- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.161
bazı insanlar helal süt emmiştir azizim nesillerinin tükenmediğini bilmek çok mutlu ediyorDun ben de seminer sonrası elektrikciye gittim,ama dükkanı kitli,hemen yanındaki dükkana girdim sordum ne zaman gelir haberiniz var mı falan...Neyse karsı dükkandan bir cocuk geldi koşar adım,abla ayakta kalma gel bizim dükkanda otur bekle,burda oturacak yer yok falan dedi...Ben de kaldım boyle...Dükkanda önüme sular kondu,çaylar getirildi...Şaştım kaldım oyle Sonra göbeğime baktım ve teşekkür ettim eee hepsi onun icin sonucta
Allah gonlune gore versin cnm. Bizede 14. Haftada yuzde 80 kiz demisti doktorumuz. 17. Haftada kesinlesti kiz olduguSelam kasim anneleri. Benim sat 27 subat. Tahmini dogum 28 kasim. Ikinci bebegim olacak nasipse. 13haftalikken dr. Erkege benzetmisti 15 hafta doldugunda gittik yuzde 80 kiz dedi. Cinsiyet tablosu yapilmis ama ben hala kesin gozuyle bakamiyorum. Belki de kendimi alistirmaktan korkuyorum cunku bi oglum var elbette ikincisi once hayirli saglikli sonra da bi kizim olsun istiyorum :)
Dun ben de seminer sonrası elektrikciye gittim,ama dükkanı kitli,hemen yanındaki dükkana girdim sordum ne zaman gelir haberiniz var mı falan...Neyse karsı dükkandan bir cocuk geldi koşar adım,abla ayakta kalma gel bizim dükkanda otur bekle,burda oturacak yer yok falan dedi...Ben de kaldım boyle...Dükkanda önüme sular kondu,çaylar getirildi...Şaştım kaldım oyle Sonra göbeğime baktım ve teşekkür ettim eee hepsi onun icin sonucta
ne kadar ayıp ya .bebekli kadın acaba ne çabuk unutmuş kendi gebeliğini.Ne güzelll ben de hep otobüste ayakta gidiyorum resimli bebek tshirtu giydiğim halde tınlamıyorlar ve sırtımı otobusun ortasındaki köşegen kolluğa dayamıştım kadın bana dedi ki sen ordan çekilde şu bayan bebek arabasını koysun dedi.Ben hamileyim çekilemem sırtımı dayadım dedim.Haaaaaa öylemi tamam kal sen farkedemedim dediBebek arabalaı kadın bana ayar oldu söylendi falan ne kadar acımasız vurdumduymaz insanlar var.Sizin gibi hep iyilere gelmek dileğiyle...
ne kadar ayıp ya .bebekli kadın acaba ne çabuk unutmuş kendi gebeliğini.
Canım bu haftalarda çok normal merak etme ben de yaşamıştımİyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor sancı vuruyor regl sancısı gibi.gebe arkadaşlarıma sordum 8 9.aylarda ağırlaşınca olur şimdi olmaz dediler neden ola ki.dr.a perşembe gideceğim ben de ama meraktayım bel ağrısı yaşayan var mı?
Önce lierac kullandım birkaç gün, sonra kakao yağı da aldm deniyim dedim.. Deneme o deneme :) bi daha dönmedim lierac a, yazık oldu öyle duruyor vallacanim senin yazini gormustum vaseline in kakao yagini almistim ama aktardan da alirim.. lierac hakkinda ne dusunuyorsun
Kızlar herkese selamlar... Bebek arabası hakkında karar veren ya da alan oldu mu acaba?
Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsnBen Casual Cadillac'a karar kıldım. indirime girmesini bekliyorum
kakao yağını saf mı sürüyoruz?
Bak bi de foto yükleyim böyle bişey işte :)Ben Casual Cadillac'a karar kıldım. indirime girmesini bekliyorum
kakao yağını saf mı sürüyoruz?
Bizim toplantı sürüyor , bakalım ne zaman bitecek.
Oturmaktan her yerime ağrı girdi
Arada bebişi de hissediyorum: )
İlk defa duyuyorum çok ilginçMaşallah bebeğineDetaylı ultrasonda cinsiyeti öğrenme bedelini ayrı alıyorlar özel de mi yaptıracaksın detaylı ultrasonu?
Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn
bazı insanlar helal süt emmiştir azizim nesillerinin tükenmediğini bilmek çok mutlu ediyor
Ne güzelll ben de hep otobüste ayakta gidiyorum resimli bebek tshirtu giydiğim halde tınlamıyorlar ve sırtımı otobusun ortasındaki köşegen kolluğa dayamıştım kadın bana dedi ki sen ordan çekilde şu bayan bebek arabasını koysun dedi.Ben hamileyim çekilemem sırtımı dayadım dedim.Haaaaaa öylemi tamam kal sen farkedemedim dediBebek arabalaı kadın bana ayar oldu söylendi falan ne kadar acımasız vurdumduymaz insanlar var.Sizin gibi hep iyilere gelmek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?