- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.981
ayperi diyince aklıma keloğlan geliyor vallahi ne yalan söyleyimGercekten isim bulmak cok zor benim de aklimdan derin,cemre,ayperi geciyor gerci kimse ayperiyi begenmiyor
geçmiş olsun gözünaydın :)Tetanoz aşımı yaptırdım. Kan testlerimi de yaptırdım. Normalde çok düşük çıkan tsh normale dönmüş :)
Ben de o civarlar hafiften başlamıştım hissetmeye canım az kaldı sabret birazamin canım. yok ya henüz hissetmiyorum 17+5 olduk bugün aslında bişeyler var gibi ama bağırsakmı bebekmi tam net anlayamıyorum
ayperi diyince aklıma keloğlan geliyor vallahi ne yalan söyleyim
ya çok düşünüyorum bu günlerde hep bekliyorum bi hareket hissetmeyincede kafamda acabalar bitmiyorBen de o civarlar hafiften başlamıştım hissetmeye canım az kaldı sabret biraz20de çok daha net oluyor.. Şu an ben hissediyorum, babası elini koyunca hissedemiyor ama göbeğim oynuyor hareket edince böylece babası da görmüş oluyor :) benden söylemesi elle değil görerek hissetme daha erken başlıyor haberinz ola :)
keloğlanın serilerinde bir cankız vardı bir de ayperi en çok göz önünde olan..hahhaha gercekten mi filmlerindeki bi karakter miydi yoksa
Geçmiş olsun evet hareket eder ve düşüşe geçerse fena. Çok felaket bi.ağrısı var kaç kere acillere gittim safra kesesi olduğunu bilmeden meğer taş duşuruyormuşum.Günaydın hanımlar,
İki gündür böbrek sancısı ve kasık ağrısı çekiyordum. Doktora gittim. Böbreğimde birşey çıkmadı ama tsadüfen safra kesemde kocaman bir taş çıktı. Hareket ederse kötüymüş. aranızda böyle olan varmı? endişeleniyorum.
Bndede var o sorun canm doktoruma sordum vajinal kültür almam lazm dedi bnde istemiorum alttan muayene bilmiorm napcmKızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim
ağzında pipetle taze yem miCuma gecesi 10da yiyip yattım, cumartesi kontrole geç kalkınca koşa koşa kahvaltısız gittim. Kurbağam secde pozisyonunda ve hareketi çok azdı. Doktor aç mısın dedi, evet deyince nerdeyse falakaya yatıracaktı. Vay efendim 10 saat aç bırakılır mu, vay efendim yazıktur, günahtır.
Yılın en kötü annesi ilan edildim nerdeyse, canım sıkıldı. Şimdi gece yatmadan yarım litre süt verdi ki sabaha kadar bebeği oyalasın diye.
Hayır bebek kandaki besinleri zaten almıyor mu sanki ağzında pipetle her an taze yemek mi bekliyor bilemedim ama öyle bir vicdan azabı yarattı ki şimdi sürekli mideme bir şey atmaktan iyice toroman oldum.
Ben 2 aydir kullaniyorumKizlar catlak kremine basladiniz mi benim drum 16. Haftaya daha erken diyor
vajinal kültür dış taraftan kulak çubuğuyla alınıyor canım akıntıdan örnek yani muayene etmiyor merak etmeBndede var o sorun canm doktoruma sordum vajinal kültür almam lazm dedi bnde istemiorum alttan muayene bilmiorm napcm
dr.un biraz abartmış bencede üzme kendini bende geçen pazar sabah 11de uyandım baya üzüldüm aç bıraktım bebişimi diye ama o kadardan bişey olmaz herhaldeCuma gecesi 10da yiyip yattım, cumartesi kontrole geç kalkınca koşa koşa kahvaltısız gittim. Kurbağam secde pozisyonunda ve hareketi çok azdı. Doktor aç mısın dedi, evet deyince nerdeyse falakaya yatıracaktı. Vay efendim 10 saat aç bırakılır mu, vay efendim yazıktur, günahtır.
Yılın en kötü annesi ilan edildim nerdeyse, canım sıkıldı. Şimdi gece yatmadan yarım litre süt verdi ki sabaha kadar bebeği oyalasın diye.
Hayır bebek kandaki besinleri zaten almıyor mu sanki ağzında pipetle her an taze yemek mi bekliyor bilemedim ama öyle bir vicdan azabı yarattı ki şimdi sürekli mideme bir şey atmaktan iyice toroman oldum.
Ayse mina ismi guzel.
niye iki isim tek basina yusuf daha iyi bende oglumda iki isim istemistim esim sadece yusuf olsun dedi oglumun ismi tek Yusuf. iki isimde kullanilmiyor sadece bi isim kullaniliyor. gerci tercih sizin tabiki :)
Gercekten isim bulmak cok zor benim de aklimdan derin,cemre,ayperi geciyor gerci kimse ayperiyi begenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?