- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.101
işten gel yemek ye vs derken ben zaten 21,30 da boşum.yarım saatten fazla yürüme demişti doktorum bana ama ben onuda yapamıyorum
ancak haftasonları
Evet bence de derin çok hoş valla :)Derin bizim de hoşumuza gidiyor ama karar vermek zor .. Hayırlısı artık eşimle bazen dalga geçiyoruz
Canım benim tavsiyem katı kakao yağı, daha önce de yazmıştım burda. Aktardan alabilirsin sabun gibi harika bişey. Sürerken erisin diye masaj da yapıyosun.. Ve 24 saatten fazla nemli tutuyor.. İnan lierac ın kremi, mustelanın yağı var yine de de kakao yağını kullanıyorum :)K
kacinci haftada basladin canim bi de hangi markayi aldin
Ben de istiyordum ama 3doktor da tutma dedi, her sabah aç karnına troid hapı içiyorum tam 1.5saat sonra hiçbir şey yememiş olursam ellerim titremeye başlıyor, endokrin uzmanına iftar da uzun bir açlıktan sonra hapı mı içsem dedim çünkü aç karnına sabah içiyorum ve yarım saat birsey yiyip içmiyorum, endokrin doktorum olmaz günler çok uzun hava sıcak tutmamalısın dedi, ben de vazgeçtim açıkçası 30yaşıma kadar bir gün bırakmış biri değilim fakat dinimiz buna müsade etmiş diye içimi rahatlatıyorumGünaydın arkadaşlar Ramazan orucunu doktoruma sordum.Oruç tutabileceğimi ,çocuğa hiç bir zararı olmadığını söyledi...Benim bünyemle alakalıymış...Nasipse yarın başlayacağım tutmaya...Allah cümlemizin yardımcısı olsun...Ramazanımız mübarek olsun...
Yeni doğan alıcaz tatlım..tabi 4 kilo ve üzeri bebek olursa 2 numaralıda olabilirbebek bezi şimdi ilk 2 numara mı alcaz yeni doğan mı
tecrübeliler bir el atın bana
Deneyiminizi payaşır msnz lütfenbende tutacağım inşallah. doktoruma sormadım ama bir sorunumuz yok çok şükür oğluşumla.. ilk gün deneme olacak bizim için .. ama çok sarsarsa zorlamicam kendimi...
işten gel yemek ye vs derken ben zaten 21,30 da boşum.
artık zorlucam kendimi evde yapacağım yarım saat 40 dk
Bende ilk defa giyecegim ve utanıyorum desem :) Göbeğim çok çok buyumedi bilmeyenler anlamiyorlar sanki çok merakliymis ilan ediyomus gibiBenim başıma gelmedi henüz :) Bugün ilk defa hamile bluzumu giyeceğim , bakalım bir etkisi olacak mı :)
Ben bulantım çok olmadığı sürece yürüyorum. Bir kaç gündür bulanti var yapamıyorum. Faydasını gördüm hızlı kilo alımim yavasladi. Akşam zor olur dediğin gibi sabah serinde iyi oluyor. Bir de yüzerim diye düşünüyordum ama ebe havuza kesinlikle girme dediyürüyüş yapabilen var mı aranızda__??
şimdi ramazan da girdi. eşim oruç tutuyor benim. yemek ye et saat 22.30 olur o saatten sonra hayatta yürüyüşe çıkmaz.
bari leslie yapayım haftanın 3 günü. şimdiden vücut yorgun hantal son zamanları düşünemiyorum.
Gecmis olsun canim.. suyunu bol bol icmene ragmen mi artmisGünaydın kızlar nasılsınız??
Benim moralim bozuk biraz. dün kontrole gitmiştim. İdrar yolu enfeksiyonum geçmemiş aksine artmış.. =( o kadar üzüldüm ki anlatamam.. napcam bilmiyorum.. Allaha emanetiz.. Rabbim korusun herkesle bizide..
Akşamları azar azar yemek yemeyi ve bol bol su içmeyi düşünüyorum...Ben çalıştığım için gün boyu yoğun olacağım o yüzden açlığı çok düşüneceğimi sanmıyorum...Sahura kalkmayı ve mutlaka 2 yumurta yemeyi düşünüyorum(yumurta beni uzun süre tok tutuyor çünkü)Bakalım inşallah başarırım..Tabii oğlumda bana yardımcı olacak :)Günaydın anneler,
Oruç tutacak arkadaşlar durumlarını paylaşabilirler mi?
Bende ilk defa giyecegim ve utanıyorum desem :) Göbeğim çok çok buyumedi bilmeyenler anlamiyorlar sanki çok merakliymis ilan ediyomus gibi
Benimde ağrıyor özellikle yorulunca. Ama benim hamilelik öncesi de bazen olurdu o nedenle takmiyorum. Normal bence ama sen sor dr.unaadanamerkez güzel fikirmis ama istanbulda karin burnunda olsa yer verecek az insan okur herhalde. Anca bön bön bakarlar
aynen öyle :)Onu ben de düşündüm , Metrobüs ' de , orada burada dikkat ederler belki :) Biraz da güvenlik için lazımmış aslında , ilan için değil :)
Gunaydınlar
Dün metrobüsler ve yer verme mevzuau konuşulmuş. Bana geçen hafta bir hanımefendi yer verdi, hem de "özür dilerim daha önce farketmedim, buyrun lütfen" diye.
O kadar afalladım ki " yok öyle değil" dedim. Yok öyle değil ne salak !
Sonra kan beynime tekrar pompalandı da kadına "daha erken, ayakta durabiliyorum, bir sıkıntım yok" dedim, tabii beni dinlemedi, ısrarla oturttu beni. O an "ben artık gerçekten hamileyim demek ki" dedimaptal aptal sırıttım. Bu da öyle bir anı oldu
çalışmasam sorun değil de.Ben bulantım çok olmadığı sürece yürüyorum. Bir kaç gündür bulanti var yapamıyorum. Faydasını gördüm hızlı kilo alımim yavasladi. Akşam zor olur dediğin gibi sabah serinde iyi oluyor. Bir de yüzerim diye düşünüyordum ama ebe havuza kesinlikle girme dedi
benim karnim daha kucucuk sadece aksamlari igne vurulmak icin cikiyorum evden hastanede gelen carpiyor giden carpiyor ayy gecen kucuk bi cocuk sira beklerken yuzume oksurdu butun tukurukleri yuzumdeydi bi de hastaydi o gunden beri maske takiyorumhiç otobüse filan binmedim ama markette,avm de o kadar hoşuma gidiyor ki dikkat etmeleri
tabi hamile tişörtü olursa üstümde yoksa pek belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?