- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.141
Geçmiş olsun hamilelikle birlikte ortaya çıkan troid desem daha doğru olacaktı. Benim oğlanda çok yükselmişti bu hamileliğimdekız sıkıntı olmadı ondan sordumTroidle cinsiyetin hic bi alakasi yok bir kizim var simdi de oglum oluyor.4 tane nodulum var ve troidim zehirli guatira dogru gidiyor ama ilac kullanacak durumdada degil o yuzden sik aralikla takip yapiliyor.
hastanede canımŞeker yüklemesi sağlık ocağında mı yapılıyor ?
benim kızımda 3.44 tü şimdi 3.58 falandı ilk başlarda ilaca başladık hemen devam ediyorum hala oğlum olacak kısmetse ama hiç duymamıştım daha önceGeçmiş olsun hamilelikle birlikte ortaya çıkan troid desem daha doğru olacaktı. Benim oğlanda çok yükselmişti bu hamileliğimdekız sıkıntı olmadı ondan sordum
gözünaydın maşallah prenseseKızlaaar merhaba, bugün kızımız olacağını öğrendikGayet sağlıklıydı maşallah emme refleksi de gelişmiş miniğimizin Allah tüm annelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin :)
hoşgeldin
yüzüstü yatmasan daha iyi canım
Sağol canım benim hepimize maşallah :)gözünaydın maşallah prensese
Kızlaaar merhaba, bugün kızımız olacağını öğrendikGayet sağlıklıydı maşallah emme refleksi de gelişmiş miniğimizin Allah tüm annelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin :)
Ayy canım ya su hamile tisortlerinden giysen!Bana daha yer veren çıkmadıBen metro ile ulaşım sağlıyorum 10-11 durak gidiyorum uzun süre ayakta durunca başım dönüyor arada duraklarda inip bankta oturup tekrar biniyorum.Yer vermenin önemini bir kez daha anladım.
Hadi bakalım inşallah tezimiz dogrulanirBenim başıma gelmedi henüz :) Bugün ilk defa hamile bluzumu giyeceğim , bakalım bir etkisi olacak mı :)
Ben spor salonuna gidiyorum 45 dakika yuruyup, 25 dk eliptik bisiklet yapiyorum, gecede deliksiz uyuyorumyürüyüş yapabilen var mı aranızda__??
şimdi ramazan da girdi. eşim oruç tutuyor benim. yemek ye et saat 22.30 olur o saatten sonra hayatta yürüyüşe çıkmaz.
bari leslie yapayım haftanın 3 günü. şimdiden vücut yorgun hantal son zamanları düşünemiyorum.
Bide stok yapmamak lazım demi, hadi alerji yaptı yada küçük geldi?Yeni doğan alıcaz tatlım..tabi 4 kilo ve üzeri bebek olursa 2 numaralıda olabilir
Aynen canım. bide her bez her çocuğa iyi gelmiyo ben kızımda ilk prima yeni doğan aldım sonra primadan 3 ay devam ettim.sonra huggiesi kullandım huggies çok iyiydi.huggieslede bitirdik bez olayını.ama arkadaşım hiç memnun kalmamıştı.ben çok memnundum.herkese farklı oluyo.Bide stok yapmamak lazım demi, hadi alerji yaptı yada küçük geldi?
canım benim ilk hamileliğim. bu konuda bir deneyimim yok şuan. ama tuttuktan sonra paylaşırımDeneyiminizi payaşır msnz lütfen
Dun ben de seminer sonrası elektrikciye gittim,ama dükkanı kitli,hemen yanındaki dükkana girdim sordum ne zaman gelir haberiniz var mı falan...Neyse karsı dükkandan bir cocuk geldi koşar adım,abla ayakta kalma gel bizim dükkanda otur bekle,burda oturacak yer yok falan dedi...Ben de kaldım boyle...Dükkanda önüme sular kondu,çaylar getirildi...Gunaydınlar
Dün metrobüsler ve yer verme mevzuau konuşulmuş. Bana geçen hafta bir hanımefendi yer verdi, hem de "özür dilerim daha önce farketmedim, buyrun lütfen" diye.
O kadar afalladım ki " yok öyle değil" dedim. Yok öyle değil ne salak !
Sonra kan beynime tekrar pompalandı da kadına "daha erken, ayakta durabiliyorum, bir sıkıntım yok" dedim, tabii beni dinlemedi, ısrarla oturttu beni. O an "ben artık gerçekten hamileyim demek ki" dedimaptal aptal sırıttım. Bu da öyle bir anı oldu
Masallah canimEki Görüntüle 1558916
Iste benim hamile t shirtim :)
Yorulursan sevk al canim ne gerek var bekletmeye..bizim bi mudur vardi toplanti 3 te basliyorsa 8-9 a kadar tutardi oyle biriyse yandin vallaBugün geçmez kızlar , şu an seminer için okuldayım.Saat 13.00 de daha kurul toplantısı başlayacak , adam seminerden ayrı saate yazıyor özellikle uzun uzun bekleyelim,diye
Sağol canımGözünaydın canım maşallah. Hayırla tamamına erdirsin inşallah. Parmağını fln mi emiyordu nasıl anladınız
Selam kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim.Bu zamana kadar 2 kilo almışım. Kalp atışını dinledik yavrumun.Oğlumla beraber gittim çok şaşırdı kardeşinin kalp atım sesineŞu evlere de alınabilen basit aletler varya onu almışlar onunla baktı pek gümbür gümbür bir ses gelmedi ama sanki böyle fiuv fiuv diye duyduk. Henüz küçük olduğu için dedi ebemiz.
kan vermiştim iki gün önce onun sonuçlarını da aldım. Demir depolarım gayet iyi dolmuş ama kansızlığım varmışferrum fort vermişti kadın doğum doktorum,ebem o ilaç yetersiz geliyor ben daha çok gynoferrosanol u beğeniyorum dedi onu kullan dedi elimdeki ilaç bitince değiştiricez. Decavit verdi doğuma kadar kullanıcam.
24. hafta şeker yüklemesine çağırdı...
Baya uzun oldu ama günlük yazısı gibi
Birde yavrumun cinsiyetini öğrenseydim. 2 temmuzda detaylı ultrasonum var o zaman görürüz sanırım.
ayy hiç okumadımki prospektüsünü akşam eve gidince okuyayım bakalım yada netten bakayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?