- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.181
ben de elimi karnıma koymuştum ilk defa tekmesini dışardan elimle hissettim az önce.
eşime diyeyim de sevinsin artık eli göbeğimden düşmez
evetAkşam bekler artık şimdi tekme atacak diye
Gelinimiz eczacı, o da pahallı kremlere gerek yok en güzeli saf kakoo ve kantoron yağı dediinşallah
aa çok değişik bende alayım saçma sapan kreme para döktüm.
Kaç kilo aldınız ki bukadar anlaşılıyor ben neredeyse 6kilo aldım çok anlamıyorlar ama yarasa kol salaş üstler fln da giyiyorum ondan olabilir@parkbyull evet canim aynen oyle.İstanbul'da yasamıyorum ama ben,bunun da etkisi olabilir.O kalabalıkta insanlar biraz bencillesmis sanırım.
@_Lilien_ üstelik üstümde bebek resimli t-shirt'de yoktu:)
Gelinimiz eczacı, o da pahallı kremlere gerek yok en güzeli saf kakoo ve kantoron yağı dedi
aaaaaaaa evde koca kavanoz kantronum var benim ya.Gelinimiz eczacı, o da pahallı kremlere gerek yok en güzeli saf kakoo ve kantoron yağı dedi
Evet evet en güzeli de o zaten gerçekten iç dış yaralara fln birebir..aaaaaaaa evde koca kavanoz kantronum var benim ya.
hem de annem yapmıştı has.
zaten zeytin yağı ve bitkiden yapılıyor.
valla bendeki bu unutkanlık takdire şayan.
herşeyi not almaya başladım
evet benim en derin yanık izlerim kantaron sayesinde geçmişti.Evet evet en güzeli de o zaten gerçekten iç dış yaralara fln birebir..
Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn
evet cnm değiştirmek istedim ama 6 ay geçmesi gerekiyormuş.zaten 6 ayım dolacak onu bekliyorum.Doktor hatta sağlıkocağı değiştirme hakkımız var sonuçta hasta başına para alıyorlar
Canim simdi senin icin yine tartildim:) ve 62 küsür kiloyum.Hamile kalmadan once 53.5'dum.Küsüratlari atarsak 9 kilo almış oluyorumKaç kilo aldınız ki bukadar anlaşılıyor ben neredeyse 6kilo aldım çok anlamıyorlar ama yarasa kol salaş üstler fln da giyiyorum ondan olabilir
ayyyy. banada hala kimse yer vermiyor:)))Gunaydınlar
Dün metrobüsler ve yer verme mevzuau konuşulmuş. Bana geçen hafta bir hanımefendi yer verdi, hem de "özür dilerim daha önce farketmedim, buyrun lütfen" diye.
O kadar afalladım ki " yok öyle değil" dedim. Yok öyle değil ne salak !
Sonra kan beynime tekrar pompalandı da kadına "daha erken, ayakta durabiliyorum, bir sıkıntım yok" dedim, tabii beni dinlemedi, ısrarla oturttu beni. O an "ben artık gerçekten hamileyim demek ki" dedimaptal aptal sırıttım. Bu da öyle bir anı oldu
Kiz bebekte genelde yanilmiyorlar diye duydum. İnşallah hayirlisi olurAllah gonlune gore versin cnm. Bizede 14. Haftada yuzde 80 kiz demisti doktorumuz. 17. Haftada kesinlesti kiz oldugu
Ayyy olurmu öyle yaa..insanlık ölmüş arkadaşlar..bende geçen dolmuştaydım bayanın biri rahat 7-8aylık var.ayakta ve kimse yer vermedi.bi baktım gençler yoğunlukta durdum durdum duramadım döndüm arkaya : bakarmısınız bayan hamile bende hamileyim yoksa yer verirdim lütfen yer verirmisiniz dedim sonra sessizce biri kalktı bayana yer verdi kadın başını salladı bakıştık.şimdi olsa yine yaparım susamam yani duramam sinirlendim bak yineKızlar test ettim, onayladım.Üzerimde t-shirt olduğu halde kimse yer vermedi: ) Gerçi Mecidiyeköy' den Zincirlikuyu'ya 1 durak ayakta gidiyorum. Sonra oturarak gitmek için Zincirlikuyu' da tekrar inip boş araç gelene kadar bekliyorum.Yoksa Söğütlüçeşme'ye kadar 8 durak ayakta gidemem,zor valla bana :)
Ayyy olurmu öyle yaa..insanlık ölmüş arkadaşlar..bende geçen dolmuştaydım bayanın biri rahat 7-8aylık var.ayakta ve kimse yer vermedi.bi baktım gençler yoğunlukta durdum durdum duramadım döndüm arkaya : bakarmısınız bayan hamile bende hamileyim yoksa yer verirdim lütfen yer verirmisiniz dedim sonra sessizce biri kalktı bayana yer verdi kadın başını salladı bakıştık.şimdi olsa yine yaparım susamam yani duramam sinirlendim bak yine
evet cnm değiştirmek istedim ama 6 ay geçmesi gerekiyormuş.zaten 6 ayım dolacak onu bekliyorum.
Canım aloe vera içeceği zararliymis ama tonik olarak zararlımı bilmiyorumevet benim en derin yanık izlerim kantaron sayesinde geçmişti.
bir yara yüzümdeki sivilcelere de sürüyordum..
--
bir de kızlar aleo vera gebelikte zararlı mı ki? bende evde bitkisi var. önceden haftada bir 2 kez tonik niyetine sıvısını yüzüme sürüyordum.
ben en iyisi riske atmayayım.Canım aloe vera içeceği zararliymis ama tonik olarak zararlımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?