2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
valla ben bir kilo aldım sadece :)
yürüyüş falan da yapamıyorum ama her acıktığımda mutlaka bişey yerim ufak da olsa..

OOO Süt, alırım bir dal :)

Kızlar çıktım doktordan, bebeği göremedim bile . Doktor yarım saat geç geldi, o kadar aceleye getirdi ki hiçbir şey anlamadım
anlamadım,ultrasona almasıyla bitirmesi bir oldu.
Akıntı için antibiyotik yazdı , rahim ağzı uzunluğunu da ölçmüyoruz bir sorun yoksa zaten vajinal ölçülüyor, siz nereden duydunuz dedi.Tsh 3.22 idi , endokrin uzmanına gidin dedi.
Böyle hızlandırılmış bir muayeneydi.

Bu arada 4 lü testi de sordum.İkili test iyi çıkınca gerek duymuyoruz,en yüksek güvenilirlik 2 li testte dedi.
Hastanede de 3 lü test yapılıyormuş , 4 lü test yokmuş.

Olsun tatlim saglikli olsunda, tiroidi sakin ihmal etme yarin mutlaka git doktora ben ilac kullaniyorum zaten gecen gun sonucumu aldim 3.6 cikmis buradaki doktor
normal dedi ama ben turkiyedeki doktora sordum o da gebelikte 2.5 altinda tutmak istiyoruz deyip ilacin dozunu yukseltti

Bndede var o sorun canm doktoruma sordum vajinal kültür almam lazm dedi bnde istemiorum alttan muayene bilmiorm napcm
Bana direkt antibiyotik yazdı , kullansam mı kullanmasam mı bilemedim .
Bir iki gün daha bekleyeceğim , antibiyotik de kullanmak istemiyorum .
Gebelere yazıyoruz , dedi ama içime sinmedi yine de .

iki isim koymak sünnet çünkü.. bende o yüzden iki isim koyalım diyorum canım.. eşim illa bi ismi muhammet olsun istiyor.
Canim muhammed ismi cok guzel.ama benim simdiye kadar kac tane muhammed diye ogrwncim olduysa illallah ettirdi beni.muhammed ismini cogu kisi tasiyamiyor .o yuzden muhammed isminin yanina Sakin fazla yuku olmayan bir isim koyun

Ödem topluyor olabilir vücudun belki hepsi kilo olmayabilir

Ben anlamadım Tsh a neden bu kadar takıntılılar ?
Aslında normal sınırlar içinde , ilacı ilk yazan doktor bu değer sıkıntı yaratmaz , ne sana ne de bebeğe zararı olur , dedi ama 2.5 altı idealmiş.
Mecbur bir görüneceğim endokrin uzmanına

Ayy sinir oldum ne o basindan savmis.sana demistim direk ilac veriyorlar bakmiyorlar diye.birde rahim agzi uzunluguna bakmasi icin sknti olmasi gerekmiyor biz sıkıntı var mi yok mu anlamak icin baktiriyoruz zaten.tah cok yuksek degil ama yine de endekrine gitmen lazim

Özele daha sık gideceğim artık , devlete gerek olursa gideceğim,sinir oldum bugün.Kimse benim rahim ağzı uzorunluğudur ölçmüyor Ayrıntıı ultrasonda isteyeceğim ama dışarıdan bir baksın.Bir de cinsiyeti sordum , daha belli olma demez mi ! Iyi ki özele gittim yani , yoksa hala bilemeyecektim .
Dahiliye bakıyor değil mi Tsh ' a ?

Özele daha sık gideceğim artık , devlete gerek olursa giderim .
Dahiliye bakıyor değil mi Tsh ' a ?
Ozele git tabi ben daha devlete hic gitmedim..dahiliye bakiyor canim ben ayda 1 olcturuyorum benim tsh da cok dusuk.ama ilaci genelde endokrin yaziyor dahiliye sadece degeri takip ediyor

Merhaba,
Bugün kontrole gittim, erken doğum riski nedeniyle 2 haftada 1 gidiyorum. Ufaklık gayet iyiymiş, oğlan. Tansiyonum 15-9, çok yüksek buldu, evde tansiyon takibi verdi. 1 aydır raporluyum zaten, 1 ay daha uzatıyorum dedi. Çok mutlu oldum walla tetanoz aşısını sordum, sağlık Ocağına kayıt yaptır onlar takip etsin sen uğraşma böyle ufak şeylerle, bizim daha önemli sorunlarımız var dedi. Yarın sağlık ocağı işini halledicem. 10 gündür kilo almamışım, çok sevindim. 5 kilo aldım şu ana kadar. Sağlıkla kucağımıza alalım da Allah'ın izniyle

Bu arada bugün sonunda hamile pantolonu ve 3 tane ( asla almayacağım ve giymeyeceğim dediğim ) üzeri baby boy yazılı t shirt aldım :)
Hamile giysileri ile insan daha ince görünüyor , hoşuma gitti :)

Gözün aydın canım
Sağlık kurulu raporu mu veriyor ? Tek hekim raporu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…