- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.041
Takma canim keyfini cikar hamileliginin eger dr un bi sebep yok diyorsaArkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..
hiç bişey soylemediler düşme ihtimali var hap iç dediler muayene 1 dakika sürmedi gece resmen otel niyetine hastanede kaldık sabaha kadar bekledim sadeceCanim benim de yaklasik 1 aydir kanamam var koyu renk oldugu icin fitil ile basladik sonra kirmiziya cevirince igneye gectik.. kirmizi kan sevilen bi durum degil canim istersen baska bi dra da git.. sebebini soylemediler mi ayrica
Aa antibiyotik mi bnde cesaret edemem agir ilaclar onlarBana direkt antibiyotik yazdı , kullansam mı kullanmasam mı bilemedim .
Bir iki gün daha bekleyeceğim , antibiyotik de kullanmak istemiyorum .
Gebelere yazıyoruz , dedi ama içime sinmedi yine de .
Ya daha oncede kultur icin alinmisti onceki gebeliigmde tuaf bisey sokup aldi korktum.ondan sonra kaciorm vajinal muayenedenvajinal kültür dış taraftan kulak çubuğuyla alınıyor canım akıntıdan örnek yani muayene etmiyor merak etme
İyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor sancı vuruyor regl sancısı gibi.gebe arkadaşlarıma sordum 8 9.aylarda ağırlaşınca olur şimdi olmaz dediler neden ola ki.dr.a perşembe gideceğim ben de ama meraktayım bel ağrısı yaşayan var mı?
Oooo hemde ne agri ne zamandan beri 1 buck 2 aydir.. uyandirio .. kuyruk sokumum zonkluo resmen.. ozelliklede gece..herkesin farkli oluo herlde.. sadece hamilelige bagli deil..bnm dr um muhtemln rahtszligin vardir bel fitigi baslngici fln gibi onu tetiklemistr dediİyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor sancı vuruyor regl sancısı gibi.gebe arkadaşlarıma sordum 8 9.aylarda ağırlaşınca olur şimdi olmaz dediler neden ola ki.dr.a perşembe gideceğim ben de ama meraktayım bel ağrısı yaşayan var mı?
ben o tshirtleri sırf otobüsde oturabilmek için aldımnormal giyince zaten kiloluyum göbekmi bebekmi anlamaz insanlar yardımcı olmalı dedim
Benimde ağrıyor özellikle yorulunca. Ama benim hamilelik öncesi de bazen olurdu o nedenle takmiyorum. Normal bence ama sen sor dr.unaİyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor sancı vuruyor regl sancısı gibi.gebe arkadaşlarıma sordum 8 9.aylarda ağırlaşınca olur şimdi olmaz dediler neden ola ki.dr.a perşembe gideceğim ben de ama meraktayım bel ağrısı yaşayan var mı?
Ayyyy canım ya benim eşimde var bel fıtığı başlangıcı dedi doktor ne çekiyo çok zor kendine çok ama çok dikkat et üşütme deOooo hemde ne agri ne zamandan beri 1 buck 2 aydir.. uyandirio .. kuyruk sokumum zonkluo resmen.. ozelliklede gece..herkesin farkli oluo herlde.. sadece hamilelige bagli deil..bnm dr um muhtemln rahtszligin vardir bel fitigi baslngici fln gibi onu tetiklemistr dedi
Ben de Mecidiyeköy'den Zincirlikuyu'ya bir durak giderken ( neyse ki bir durak ) yer verdiklerine şahit olmadım , Istanbul insanı bu konuda çok bencil . Özellikle Metrobüs'de yer verme gibi bir durum söz konusu değil :)Benimde ağrıyor özellikle yorulunca. Ama benim hamilelik öncesi de bazen olurdu o nedenle takmiyorum. Normal bence ama sen sor dr.unaadanamerkez güzel fikirmis ama istanbulda karin burnunda olsa yer verecek az insan okur herhalde. Anca bön bön bakarlar
Canım ben her adet dönemimde 1 damla kanla karşılaştım, buradaki ebe normal diyor ama bilemiyorum. Sen bol bol yat allah şifa versin sanada bebeğine deslm 15+4 hamileyim dün gece bir kaç damla kırmızı kanamam oldu hastaneye gittim 1 tane progestan hap verdiler sabaha kadar hastanede bekledim sabah ultrasonda baktılar toplasan 1 dakika sürmedi muayene bebekte sorun yok ama düşük ihtimali yüksek dedi progesteron hapına devam dedi hastanede yatısa devam dedi ama sadece hap kullanacagım için eve cıkıyım dedim şimdilik kanamam yok ama bu haftalarda kanama yaşayan varmı bu tedavi yeterli olırmu sizce başka bi doktorada gideyim mi
Ayrintili ultrasonda da bakiliyor cnm baktir.ben 3 hafta sonra gidicem ayrintili ultrasona.cnm ilac yazilacaksa endokronoloji yaziyor tahlillerimi dahiliyeye takip ettiriyorum.once endokrine gitÖzele daha sık gideceğim artık , devlete gerek olursa gideceğim,sinir oldum bugün.Kimse benim rahim ağzı uzorunluğudur ölçmüyorAyrıntıı ultrasonda isteyeceğim ama dışarıdan bir baksın.Bir de cinsiyeti sordum , daha belli olma demez mi ! Iyi ki özele gittim yani , yoksa hala bilemeyecektim .
Dahiliye bakıyor değil mi Tsh ' a ?
Benim tsh im normaldi ama hamilelikle dustu bebegim kizKızlar troid sorunu olanların bebişleri erkekmi?
Aa bizim dogum tarihleri ayniymis 2,3 gundur bende de ayni sorun var ama benim bel fitigim var ona bagliyorum.ama zor bir agri insallah uzun surmezİyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor sancı vuruyor regl sancısı gibi.gebe arkadaşlarıma sordum 8 9.aylarda ağırlaşınca olur şimdi olmaz dediler neden ola ki.dr.a perşembe gideceğim ben de ama meraktayım bel ağrısı yaşayan var mı?
Saol canim bizdede ailede herkste var..enkazdan ciktik..onunda etkisi vsrmi bilmiorum..normldede vardi kuyruk sokummda hafif ara ara..Ayyyy canım ya benim eşimde var bel fıtığı başlangıcı dedi doktor ne çekiyo çok zor kendine çok ama çok dikkat et üşütme de
Beni de aramadılar ya ben arıyorum. 20. haftada gel aşı var dedi. ilgisiz sağlık ocağıda.
Doktor hatta sağlıkocağı değiştirme hakkımız var sonuçta hasta başına para alıyorlarbenim sağlık ocağım çok ilgisiz.dosyamı açtırdıktan sonra bir kere bile aramadılar sağolsunlar.ama doktorum 27 haziranda çağırdı ayrıntılı ultrason ve tetanoz için.bence doktoruna bir hatırlat derim canım
Troidle cinsiyetin hic bi alakasi yok bir kizim var simdi de oglum oluyor.4 tane nodulum var ve troidim zehirli guatira dogru gidiyor ama ilac kullanacak durumdada degil o yuzden sik aralikla takip yapiliyor.Kızlar troid sorunu olanların bebişleri erkekmi?
Suyun icine biraz sirke koy ve enjektorle 2 ya da 3 defa vajina icine sokup sik.bunu hergun 3 ya da 5 gun yap hepsi temizlenecek.Hicbir zarari yok doktor yavsiyesibende kendimi bildi bileli sarı akıntı var canım bazen kokulu bazen kaşıntılı değişiyor ama kesinlikle tamamen kurtulamıyorum kullanmadığım antibiyotik fitil kalmadı ama tam geçer gibi oluyor ilaçlar bitince yine artıyor malesef
Allah kolaylik versin bir de okulun karşı yakada. Seminerde kolaylik saglasalar sana keşke zaten ne yapıyoruz ki.Ben de Mecidiyeköy'den Zincirlikuyu'ya bir durak giderken ( neyse ki bir durak ) yer verdiklerine şahit olmadım , Istanbul insanı bu konuda çok bencil . Özellikle Metrobüs'de yer verme gibi bir durum söz konusu değil :)
Ben de Zincirlikuyu'da inip boş araç gelene kadar bekliyorum ( Hep 34AS geliyor ve dolu geliyor . 34Z gelene kadar bekliyorum ) , öyle biniyorum . O karışıklıkta da bir şey olmasın diye tırsıyorum tabii :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?