2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Troidle cinsiyetin hic bi alakasi yok bir kizim var simdi de oglum oluyor.4 tane nodulum var ve troidim zehirli guatira dogru gidiyor ama ilac kullanacak durumdada degil o yuzden sik aralikla takip yapiliyor.
Geçmiş olsun hamilelikle birlikte ortaya çıkan troid desem daha doğru olacaktı. Benim oğlanda çok yükselmişti bu hamileliğimdekız sıkıntı olmadı ondan sordum

Geçmiş olsun hamilelikle birlikte ortaya çıkan troid desem daha doğru olacaktı. Benim oğlanda çok yükselmişti bu hamileliğimdekız sıkıntı olmadı ondan sordum
benim kızımda 3.44 tü şimdi 3.58 falandı ilk başlarda ilaca başladık hemen devam ediyorum hala oğlum olacak kısmetse ama hiç duymamıştım daha önce

Gözünaydın canım maşallah. Hayırla tamamına erdirsin inşallah. Parmağını fln mi emiyordu nasıl anladınız

Ayy canım ya su hamile tisortlerinden giysen!

Ben spor salonuna gidiyorum 45 dakika yuruyup, 25 dk eliptik bisiklet yapiyorum, gecede deliksiz uyuyorum . Önceden 1 saat kosardim böyle yorulmazdim şimdi hemen yoruluyorum yahu

Bide stok yapmamak lazım demi, hadi alerji yaptı yada küçük geldi?
Aynen canım. bide her bez her çocuğa iyi gelmiyo ben kızımda ilk prima yeni doğan aldım sonra primadan 3 ay devam ettim.sonra huggiesi kullandım huggies çok iyiydi.huggieslede bitirdik bez olayını.ama arkadaşım hiç memnun kalmamıştı.ben çok memnundum.herkese farklı oluyo.

Dun ben de seminer sonrası elektrikciye gittim,ama dükkanı kitli,hemen yanındaki dükkana girdim sordum ne zaman gelir haberiniz var mı falan...Neyse karsı dükkandan bir cocuk geldi koşar adım,abla ayakta kalma gel bizim dükkanda otur bekle,burda oturacak yer yok falan dedi...Ben de kaldım boyle...Dükkanda önüme sular kondu,çaylar getirildi...Şaştım kaldım oyle Sonra göbeğime baktım ve teşekkür ettimeee hepsi onun icin sonucta

Bugün geçmez kızlar , şu an seminer için okuldayım.Saat 13.00 de daha kurul toplantısı başlayacak , adam seminerden ayrı saate yazıyor özellikle uzun uzun bekleyelim,diye
Yorulursan sevk al canim ne gerek var bekletmeye..bizim bi mudur vardi toplanti 3 te basliyorsa 8-9 a kadar tutardi oyle biriyse yandin valla

şeker yüklemesini sağlık ocağı mı yapacak? yapabiliyorlar mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…