2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bizim oturma odasında var yazları çok sıcakta açık bırakıyoruz diğer odaların kapılarını kapatınca yatak odasınada geliyor serinlik rahat rahat uyuyoruz

Gunaydınlar
Dün metrobüsler ve yer verme mevzuau konuşulmuş. Bana geçen hafta bir hanımefendi yer verdi, hem de "özür dilerim daha önce farketmedim, buyrun lütfen" diye.
O kadar afalladım ki " yok öyle değil" dedim. Yok öyle değil ne salak !
Sonra kan beynime tekrar pompalandı da kadına "daha erken, ayakta durabiliyorum, bir sıkıntım yok" dedim, tabii beni dinlemedi, ısrarla oturttu beni. O an "ben artık gerçekten hamileyim demek ki" dedim aptal aptal sırıttım. Bu da öyle bir anı oldu

hiç otobüse filan binmedim ama markette,avm de o kadar hoşuma gidiyor ki dikkat etmeleri
tabi hamile tişörtü olursa üstümde yoksa pek belli olmuyor

Canim muhammed ismi cok guzel.ama benim simdiye kadar kac tane muhammed diye ogrwncim olduysa illallah ettirdi beni.muhammed ismini cogu kisi tasiyamiyor .o yuzden muhammed isminin yanina Sakin fazla yuku olmayan bir isim koyun
evet canım bizde öyle düşünüyoruz. rabbim hayırlı bir isim koymayı nasip eder inşallah

Günaydın arkadaşlar Ramazan orucunu doktoruma sordum.Oruç tutabileceğimi ,çocuğa hiç bir zararı olmadığını söyledi...Benim bünyemle alakalıymış...Nasipse yarın başlayacağım tutmaya...Allah cümlemizin yardımcısı olsun...Ramazanımız mübarek olsun...

Bana daha yer veren çıkmadı Ben metro ile ulaşım sağlıyorum 10-11 durak gidiyorum uzun süre ayakta durunca başım dönüyor arada duraklarda inip bankta oturup tekrar biniyorum.Yer vermenin önemini bir kez daha anladım.

Benim başıma gelmedi henüz :) Bugün ilk defa hamile bluzumu giyeceğim , bakalım bir etkisi olacak mı :)

ahh ahh ben napıyım ya çatladım artık
ayın 27 de gidicem bir ay olucak dayanamıyorummmm
Ben de bir daha ayrıntılı ultrasona gideceğim sanırım , 10 Temmuz'a almayı düşünüyorum .
Hiç bu kadar ara vermemiş olacağım ,dün devletteki muameleden sonra sinir oldum , sonra da özelden devam edeceğim artık

benimki özel zaten ama sorun olursa gel yoksa bir ay sonraya dedi
çok şükür bir sorunumda olmadı,olmasında zaten
ayrıntılı hakkında birşey demedi gidince ne derse artık
yarın aşı yaptırıcam,bugün tırtım

aynı sorun bende de var canım.. servisle gidip geliyorum ama o sabah uyanmak sıcakta servise binmek akşam sımsıcak olan servisle tekrar eve gelmek ölüm oluyor.. ofiste de sürekli klima açık. millet üşüyoruz diyor ama ben yanıyorummmmm

bende tutacağım inşallah. doktoruma sormadım ama bir sorunumuz yok çok şükür oğluşumla.. ilk gün deneme olacak bizim için .. ama çok sarsarsa zorlamicam kendimi...

yürüyüş yapabilen var mı aranızda__??

şimdi ramazan da girdi. eşim oruç tutuyor benim. yemek ye et saat 22.30 olur o saatten sonra hayatta yürüyüşe çıkmaz.
bari leslie yapayım haftanın 3 günü. şimdiden vücut yorgun hantal son zamanları düşünemiyorum.

yarım saatten fazla yürüme demişti doktorum bana ama ben onuda yapamıyorum
ancak haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…