2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu gece İstanbul çok sıcaktı , zor uyudum . Kaç kere uyandım ,yatak odasında sıcaktan uyuyamadım evin en serin yerini bulacağım diye her kanepeyi denedim neredeyse Bir de sivrisinek girmiş içeri , pikeyi çek bu sıcakta , of ki ne off :))) O kadar Önleme rağmen yine de ısırmış

Bu Facebook grubu kuruldu kurulalı , burası çok sessizleşti hanımlar , değil mi ?
Çoğu Kasım Annesi daha az kullanır oldu forumu sanki , bazı isimleri uzun zamandır görmüyorum
Herkes de birbirine alıştı burada , ben arıyorum valla , yazmadıklarında merak ediyorum , ne oldu , ne yapıyorlar diye

Benim facebook grubundan bile haberim yok..
Demek ki o yüzden günlük yazılan mesaj sayısı azaldı, daha az sayfa oluyor bazen akşam baktıgımda.

Günaydın kızlar nasılsınız??
Benim moralim bozuk biraz. dün kontrole gitmiştim. İdrar yolu enfeksiyonum geçmemiş aksine artmış.. =( o kadar üzüldüm ki anlatamam.. napcam bilmiyorum.. Allaha emanetiz.. Rabbim korusun herkesle bizide..

Günaydın hayırlı sabahlar
sıcaklar bir geldi tam geldi.
gece kaç kere uyandım.
bu hafta klima takılcak. artık oturma odasında yatarım.
yapş yapış oldum 2 gündür

Geçmiş olsun canım , bana da doktor çok az sarı akıntım var dediğimde hemen antibiyotik yazdı . Idrar tahlili bile istemedi ya da başka bir şey...Yaklaşımı da hiç güven vermedi açıkcası .Üstelik vajinal yolla alınıyormuş , daha önce hiç kullanmamıştım . Ben bekleyeceğim , bol su içiyorum her gün , devam ederse araştırıp o şekilde kullanabilirim .
Hamilelere veriyoruz bunu , bir zararı yok , dedi ama ne bileyim adı antibiyotik işte

Günaydın hayırlı sabahlar
sıcaklar bir geldi tam geldi.
gece kaç kere uyandım.
bu hafta klima takılcak. artık oturma odasında yatarım.
yapş yapış oldum 2 gündür
Bizim hem salonda hem yatak odadında var ; ama bakım yaptırmamız lazım o yüzden açamıyoruz .Ona verecek para da yok , öyle oturuyoruz varlık içinde yokluk durumu, ki daha asıl sıcaklar da gelmedi

Günaydın kızlar..
bende sürekli takip edemeyen biri olarak sayfa sayılarının ne kadar azaldığını bende farkettim..
kızlar bebek kıyafetlerinde hangi markalar iyi o kadar çok marka varki insanın kafası karışıyor..

Bizim hem salonda hem yatak odadında var ; ama bakım yaptırmamız lazım o yüzden açamıyoruz .Ona verecek para da yok , öyle oturuyoruz varlık içinde yokluk durumu, ki daha asıl sıcaklar da gelmedi

senin ilk birikimin klima bakımı için olsun cidden çok zor.
gebelik olmasa gene düşünmezdik biz 2 senedir iyiydi ama artık hormonlardan hiç iyi değil

kıslar günaydın.
gecenin 3 ünde sağ alt baldırımda krampla uyandım.Allahımmm çok fenaydı ağladım

Sıcaklar denilmişken bu yıl bizde klima düşünüyoruz salona.. Tabi düşünüyoruz, yatırım lazım..
Biz hadi büyük olarak neyse yine bi nebze tamam serinlemeye çalışıyoruz ama bizim bıdırık 2.5 yaşında ve sıcaklarda çok bunalıyor geçen yaz çok bunaldı oğlum..
Şimdi bu yıl hem o hem benim hamileliğim derken bu yaz sıcaklarda hiç dayanamayız napcaz bilmiyorum vantilatörde bi yere kadar..

Bizde var ama beni klima çarpıyor o yüzden açmıyorum.Beni en çok korkutan bu sıcakta işe gelip gitmek tesettürlü olduğum için zor olucak baya ,evde rahat oluyorsun en azından.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…