2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı ramazanlar günaydınlar :)
prensesimin fotoğrafları geliyorrrrrrrr :)
Herşeyi iyi çok şükür sıkıntısı yok böylede devam eder inşallah 370 gr 21 cm :)

Eklentiler

• 11391417_10153081661926859_9061580922824222731_n.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 124
  • 11415468_10153081661556859_5095996487608312391_o.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 100
Günaydınnn kızlar...Çok sıcak çevremdekiler Allah yardımcın olsun yaza gelecek hamileliğin dediler şimdi daha iyi anlamaya başladım vücudum yanıyor.. Dün eşimle minik kızımıza ciciler aldık ama fotoğraflarını çekmedim çekseydim sizlerle de diğer konu grubunda paylaşırdım.

Kızlar merhaba, kızı olanlara isim önerisi : İklim.. Ben çok istiyordum bu ismi heryerde söyledim sonra bir akraba hiç çekinmeden yeğenine koydu. Artık koyamayacağım:)

Hahahhaha kız güldürdün beni valla valla fıstık gibi eriyor, yağ kadar sıvı ve rahatsız edici de değil, harika bir tabaka oluşturuyor karında :)

hahaha
tavsiye ediyorsanız kullanayım ben de...geçen ocağın kenarına koydum bir şey pişirirken sıcakta erisin diye, azcık eridi sevinmiştim, sonra baktım yine katılaşmış...kafaya koydum kırıcam ben o şişeyi yoksa kullanamıyorum yağı

ben bir de the body shop'un kakao body butter'ını almıştım evde vardı, ondan da sürüyorum aklınızda olsun o da güzel

Kızlar ben tutamam diye sahur yapmadım susuz yaşayamam. Bu ilk ramazanım oruçsuz Kazaya kalacak bir ay. Allah tutanlara yardım etsin oruçlarınız kabul olsun

Ben cesaret bile edemiyorum sonuçta Allah ın emanetini taşıyoruz onun sağlığını riske atamam . Susuzluğa da açlığa da dayanamam ben canım.. Allah sonra artık tutmayı nasip etsin

Yaaaa ama niye yaaa bak çok üzüldüm şimdi ama bak zor eriyebilir, göbeğin sıcakken duştan sonra felan sür yavaş yavaş... Fön tut valla bi dene
Kiz yok erimio surdugum yer kizardi bi tek elimin ici yumusacik oldu ama inatciyimdir ben bugun de kardesimi baska aktara gonderecem bakalim o ne getirecek

günaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?

Kiz yok erimio surdugum yer kizardi bi tek elimin ici yumusacik oldu ama inatciyimdir ben bugun de kardesimi baska aktara gonderecem bakalim o ne getirecek
ben bundan aldım. yumuşacık oluyo sürmeye başladıktan bi süre sonra. vücut sıcaklığında eriyor.
kokulu sabunlarda almıştım bu siteden hatta.
http://www.doakozmetik.com/kakao-yagi-pmu39

25tl üzeri kargo bedava diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…