- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.121
canim senin yazini gormustum vaseline in kakao yagini almistim ama aktardan da alirim.. lierac hakkinda ne dusunuyorsunCanım benim tavsiyem katı kakao yağı, daha önce de yazmıştım burda. Aktardan alabilirsin sabun gibi harika bişey. Sürerken erisin diye masaj da yapıyosun.. Ve 24 saatten fazla nemli tutuyor.. İnan lierac ın kremi, mustelanın yağı var yine de de kakao yağını kullanıyorum :)
Suya atılıp eritilmiyor mu o hap. Bana verilen suda eritilip içiliyor.bendede oluyor cnm malesef drum calsiyum ve magnezyum içeren bi hap verdi ama hap kocaman içemiyorumkikontrole gidince değiştirmesini istiycem
ayy hiç okumadımki prospektüsünü akşam eve gidince okuyayım bakalım yada netten bakayım şimdiSuya atılıp eritilmiyor mu o hap. Bana verilen suda eritilip içiliyor.
Allah kolaylik versin çalışma saatlerin uzunmus gerçekten. O bahsettiğin leslie mi adını tam bilmiyorum fazla yorucu olmaz miçalışmasam sorun değil de.
sabah iyi olurdu dediğin gibi.
sabah evden 7.30 da çıkıp akşam 19.30-20.00 de giriyorum.
havuz hem klorlu hem de idrar yolları mikrobu için kötü olur evet.
netten baktım suda eritilir diye bişey yazmıyo malesef bol su ile alınır diyoayy hiç okumadımki prospektüsünü akşam eve gidince okuyayım bakalım yada netten bakayım şimdi
Amin hepimize yardımcı olsun.Allah kolaylik versin çalışma saatlerin uzunmus gerçekten. O bahsettiğin leslie mi adını tam bilmiyorum fazla yorucu olmaz mi
Selam kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim.Bu zamana kadar 2 kilo almışım. Kalp atışını dinledik yavrumun.Oğlumla beraber gittim çok şaşırdı kardeşinin kalp atım sesineŞu evlere de alınabilen basit aletler varya onu almışlar onunla baktı pek gümbür gümbür bir ses gelmedi ama sanki böyle fiuv fiuv diye duyduk. Henüz küçük olduğu için dedi ebemiz.
kan vermiştim iki gün önce onun sonuçlarını da aldım. Demir depolarım gayet iyi dolmuş ama kansızlığım varmışferrum fort vermişti kadın doğum doktorum,ebem o ilaç yetersiz geliyor ben daha çok gynoferrosanol u beğeniyorum dedi onu kullan dedi elimdeki ilaç bitince değiştiricez. Decavit verdi doğuma kadar kullanıcam.
24. hafta şeker yüklemesine çağırdı...
Baya uzun oldu ama günlük yazısı gibi
Birde yavrumun cinsiyetini öğrenseydim. 2 temmuzda detaylı ultrasonum var o zaman görürüz sanırım.
Benim de üzerimde şu an bunun Prince versiyonu var :) Mavi renk :)Eki Görüntüle 1558916
Iste benim hamile t shirtim :)
aman dikkat et canım saygısız insanlarbenim karnim daha kucucuk sadece aksamlari igne vurulmak icin cikiyorum evden hastanede gelen carpiyor giden carpiyor ayy gecen kucuk bi cocuk sira beklerken yuzume oksurdu butun tukurukleri yuzumdeydi bi de hastaydi o gunden beri maske takiyorum
Ne kadar saçma bir uygulama , zaten görünmez mi ekranda bakılırken , ayrıca görürse söylemez miMaşallah bebeğineDetaylı ultrasonda cinsiyeti öğrenme bedelini ayrı alıyorlar özel de mi yaptıracaksın detaylı ultrasonu?
bu tişörtleri giymesem anlamıyorlar benimkinideBende ilk defa giyecegim ve utanıyorum desem :) Göbeğim çok çok buyumedi bilmeyenler anlamiyorlar sanki çok merakliymis ilan ediyomus gibi
Şeker yüklemesi sağlık ocağında mı yapılıyor ?Selam kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim.Bu zamana kadar 2 kilo almışım. Kalp atışını dinledik yavrumun.Oğlumla beraber gittim çok şaşırdı kardeşinin kalp atım sesineŞu evlere de alınabilen basit aletler varya onu almışlar onunla baktı pek gümbür gümbür bir ses gelmedi ama sanki böyle fiuv fiuv diye duyduk. Henüz küçük olduğu için dedi ebemiz.
kan vermiştim iki gün önce onun sonuçlarını da aldım. Demir depolarım gayet iyi dolmuş ama kansızlığım varmışferrum fort vermişti kadın doğum doktorum,ebem o ilaç yetersiz geliyor ben daha çok gynoferrosanol u beğeniyorum dedi onu kullan dedi elimdeki ilaç bitince değiştiricez. Decavit verdi doğuma kadar kullanıcam.
24. hafta şeker yüklemesine çağırdı...
Baya uzun oldu ama günlük yazısı gibi
Birde yavrumun cinsiyetini öğrenseydim. 2 temmuzda detaylı ultrasonum var o zaman görürüz sanırım.
hoşgeldinMerhaba kızlar. Epeydir yazamıyorum. Haftasonu kısa bi tatil yaptık. Kızımı iyice hissetmeye başladım çok şükür. İyi geldi uzaklaşmak. Karnım da kocaman oldu valla. Elim yüzüm fln diilde karnimdan buyuyorum. Bu sabah yüz üstü yatmak la iki şiddetli uyarı aldım. Kuzum rahatsız olmus sanırım. Döndüm hemen sizde ne var ne yok
beyaz patik sen sıkılmadın mı evde yatmaktan az da okulda dur bacımBugün geçmez kızlar , şu an seminer için okuldayım.Saat 13.00 de daha kurul toplantısı başlayacak , adam seminerden ayrı saate yazıyor özellikle uzun uzun bekleyelim,diye
Burası şu an daha sıkıcı ,hiçbir şey yapmadan oturuyoruz. :)beyaz patik sen sıkılmadın mı evde yatmaktan az da okulda dur bacım
bizim burda işyerinden bi arkadaşta dün girdi detaylı ultrasona ama sormadan cinsiyeti için kız demiş dr. demekki dr.dan dr.a değişiyorNe kadar saçma bir uygulama , zaten görünmez mi ekranda bakılırken , ayrıca görürse söylemez mi
Ben rahim ağzı ölçümünü de soracağım karından umarım para istemezler onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?