- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.061
Benim facebook grubundan bile haberim yok..Bu Facebook grubu kuruldu kurulalı , burası çok sessizleşti hanımlar , değil mi ?
Çoğu Kasım Annesi daha az kullanır oldu forumu sanki , bazı isimleri uzun zamandır görmüyorum
Herkes de birbirine alıştı burada , ben arıyorum valla , yazmadıklarında merak ediyorum , ne oldu , ne yapıyorlar diye
Geçmiş olsun canım , bana da doktor çok az sarı akıntım var dediğimde hemen antibiyotik yazdı . Idrar tahlili bile istemedi ya da başka bir şey...Yaklaşımı da hiç güven vermedi açıkcası .Üstelik vajinal yolla alınıyormuş , daha önce hiç kullanmamıştım . Ben bekleyeceğim , bol su içiyorum her gün , devam ederse araştırıp o şekilde kullanabilirim .Günaydın kızlar nasılsınız??
Benim moralim bozuk biraz. dün kontrole gitmiştim. İdrar yolu enfeksiyonum geçmemiş aksine artmış.. =( o kadar üzüldüm ki anlatamam.. napcam bilmiyorum.. Allaha emanetiz.. Rabbim korusun herkesle bizide..
Bizim hem salonda hem yatak odadında var ; ama bakım yaptırmamız lazım o yüzden açamıyoruz .Ona verecek para da yok , öyle oturuyoruz varlık içinde yokluk durumu, ki daha asıl sıcaklar da gelmediGünaydın hayırlı sabahlar
sıcaklar bir geldi tam geldi.
gece kaç kere uyandım.
bu hafta klima takılcak. artık oturma odasında yatarım.
yapş yapış oldum 2 gündür
saol cnm denerim muhakkakSuyun icine biraz sirke koy ve enjektorle 2 ya da 3 defa vajina icine sokup sik.bunu hergun 3 ya da 5 gun yap hepsi temizlenecek.Hicbir zarari yok doktor yavsiyesi
Bu Facebook grubu kuruldu kurulalı , burası çok sessizleşti hanımlar , değil mi ?
Çoğu Kasım Annesi daha az kullanır oldu forumu sanki , bazı isimleri uzun zamandır görmüyorum
Herkes de birbirine alıştı burada , ben arıyorum valla , yazmadıklarında merak ediyorum , ne oldu , ne yapıyorlar diye
Bizim hem salonda hem yatak odadında var ; ama bakım yaptırmamız lazım o yüzden açamıyoruz .Ona verecek para da yok , öyle oturuyoruz varlık içinde yokluk durumu, ki daha asıl sıcaklar da gelmedi
bendede oluyor cnm malesef drum calsiyum ve magnezyum içeren bi hap verdi ama hap kocaman içemiyorumkikıslar günaydın.
gecenin 3 ünde sağ alt baldırımda krampla uyandım.Allahımmm çok fenaydı ağladım
suda eriyenler varmış ondan değilmi canımbendede oluyor cnm malesef drum calsiyum ve magnezyum içeren bi hap verdi ama hap kocaman içemiyorumkikontrole gidince değiştirmesini istiycem
yok cnm ya stoporoz diye bi hap sgk karşılamıyo 42 tl verdik bide onasuda eriyenler varmış ondan değilmi canım
anladım canımyok cnm ya stoporoz diye bi hap sgk karşılamıyo 42 tl verdik bide ona
Bizim hem salonda hem yatak odadında var ; ama bakım yaptırmamız lazım o yüzden açamıyoruz .Ona verecek para da yok , öyle oturuyoruz varlık içinde yokluk durumu, ki daha asıl sıcaklar da gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?