- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.341
Kabinedeki aynayı değerlendireyim,dedim :)
Benimki de oğlunun yanında melek.. oğlu yokken herşeye karışıyor. ben mi abartıyorum diyorum ama yok. çalışırken çocuğa ben bakarım dediği için ona yakın yere taşındık. şimdi eşim yokken ben sürekli bakamam arada annene götürürsün diyor. susuyorum şimdilik. eşimin yanında farklı olduğu için ona da bişey diyemiyorum.
Evet anlamıda çok güzelKadınların en hayırlısı anlamınageliyor.anlamı gayet güzel bence.istiyorsanız neden olmasın
Çocuk bakımına hiç bulaşmıyor severiz diyor bakarız demiyor, onlara gittiğimizde de yemek aş beklemeyecekmiş kimse ondan o torununu gezdircekmiş, annemin gibi düzeni olsa eyvallah yemek yaparım ama dolapta bişey bulamıyorsun ki yemek yapayım, ben de babaannesi sen yemeği önceden hazırla biz gelince hep birlikte gezeriz dedim
Kadın doğumcu bu alanın uzmanı endokrin doktorudur, en sağlıklı takibi o yapar dedi, ben de ne dahiliye ne kadın doğumcu ile konuşmuyorum bu mevzuyu, o kadar tatlı, güzel ve alanında iyi bir endokrin doktorum var ki kadın doğumcudan daha iyi ilgileniyor her ay kan, demir , vitamin değerlerimi takip ediyor, son gittiğimde d vitaminim düşükmüş dvit damla ve decaviti düzenli tüket haftada enaz bir kere balık tüket ceviz yemeyi ihmal etme vs vs bir sürü tavsiyede bulundu, kendisi de anne olduğu için çok tecrübelibenim hamilelik başında 3.60 tı hemen ilaca başladık bir ay sonra 2.60 a düştü sonrakindede 0.794 falandı yanlış hatırlamıyorsam baya düşmüştü yani ilacında dozunu düşürdü dr. bakalım bugün kaç çıkacak dahiliyeci ilaç kullanmama gerek kalmayabileceğini ama buna yinede sonuca göre kadın doğumcumun karar vermesi gerektiğini söyledi. biz dedi 4.00 ün altında olunca ilaca başlatmıyoruz genellikle dedi herkes ayrı bişey savunuyor kafam karışıyor bu seferde..
Bende bu konuları açmak sitemiyorum dün kızlar yazınca nasıl dolduysam artık.Öğle arasında kakao yağı aldım kızlar kalıp gibi banyodan sonra mı sürüyoruz ? Kv ve kp hakkında konuşmaktan çok sıkılıyorum herkesin başında var bizimkilerin de bambaşka halleri var. Kimse onlardan yardım istemiyor ama bebek için alışveriş açılınca da herşeyi olmayı versin dediler bize şok oldumeve gidince idrak ettim bana bile karışıyordu kv herşeyiniz çok çula çaputa para vermeyin vs.. ev kredisi ödüyoruz kp de birikim nasıl yapamazsınız dedi ölürmüsün öldürürmüsün
Benimki de oğlunun yanında melek.. oğlu yokken herşeye karışıyor. ben mi abartıyorum diyorum ama yok. çalışırken çocuğa ben bakarım dediği için ona yakın yere taşındık. şimdi eşim yokken ben sürekli bakamam arada annene götürürsün diyor. susuyorum şimdilik. eşimin yanında farklı olduğu için ona da bişey diyemiyorum.
Bende bu konuları açmak sitemiyorum dün kızlar yazınca nasıl dolduysam artık.
bu güzel günlerimizi onları takarak zehir etmeylim.
bu zamana dek yeterince taktım huzurumu kaçırıp yok yere göz yaşı döktüm eşimle mutlu oldugum halde onlar yüzünden.
artık olgunlaştım mı ne eskisi gibi değilim ve cevapları da veriyorum sınırı zorladıklarında.
bizim kp de eşime 2 kişi çalışıyosunuz sen şu kadar alsan aslı bu kadar alsa ohho çok para biriktirmiş olman gerek diyormuşee dükkanı kirası vs düşünen yok ama.
Allah bildiği gibi yapsın.
Bizler hayırlı anne-baba olalım inşallah.
Oldu gülüm deseydin
öyle canını zorlarsa çaktırmadan ses kaydını aç eşine dinlet sonra.
sen evini taşımıssın onun sözüne güvenerek.
evet canım biliyorum ama malesef bizim burda endokrin doktoru yok devletten sıra almak zor çalıştığım için zor olur diye kadın doğum dr.umun bulunduğu hastanedeki endokrin doktoruna çıktım profesör kendisi tabi öyle olunca biraz tuzlu oluyor her ay muayene ödemek bende o yüzden dahiliye dr.una çıkmaya başladım ama o da birsürü tahlil istedi yani anlayacağın kardan çok zarardayım şuan. neyse bebişim için feda olsun ama yinede dr.ların tavırlarına sinir oluyorum.. kiminin önemsemediği tsh kimisi için çok önemli.. yalnız gebeliğimin 5. ayındayım şuan bu aylarda tsh değeri kaç olmalı onu çok merak ediyorum muhakkak soracağım ve zaten yeterince düşükse değerim boşuna neden ilaç kullanayımki? çözemedim..Kadın doğumcu bu alanın uzmanı endokrin doktorudur, en sağlıklı takibi o yapar dedi, ben de ne dahiliye ne kadın doğumcu ile konuşmuyorum bu mevzuyu, o kadar tatlı, güzel ve alanında iyi bir endokrin doktorum var ki kadın doğumcudan daha iyi ilgileniyor her ay kan, demir , vitamin değerlerimi takip ediyor, son gittiğimde d vitaminim düşükmüş dvit damla ve decaviti düzenli tüket haftada enaz bir kere balık tüket ceviz yemeyi ihmal etme vs vs bir sürü tavsiyede bulundu, kendisi de anne olduğu için çok tecrübeli
Ben hiç anlamadım bu işi , henüz gidemedim endokrin uzmanınabenim hamilelik başında 3.60 tı hemen ilaca başladık bir ay sonra 2.60 a düştü sonrakindede 0.794 falandı yanlış hatırlamıyorsam baya düşmüştü yani ilacında dozunu düşürdü dr. bakalım bugün kaç çıkacak dahiliyeci ilaç kullanmama gerek kalmayabileceğini ama buna yinede sonuca göre kadın doğumcumun karar vermesi gerektiğini söyledi. biz dedi 4.00 ün altında olunca ilaca başlatmıyoruz genellikle dedi herkes ayrı bişey savunuyor kafam karışıyor bu seferde..
Canım ben zaten hipotiroid hastasiydim 100 mcg kullaniyordum ama hamilelikte ayarim bozuldu Türkiye deki doktorum hamilelikte 2.5 altında tutmak istiyoruz diyor gecen ay 125lik ictim, bu ay 150ye çıkardısaol cnm senin değerin kaç peki çokmu yüksek?
Canim gule gule giysin bebisimizİnsanın kendi anası gibisi yok dun bunları almış bebişimin cicileri diye whatsuptan resmini atmış :)))Eki Görüntüle 1559780
geçmiş olsun cnm bende tiroit rahatsızlığı yok çok şükür sadece tsh 3.60 çıktığı için ilaca başlattı dr ve düşmesine rağmen halada bıraktırmadılar..Canım ben zaten hipotiroid hastasiydim 100 mcg kullaniyordum ama hamilelikte ayarim bozuldu Türkiye deki doktorum hamilelikte 2.5 altında tutmak istiyoruz diyor gecen ay 125lik ictim, bu ay 150ye çıkardı
Sayemizde kakaoyagi yok satacak kara borsaya dusecek olan bizim gobuslere olacakÖğle arasında kakao yağı aldım kızlar kalıp gibi banyodan sonra mı sürüyoruz ? Kv ve kp hakkında konuşmaktan çok sıkılıyorum herkesin başında var bizimkilerin de bambaşka halleri var. Kimse onlardan yardım istemiyor ama bebek için alışveriş açılınca da herşeyi olmayı versin dediler bize şok oldumeve gidince idrak ettim bana bile karışıyordu kv herşeyiniz çok çula çaputa para vermeyin vs.. ev kredisi ödüyoruz kp de birikim nasıl yapamazsınız dedi ölürmüsün öldürürmüsün
Bende bu konuları açmak sitemiyorum dün kızlar yazınca nasıl dolduysam artık.
bu güzel günlerimizi onları takarak zehir etmeylim.
bu zamana dek yeterince taktım huzurumu kaçırıp yok yere göz yaşı döktüm eşimle mutlu oldugum halde onlar yüzünden.
artık olgunlaştım mı ne eskisi gibi değilim ve cevapları da veriyorum sınırı zorladıklarında.
bizim kp de eşime 2 kişi çalışıyosunuz sen şu kadar alsan aslı bu kadar alsa ohho çok para biriktirmiş olman gerek diyormuşee dükkanı kirası vs düşünen yok ama.
Allah bildiği gibi yapsın.
Bizler hayırlı anne-baba olalım inşallah.
Oldu gülüm deseydin
öyle canını zorlarsa çaktırmadan ses kaydını aç eşine dinlet sonra.
sen evini taşımıssın onun sözüne güvenerek.
Seninki yine taşınırken yardıma gelmiş ben 3 ay içinde 2 kez taşındimda bir tanesi bile gelimedi ya, ama iş bitti oturmaya, bahçede mangala gelmek istiyor. Hadi işten kactin bi makarna yapipta getiremedinmiiyi demişsin :)
ay yok ne ben karışıyım mutfağına ne de o benimkine karışsın.
taşınma zamanı deli etti beni mutfağı yerleştiriyoruz. bunları nereye koyıyım dedi. yerini gösteriyorum. yok yaa bu tarafta kalsın diyo. o zaman bana niye soruyosun. bıraktım çıktım bende mutfaktan.
Sen izmirliydin sanirim nereye gidiceksin nekadar odiceksin
Esim yuz verse emin ol kizindan tirtiklamaz sadece bizden koparirlar ama esim para kaptirmak istemio surekli...tamam ailedir ihtiyaci olursa elbet verilmeli ama enayi yerine koymalari esimin cok canini sıkıo...Sizde gene eşit davranıyormuş iki evlattan da tırtıklama.
biz de gene kızının durumu yok kirada 2 cocukla diye bize ortak ev alalım ablanla sana dediler. ortak ev de kv para vercek ve biz de düğün takılarımızı vercez. eşim ağzını bir açtı tam açtı ilk yıl biz düğün borcu ödüyoruz nerdeydiniz diye.
Allah büyük eğer vicdanları el veriyorsa yapsınlar ben böyle diyorum artık.
eşim ilk gebeliği haber verdiğinde hazırlıklara başla babane oluyorsun demişti ama beklemiyorum birşey.
istemiyorum da açıkcası. çarşıya ne zaman çıkarız demişti kv bana sonra dedim kendi annemle çıktım. çeyizimi kendi basıma aldım çarsıya onlarla mı cıkcam.
sadece torunlar arası ilerde ayrım yapmasınlar bana yeter.
Ayrintiliyi nerde yapio peki hastanede yapmiomuDr.Serkan Guclu'ye gidicem. Muayenesi 25o tl. Ayrintili ultrason ucretini bilmiyorum .
Derdime tercuman olmussun :)Seninki yine taşınırken yardıma gelmiş ben 3 ay içinde 2 kez taşındimda bir tanesi bile gelimedi ya, ama iş bitti oturmaya, bahçede mangala gelmek istiyor. Hadi işten kactin bi makarna yapipta getiremedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?