu ana kucağı da olmazsa olmaz sanırım chicconun plus olmayanları çok mantıklı gelmedi bana da
egepol cem beye gidiyorum ben.Siz kime gideceksnz ayrıntılı ult, için? İzmirdesiniz değil mi?
Cnm bence sen bugun git cunku bn 19+3 de asi olmustum 2. Doz icin 1 ay snraya gun verdilerbende beklemedeyim artk ararlarsa giderim aramazlarsada ayın 29unda giderim mecburen
Canm benim bebisimde kizz .. :)
ben yeni bir tabir buldum ağızda gargara alıp çalkalarsın ya o kasıkta oluyor ahahhaKızlar bebeğin hareketini hissederken bu haftalarda ( balık yüzüyor hissi ) sanki o kısma serinlik geliyor gibi , jel şeklinde krem sürersiniz öyle bir his ( başka nasıl anlatacağım bilmiyorum , biraz değişik bir anlatım oldu , kabul :) ) sizde de oluyor mu ?
Iyice emin olmak istiyorum , bebek mi diye :)
benimde yarınkızlar perşembe günü kontrolüm var
inşallah iyi gelir sonucun ben 4lü yaptırmadım 2li ve 3lü yapıldı sadeceGunaydın kızlar...
Hatırlarsanız amniyosentezden vazgecmıstık...4lu testimin sonucu geldi...down sendromu oranı 1/1264 cıktı...
bız 1/3000'ın ustunde bekliyorduk...
bugun doktorumuza gidip Amerika'ya gonderılen kan testınden yaptırmayı düşünüyoruz...
ense kalınlığı gorulmeseydı cocugum ıcın hıc bır sey gerekmeyecektı ama bu durumda ıcımız hıc rahat degıl...
sizin 4lu test sonuçları nasıl cıktı?
Günaydın Kızlar,
Bebek bakım ürünü alan var mı aranızda?Alan var ise marka önerebilir misiniz?
ben kızımda chicco ürünleri kullandım çokta memnun kaldım tavsiye ederimbebeği olan arkadaslarım mustela ve sebamed önerdi.
bende hangisi uygunsa alacağım kampanyaları takip edip.
Ben de indirime girmesini bekliyorum. Siyah ve krem rengi tükenmiş bile.günaydın hayırlı sabahlar,
dün e-bebek mağazasına gittik.
bebek arabalarına baktık...
casual cadillac mantıklı geldi hafif hoşuma da gitti... indirimleri takip edip onu almaya karar verdik.
indirime girse 570 falan olacak sanırım. hem ana kucağı da var. arkadaşım vereyim demişti ama normal arabalar bile 400-500 bu bari ana kucaklı.
nasip olursa 2.ye de kullanırım hem.
bu arada cumartesi minnakla görüş günümüz
Yatağımızın 1metre ilerisindeki penceremiz açık yatıyoruz epey zamandır, üzerimde askılı bir atlet,eşim onu da giymiyor, biraz daha sıcaklarda baş ucumuzdaki klimayı açıp camı kapıyı da kapatıyoruz, buralar çoooook sıcak
Canım 4lü yaptırmadım her doktor istemiyo galiba.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim isteyenlerede tattırsınGunaydın kızlar...
Hatırlarsanız amniyosentezden vazgecmıstık...4lu testimin sonucu geldi...down sendromu oranı 1/1264 cıktı...
bugun doktorumuza gidip Amerika'ya gonderılen kan testınden yaptırmayı düşünüyoruz...
ense kalınlığı gorulmeseydı cocugum ıcın hıc bır sey gerekmeyecektı ama bu durumda ıcımız hıc rahat degıl...
chicco ya baktım aynısı kuzenimde de var baston olması avantaj eyvallah ama ana kucağı 9 ay boyunca bastonun üstüne monteli bu da arabayı hantallaştırmış bana kalırsa. cadiillac daha hafif geldi test sürüşünde.
bir de baston pusetlerde çift yön olayı yok mesela. o benim için eksi. cadillac çift yönlü.... evet çocuk etrafı izlemek isteyecek ama kimi çücuklar huysuz arkadasımın mesela hep kendine dogru ceviriyor arabasını..
ana kucagı-oto koltugu evde de kullanırım avanttaj.
bir de cadillacta normal puset port bebe olabiliyor o da hoşuma gitti. çocuk uyusa tam yatırabilirim.
Eki Görüntüle 1558060
tek dezavantajı ise süspansiyon yok ama yorumları okudum kötü yorum göremedim.
altındaki sele yeri epey geniş güzel.
e-bebekte indirimleri takip edeceğiz artık
geçmiş olsun canım üzülme inş. bi sorun çıkmayacakGunaydın kızlar...
bebeği olan arkadaslarım mustela ve sebamed önerdi.
bende hangisi uygunsa alacağım kampanyaları takip edip.
hey maşallah okadar oldumuGözün aydın tatlım erkekler 104 olduuuu
teşekkür ederim sağol.Joker Mağazası'na da bakın bence gecen benim baktığım Quiny 300 tl daha ucuzdu ama daha erken diye almadık
benim sağlık ocağım çok ilgisiz.dosyamı açtırdıktan sonra bir kere bile aramadılar sağolsunlar.ama doktorum 27 haziranda çağırdı ayrıntılı ultrason ve tetanoz için.bence doktoruna bir hatırlat derim canımKızlar bu twtenız asısının saglık ocagındamı yaptırdınız bna drum hiç bişi demedii
Beni de aramadılar ya ben arıyorum. 20. haftada gel aşı var dedi. ilgisiz sağlık ocağıda.benim sağlık ocağım çok ilgisiz.dosyamı açtırdıktan sonra bir kere bile aramadılar sağolsunlar.ama doktorum 27 haziranda çağırdı ayrıntılı ultrason ve tetanoz için.bence doktoruna bir hatırlat derim canım
Ense kalınlığı çok mu fazla? Perinatologamı gidiyorsun? Başka başka doktoralra gitmediysen mutlaka başkalarınada görün. Allah yardımcın olsun kardeşim. Endişeli bekleyiş çok zordur. Kalbini ferah tutmaya çalış.Gunaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?