- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.081
bizim oturma odasında var yazları çok sıcakta açık bırakıyoruz diğer odaların kapılarını kapatınca yatak odasınada geliyor serinlik rahat rahat uyuyoruzSıcaklar denilmişken bu yıl bizde klima düşünüyoruz salona.. Tabi düşünüyoruz, yatırım lazım..
Biz hadi büyük olarak neyse yine bi nebze tamam serinlemeye çalışıyoruz ama bizim bıdırık 2.5 yaşında ve sıcaklarda çok bunalıyor geçen yaz çok bunaldı oğlum..
Şimdi bu yıl hem o hem benim hamileliğim derken bu yaz sıcaklarda hiç dayanamayız napcaz bilmiyorum vantilatörde bi yere kadar..
hiç otobüse filan binmedim ama markette,avm de o kadar hoşuma gidiyor ki dikkat etmeleriGunaydınlar
Dün metrobüsler ve yer verme mevzuau konuşulmuş. Bana geçen hafta bir hanımefendi yer verdi, hem de "özür dilerim daha önce farketmedim, buyrun lütfen" diye.
O kadar afalladım ki " yok öyle değil" dedim. Yok öyle değil ne salak !
Sonra kan beynime tekrar pompalandı da kadına "daha erken, ayakta durabiliyorum, bir sıkıntım yok" dedim, tabii beni dinlemedi, ısrarla oturttu beni. O an "ben artık gerçekten hamileyim demek ki" dedimaptal aptal sırıttım. Bu da öyle bir anı oldu
ahh ahh ben napıyım ya çatladım artıkBu arada günaydın hatunlar..Bu gün kontrole gitmem lazımdı ama sıra alamadım dolmuş bizim randevu cumaya kaldı.Oğluşumu çok özledim
evet canım bizde öyle düşünüyoruz. rabbim hayırlı bir isim koymayı nasip eder inşallahCanim muhammed ismi cok guzel.ama benim simdiye kadar kac tane muhammed diye ogrwncim olduysa illallah ettirdi beni.muhammed ismini cogu kisi tasiyamiyor .o yuzden muhammed isminin yanina Sakin fazla yuku olmayan bir isim koyun
bende çok merak ediyorum neetcezzbebek bezi şimdi ilk 2 numara mı alcaz yeni doğan mı
tecrübeliler bir el atın bana
Gunaydınlar
Dün metrobüsler ve yer verme mevzuau konuşulmuş. Bana geçen hafta bir hanımefendi yer verdi, hem de "özür dilerim daha önce farketmedim, buyrun lütfen" diye.
Sonra kan beynime tekrar pompalandı da kadına "daha erken, ayakta durabiliyorum, bir sıkıntım yok" dedim, tabii beni dinlemedi, ısrarla oturttu beni. O an "ben artık gerçekten hamileyim demek ki" dedimaptal aptal sırıttım. Bu da öyle bir anı oldu
benim erkek evet. ama hamilelikten önce de vardı bu sorun :)Kızlar troid sorunu olanların bebişleri erkekmi?
Benim başıma gelmedi henüz :) Bugün ilk defa hamile bluzumu giyeceğim , bakalım bir etkisi olacak mı :)Gunaydınlar
bende çok merak ediyorum neetcezz
bebek bezi şimdi ilk 2 numara mı alcaz yeni doğan mı
tecrübeliler bir el atın bana
Ben de bir daha ayrıntılı ultrasona gideceğim sanırım , 10 Temmuz'a almayı düşünüyorum .ahh ahh ben napıyım ya çatladım artık
ayın 27 de gidicem bir ay olucak dayanamıyorummmm
benimki özel zaten ama sorun olursa gel yoksa bir ay sonraya dediBen de bir daha ayrıntılı ultrasona gideceğim sanırım , 10 Temmuz'a almayı düşünüyorum .
Hiç bu kadar ara vermemiş olacağım ,dün devletteki muameleden sonra sinir oldum , sonra da özelden devam edeceğim artık
onuda düşündüm canım ama kaç kilo alıcazBende alıp kenara atmak istiyordum ama bazı bezler bebeklere alerji yapıyormuş o yüzden almaktan vazgeçtim.Bu da aklında olsun canım.
aynı sorun bende de var canım.. servisle gidip geliyorum ama o sabah uyanmak sıcakta servise binmek akşam sımsıcak olan servisle tekrar eve gelmek ölüm oluyor.. ofiste de sürekli klima açık. millet üşüyoruz diyor ama ben yanıyorummmmmBizde var ama beni klima çarpıyor o yüzden açmıyorum.Beni en çok korkutan bu sıcakta işe gelip gitmek tesettürlü olduğum için zor olucak baya ,evde rahat oluyorsun en azından.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende tutacağım inşallah. doktoruma sormadım ama bir sorunumuz yok çok şükür oğluşumla.. ilk gün deneme olacak bizim için .. ama çok sarsarsa zorlamicam kendimi...Günaydın arkadaşlar Ramazan orucunu doktoruma sordum.Oruç tutabileceğimi ,çocuğa hiç bir zararı olmadığını söyledi...Benim bünyemle alakalıymış...Nasipse yarın başlayacağım tutmaya...Allah cümlemizin yardımcısı olsun...Ramazanımız mübarek olsun...
yarım saatten fazla yürüme demişti doktorum bana ama ben onuda yapamıyorumyürüyüş yapabilen var mı aranızda__??
şimdi ramazan da girdi. eşim oruç tutuyor benim. yemek ye et saat 22.30 olur o saatten sonra hayatta yürüyüşe çıkmaz.
bari leslie yapayım haftanın 3 günü. şimdiden vücut yorgun hantal son zamanları düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?