2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
@parkbyull evet canim aynen oyle.İstanbul'da yasamıyorum ama ben,bunun da etkisi olabilir.O kalabalıkta insanlar biraz bencillesmis sanırım.
@_Lilien_ üstelik üstümde bebek resimli t-shirt'de yoktu:)
Kaç kilo aldınız ki bukadar anlaşılıyor ben neredeyse 6kilo aldım çok anlamıyorlar ama yarasa kol salaş üstler fln da giyiyorum ondan olabilir

Gelinimiz eczacı, o da pahallı kremlere gerek yok en güzeli saf kakoo ve kantoron yağı dedi
aaaaaaaa evde koca kavanoz kantronum var benim ya.
hem de annem yapmıştı has.
zaten zeytin yağı ve bitkiden yapılıyor.
valla bendeki bu unutkanlık takdire şayan.
herşeyi not almaya başladım

Evet evet en güzeli de o zaten gerçekten iç dış yaralara fln birebir..
evet benim en derin yanık izlerim kantaron sayesinde geçmişti.
bir yara yüzümdeki sivilcelere de sürüyordum..

--
bir de kızlar aleo vera gebelikte zararlı mı ki? bende evde bitkisi var. önceden haftada bir 2 kez tonik niyetine sıvısını yüzüme sürüyordum.

Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn

Canım o katı şey hakikaten sürerken eriyo mu?
ben aktara gittim bana şişede bir kakao yağı verdi, katı içindeki yağ:)
şişeyi kırıp o yağı çıkarıyoruz herhal

Kızlar test ettim, onayladım.Üzerimde t-shirt olduğu halde kimse yer vermedi: ) Gerçi Mecidiyeköy' den Zincirlikuyu'ya 1 durak ayakta gidiyorum. Sonra oturarak gitmek için Zincirlikuyu' da tekrar inip boş araç gelene kadar bekliyorum.Yoksa Söğütlüçeşme'ye kadar 8 durak ayakta gidemem,zor valla bana :)

Kaç kilo aldınız ki bukadar anlaşılıyor ben neredeyse 6kilo aldım çok anlamıyorlar ama yarasa kol salaş üstler fln da giyiyorum ondan olabilir
Canim simdi senin icin yine tartildim:) ve 62 küsür kiloyum.Hamile kalmadan once 53.5'dum.Küsüratlari atarsak 9 kilo almış oluyorum Boyumu da söyleyim.1.70 . Yani boyuma gore zayiftim biraz.Belki açığı kapatiyorumdur.Ozellikle ilk 3 ay cok almıştım.Midem bulanmadı benim,aksine yedim durmadan.İstahim Cok açılmıştı.Oyle kendimi frenlicek gibi de değildim.Yemedigimde elden ayaktan kesiliyordum.Su an kilolu görünmüyorum hala.Ama önümde bebek olduğu belli olacak kadar göbek var.O gun uzerimde hamile kaprisi vardi,bir de eskilerden dar ama esnek bir t-shirt vardı.Simdilerde daha normal yiyorum,kilo alma hızım yavaşladı.Hayatimda bundan once ergenlik dönemimde 65 kiloyu gormuştum ilk defa,bu da 2.oluyor iste.Kalcam,göbeğim ve goguslerim aldı özellikle.Diger yerlerde Cok buyuk bir degisiklik yok.

ayyyy. banada hala kimse yer vermiyor:)))

Ayyy olurmu öyle yaa..insanlık ölmüş arkadaşlar..bende geçen dolmuştaydım bayanın biri rahat 7-8aylık var.ayakta ve kimse yer vermedi.bi baktım gençler yoğunlukta durdum durdum duramadım döndüm arkaya : bakarmısınız bayan hamile bende hamileyim yoksa yer verirdim lütfen yer verirmisiniz dedim sonra sessizce biri kalktı bayana yer verdi kadın başını salladı bakıştık.şimdi olsa yine yaparım susamam yani duramam sinirlendim bak yine

Cidden insanlık ölmüş ya. Ne zor zaten şimdiden bünye yoruluyor sürekli.
duyarsız bir nesil var. bakalım bizim evlatlarımız nasıl olacak.

Canım aloe vera içeceği zararliymis ama tonik olarak zararlımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…