- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.941
Ben yarın yaptırıcam benide arayan olmadıbenim sağlık ocağım çok ilgisiz.dosyamı açtırdıktan sonra bir kere bile aramadılar sağolsunlar.ama doktorum 27 haziranda çağırdı ayrıntılı ultrason ve tetanoz için.bence doktoruna bir hatırlat derim canım
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahSelam arkadaslar ben de kasim annesi olacagim 2. Kez
Ilk cocugum da kasim dogumlu
Amin canim amin ben konustum icimde yiyip bitiriyo yoksa beni cocuga bise olcak diye korkuyom diyo bide tedaviyle oldu benimki soz verdi bida olmaz diye ama bakalim ne sıkintili biseymis bu ya cok gurur kiriciAnlıyorum cnm Neden böyle yaptıklarını inan anlamıyorum. Yüz göz olmamaya çalışmalıyız kovalar gibi insanın gururu kırılıyo. Ben o adım atmadan yaklaşmamaya karar verdim. Zaten bir daha görürsem neden böyle bişeye ihtiyaç duyuyosun diye sorucam. Bildiğimi biliyo ama ikimiz de salağa yatıyoruz
Dün bişeyler olacaktı yine korktu heralde devamı gelmedi bemde döndüm sırtımı uyudum. Şaşırdı. Yola gelecek bunlar. Daha doğumu var lohusalığı var o zaman isteseler de olamayacak. Kendileri bilir.
Kesinlikle kendinde eksiklik olduğunu düşünüp moralini bozma. Allah yardımcımız olsun
Amin ins sen de saglikla al kucagina insHayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Aminnn inşallahAmin ins sen de saglikla al kucagina ins
Hadi bakalım hayırlı haberlerle döngunaydin kizlar ve beklenen gun geldi bugun bebegimle buluscaz insaALLAH cinsiyetini ogreniriz cok heyecanliyim
Kızlar çoğu kişi 4 ' lü test yaptırmadı sanırım,değil mi ?
Bugünkü randevuda soracağım,gerek var mı diye,bakalım ne diyecek
Aramalari gerekirdi o zaman.ben evlendim evleneli saglik ocagina her gitmem de hamile olursan mutlaka bildir diyorlar.11 haftaliktim beni aradiklarindacanım sağlık ocağına kayıt yaptırdım ben
Ben varim.hamilelik oncesi de vardi birsey cikmamisti...oyle bir sorun varsa doktor bakmiyor zaten direk krem fitil veriyorKızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim
Aksigorta indirimli fiyatını öğrenmiştim 417 tl di. Normali içinde arayıp bilgi isteyebilirsin canım. Dr u da zaten anadolu sağlık merkezinde gittiğim kadın doğumcu önerdi işlerinde iyiler diyebilirim. Dr her şeye bakıp bu olmazsa şöyle olur ama bak var gibi de anlattı her şeyi.ne kadara yaptırdın canım. bide doktorun nasıldı?
Kızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim
Kaşıntı ve koku yok canım , ben de anlamadım neden olduğunuakıntının yanında kaşıntı veya koku varsa mantar belirtisi de olabiliyor. mantar deyip geçmemek lazım, doktora sorup mutlaka tedavi olmak gerekiyor.
ben 4iü yaptırmadım. doktor birşey demedi daha doğrusu.
cumartesi ayrıntılı ultrasonum var bakalım.
hayırlı olsun canım :)
ben yeni bir tabir buldum ağızda gargara alıp çalkalarsın ya o kasıkta oluyor ahahha
benimde yarın
inşallah iyi gelir sonucun ben 4lü yaptırmadım 2li ve 3lü yapıldı sadece
Canım 4lü yaptırmadım her doktor istemiyo galiba.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim isteyenlerede tattırsın
geçmiş olsun canım üzülme inş. bi sorun çıkmayacak
Ense kalınlığı çok mu fazla? Perinatologamı gidiyorsun? Başka başka doktoralra gitmediysen mutlaka başkalarınada görün. Allah yardımcın olsun kardeşim. Endişeli bekleyiş çok zordur. Kalbini ferah tutmaya çalış.
Kaşıntı ve koku yok canım , ben de anlamadım neden olduğunu
İnşallah bir hafta sonra müjdeli haberi bekliyoruz.bak ense kalınlığıda normale döndü buda iyi bi şeklide sonuçlancak inşallah canım benim...ailelerimiz iyki var sağolsunlar2li iyi çıktıysa doktorlar yapmayabiliyor:) sağlıklar dilerim...
2li iyi çıktıysa doktorlar yapmayabiliyor:) sağlıklar dilerim...
aynen 2li iyi çıkınca geri kalan testler kafa karışıklığı yaratıyor gibi düşünen ve gerek görmeyen doktorlar var. 2li'niz iyi çıktıysa hiç korkmayın kızlar 3lü 4lü onemlı değil o kadar...
amin canım içime oyle doguyor bebişim sağlıklı bence de...
canım birden fazla doktora gorundum, perınatolog da dahil. bizi en ıyı yonlendıren kendı doktorum oldu o yüzden kendısı ıle devam edıyorum...ense kalınlığı fazla ıdı fakat suan normal değerde...ense kalınlığı olması sebebiyle endısemız oluştu...
kızlar bugun randevumu aldım doktorumun önerdiği Amerika'ya giden kan testlerinden birini yaptırıcaz, ''verifi'' test. Panorama, harmony test benzeri bir test bu da ama doktorumuz bunu önerdi...sonuç 1 haftaya çıkar dedi...maalesef maliyetli...800 dolar civarı...sağlık için kıyıcaz paraya aileler yardım ediyor şükür ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?