2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
K

kacinci haftada basladin canim bi de hangi markayi aldin
Canım benim tavsiyem katı kakao yağı, daha önce de yazmıştım burda. Aktardan alabilirsin sabun gibi harika bişey. Sürerken erisin diye masaj da yapıyosun.. Ve 24 saatten fazla nemli tutuyor.. İnan lierac ın kremi, mustelanın yağı var yine de de kakao yağını kullanıyorum :)

Ben de istiyordum ama 3doktor da tutma dedi, her sabah aç karnına troid hapı içiyorum tam 1.5saat sonra hiçbir şey yememiş olursam ellerim titremeye başlıyor, endokrin uzmanına iftar da uzun bir açlıktan sonra hapı mı içsem dedim çünkü aç karnına sabah içiyorum ve yarım saat birsey yiyip içmiyorum, endokrin doktorum olmaz günler çok uzun hava sıcak tutmamalısın dedi, ben de vazgeçtim açıkçası 30yaşıma kadar bir gün bırakmış biri değilim fakat dinimiz buna müsade etmiş diye içimi rahatlatıyorum

Ben bulantım çok olmadığı sürece yürüyorum. Bir kaç gündür bulanti var yapamıyorum. Faydasını gördüm hızlı kilo alımim yavasladi. Akşam zor olur dediğin gibi sabah serinde iyi oluyor. Bir de yüzerim diye düşünüyordum ama ebe havuza kesinlikle girme dedi

Gecmis olsun canim.. suyunu bol bol icmene ragmen mi artmis

Günaydın anneler,
Oruç tutacak arkadaşlar durumlarını paylaşabilirler mi?
Akşamları azar azar yemek yemeyi ve bol bol su içmeyi düşünüyorum...Ben çalıştığım için gün boyu yoğun olacağım o yüzden açlığı çok düşüneceğimi sanmıyorum...Sahura kalkmayı ve mutlaka 2 yumurta yemeyi düşünüyorum(yumurta beni uzun süre tok tutuyor çünkü)Bakalım inşallah başarırım..Tabii oğlumda bana yardımcı olacak :)

Bende ilk defa giyecegim ve utanıyorum desem :) Göbeğim çok çok buyumedi bilmeyenler anlamiyorlar sanki çok merakliymis ilan ediyomus gibi

evet istanbul öyle 3-4 ay yaşadım o metrobüs çekilcek çile değil ama bastonlu dede de olsa binerken nasıl koşuyor ahhaha her sabah bir kavga bir itiş kakış :)

Onu ben de düşündüm , Metrobüs ' de , orada burada dikkat ederler belki :) Biraz da güvenlik için lazımmış aslında , ilan için değil :)
aynen öyle :)

vaay be insanlık işte herkes öyle olsa keşke :) bende yaşlılar filan biniyor gözümün içine bakıyor çok kötü hissediyorum tshirtüde görmüyorlar heralde ahahah

çalışmasam sorun değil de.
sabah iyi olurdu dediğin gibi.
sabah evden 7.30 da çıkıp akşam 19.30-20.00 de giriyorum.

havuz hem klorlu hem de idrar yolları mikrobu için kötü olur evet.

Selam kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim.Bu zamana kadar 2 kilo almışım. Kalp atışını dinledik yavrumun.Oğlumla beraber gittim çok şaşırdı kardeşinin kalp atım sesine Şu evlere de alınabilen basit aletler varya onu almışlar onunla baktı pek gümbür gümbür bir ses gelmedi ama sanki böyle fiuv fiuv diye duyduk. Henüz küçük olduğu için dedi ebemiz.
kan vermiştim iki gün önce onun sonuçlarını da aldım. Demir depolarım gayet iyi dolmuş ama kansızlığım varmış ferrum fort vermişti kadın doğum doktorum,ebem o ilaç yetersiz geliyor ben daha çok gynoferrosanol u beğeniyorum dedi onu kullan dedi elimdeki ilaç bitince değiştiricez. Decavit verdi doğuma kadar kullanıcam.
24. hafta şeker yüklemesine çağırdı...
Baya uzun oldu ama günlük yazısı gibi
Birde yavrumun cinsiyetini öğrenseydim. 2 temmuzda detaylı ultrasonum var o zaman görürüz sanırım.

hiç otobüse filan binmedim ama markette,avm de o kadar hoşuma gidiyor ki dikkat etmeleri
tabi hamile tişörtü olursa üstümde yoksa pek belli olmuyor
benim karnim daha kucucuk sadece aksamlari igne vurulmak icin cikiyorum evden hastanede gelen carpiyor giden carpiyor ayy gecen kucuk bi cocuk sira beklerken yuzume oksurdu butun tukurukleri yuzumdeydi bi de hastaydi o gunden beri maske takiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…