2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kasim anneleri. Benim sat 27 subat. Tahmini dogum 28 kasim. Ikinci bebegim olacak nasipse. 13haftalikken dr. Erkege benzetmisti 15 hafta doldugunda gittik yuzde 80 kiz dedi. Cinsiyet tablosu yapilmis ama ben hala kesin gozuyle bakamiyorum. Belki de kendimi alistirmaktan korkuyorum cunku bi oglum var elbette ikincisi once hayirli saglikli sonra da bi kizim olsun istiyorum :)

bazı insanlar helal süt emmiştir azizim nesillerinin tükenmediğini bilmek çok mutlu ediyor

Allah gonlune gore versin cnm. Bizede 14. Haftada yuzde 80 kiz demisti doktorumuz. 17. Haftada kesinlesti kiz oldugu

Ben de dün aktara gittim kakao yağı almaya girer girmez adam karın çatlağı in mi dedi nasıl anladı diye şaşırdım.sonra da eliyle hurmaları gösterdi bunlardan ALIN yeyin dedi aldım ben de sağolsun.hamileye hürmet

Ne güzelll ben de hep otobüste ayakta gidiyorum resimli bebek tshirtu giydiğim halde tınlamıyorlar ve sırtımı otobusun ortasındaki köşegen kolluğa dayamıştım kadın bana dedi ki sen ordan çekilde şu bayan bebek arabasını koysun dedi.Ben hamileyim çekilemem sırtımı dayadım dedim.Haaaaaa öylemi tamam kal sen farkedemedim dediBebek arabalaı kadın bana ayar oldu söylendi falan ne kadar acımasız vurdumduymaz insanlar var.Sizin gibi hep iyilere gelmek dileğiyle...

ne kadar ayıp ya .bebekli kadın acaba ne çabuk unutmuş kendi gebeliğini.

Kasımın güzel anneleri hepiniz bebeklerle beraber iyisinizdir İnşaallah. Kaç gündür annemdeydim. Mide bulantıları azaldı ama hala tam geçmedi. Bugün bizde kızımla 4. Ayı bitirdik. Az az hissediyorum. Sizinle olmak güzel.

Canım bu haftalarda çok normal merak etme ben de yaşamıştım

canim senin yazini gormustum vaseline in kakao yagini almistim ama aktardan da alirim.. lierac hakkinda ne dusunuyorsun
Önce lierac kullandım birkaç gün, sonra kakao yağı da aldm deniyim dedim.. Deneme o deneme :) bi daha dönmedim lierac a, yazık oldu öyle duruyor valla

Ben Casual Cadillac'a karar kıldım. indirime girmesini bekliyorum

kakao yağını saf mı sürüyoruz?
Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn

Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn

inşallah

aa çok değişik bende alayım saçma sapan kreme para döktüm.

bazı insanlar helal süt emmiştir azizim nesillerinin tükenmediğini bilmek çok mutlu ediyor
parkbyull evet canim aynen oyle.İstanbul'da yasamıyorum ama ben,bunun da etkisi olabilir.O kalabalıkta insanlar biraz bencillesmis sanırım.
_Lilien_ üstelik üstümde bebek resimli t-shirt'de yoktu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…