- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.301
Öyle yap canım ne yap et bul valla helal sana :)Kiz yok erimio surdugum yer kizardi bi tek elimin ici yumusacik oldu ama inatciyimdir ben bugun de kardesimi baska aktara gonderecem bakalim o ne getirecek
Canim siparis verecem almisken onerdigin baska seyler var mi bu sitedenben bundan aldım. yumuşacık oluyo sürmeye başladıktan bi süre sonra. vücut sıcaklığında eriyor.
kokulu sabunlarda almıştım bu siteden hatta.
http://www.doakozmetik.com/kakao-yagi-pmu39
25tl üzeri kargo bedava diyor.
Hayırlı Ramazanlar kızlar...bugun kontrolum var 3lünun sonuçlara bakıcak..dua edin ...heycandan uyuyamadım..her kontrolde böyle oluyo
Canim siparis verecem almisken onerdigin baska seyler var mi bu siteden
Canım yüzustu yatınca karnında balon varmış hissi olmuyormu? Ben ilk ay oyle yattım ama sonraları rahatsızlık verdi.
Canim cok sagol Allah razi olsun kizlar hepinizdenduş sabunları vardı 5tl ye. yaseminli ve limonlu almıştım. hala kullanıyoruz çok güzel mis gibi kokuyor.
aa bide istersen badem yağı da al. arada ondanda sürersin. onu da öneriyorlar çatlak için.
Bu yüzden soranlara daha düşünmedik diyoruzKızlar merhaba, kızı olanlara isim önerisi : İklim.. Ben çok istiyordum bu ismi heryerde söyledim sonra bir akraba hiç çekinmeden yeğenine koydu. Artık koyamayacağım:)
Ben kullanıyorum 10.haftadan beri her kontrolde dozunu biraz daha arttırıyor en son 2.4tü, sizinki kaç oldu acaba yazarsnz yinegünaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?
Güzel sonuçlarla dönersin inşHayırlı Ramazanlar kızlar...bugun kontrolum var 3lünun sonuçlara bakıcak..dua edin ...heycandan uyuyamadım..her kontrolde böyle oluyo
Merhabalar.. Ben de ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. İstanbul'daysanız nerede rica etsem çektireceğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz?
Merhaba. Ben izmir'de yasiyorum. Doktorum da burada. Ama Istanbul'da olan cok arkadas var. Zaman zaman ayrintili ultrason icin doktor ve hastane isimleri paylasiliyor. Tarihler yaklastikca daha cok gundeme gelicektir.
Tabii kullanıyorum 6 haftaya bir ölçülüyor her defasında 25 mcg arttırıyor doktorumgünaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?
Canım 2. hamileliğim.ama ilk gibi heycanlıyım 8 yaşında tatlış bi kızım varHayırlı haberler duyursun Allah . İlk gebeliğiniz mi ? Artık bebişlerimiz büyüyor bende heyecanlanıyorum acaba gelişimi nasıl, bu sefer nasıl göreceğimi düşünüyorum ama uyuyorum sabah erkenden uyanıyorum ..
Cikti cikti ama bu kadar degil sanki ☺tamam bugun cekip koyarimDaha cikmadi mi simdi senin cek koy bakymm :))
Ben süt pek içemiyorum uzun süredir.Yaa soğuk soğuk süt içiyorum ısıtınca midem bulanıyor bu seferde gazdan kıvranıyorumgaz için önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?