- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.281
Maşallah minnak prenseseHayırlı ramazanlar günaydınlar :)
prensesimin fotoğrafları geliyorrrrrrrr :)
Herşeyi iyi çok şükür sıkıntısı yok böylede devam eder inşallah 370 gr 21 cm :)
Ayyyy çookkkk güzel ya baya belli yüzü maşallahhHayırlı ramazanlar günaydınlar :)
Hayırlı ramazanlar günaydınlar :)
Ayy maşallah yaaHayırlı ramazanlar günaydınlar :)
Hahahhaha kız güldürdün beni vallavalla fıstık gibi eriyor, yağ kadar sıvı ve rahatsız edici de değil, harika bir tabaka oluşturuyor karında :)
Ayy ne kendini bilmez bi kadınmış .Benimkiler gebelik nasıl geçiyor diye bile arayıp sormaz.çok da geliş gidişimiz yoktur.bişey alacaklarını da sanmam belki bi çeyrek takarlar
Kızlar ben tutamam diye sahur yapmadım susuz yaşayamam. Bu ilk ramazanım oruçsuzKazaya kalacak bir ay. Allah tutanlara yardım etsin oruçlarınız kabul olsun
Kiz yok erimio surdugum yer kizardi bi tek elimin ici yumusacik oldu ama inatciyimdir ben bugun de kardesimi baska aktara gonderecem bakalim o ne getirecekYaaaa ama niye yaaabak çok üzüldüm şimdi ama bak zor eriyebilir, göbeğin sıcakken duştan sonra felan sür yavaş yavaş... Fön tut valla bi dene
ben bundan aldım. yumuşacık oluyo sürmeye başladıktan bi süre sonra. vücut sıcaklığında eriyor.Kiz yok erimio surdugum yer kizardi bi tek elimin ici yumusacik oldu ama inatciyimdir ben bugun de kardesimi baska aktara gonderecem bakalim o ne getirecek
maşallah prenseseHayırlı ramazanlar günaydınlar :)
hayırlı ramazanlar güzel haberler alırsın inşallah :)Hayırlı Ramazanlar kızlar...bugun kontrolum var 3lünun sonuçlara bakıcak..dua edin ...heycandan uyuyamadım..her kontrolde böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?