- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.221
Kızlar kayınvalideniz ne durumda bebekle ilgili ?
Hediye alıyorlar mı ? Heyecanlılar mı ? Sanki kız tarafı daha bir sahip çıkıyor gibi , daha bir hediye gelmedi kayınvalidemden .
Çok iyi insanlardır , ayrı Şehirlerde yaşıyoruz ama bebek konusunda henüz şunu gördüm beğendim aldım gibi bir durum hiç söz konusu olmadı
İnsan da bekliyor açıkcası , annemler sürekli alıyor , örüyor vs ne bileyim :)
Görmedim duymadım evlendiğimden beri elaleme karşı bize hep bir şeyler alıp yaptılar ama ben görmedim vallahiKızlar kayınvalideniz ne durumda bebekle ilgili ?
Hediye alıyorlar mı ? Heyecanlılar mı ? Sanki kız tarafı daha bir sahip çıkıyor gibi , daha bir hediye gelmedi kayınvalidemden .
Çok iyi insanlardır , ayrı Şehirlerde yaşıyoruz ama bebek konusunda henüz şunu gördüm beğendim aldım gibi bir durum hiç söz konusu olmadı
Benim kv KP bişeyler alıyorlar ama annem varını yoğunu kızıma dökmüs durumda şimdiden.Kızlar kayınvalideniz ne durumda bebekle ilgili ?
bebek bezi şimdi ilk 2 numara mı alcaz yeni doğan mı
tecrübeliler bir el atın bana[/QUOT
Canm snn iki numarayla ne iisn var yeni dogan bile buyuk gelck hahah :))))
Ayyy kuzum bnm kocamam bi bebek resmen ya allah kucagmza alacagmz gunleri de nasip etsin insallah cokk tatlilar coookAyrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
Selam arkadaslar uzun zamandir yazmaya firsatim olmuyodu..bugun atrintili ultrason muayenemiz vardi cokk sukur hersey yolundaymiss bebisim iyiymiss Allaha ne kadar şukretsek az hepimizin..vee cok sukur cinsiyetimiz de kesinlesti oglumuz olucakmiss nasip olursaRabbim herkesin evladini kendine bagislasinnn hepimize hayirli haberler duyursun insaallah
Kiz niye cirkin diosn bakma sen onun oyle olduguna suyun icinde anca bu kadar poz verebilio cocuk kiziminn bi resmi vardii evlatlktan reddedersnAyrıntılı ultrasondan çıktım bebiş sağlıklı çok şükür. Bu güzel çıkan fotosu. Bir yerde çok çirkin çıkmış ona bakamıyorum:) Yusuf suresini ağırlık vereceğim :))
Ne yalan soyliyim saolsun benm kaynanm kizima hamileyken hergun yeni biseyler aliyodu cogu seyini de o almistir ama bunda baslamadk daha ne o ne biz sanirim cinsiyet konusunun kesinlesmesni bekliorzKızlar kayınvalideniz ne durumda bebekle ilgili ?
Benim ki 10 yıllık evliliğin sonunda olacak inşallah, ama daha bir iğne görmedim lafida geçmiyor zaten, daha cok yok yok cekiyorlarKızlar kayınvalideniz ne durumda bebekle ilgili ?
Ben bekliyorum bakalım , ne zaman ne olacakBenim ki 10 yıllık evliliğin sonunda olacak inşallah, ama daha bir iğne görmedim lafida geçmiyor zaten, daha cok yok yok cekiyorlar
Ama annem, ablam, kardeşim sen bi gel şunu alırız, şöyle yaparız falan bide benim beğenip almami istiyorlar canlarım ya ne varsa insanın kendi ailesinde var işte. Allah yokluklarini göstermesin.
Valla aynı biz. Tatile gitti ist.a kV gezdi geldi bir hediye bir çöp almamış.ben nisanloyken bile elim boş gelmedim ona. Demekki hiç bişey goremicezBenim ki 10 yıllık evliliğin sonunda olacak inşallah, ama daha bir iğne görmedim lafida geçmiyor zaten, daha cok yok yok cekiyorlar
Ama annem, ablam, kardeşim sen bi gel şunu alırız, şöyle yaparız falan bide benim beğenip almami istiyorlar canlarım ya ne varsa insanın kendi ailesinde var işte. Allah yokluklarini göstermesin.
İnsan bekliyor , bir de hamilelikte çok alıngan oluyoruz bence , bu da durumu daha da zorlaştırıyorValla aynı biz. Tatile gitti ist.a kV gezdi geldi bir hediye bir çöp almamış.ben nisanloyken bile elim boş gelmedim ona. Demekki hiç bişey goremicezAnnem babam desen yarısını tamamaladilar kıyafetlerin ssgolsun lar daha da alacaklarını söylüyorlar.
Benimki ilk torun olacak insallah eşimin iki kardeşi var ama yaşlarıda ileri bu zamandan sonra evleneceklerini de sanmıyorum yanı tek umutlari bendim, tamam bende daha bisey almadım çocuğuma ama insan bi heveslerini de görmek istiyor yahu lafı geçmiyor ya. Anca hafta bir arıyor nasılsın diye gecen aramis başım agriyor halsizim yatıyorun anne dedim himmm bende basım agridiginda kendimi dışarı atıp geziyorum bana iyi geliyor sende at kendini dışarı diyo. Bende anne ben hamilelikten dolayı halsizim,basim agridan kopuyor kendimi koltuğa zor atmisim dışarı nasıl cikayim dedim, böyle işte bana hamilelikte stres olma falan diye nasihat çekiyor diyesim geliyor beni strese sokan sensin diyeBen bekliyorum bakalım , ne zaman ne olacak
İlk torunları değil , ikinci torunları ( eşimin ilk evliliğinden bir kızı var ) ; ama daha hiç yan yana da gelemedik hamilelikten beri
Ne bileyim belki ilk torunda insan daha bir heyecanlı oluyordur ya da hiç alakası yoktur tamamen benim kurmacam da olabilir , yaşayıp göreceğim :)
Eşime de bu konuda hiçbir şey söylemiyorum , ben söylesem annesine söyler belki , o zaman da yapılanın değeri olmaz
Bekliyorum bakalım merak içinde :)
Benimkide öyle senede 3 kere turkiyeye gezmeye giderler bana bir iğne getirmez kimse.Valla aynı biz. Tatile gitti ist.a kV gezdi geldi bir hediye bir çöp almamış.ben nisanloyken bile elim boş gelmedim ona. Demekki hiç bişey goremicezAnnem babam desen yarısını tamamaladilar kıyafetlerin ssgolsun lar daha da alacaklarını söylüyorlar.
Aynen bunu da eşime söylemeden edemiyorum sonra da bozusuyoruz. Valla strese giriyorum düşündükçeİnsan bekliyor , bir de hamilelikte çok alıngan oluyoruz bence , bu da durumu daha da zorlaştırıyor
Söylesem suçlu olurum bide .aklıma geldikçe kızıyorum nasıl stres olmayalım ya.Benimkide öyle senede 3 kere turkiyeye gezmeye giderler bana bir iğne getirmez kimse.
Ayy aynı durumdayım gerçekten.bide benim eşimin karşısına geçip çekinmeden dediki 'ben hamileyken bukadar usengec hantal değildim herseyi yaptım' ben şok oldum kendiyle beni karsilastiriyor resmen dedim. Bu hangi akildır yahu annesin sen.hiç demiyor yorma kendini diye.aksine hizmet bekliyorBenimki ilk torun olacak insallah eşimin iki kardeşi var ama yaşlarıda ileri bu zamandan sonra evleneceklerini de sanmıyorum yanı tek umutlari bendim, tamam bende daha bisey almadım çocuğuma ama insan bi heveslerini de görmek istiyor yahu lafı geçmiyor ya. Anca hafta bir arıyor nasılsın diye gecen aramis başım agriyor halsizim yatıyorun anne dedim himmm bende basım agridiginda kendimi dışarı atıp geziyorum bana iyi geliyor sende at kendini dışarı diyo. Bende anne ben hamilelikten dolayı halsizim,basim agridan kopuyor kendimi koltuğa zor atmisim dışarı nasıl cikayim dedim, böyle işte bana hamilelikte stres olma falan diye nasihat çekiyor diyesim geliyor beni strese sokan sensin diye
Evet hep bi kiyaslama, daha neler bide hizmet edicekmişsin, sende de ki anne sen eski topraksin dincsin masallah sana biz gencler sizin kadar dayanikli degiliz, halimiz olmuyor sen hallediver işleri de, gaza getir biraz. Benimki allahtan hizmet beklemiyor sen otur falan diyor hep ama zaten 2-3 ayda bir gorusuyoruz biz. Yakınız ama yinede aralıklı gorusuyoruzAyy aynı durumdayım gerçekten.bide benim eşimin karşısına geçip çekinmeden dediki 'ben hamileyken bukadar usengec hantal değildim herseyi yaptım' ben şok oldum kendiyle beni karsilastiriyor resmen dedim. Bu hangi akildır yahu annesin sen.hiç demiyor yorma kendini diye.aksine hizmet bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?