2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizde ayri sehirlrde yasiyoruz ama aliyor kayinvaldem.9 torunu var en buyugu 20 yasinda bizim ki son numara olacak ama hala hevesli.icime bir cocuk sevgisi dogdu diyor benle konusurken sesi felan degisiyor gozleri doldu sanirim aman bebegi bakici eline birakmayin diyor☺ailemin de ilk torunu olacak Cok hevesliler.Allah boylr devam etmeyi nasip etsin

Benim kide bebisimize iyi bak diyor sadece

Önce lierac kullandım birkaç gün, sonra kakao yağı da aldm deniyim dedim.. Deneme o deneme :) bi daha dönmedim lierac a, yazık oldu öyle duruyor valla

Canım napcaz vazelinle kakao yağınımı karıştırcaz nerede muhafaza edicez baya faydası var mı lierac düşünüyordum bende

Merhabalar
Hamilelik zamanlarimiz yakin ve bende sinem ayin gecen aya kadar hastasiydim
Hala ayni dra mi gidiyorsunuz merak ettim
Zira ben kendisinden hic memnun kalmadim ve biraktim suanda goztepe medical parkta jale dala gidiyorum.
Sinem hanimin dr meziyetini ben degerlendiremem fakat hasta psikolojisinden bana kalirsa hic anlamiyor
Ilk defa bu foruma bu tarz bir yorumda bulunuyorum cunku benim gibi insanlarin hasta yorumlarina onem verdiginin farkindayim ve dogru bilgi vermeyi isterim
Kendisine gittigim surecte ozel bi hastanede dr gidiyor gibi degilde devlet hastanesine gidiyormusum gibi bana hissettirdi.
Cnku yaklasim olarak cok soguk bir bayan iletisim yonu bana gore cok zayif.agzindan cimbizla laf aldim.soru sormaya cekindim cunku sanki bir insan degil karsimdaki kisi makina gibi duygusuz.
Kisacasi mesleginde iyi bir doktor olabilir ama hasta dr iliskisinde benden sinifta kaldi.
Bu arada hayirli dogumlar.

En son 15+3 de erkek dediler bilmiorm hala ayniysa erkek :))) evet bnm sadece gobek cikio kiloda almiorm tuaf
Erkektir degismez benim 12.haftada kiz demisti 16 da da kiz dedi...bebegin gelisi mi ileridir belki ondan bu kadar bellidir.tek gobek ciksa benim de daha ne isterim☺

Canım napcaz vazelinle kakao yağınımı karıştırcaz nerede muhafaza edicez baya faydası var mı lierac düşünüyordum bende
Canım bak önce git biraz kakao yağı al dene 5tlye.beğenmezsen lierac alırsın sade kakao yağı, katı şekilde, vazelin değil.. Normal poşette duruyor benimki yatağımın dibinde çekmecemde :)

Tesekkurler tatlim ama sanirim bu sahte cunku erimiyor elimde tuz gibi kala kaldi bi de karabiber gibi kokuyor kakao yerine
Yaaaa ama niye yaaa bak çok üzüldüm şimdi ama bak zor eriyebilir, göbeğin sıcakken duştan sonra felan sür yavaş yavaş... Fön tut valla bi dene

Selam kizlar dün kontrolumuz vardi cok şükür saglikli büyümüsuz 18.haftanin icindeyiz lakinnnnnn cinsiyeti gostermedi bizim utangaç:) okadar da cikolata yemistim yok fayda etmedi. Bir de dr amniyotik bant denen bir sey gordu kesede insallah bebek büyüdükçe kaybolacak bu dedi ama internette arastrdigim zaman cok korkunç şeyler yaziyo amniyotik bantla ilgili kafayi takmamaya çalışıyorum insallah bir sorun olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…