2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
amin canım. yok ya henüz hissetmiyorum 17+5 olduk bugün aslında bişeyler var gibi ama bağırsakmı bebekmi tam net anlayamıyorum
Ben de o civarlar hafiften başlamıştım hissetmeye canım az kaldı sabret biraz 20de çok daha net oluyor.. Şu an ben hissediyorum, babası elini koyunca hissedemiyor ama göbeğim oynuyor hareket edince böylece babası da görmüş oluyor :) benden söylemesi elle değil görerek hissetme daha erken başlıyor haberinz ola :)

ya çok düşünüyorum bu günlerde hep bekliyorum bi hareket hissetmeyincede kafamda acabalar bitmiyor inş. yakında hissederimde iyi olduğunu bilirim kuzumun

Geçmiş olsun evet hareket eder ve düşüşe geçerse fena. Çok felaket bi.ağrısı var kaç kere acillere gittim safra kesesi olduğunu bilmeden meğer taş duşuruyormuşum.

Cuma gecesi 10da yiyip yattım, cumartesi kontrole geç kalkınca koşa koşa kahvaltısız gittim. Kurbağam secde pozisyonunda ve hareketi çok azdı. Doktor aç mısın dedi, evet deyince nerdeyse falakaya yatıracaktı. Vay efendim 10 saat aç bırakılır mu, vay efendim yazıktur, günahtır.
Yılın en kötü annesi ilan edildim nerdeyse, canım sıkıldı. Şimdi gece yatmadan yarım litre süt verdi ki sabaha kadar bebeği oyalasın diye.
Hayır bebek kandaki besinleri zaten almıyor mu sanki ağzında pipetle her an taze yemek mi bekliyor bilemedim ama öyle bir vicdan azabı yarattı ki şimdi sürekli mideme bir şey atmaktan iyice toroman oldum.

Kızlar 2 gündür az da olsa sarı akıntım var, bol su da içiyorum. Enfeksiyon belirtisi olabilir mi ?
Bugün doktora gidince ona soracağım ama benzer durumu yaşayan var mı ,merak ettim
Bndede var o sorun canm doktoruma sordum vajinal kültür almam lazm dedi bnde istemiorum alttan muayene bilmiorm napcm

ağzında pipetle taze yem mi

dr.un biraz abartmış bencede üzme kendini bende geçen pazar sabah 11de uyandım baya üzüldüm aç bıraktım bebişimi diye ama o kadardan bişey olmaz herhalde

Kizlar bugun ebeyle randevumuz vardi kalp atisini dinledik cok sukur güp güp atiyordu, bide dinlerken 3 kez de tekmeledi kuzucum, 3.5 kilo almisim gayet iyi dedi. Gobek deligimin 1 parmak altidaymis yeride iyi dedi. Simdi ayin 1'inde ayrintili ultrason var o da yolunda giderse temmuz ortasi izmirdeyim insallah

Kızlar Merhaba herkes iyi mi ? Kilo durumları ne alemde ya ben 6 kilo aldım iki gündür yürüyüşe başlamış bulunuyorum eşimle her akşam 40 dk orta tempo yuruyuoruz. Abur cuburum yok tatlı yemiyorum meyve ve 3 öğün yemek yiyorum niye böyle oldu :/

Ayse mina ismi guzel.

niye iki isim tek basina yusuf daha iyi bende oglumda iki isim istemistim esim sadece yusuf olsun dedi oglumun ismi tek Yusuf. iki isimde kullanilmiyor sadece bi isim kullaniliyor. gerci tercih sizin tabiki :)

iki isim koymak sünnet çünkü.. bende o yüzden iki isim koyalım diyorum canım.. eşim illa bi ismi muhammet olsun istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…