2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hahahaa benimkide bebişko diyor ama ben o lafa çok sinirleniyorum. Kız kardeşi gec yasta doğum yapmıştı ne zaman yanımda telefonla konuşsa sürekli onada bebisko nasil falan diyordu
Sorma bende bebis demesine kılım valla beni sormak icin aramiyormus zaten o bebisi merak ediyormus onun ariyormus bende ay nekadar aciksozlusun masallah dedim o da guluyor yuzsuz

Ş
parkbyull ohhh maşallah ne güzel
güle güle giysin miniğin..
cidden insanın kendi annesi gibi yok.Allah başımızdan eksik etmesin.
Amin canım daha diğerinden bir şey görmedim bu bir şey değil dünyayı aldılar babam yatağıda biz alalım diyor dedim saçmalama.. Doğumda bana bilezik takacaklar ote tarafta tık yok duğunde de taktıklarını aldılar ustune para aldılar aldılarda aldılar..ama çocuk doğunca iki taraf arasındaki en buyuk fark kayın aile hazıra konup millete hava atacak..ben şunu aldım bunu aldım diyecek ama öyle bir şey yok tabi bende ağzım açık izliycem Allah Allah diye:))))

İnsanın kendi anası gibisi yok dun bunları almış bebişimin cicileri diye whatsuptan resmini atmış :)))Eki Görüntüle 1559780 [/Q
el gibi hediye alir gelir demissin ya bnm kv ve kp el gibi hediyesiyle dugune geldiler dugunum icin tek kurus harcamadilar bana elbise bile almadilar ben bebek icin ne yapicaklar cok merak editorum cinsiyet belli degilken illa ogrenelim ona gore biseyler aliriz demisti ama ben pek ihtimal vermiorum kari koca emeekli arabalari var yazliklari var k.yakada 4+1 evleri var ama onlarda asla para yok habire bizden bide kizindan tirtikliyorlar sinir oluyorum

Sen izmirliydin sanirim nereye gidiceksin nekadar odiceksin

ay dertlerimiz ne benzer ya evimize bir çöp almadılar .iyi ki de almadılar eşim yaptı onlara düşeni. şimdi biz yaptık size ne diyoruz.
allahtan taktıgı 3 bileziği almadı tek farkımız o

nişanlıyken biz daha görümceme tencerelerde yemek verirdi. evlenince senin annen de sana vercek derdi. sen anne de benim annem değil misin demiştim bi afallayıp öyle tabi demişti.

ailem kardeslerim sürekli birseyler örüp alıyorlar. bizde de ya yatagı ya bebek arabasını alalım dediler kabul etmedim. o kadar büyük hediye istemiyorum. dediğin gibi doğumda da annem bilezik takacak.

diğerleri takıyla gelirse şaşarım cidden.. kasıntı gibi millete hava atmasını bilir ama o zaman gösteririm ona lohusa kafasıyla bazen diyorum biz de anne adayıyız onların tarafından bakayım ama yok elimde kalıyor nerden tutsam.
3 hafta önce mesela durmuş bana battaniye gösteriyo evde kullanırmısın işte kızı 1-2 kez kullanmış . Battaniye temizdi ben yıkayıp vereyim sana dedi. ben malı da tamam dedim ya salak kafam sonra yoldsa ağla ağla eşime anlattım. eşim de kızdı. neden demiyorsun ilk çocugum hevesim var 20 liralık battaniyeye mi kaldım diye salak kafam aklıma gelmedi.
ama eşim çok üzülüyor bu duruma ailesinin tavrına. benimkiler sürekli alalım yapalım dedikçe mahcup oluyorum diyor.
battaniyeyi verdi bu arada kaldırcam doğum olsun geri vercem. sana geldiğimizde kullanırız çok hediye geldi diye

Ben kullanıyorum 10.haftadan beri her kontrolde dozunu biraz daha arttırıyor en son 2.4tü, sizinki kaç oldu acaba yazarsnz yine
benim hamilelik başında 3.60 tı hemen ilaca başladık bir ay sonra 2.60 a düştü sonrakindede 0.794 falandı yanlış hatırlamıyorsam baya düşmüştü yani ilacında dozunu düşürdü dr. bakalım bugün kaç çıkacak dahiliyeci ilaç kullanmama gerek kalmayabileceğini ama buna yinede sonuca göre kadın doğumcumun karar vermesi gerektiğini söyledi. biz dedi 4.00 ün altında olunca ilaca başlatmıyoruz genellikle dedi herkes ayrı bişey savunuyor kafam karışıyor bu seferde..

Sizde gene eşit davranıyormuş iki evlattan da tırtıklama.
biz de gene kızının durumu yok kirada 2 cocukla diye bize ortak ev alalım ablanla sana dediler. ortak ev de kv para vercek ve biz de düğün takılarımızı vercez. eşim ağzını bir açtı tam açtı ilk yıl biz düğün borcu ödüyoruz nerdeydiniz diye.
Allah büyük eğer vicdanları el veriyorsa yapsınlar ben böyle diyorum artık.
eşim ilk gebeliği haber verdiğinde hazırlıklara başla babane oluyorsun demişti ama beklemiyorum birşey.
istemiyorum da açıkcası. çarşıya ne zaman çıkarız demişti kv bana sonra dedim kendi annemle çıktım. çeyizimi kendi basıma aldım çarsıya onlarla mı cıkcam.
sadece torunlar arası ilerde ayrım yapmasınlar bana yeter.

Öğle arasında kakao yağı aldım kızlar kalıp gibi banyodan sonra mı sürüyoruz ? Kv ve kp hakkında konuşmaktan çok sıkılıyorum herkesin başında var bizimkilerin de bambaşka halleri var. Kimse onlardan yardım istemiyor ama bebek için alışveriş açılınca da herşeyi olmayı versin dediler bize şok oldum eve gidince idrak ettim bana bile karışıyordu kv herşeyiniz çok çula çaputa para vermeyin vs.. ev kredisi ödüyoruz kp de birikim nasıl yapamazsınız dedi ölürmüsün öldürürmüsün

Benimki de oğlunun yanında melek.. oğlu yokken herşeye karışıyor. ben mi abartıyorum diyorum ama yok. çalışırken çocuğa ben bakarım dediği için ona yakın yere taşındık. şimdi eşim yokken ben sürekli bakamam arada annene götürürsün diyor. susuyorum şimdilik. eşimin yanında farklı olduğu için ona da bişey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…