2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben yarın yaptırıcam benide arayan olmadı
Doktoruma sordum yaptır dedi

Amin canim amin ben konustum icimde yiyip bitiriyo yoksa beni cocuga bise olcak diye korkuyom diyo bide tedaviyle oldu benimki soz verdi bida olmaz diye ama bakalim ne sıkintili biseymis bu ya cok gurur kirici

Kızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim

Kızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim
Ben varim.hamilelik oncesi de vardi birsey cikmamisti...oyle bir sorun varsa doktor bakmiyor zaten direk krem fitil veriyor

ne kadara yaptırdın canım. bide doktorun nasıldı?
Aksigorta indirimli fiyatını öğrenmiştim 417 tl di. Normali içinde arayıp bilgi isteyebilirsin canım. Dr u da zaten anadolu sağlık merkezinde gittiğim kadın doğumcu önerdi işlerinde iyiler diyebilirim. Dr her şeye bakıp bu olmazsa şöyle olur ama bak var gibi de anlattı her şeyi.

akıntının yanında kaşıntı veya koku varsa mantar belirtisi de olabiliyor. mantar deyip geçmemek lazım, doktora sorup mutlaka tedavi olmak gerekiyor.

beni de sağlık ocağından aramıyorlar hiç. kayıt için kendim gittim. sonra tarih verdiler. 10 haziranda gel diye. o zaman gitmedim hiç aramadılar hadi gel falan diye.

bu sabah gittim aşımı oldum. kalp atışlarını da duyduk bide:)

Slm kızlar, geçen hafta sonu bebek arabalarına baktik, burada bir arkadaşım 3 tekerlekli almıştı ve çoluk çocuk önden asildiginda devrilecek gibi oluyor demisti. Sonra arabaları denerken eşim eğildi şöyle bi asıldı hakikatten araba yana devriliyor gibi oldu. Ki denediğimiz model quinny di. Ben kesinlikle 4 tekerlekli öneririm. Bide arabayi tutup surdugumuz yeri varya orasi bazi markalarda plastik gibi geldi, mesela Chicconun ki öyleydi o da hoşuma gitmedi çabuk deforme olacak gibiydi. Ben stokke, quinny yada bugaboo arasında kaldım.
Bide internetten falan alacak olsanız bile mutlaka bir mağazada deneme sürüşü yapmadan almayın. Çünkü çok iyi denilen modeli belki siz sürerken rahat bulmayacaksiniz.
Bide tekelerinin yaylı olması iyimis, yay olmadiginda taş döşemeli yollarda çok titreme oluyormuş bebeği rahatsız ediyormuş. Şimdilik izlenimlerim bunlar

ben 4iü yaptırmadım. doktor birşey demedi daha doğrusu.
cumartesi ayrıntılı ultrasonum var bakalım.

2li iyi çıktıysa doktorlar yapmayabiliyor:) sağlıklar dilerim...

2li iyi çıktıysa doktorlar yapmayabiliyor:) sağlıklar dilerim...

Canım 4lü yaptırmadım her doktor istemiyo galiba.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim isteyenlerede tattırsın

aynen 2li iyi çıkınca geri kalan testler kafa karışıklığı yaratıyor gibi düşünen ve gerek görmeyen doktorlar var. 2li'niz iyi çıktıysa hiç korkmayın kızlar 3lü 4lü onemlı değil o kadar...

geçmiş olsun canım üzülme inş. bi sorun çıkmayacak

amin canım içime oyle doguyor bebişim sağlıklı bence de...

canım birden fazla doktora gorundum, perınatolog da dahil. bizi en ıyı yonlendıren kendı doktorum oldu o yüzden kendısı ıle devam edıyorum...ense kalınlığı fazla ıdı fakat suan normal değerde...ense kalınlığı olması sebebiyle endısemız oluştu...

kızlar bugun randevumu aldım doktorumun önerdiği Amerika'ya giden kan testlerinden birini yaptırıcaz, ''verifi'' test. Panorama, harmony test benzeri bir test bu da ama doktorumuz bunu önerdi...sonuç 1 haftaya çıkar dedi...maalesef maliyetli...800 dolar civarı...sağlık için kıyıcaz paraya aileler yardım ediyor şükür ki...

İnşallah bir hafta sonra müjdeli haberi bekliyoruz.bak ense kalınlığıda normale döndü buda iyi bi şeklide sonuçlancak inşallah canım benim...ailelerimiz iyki var sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…