2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar kizima bir turlu isme karar veremiyorum.
Ayse mina
Ayse nil
Ayse miray
Ayse sena hangisi guzel sizce

Ayse mina
Ayse nil
Ayse miray
Benim kızımın adıda Ayşegül Ayşe Miray güzel bence.. benim kız olsaydı Zeynep Mira koycaktımarkadaşlar isim belirliyenler paylaşsın hem fikir olur..Bende Musab Kerem koyucam Allah izin verirse

benimde eşim muhammet ali istiyor.

bende yusuf istiyorum ama yanına bir isim yakıştıramıyorum. çok kararsızım...

inşallah seninde güzel çıkarda hamileliğin tadını çıkarırsın dualarımız seninle ve bebişinle

Kızlar tonty nerelerde ya merak ettim. Durumu iyidir umarım.
yoğun heralde muhasebede çalışıyordu ya birde erken izne ayrılma durumu vardı izne :)
Ayse mina
Ayse nil
Ayse miray
ayşe mina hoşuma gitti :)

İnşallah bir hafta sonra müjdeli haberi bekliyoruz.bak ense kalınlığıda normale döndü buda iyi bi şeklide sonuçlancak inşallah canım benim...ailelerimiz iyki var sağolsunlar

evet canım normalde donmesı ıyı bır ısaret fakat 11-14 hafta arası normalın ustunde olması bır hastalığa ısaret te olabılır...ınsallah degıldır cok cok sagolun ailelerimiz olmasa ne yapardık bılmıyorum Allah hıc bırını basımızdan eksık etmesın... mujdelı haberı ınsallah haftaya verıcem sıze...ama aranıza tamamen heyecanlı sekılde katılmam ıcın detaylı ultrasonu da beklıycem...ondan sonra parti yapıcamm

Ayse mina
Ayse nil
Ayse miray
Ayse mina ismi guzel.

benimde eşim muhammet ali istiyor.

bende yusuf istiyorum ama yanına bir isim yakıştıramıyorum. çok kararsızım...
niye iki isim tek basina yusuf daha iyi bende oglumda iki isim istemistim esim sadece yusuf olsun dedi oglumun ismi tek Yusuf. iki isimde kullanilmiyor sadece bi isim kullaniliyor. gerci tercih sizin tabiki :)

Benim kızımın adıda Ayşegül Ayşe Miray güzel bence.. benim kız olsaydı Zeynep Mira koycaktımarkadaşlar isim belirliyenler paylaşsın hem fikir olur..Bende Musab Kerem koyucam Allah izin verirse
Esimle ortak noktada bulusamiyoruz bir turlu ☺hem iki ismi de kullanmayacak ayseyi kullanmazsa miray i kullanir..musab kerem de guzelmis

Kızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim
bende kendimi bildi bileli sarı akıntı var canım bazen kokulu bazen kaşıntılı değişiyor ama kesinlikle tamamen kurtulamıyorum kullanmadığım antibiyotik fitil kalmadı ama tam geçer gibi oluyor ilaçlar bitince yine artıyor malesef

Bizde kızımızın henüz ismin belirleyemedik bir kaç isim var aklımızda irem, ezgi,ecem , sezin ama bunların dışında da olabilir ne zormuş isim bulmak

Kızlar çoğu kişi 4 ' lü test yaptırmadı sanırım,değil mi ?
Bugünkü randevuda soracağım,gerek var mı diye,bakalım ne diyecek
benimki 2liyi yaptırmayıp direk 4lüyü yaptıracaktı ama ben çok pimpirik olunca birsürü soru sorunca 2liyide 4lüyüde yaptırdı :) neyseki sonuçlar iyi çıktı sırada ayrıntılı usg var inş. ondada sorun yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…