2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..
Takma canim keyfini cikar hamileliginin eger dr un bi sebep yok diyorsa

İyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor sancı vuruyor regl sancısı gibi.gebe arkadaşlarıma sordum 8 9.aylarda ağırlaşınca olur şimdi olmaz dediler neden ola ki.dr.a perşembe gideceğim ben de ama meraktayım bel ağrısı yaşayan var mı?

Canim benim de yaklasik 1 aydir kanamam var koyu renk oldugu icin fitil ile basladik sonra kirmiziya cevirince igneye gectik.. kirmizi kan sevilen bi durum degil canim istersen baska bi dra da git.. sebebini soylemediler mi ayrica
hiç bişey soylemediler düşme ihtimali var hap iç dediler muayene 1 dakika sürmedi gece resmen otel niyetine hastanede kaldık sabaha kadar bekledim sadece

vajinal kültür dış taraftan kulak çubuğuyla alınıyor canım akıntıdan örnek yani muayene etmiyor merak etme
Ya daha oncede kultur icin alinmisti onceki gebeliigmde tuaf bisey sokup aldi korktum.ondan sonra kaciorm vajinal muayeneden

Bende de oluyor, doktorum rahim genişlerken çok normal diyor. Uzamış bel ağrısında yani dinlenmeyle geçmeyen ağrıda beni ara dedi.

Oooo hemde ne agri ne zamandan beri 1 buck 2 aydir.. uyandirio .. kuyruk sokumum zonkluo resmen.. ozelliklede gece..herkesin farkli oluo herlde.. sadece hamilelige bagli deil..bnm dr um muhtemln rahtszligin vardir bel fitigi baslngici fln gibi onu tetiklemistr dedi

ben o tshirtleri sırf otobüsde oturabilmek için aldım normal giyince zaten kiloluyum göbekmi bebekmi anlamaz insanlar yardımcı olmalı dedim
Benimde ağrıyor özellikle yorulunca. Ama benim hamilelik öncesi de bazen olurdu o nedenle takmiyorum. Normal bence ama sen sor dr.una adanamerkez güzel fikirmis ama istanbulda karin burnunda olsa yer verecek az insan okur herhalde. Anca bön bön bakarlar

Ayyyy canım ya benim eşimde var bel fıtığı başlangıcı dedi doktor ne çekiyo çok zor kendine çok ama çok dikkat et üşütme de

Ben de Mecidiyeköy'den Zincirlikuyu'ya bir durak giderken ( neyse ki bir durak ) yer verdiklerine şahit olmadım , Istanbul insanı bu konuda çok bencil . Özellikle Metrobüs'de yer verme gibi bir durum söz konusu değil :)
Ben de Zincirlikuyu'da inip boş araç gelene kadar bekliyorum ( Hep 34AS geliyor ve dolu geliyor . 34Z gelene kadar bekliyorum ) , öyle biniyorum . O karışıklıkta da bir şey olmasın diye tırsıyorum tabii :/

Canım ben her adet dönemimde 1 damla kanla karşılaştım, buradaki ebe normal diyor ama bilemiyorum. Sen bol bol yat allah şifa versin sanada bebeğine de

Ayrintili ultrasonda da bakiliyor cnm baktir.ben 3 hafta sonra gidicem ayrintili ultrasona.cnm ilac yazilacaksa endokronoloji yaziyor tahlillerimi dahiliyeye takip ettiriyorum.once endokrine git

Aa bizim dogum tarihleri ayniymis 2,3 gundur bende de ayni sorun var ama benim bel fitigim var ona bagliyorum.ama zor bir agri insallah uzun surmez

Ayyyy canım ya benim eşimde var bel fıtığı başlangıcı dedi doktor ne çekiyo çok zor kendine çok ama çok dikkat et üşütme de
Saol canim bizdede ailede herkste var..enkazdan ciktik..onunda etkisi vsrmi bilmiorum..normldede vardi kuyruk sokummda hafif ara ara..

Beni de aramadılar ya ben arıyorum. 20. haftada gel aşı var dedi. ilgisiz sağlık ocağıda.

Doktor hatta sağlıkocağı değiştirme hakkımız var sonuçta hasta başına para alıyorlar

Suyun icine biraz sirke koy ve enjektorle 2 ya da 3 defa vajina icine sokup sik.bunu hergun 3 ya da 5 gun yap hepsi temizlenecek.Hicbir zarari yok doktor yavsiyesi

Allah kolaylik versin bir de okulun karşı yakada. Seminerde kolaylik saglasalar sana keşke zaten ne yapıyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…