2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı Ramazanlar kızlar...bugun kontrolum var 3lünun sonuçlara bakıcak..dua edin ...heycandan uyuyamadım..her kontrolde böyle oluyo

Hayırlı haberler duyursun Allah . İlk gebeliğiniz mi ? Artık bebişlerimiz büyüyor bende heyecanlanıyorum acaba gelişimi nasıl, bu sefer nasıl göreceğimi düşünüyorum ama uyuyorum sabah erkenden uyanıyorum ..

Canim siparis verecem almisken onerdigin baska seyler var mi bu siteden

duş sabunları vardı 5tl ye. yaseminli ve limonlu almıştım. hala kullanıyoruz çok güzel mis gibi kokuyor.

aa bide istersen badem yağı da al. arada ondanda sürersin. onu da öneriyorlar çatlak için.

günaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?
Ben kullanıyorum 10.haftadan beri her kontrolde dozunu biraz daha arttırıyor en son 2.4tü, sizinki kaç oldu acaba yazarsnz yine

Merhabalar.. Ben de ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. İstanbul'daysanız nerede rica etsem çektireceğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz?

Merhaba. Ben izmir'de yasiyorum. Doktorum da burada. Ama Istanbul'da yasayan cok arkadas var. Zaman zaman ayrintili ultrason icin doktor ve hastane isimleri paylasiliyor. Tarihler yaklastikca daha cok gundeme gelicektir.

merhaba annişler..
bugün ramazanın ilk günü. rabbim hayırlı bir şekilde geçirebilmeyi nasip etsin inşallah..
şuanki durumum iyi gibi. hafif bir baş ağrısı var o kadar. eğer çok sarsarsa bozacağım ama inşallah bozmam ya:

çok az açlık hissediyorum.. 8 saat kaldı nerdeyse ..
yarısı gitti...

günaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?
Tabii kullanıyorum 6 haftaya bir ölçülüyor her defasında 25 mcg arttırıyor doktorum

Canım 2. hamileliğim.ama ilk gibi heycanlıyım 8 yaşında tatlış bi kızım var

Yaa soğuk soğuk süt içiyorum ısıtınca midem bulanıyor bu seferde gazdan kıvranıyorum gaz için önerisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…