- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.321
Sorma bende bebis demesine kılım valla beni sormak icin aramiyormus zaten o bebisi merak ediyormus onun ariyormus bende ay nekadar aciksozlusun masallah dedim o da guluyor yuzsuzHahahaa benimkide bebişko diyor ama ben o lafa çok sinirleniyorum. Kız kardeşi gec yasta doğum yapmıştı ne zaman yanımda telefonla konuşsa sürekli onada bebisko nasil falan diyordu
Amin canım daha diğerinden bir şey görmedim bu bir şey değil dünyayı aldılar babam yatağıda biz alalım diyor dedim saçmalama.. Doğumda bana bilezik takacaklar ote tarafta tık yok duğunde de taktıklarını aldılar ustune para aldılar aldılarda aldılar..ama çocuk doğunca iki taraf arasındaki en buyuk fark kayın aile hazıra konup millete hava atacak..ben şunu aldım bunu aldım diyecek ama öyle bir şey yok tabi bende ağzım açık izliycem Allah Allah diye:))))parkbyull ohhh maşallah ne güzel
güle güle giysin miniğin..
cidden insanın kendi annesi gibi yok.Allah başımızdan eksik etmesin.
Canim az isitip nesquik ekliyorum yoksa agzima 1 damla sut girmiyorYaa soğuk soğuk süt içiyorum ısıtınca midem bulanıyor bu seferde gazdan kıvranıyorumgaz için önerisi olan var mı ?
Güle güle giysin inş evet insanın anası gibi yokİnsanın kendi anası gibisi yok dun bunları almış bebişimin cicileri diye whatsuptan resmini atmış :)))Eki Görüntüle 1559780
İnsanın kendi anası gibisi yok dun bunları almış bebişimin cicileri diye whatsuptan resmini atmış :)))Eki Görüntüle 1559780 [/Q
el gibi hediye alir gelir demissin ya bnm kv ve kp el gibi hediyesiyle dugune geldiler dugunum icin tek kurus harcamadilar bana elbise bile almadilar ben bebek icin ne yapicaklar cok merak editorum cinsiyet belli degilken illa ogrenelim ona gore biseyler aliriz demisti ama ben pek ihtimal vermiorum kari koca emeekli arabalari var yazliklari var k.yakada 4+1 evleri var ama onlarda asla para yok habire bizden bide kizindan tirtikliyorlar sinir oluyorumOlur canim dogal o sonucta bizim yaptigimiz da oyle..
Hepimizin kv si ayniymis neredeyse birkac.kisi istisna.
Benim ailem deli oluyor ilj torunlari olcak bi de surekli bisiler aliyorlar gosteriyorlar.
Hatta yatak ya da bebek arabasini alalim dediler o kadar buyuk hediye istemiyorm demistim.
Kv lerin 3.torun tik yok .olmadigi gibi gecen gittigimizde laf lafi acti dedim aldm sunlari vs ee battaniye orgu islemeli gezmelik oluyoms da satici gostermedimi dio nerde kullancam diyom e iste gezmeye gtmeklik gerci pek kullanilmiyo ama dedi sonra bende kullanilmicak seye para veremem cekmecede dolapta kalcaksa dedim .. biraz daha zorlasa babane gibi yaptir o zaman diyecektim.esim sinir oluyor bu duruma. Seninailen de hevesli mahcup oluyorum diyor. Maalesef.herkes bir.degil. dogunca gelir ama kasila kasila millete hava atmaya.. bakalim bi taki takarsa vay be dicem yani.
El gibi hediye alip da gelebilir..
Rezene cayi ic canimCanim az isitip nesquik ekliyorum yoksa agzima 1 damla sut girmiyor
Sen izmirliydin sanirim nereye gidiceksin nekadar odiceksinOksürük de tam tutacağı zamanı bulmuş:) Ben de şimdiden çok heyecanlıyım. Bu ultrason için farklı bir doktora perinatoloji prof'e gidicem. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. Bakalım onun merakı da var. Bana doktorum rahat ettiğin sürece nasıl istersen öyle yatabilirsin dedi. Çünkü ben yüzüstü yatıyorum özellikle sordum. Hiç bir sorun yok dedi.
Ş
Amin canım daha diğerinden bir şey görmedim bu bir şey değil dünyayı aldılar babam yatağıda biz alalım diyor dedim saçmalama.. Doğumda bana bilezik takacaklar ote tarafta tık yok duğunde de taktıklarını aldılar ustune para aldılar aldılarda aldılar..ama çocuk doğunca iki taraf arasındaki en buyuk fark kayın aile hazıra konup millete hava atacak..ben şunu aldım bunu aldım diyecek ama öyle bir şey yok tabi bende ağzım açık izliycem Allah Allah diye:))))
benim hamilelik başında 3.60 tı hemen ilaca başladık bir ay sonra 2.60 a düştü sonrakindede 0.794 falandı yanlış hatırlamıyorsam baya düşmüştü yani ilacında dozunu düşürdü dr. bakalım bugün kaç çıkacak dahiliyeci ilaç kullanmama gerek kalmayabileceğini ama buna yinede sonuca göre kadın doğumcumun karar vermesi gerektiğini söyledi. biz dedi 4.00 ün altında olunca ilaca başlatmıyoruz genellikle dedi herkes ayrı bişey savunuyor kafam karışıyor bu seferde..Ben kullanıyorum 10.haftadan beri her kontrolde dozunu biraz daha arttırıyor en son 2.4tü, sizinki kaç oldu acaba yazarsnz yine
saol cnm senin değerin kaç peki çokmu yüksek?Tabii kullanıyorum 6 haftaya bir ölçülüyor her defasında 25 mcg arttırıyor doktorum
el gibi hediye alir gelir demissin ya bnm kv ve kp el gibi hediyesiyle dugune geldiler dugunum icin tek kurus harcamadilar bana elbise bile almadilar ben bebek icin ne yapicaklar cok merak editorum cinsiyet belli degilken illa ogrenelim ona gore biseyler aliriz demisti ama ben pek ihtimal vermiorum kari koca emeekli arabalari var yazliklari var k.yakada 4+1 evleri var ama onlarda asla para yok habire bizden bide kizindan tirtikliyorlar sinir oluyorum
Kadınların en hayırlısı anlamınageliyor.anlamı gayet güzel bence.istiyorsanız neden olmasınKızlar merhabalar nasılsınız ya biz kızımıza hayrunnisa ismini koymayı düşünüyoruz nasıl ara ara buna karar kıldık :))
Benimki de oğlunun yanında melek.. oğlu yokken herşeye karışıyor. ben mi abartıyorum diyorum ama yok. çalışırken çocuğa ben bakarım dediği için ona yakın yere taşındık. şimdi eşim yokken ben sürekli bakamam arada annene götürürsün diyor. susuyorum şimdilik. eşimin yanında farklı olduğu için ona da bişey diyemiyorum.Sizde gene eşit davranıyormuş iki evlattan da tırtıklama.
biz de gene kızının durumu yok kirada 2 cocukla diye bize ortak ev alalım ablanla sana dediler. ortak ev de kv para vercek ve biz de düğün takılarımızı vercez. eşim ağzını bir açtı tam açtı ilk yıl biz düğün borcu ödüyoruz nerdeydiniz diye.
Allah büyük eğer vicdanları el veriyorsa yapsınlar ben böyle diyorum artık.
eşim ilk gebeliği haber verdiğinde hazırlıklara başla babane oluyorsun demişti ama beklemiyorum birşey.
istemiyorum da açıkcası. çarşıya ne zaman çıkarız demişti kv bana sonra dedim kendi annemle çıktım. çeyizimi kendi basıma aldım çarsıya onlarla mı cıkcam.
sadece torunlar arası ilerde ayrım yapmasınlar bana yeter.
Dedi dersin bu bebe sana benziyo şaka yapmıyorum. Masalllaahhh maşallah annesi gibi güzel olcak sirine :*Hayırlı ramazanlar günaydınlar :)
prensesimin fotoğrafları geliyorrrrrrrr :)
Herşeyi iyi çok şükür sıkıntısı yok böylede devam eder inşallah 370 gr 21 cm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?