- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.201
Canim kayinvalidem carsiya gidiyordu aktardan almis ama toz seklinde dedi daha gelmedi merak ettim nasil biseyHadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn
Kızlar test ettim, onayladım.Üzerimde t-shirt olduğu halde kimse yer vermedi: ) Gerçi Mecidiyeköy' den Zincirlikuyu'ya 1 durak ayakta gidiyorum. Sonra oturarak gitmek için Zincirlikuyu' da tekrar inip boş araç gelene kadar bekliyorum.Yoksa Söğütlüçeşme'ye kadar 8 durak ayakta gidemem,zor valla bana :)
ay maşallah parmak mı emiyor :)Ayrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
Ooyyy yerim onu yeriimmmm çok tatlı annesi bu. Ne kadar çirkin çıkabilir böyle bi tatlilik :) Goruntuden kaynaklaniyordur bazı görüntüler çok garip çıkıyor gercektenAyrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
yok cnm görüştük başka dokturla temmuzda doluyormuş3 ay değilmi o ya :S
ay maşallah.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende haftaya gidecem bakayım ayrıntılıyaAyrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
Ayrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
yok cnm görüştük başka dokturla temmuzda doluyormuş
Sağlık olsun inşallah dediğiniz gibi şuan bile boyunuza göre kilonuz çok değilCanim simdi senin icin yine tartildim:) ve 62 küsür kiloyum.Hamile kalmadan once 53.5'dum.Küsüratlari atarsak 9 kilo almış oluyorumBoyumu da söyleyim.1.70 . Yani boyuma gore zayiftim biraz.Belki açığı kapatiyorumdur.Ozellikle ilk 3 ay cok almıştım.Midem bulanmadı benim,aksine yedim durmadan.İstahim Cok açılmıştı.Oyle kendimi frenlicek gibi de değildim.Yemedigimde elden ayaktan kesiliyordum.Su an kilolu görünmüyorum hala.Ama önümde bebek olduğu belli olacak kadar göbek var.O gun uzerimde hamile kaprisi vardi,bir de eskilerden dar ama esnek bir t-shirt vardı.Simdilerde daha normal yiyorum,kilo alma hızım yavaşladı.Hayatimda bundan once ergenlik dönemimde 65 kiloyu gormuştum ilk defa,bu da 2.oluyor iste.Kalcam,göbeğim ve goguslerim aldı özellikle.Diger yerlerde Cok buyuk bir degisiklik yok.
Hahahhaha kız güldürdün beni vallaCanım o katı şey hakikaten sürerken eriyo mu?
ben aktara gittim bana şişede bir kakao yağı verdi, katı içindeki yağ:)
şişeyi kırıp o yağı çıkarıyoruz herhal
Aaa nasıl ya çok mu ufalanmış acaba merak ettim :S gelince bi foto atar mısın bakalım nasılmışCanim kayinvalidem carsiya gidiyordu aktardan almis ama toz seklinde dedi daha gelmedi merak ettim nasil bisey
Hayırlı ugurlu olsun bende yarın gidicem çok heyecanliyimAyrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
Bendeki kantaron yagi sari kantarondan yapilmis 2 senedir duruyor sonucta zeytinyagindan yapiliyor bende kullansammi onu bi bilgin varmiaaaaaaaa evde koca kavanoz kantronum var benim ya.
hem de annem yapmıştı has.
zaten zeytin yağı ve bitkiden yapılıyor.
valla bendeki bu unutkanlık takdire şayan.
herşeyi not almaya başladım
Oruç tutmayı düşünen arkadaşlar keşke hamilelik ve emzirme dönemi sonrasında borçlarınızı ödeseniz...bu sıcakta saatlerce susuz ve aç kalmak bünyenizi ve dolayısıyla bebeğinizi etkileyeceğini düşünüyorum..Emzirme döneminde de susuz kalmanın sütü azaltığına dair bir sürü araştırma var..
http://www.hurriyetaile.com/hamilel...e/hamileyken-kesinlikle-oruc-tutmayin_32.html
Ayrıca,
“Allah Teâlâ yolcudan namazın yarısını, hamile ve emzikli kadından da orucu kaldırmıştır.” (Tirmizi, Savm, 21; İbn Mace, Siyam, 12; Nesâî, Siyam, 51.)
Bunu asla bir polemik olsun diye yazmıyorum sadece düşüncemi iletiyorum..
Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?