2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hadi bakalım bir an önce indirime girer de alır güle güle kullanırsnz inşallah :) evet saf sürüyoruz canım katı şekilde zaten sabun gibi süre süre hem masaj yapıyorsn hem de eritmiş olıyorsn
Canim kayinvalidem carsiya gidiyordu aktardan almis ama toz seklinde dedi daha gelmedi merak ettim nasil bisey

Ayıp ya en çok da genç erkeklere kızıyorum bu konuda..Yaşlı ve hamile gördün mü kalkacaksın arkadaş ne günlere geldik!

Büyük şehirlerde insanlarda vicdan kavramı kalmamış ya ne kötü, hele ki gençler ergenler çok fenalar. Allahım bizim çocuklarımızin kalbine vicdan, insanlık versin.
Ben burada toplu taşıma aracı kullanmiyorum ama disarida sadece Hollandalılar yer ve yol verme konusunda saygililar, yanı baska ırkların umurunda degil

Ayrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
ay maşallah parmak mı emiyor :)
benimde randevum var bugün 7deydi öne aldılar 6.30 da bakalım çok heycanlıyım eli yüzü iyice şekillendi artık

Ayrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
Ooyyy yerim onu yeriimmmm çok tatlı annesi bu. Ne kadar çirkin çıkabilir böyle bi tatlilik :) Goruntuden kaynaklaniyordur bazı görüntüler çok garip çıkıyor gercekten

yok cnm görüştük başka dokturla temmuzda doluyormuş

Evet, aile hekimini değiştirmek mümkündür. Eğer bağlı olduğunuz aile hekiminizden memnun değilseniz, dilekçe ile başvurarak ailenizin hekimini değiştirebilirsiniz. Ancak aile hekiminizi memnuniyetsizlik (herhangi bir nedenle beğenmeme, anlaşamama vb) nedeniyle değiştirebilmek için 3 ay beklemeniz gerekiyor. Çünkü aile hekimini beğenmeme nedeninin oluşması için, belirli bir süre geçmesi gerektiği varsayılıyor ve o süre 3 ay olarak belirlenmiş.

O aile hekimindeki kaydınızın üç aylık süreyi doldurmasından sonra, “aile hekimi değiştirme dilekçesi” vererek, aile hekiminizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Benim doktorumda kaydımı işyerime yakın yere aldığımda 3 ay demişti ama siz yenimi aldınız kaydı ondanmı temmuz dediler ?

Sağlık olsun inşallah dediğiniz gibi şuan bile boyunuza göre kilonuz çok değil

Oruç tutmayı düşünen arkadaşlar keşke hamilelik ve emzirme dönemi sonrasında borçlarınızı ödeseniz...bu sıcakta saatlerce susuz ve aç kalmak bünyenizi ve dolayısıyla bebeğinizi etkileyeceğini düşünüyorum..Emzirme döneminde de susuz kalmanın sütü azaltığına dair bir sürü araştırma var..

http://www.hurriyetaile.com/hamilel...e/hamileyken-kesinlikle-oruc-tutmayin_32.html

Ayrıca,
“Allah Teâlâ yolcudan namazın yarısını, hamile ve emzikli kadından da orucu kaldırmıştır.” (Tirmizi, Savm, 21; İbn Mace, Siyam, 12; Nesâî, Siyam, 51.)

Bunu asla bir polemik olsun diye yazmıyorum sadece düşüncemi iletiyorum..
Herkese sevgiler..

Canım o katı şey hakikaten sürerken eriyo mu?
ben aktara gittim bana şişede bir kakao yağı verdi, katı içindeki yağ:)
şişeyi kırıp o yağı çıkarıyoruz herhal
Hahahhaha kız güldürdün beni valla valla fıstık gibi eriyor, yağ kadar sıvı ve rahatsız edici de değil, harika bir tabaka oluşturuyor karında :)

aaaaaaaa evde koca kavanoz kantronum var benim ya.
hem de annem yapmıştı has.
zaten zeytin yağı ve bitkiden yapılıyor.
valla bendeki bu unutkanlık takdire şayan.
herşeyi not almaya başladım
Bendeki kantaron yagi sari kantarondan yapilmis 2 senedir duruyor sonucta zeytinyagindan yapiliyor bende kullansammi onu bi bilgin varmi

Selam arkadaslar uzun zamandir yazmaya firsatim olmuyodu..bugun atrintili ultrason muayenemiz vardi cokk sukur hersey yolundaymiss bebisim iyiymiss Allaha ne kadar şukretsek az hepimizin..vee cok sukur cinsiyetimiz de kesinlesti oglumuz olucakmiss nasip olursa Rabbim herkesin evladini kendine bagislasinnn hepimize hayirli haberler duyursun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…