- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.241
Söyleme zaten boşver sende ona alma bisey ben oyle yapıyorum. Esin ne yapsın anne gelirken benim hanima bisey alın da diyemezki.Söylesem suçlu olurum bide .aklıma geldikçe kızıyorum nasıl stres olmayalım ya.
Bizde ayri sehirlrde yasiyoruz ama aliyor kayinvaldem.9 torunu var en buyugu 20 yasinda bizim ki son numara olacak ama hala hevesli.icime bir cocuk sevgisi dogdu diyor benle konusurken sesi felan degisiyor gozleri doldu sanirim aman bebegi bakici eline birakmayin diyor☺ailemin de ilk torunu olacak Cok hevesliler.Allah boylr devam etmeyi nasip etsinKızlar kayınvalideniz ne durumda bebekle ilgili ?
Hediye alıyorlar mı ? Heyecanlılar mı ? Sanki kız tarafı daha bir sahip çıkıyor gibi , daha bir hediye gelmedi kayınvalidemden .
Çok iyi insanlardır , ayrı Şehirlerde yaşıyoruz ama bebek konusunda henüz şunu gördüm beğendim aldım gibi bir durum hiç söz konusu olmadı
İnsan da bekliyor açıkcası , annemler sürekli alıyor , örüyor vs ne bileyim :)
Benim kide bebisimize iyi bak diyor sadeceBenimki ilk torun olacak insallah eşimin iki kardeşi var ama yaşlarıda ileri bu zamandan sonra evleneceklerini de sanmıyorum yanı tek umutlari bendim, tamam bende daha bisey almadım çocuğuma ama insan bi heveslerini de görmek istiyor yahu lafı geçmiyor ya. Anca hafta bir arıyor nasılsın diye gecen aramis başım agriyor halsizim yatıyorun anne dedim himmm bende basım agridiginda kendimi dışarı atıp geziyorum bana iyi geliyor sende at kendini dışarı diyo. Bende anne ben hamilelikten dolayı halsizim,basim agridan kopuyor kendimi koltuğa zor atmisim dışarı nasıl cikayim dedim, böyle işte bana hamilelikte stres olma falan diye nasihat çekiyor diyesim geliyor beni strese sokan sensin diye
Önce lierac kullandım birkaç gün, sonra kakao yağı da aldm deniyim dedim.. Deneme o deneme :) bi daha dönmedim lierac a, yazık oldu öyle duruyor valla
Masallah ya benim daha bu kadar cikmadi.erkek mi sizin ki...sadece gobek cikmis en guzel yani bu benceBana artik baya baya yer vermeye basladilar toplu tasimada :))) anlasilio artik baya bildigin hamileym
Merhabalararkadaşlar merhaba şu an 7+2 haftalık hamileyim. Kadiköy medipol sinem ay beden hanım a gidiyorum . 06/04 te randevumuz vardı Bebeğimin kalbinin atışını duydum 0 an hissettiklerimi eminim sizden iyi anlayan olamaz inşallah kasımda bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.
bu arada doktorum ne vitamin ne folik asit verdi . Aklıma takıldı bu konu folik asit kullanmayan var mı aranızda
En son 15+3 de erkek dediler bilmiorm hala ayniysa erkek :))) evet bnm sadece gobek cikio kiloda almiorm tuafMasallah ya benim daha bu kadar cikmadi.erkek mi sizin ki...sadece gobek cikmis en guzel yani bu bence
Hahahaa benimkide bebişko diyor ama ben o lafa çok sinirleniyorum. Kız kardeşi gec yasta doğum yapmıştı ne zaman yanımda telefonla konuşsa sürekli onada bebisko nasil falan diyorduBenim kide bebisimize iyi bak diyor sadece
Erkektir degismez benim 12.haftada kiz demisti 16 da da kiz dedi...bebegin gelisi mi ileridir belki ondan bu kadar bellidir.tek gobek ciksa benim de daha ne isterim☺En son 15+3 de erkek dediler bilmiorm hala ayniysa erkek :))) evet bnm sadece gobek cikio kiloda almiorm tuaf
Maşallah en güzel duruyor göbegin baya çıkmış. O tatlı kız seninmi?Bana artik baya baya yer vermeye basladilar toplu tasimada :))) anlasilio artik baya bildigin hamileym
Evet benimmm can kızım :)))Maşallah en güzel duruyor göbegin baya çıkmış. O tatlı kız seninmi?
Daha cikmadi mi simdi senin cek koy bakymm :))Erkektir degismez benim 12.haftada kiz demisti 16 da da kiz dedi...bebegin gelisi mi ileridir belki ondan bu kadar bellidir.tek gobek ciksa benim de daha ne isterim☺
Kayinvalidemin toz anlayisi biraz farkliymis bugun bunu ogrendim.. boyle bisey mi seninki de canimAaa nasıl ya çok mu ufalanmış acaba merak ettim :S gelince bi foto atar mısın bakalım nasılmış
Eveeett aynen bu işte :) hadi hayırlı olsuunnnn :) yorumlarını bekliyorumEki Görüntüle 1559430
Kayinvalidemin toz anlayisi biraz farkliymis bugun bunu ogrendim.. boyle bisey mi seninki de canim
Hahaa senin kayınvalide akşam akşam iyi güldürdü beni bu muymus toz. Bende yorumlarını bekliyorum canimEki Görüntüle 1559430
Kayinvalidemin toz anlayisi biraz farkliymis bugun bunu ogrendim.. boyle bisey mi seninki de canim
Tesekkurler tatlim ama sanirim bu sahte cunku erimiyor elimde tuz gibi kala kaldi bi de karabiber gibi kokuyor kakao yerineEveeett aynen bu işte :) hadi hayırlı olsuunnnn :) yorumlarını bekliyorum
Canım bak önce git biraz kakao yağı al dene 5tlye.beğenmezsen lierac alırsınCanım napcaz vazelinle kakao yağınımı karıştırcaz nerede muhafaza edicez baya faydası var mı lierac düşünüyordum bende
Yaaaa ama niye yaaaTesekkurler tatlim ama sanirim bu sahte cunku erimiyor elimde tuz gibi kala kaldi bi de karabiber gibi kokuyor kakao yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?