- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.001
kacinci haftada basladin canim bi de hangi markayi aldinBen 2 aydir kullaniyorum
valla ben bir kilo aldım sadece :)Kızlar Merhaba herkes iyi mi ? Kilo durumları ne alemde ya ben 6 kilo aldım iki gündür yürüyüşe başlamış bulunuyorum eşimle her akşam 40 dk orta tempo yuruyuoruz. Abur cuburum yok tatlı yemiyorum meyve ve 3 öğün yemek yiyorum niye böyle oldu :/
Cuma gecesi 10da yiyip yattım, cumartesi kontrole geç kalkınca koşa koşa kahvaltısız gittim. Kurbağam secde pozisyonunda ve hareketi çok azdı. Doktor aç mısın dedi, evet deyince nerdeyse falakaya yatıracaktı. Vay efendim 10 saat aç bırakılır mu, vay efendim yazıktur, günahtır.
Yılın en kötü annesi ilan edildim nerdeyse, canım sıkıldı. Şimdi gece yatmadan yarım litre süt verdi ki sabaha kadar bebeği oyalasın diye.
Hayır bebek kandaki besinleri zaten almıyor mu sanki ağzında pipetle her an taze yemek mi bekliyor bilemedim ama öyle bir vicdan azabı yarattı ki şimdi sürekli mideme bir şey atmaktan iyice toroman oldum.
Olsun tatlim saglikli olsunda, tiroidi sakin ihmal etme yarin mutlaka git doktora ben ilac kullaniyorum zaten gecen gun sonucumu aldim 3.6 cikmis buradaki doktorKızlar çıktım doktordan, bebeği göremedim bile . Doktor yarım saat geç geldi, o kadar aceleye getirdi ki hiçbir şey anlamadım
anlamadım,ultrasona almasıyla bitirmesi bir oldu.
Akıntı için antibiyotik yazdı , rahim ağzı uzunluğunu da ölçmüyoruz bir sorun yoksa zaten vajinal ölçülüyor, siz nereden duydunuz dedi.Tsh 3.22 idi , endokrin uzmanına gidin dedi.
Böyle hızlandırılmış bir muayeneydi.
Canim 10.hafta gibi basladim, yurt disindayim ben naturel bi yag var onu kullaniyorum buradakiler bebe yagini da oneriyorlar, yani oyle su marka falan demiyorlar hic nemlendir yeter diyorlarK
kacinci haftada basladin canim bi de hangi markayi aldin
Anlamı neymiş canım değişik bir isim hiç duymadımESLEM nasıl ?
Bana direkt antibiyotik yazdı , kullansam mı kullanmasam mı bilemedim .Bndede var o sorun canm doktoruma sordum vajinal kültür almam lazm dedi bnde istemiorum alttan muayene bilmiorm napcm
Canim muhammed ismi cok guzel.ama benim simdiye kadar kac tane muhammed diye ogrwncim olduysa illallah ettirdi beni.muhammed ismini cogu kisi tasiyamiyor .o yuzden muhammed isminin yanina Sakin fazla yuku olmayan bir isim koyuniki isim koymak sünnet çünkü.. bende o yüzden iki isim koyalım diyorum canım.. eşim illa bi ismi muhammet olsun istiyor.
Ödem topluyor olabilir vücudun belki hepsi kilo olmayabilirKızlar Merhaba herkes iyi mi ? Kilo durumları ne alemde ya ben 6 kilo aldım iki gündür yürüyüşe başlamış bulunuyorum eşimle her akşam 40 dk orta tempo yuruyuoruz. Abur cuburum yok tatlı yemiyorum meyve ve 3 öğün yemek yiyorum niye böyle oldu :/
ağzında pipetle taze yem mi
Ben 2 aydir kullaniyorum
ben yarım kilo aldımKızlar Merhaba herkes iyi mi ? Kilo durumları ne alemde ya ben 6 kilo aldım iki gündür yürüyüşe başlamış bulunuyorum eşimle her akşam 40 dk orta tempo yuruyuoruz. Abur cuburum yok tatlı yemiyorum meyve ve 3 öğün yemek yiyorum niye böyle oldu :/
Ben anlamadım Tsh a neden bu kadar takıntılılar ?Olsun tatlim saglikli olsunda, tiroidi sakin ihmal etme yarin mutlaka git doktora ben ilac kullaniyorum zaten gecen gun sonucumu aldim 3.6 cikmis buradaki doktor
normal dedi ama ben turkiyedeki doktora sordum o da gebelikte 2.5 altinda tutmak istiyoruz deyip ilacin dozunu yukseltti
Ayy sinir oldum ne o basindan savmis.sana demistim direk ilac veriyorlar bakmiyorlar diye.birde rahim agzi uzunluguna bakmasi icin sknti olmasi gerekmiyor biz sıkıntı var mi yok mu anlamak icin baktiriyoruz zaten.tah cok yuksek degil ama yine de endekrine gitmen lazimKızlar çıktım doktordan, bebeği göremedim bile . Doktor yarım saat geç geldi, o kadar aceleye getirdi ki hiçbir şey anlamadım
anlamadım,ultrasona almasıyla bitirmesi bir oldu.
Akıntı için antibiyotik yazdı , rahim ağzı uzunluğunu da ölçmüyoruz bir sorun yoksa zaten vajinal ölçülüyor, siz nereden duydunuz dedi.Tsh 3.22 idi , endokrin uzmanına gidin dedi.
Böyle hızlandırılmış bir muayeneydi.
Özele daha sık gideceğim artık , devlete gerek olursa gideceğim,sinir oldum bugün.Kimse benim rahim ağzı uzorunluğudur ölçmüyorAyy sinir oldum ne o basindan savmis.sana demistim direk ilac veriyorlar bakmiyorlar diye.birde rahim agzi uzunluguna bakmasi icin sknti olmasi gerekmiyor biz sıkıntı var mi yok mu anlamak icin baktiriyoruz zaten.tah cok yuksek degil ama yine de endekrine gitmen lazim
Ozele git tabi ben daha devlete hic gitmedim..dahiliye bakiyor canim ben ayda 1 olcturuyorum benim tsh da cok dusuk.ama ilaci genelde endokrin yaziyor dahiliye sadece degeri takip ediyorÖzele daha sık gideceğim artık , devlete gerek olursa giderim .
Dahiliye bakıyor değil mi Tsh ' a ?
Be düzeltme yaparken alıntılamışsın canım Mesajı :)Ozele git tabi ben daha devlete hic gitmedim..dahiliye bakiyor canim ben ayda 1 olcturuyorum benim tsh da cok dusuk.ama ilaci genelde endokrin yaziyor dahiliye sadece degeri takip ediyor
Gözün aydın canımMerhaba,
Bugün kontrole gittim, erken doğum riski nedeniyle 2 haftada 1 gidiyorum. Ufaklık gayet iyiymiş, oğlan. Tansiyonum 15-9, çok yüksek buldu, evde tansiyon takibi verdi. 1 aydır raporluyum zaten, 1 ay daha uzatıyorum dedi. Çok mutlu oldum walla tetanoz aşısını sordum, sağlık Ocağına kayıt yaptır onlar takip etsin sen uğraşma böyle ufak şeylerle, bizim daha önemli sorunlarımız var dedi. Yarın sağlık ocağı işini halledicem. 10 gündür kilo almamışım, çok sevindim. 5 kilo aldım şu ana kadar. Sağlıkla kucağımıza alalım da Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?