2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım bak önce git biraz kakao yağı al dene 5tlye.beğenmezsen lierac alırsın sade kakao yağı, katı şekilde, vazelin değil.. Normal poşette duruyor benimki yatağımın dibinde çekmecemde :)

Tamam canım hafta sonu aktardan alacağım ama bir keresinde bana krem şeklinde kakao yağı vermek istemişlerdi ben katısını alacağım ve onu süreceğim çatlamasın da göbüşlerimiz herşeyi denerim

Gözün aydın canım. Ne güzel her şey yolundaymış. Benim de 24unde ayrıntılı ultrasonum. Çok merak ediyorum nasıl olacak. Dvd verdiler mi?
Cook saol canim darisi tum yaptiricaklarin basina ..valla dvd falan vermedi .zaten uzuuun uzun bakip inceledi surasi omurgasi surasi basi surasi iyi burasi iyi bende bi heyecan bi heyecan oksuruk tuttu valla o anda bogazim gicik yapti o derece.yani..ama esim bi ara minik bi kol minik bi bacak gordugunu soyluyo benn onuda goremedim renkli degildi malesef amaan iyi oldugunu duyunca ben saliyorum herseyi..bide oruc tutma dedi..bundan boyle hep sol tarafina yat dedi ve hic ucret de odemedikk ozel oldugu halde sadece kayit ucreti o kadarrr

Bendeki kantaron yagi sari kantarondan yapilmis 2 senedir duruyor sonucta zeytinyagindan yapiliyor bende kullansammi onu bi bilgin varmi
Olur canim dogal o sonucta bizim yaptigimiz da oyle..
Hepimizin kv si ayniymis neredeyse birkac.kisi istisna.
Benim ailem deli oluyor ilj torunlari olcak bi de surekli bisiler aliyorlar gosteriyorlar.
Hatta yatak ya da bebek arabasini alalim dediler o kadar buyuk hediye istemiyorm demistim.
Kv lerin 3.torun tik yok .olmadigi gibi gecen gittigimizde laf lafi acti dedim aldm sunlari vs ee battaniye orgu islemeli gezmelik oluyoms da satici gostermedimi dio nerde kullancam diyom e iste gezmeye gtmeklik gerci pek kullanilmiyo ama dedi sonra bende kullanilmicak seye para veremem cekmecede dolapta kalcaksa dedim .. biraz daha zorlasa babane gibi yaptir o zaman diyecektim.esim sinir oluyor bu duruma. Seninailen de hevesli mahcup oluyorum diyor. Maalesef.herkes bir.degil. dogunca gelir ama kasila kasila millete hava atmaya.. bakalim bi taki takarsa vay be dicem yani.
El gibi hediye alip da gelebilir..

Ya bi de o var kasila kasila gelirler, yapmacık severler bide

Oksürük de tam tutacağı zamanı bulmuş:) Ben de şimdiden çok heyecanlıyım. Bu ultrason için farklı bir doktora perinatoloji prof'e gidicem. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. Bakalım onun merakı da var. Bana doktorum rahat ettiğin sürece nasıl istersen öyle yatabilirsin dedi. Çünkü ben yüzüstü yatıyorum özellikle sordum. Hiç bir sorun yok dedi.

Gözün aydın canım. Ne güzel her şey yolundaymış. Benim de 24unde ayrıntılı ultrasonum. Çok merak ediyorum nasıl olacak. Dvd verdiler mi?
Merhabalar.. Ben de ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. İstanbul'daysanız nerede rica etsem çektireceğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz?

Canım yüzustu yatınca karnında balon varmış hissi olmuyormu? Ben ilk ay oyle yattım ama sonraları rahatsızlık verdi.

Valla tam yarama bastın bırak hediye beklemeyi sözünde dursun yalan söylemesin yeter.benim kızımın beşiğini duyurdu görümceme vermem için çünkü kızıma genç odası almıştım.bende dedimki ama benim ikinci olunca kullanırım beşiği.dediki amannnnnnnn kızımmmmm sen 3ü -5 i doğur ben sana yenisini alırım.inandımda salak gibi verdim.geçen konusu açıldı kimmmmmm benmi alıcakmışım diyo.tepem attı kim tutar beni anne sen böyle böyle demedin mi dedim baktı ben ciddileştim hııı alıyım dedi ayıptır yaaa.valla anne bida senin ipinle kuyuya inmem dedim sustu hiç bisey demedi kayınbabamda kızdı kaynanama..ama sinirden öldüm

Ayy ne kendini bilmez bi kadınmış .Benimkiler gebelik nasıl geçiyor diye bile arayıp sormaz.çok da geliş gidişimiz yoktur.bişey alacaklarını da sanmam belki bi çeyrek takarlar

Ayy ne kendini bilmez bi kadınmış .Benimkiler gebelik nasıl geçiyor diye bile arayıp sormaz.çok da geliş gidişimiz yoktur.bişey alacaklarını da sanmam belki bi çeyrek takarlar

Amann valla bişey beklemiyorum tek insanı salak yurduna koymasınlarda....kayınvaldem sonuçta saygıda kusur etmem ama eşimde bende bazen zor tahammül ediyoruz.çünkü bi öyle bi böyle..ama sadece bana karşı değil herkese böyle.. huyu öyle işte. 9 senelik evliyim daha alışamadım.

• İslamiyetde Hamilelere ve emzirenlere oruc kaldirilmistir.ayrica Kul hakki denen birsey var bunun gunah oldugunu biliyoruz.peki oruc tutarken hem kendi hemde beebeginizin kul hakkina girmiyormusunuz , arkadaslar islamiyet bu kadar kati bir din degil az biraz kendinize gelin.Hamileyken ve ozellikle emzirmenin ilk 1 yili oruc tutmayin

Kızlar Ramazanınız mübarek olsun. İlk sahurumuzu yedik bakalım oruç tutabilecek miyim. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim bu günler hürmetine bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Bizleride hayırlı anneler etsin.

Allah kabul etsin, sabır versin çok zor geçerse kendinizi zorlamayın ben tutamıyorum ama 4 tane hatime başladım inşallah, eşim de 1 hatim yapacak az önce ilk cüzünü okuyup karnıma başını yaslayıp ve bebeğimize seslendi: "Bu cüzümüzü sana yolluyoruz biz çok mutlu olduk sen de mutlu ol, seni seviyoruz "deyip 3kere göbeğimi öptü şuan bu satırları yazarken de ilk defa bebeğimin hareketlerini duyuyorum sol tarafıma baya baya vuruyor hissediyorumacaba babasını mı duydu ilk teravih namazımızı da kıldık camide, inşallah 30gün kılabiliriz, ramazan herkesin evine sağlık, huzur, bereket, ve güzel bir gelecek getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…