2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim muhammed ismi cok guzel.ama benim simdiye kadar kac tane muhammed diye ogrwncim olduysa illallah ettirdi beni.muhammed ismini cogu kisi tasiyamiyor .o yuzden muhammed isminin yanina Sakin fazla yuku olmayan bir isim koyun
Ay aynen hepsi mi yaramaz saygisiz olur.. gercekten tasiyamiyor bu zamsnin cocuklari genelde

Bu arada bugün sonunda hamile pantolonu ve 3 tane ( asla almayacağım ve giymeyeceğim dediğim ) üzeri baby boy yazılı t shirt aldım :)
Hamile giysileri ile insan daha ince görünüyor , hoşuma gitti :)
Bende derdim asla baskılı hamile t shirt almam diye bugün lcw de görünce aldım :) Çünkü artık t shirtlerden karnım firliyor. Bi de çirkin görünüyor normal t shirtle. Bununla güzel oldu :)

Beyaz patik Ayy senin bu doktordan yana sanssizligin beni olduruyor.
ilk zamanlar bende de enfeksiyon vardi krem vermisti doktorum.bide su troid icin bende gebeligin basindam berri endokrine gidiyorum.surekli tahlille kontrol ediyoruz surekli bi problem varmi doktorun bisi dedimi diye sormasi benide tedirgin ediyor.ne gibi bir sakincasi var diye sorunca o sizden aliyo zatendiyor.bu tutarsizlik ne anlamadim bende.

O
Bu arada bugün sonunda hamile pantolonu ve 3 tane ( asla almayacağım ve giymeyeceğim dediğim ) üzeri baby boy yazılı t shirt aldım :)
Badilerle insan daha mutlu oluyo bende iki tane aldim.camasirlarinizda gecis yaptinizmi?

Bende derdim asla baskılı hamile t shirt almam diye bugün lcw de görünce aldım :) Çünkü artık t shirtlerden karnım firliyor. Bi de çirkin görünüyor normal t shirtle. Bununla güzel oldu :)

ben o tshirtleri sırf otobüsde oturabilmek için aldım normal giyince zaten kiloluyum göbekmi bebekmi anlamaz insanlar yardımcı olmalı dedim

Canım gebelikte TSH yüksekliği ve dusuklugu
Prematüre doğum

·Bebekte düşük doğum ağırlığı

·Artmış sezaryen olasılığı

·Doğum sonrası bebekte hastalık riski ve buna bağlı artmış ölüm riski

·Çocukta ilerleyen zamanlarda nöropsikolojik ve bilişsel bozukluklar

·Doğum sonrası kanama

·Pre-eklampsi ve gebelikte hipertansiyon

·Plasental abruptio (plasentanın doğum zamanından önce yırtılması)
Bide yanlış hatırlamıyorsam cücelikte yapıyormuş o yüzden onemsiyorlar.

Bundan sonra Medipol'de son gittiğim doktora gideceğim . Idrar tahlili için falan devlete gideceğim , canıma tak etti artık :))) Devlet doktorları tecrübeli diye gidiyordum ama modları uygun olacak da bakacaklar da...

Bu arada iç çamaşırı almadım ben

ben o tshirtleri sırf otobüsde oturabilmek için aldım normal giyince zaten kiloluyum göbekmi bebekmi anlamaz insanlar yardımcı olmalı dedim
Onu ben de düşündüm , Metrobüs ' de , orada burada dikkat ederler belki :) Biraz da güvenlik için lazımmış aslında , ilan için değil :)

Onu ben de düşündüm , Metrobüs ' de , orada burada dikkat ederler belki :) Biraz da güvenlik için lazımmış aslında , ilan için değil :)
Evet ya bende bugün markette farkettim cunku carpiyor insalar ama oyle tisort giyince daha dikkatli davranirlar demi, giymem diyordum ama giyicem galiba

Evet ya bende bugün markette farkettim cunku carpiyor insalar ama oyle tisort giyince daha dikkatli davranirlar demi, giymem diyordum ama giyicem galiba
Aynen.Ben de giymem diyordum ama giyeceğim galiba,mantıklı buldum bu düşünceyi bak Ben nazara gelmekten de korkuyorum gerçi.Gebe kıyafeti aldım ama t-shirt'um düz beyaz falan...Salopet aldım ki hamilelere hep Cok yakistirirdim,icimde vardı almak.Cok da guzel oluyor.Sen de al

slm 15+4 hamileyim dün gece bir kaç damla kırmızı kanamam oldu hastaneye gittim 1 tane progestan hap verdiler sabaha kadar hastanede bekledim sabah ultrasonda baktılar toplasan 1 dakika sürmedi muayene bebekte sorun yok ama düşük ihtimali yüksek dedi progesteron hapına devam dedi hastanede yatısa devam dedi ama sadece hap kullanacagım için eve cıkıyım dedim şimdilik kanamam yok ama bu haftalarda kanama yaşayan varmı bu tedavi yeterli olırmu sizce başka bi doktorada gideyim mi

Gelince alicam hemen o slopetlerden yıllardır ozenirim bende. Hamile pantolonu falan aldım üzerine normal bluz giyiyorum. Ama çok hamile gibi durmuyorum o yüzden çarpan falan oluyor

Arkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..

Canim benim de yaklasik 1 aydir kanamam var koyu renk oldugu icin fitil ile basladik sonra kirmiziya cevirince igneye gectik.. kirmizi kan sevilen bi durum degil canim istersen baska bi dra da git.. sebebini soylemediler mi ayrica

Selam kızlar, normalde bebegimin dogum tarihi2 aralık fakat kasımda dogum yapacagımı söyledi doktorum, ve ben 15+3 haftalıkken cinsiyet ögrenmeye gittigimde erkek dediler hatta pipimizide gördük :) pipi gorundu yanilma ihtimali yoktur degilmi hatta ultrasyon fotosuda var yukleyebilirim isterseniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…