2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geçmiş olsun cnm bende tiroit rahatsızlığı yok çok şükür sadece tsh 3.60 çıktığı için ilaca başlattı dr ve düşmesine rağmen halada bıraktırmadılar..

Birden mi yükseldi, hamilelikte oluyormuş 2 ,70 lerdeydi benim de başta tereddüt etti doktor sonra düşmüş çok şükür ama kullanılan ilacın zararı yokmuş ebe hanım öyle demişti.

Seninki yine taşınırken yardıma gelmiş ben 3 ay içinde 2 kez taşındimda bir tanesi bile gelimedi ya, ama iş bitti oturmaya, bahçede mangala gelmek istiyor. Hadi işten kactin bi makarna yapipta getiremedinmi
Gelipte sinir etmektense hiç gelmemesi daha iyi. baktım evin her yerine karışmaya başladı onu oraya koy bunu buraya diye.
bana sinir geldi girdim yatak odasına eşimi de aldım dedim biz burayı düzeltelim kimse gelmesin sonra yatak odasına daldı neyi nereye koyuyosunuz diye artık dayanamadı da eşim kızdı sonunda.
mutfakta hiç bişeyimi bulamıyorum. birde soruyo nerde dursun diye söylüyorum hani alıştığım bi düzenim var diye. gidiyo kendi bildiği yere koyuyo. sevmem ben öyle karışılmasını. ki benim kendi annem bana sormadan dolap kapağı açmaz o kadar bana sorma dediğim halde.
hatırladıkça sinirlerim bozuluyo.

Birden mi yükseldi, hamilelikte oluyormuş 2 ,70 lerdeydi benim de başta tereddüt etti doktor sonra düşmüş çok şükür ama kullanılan ilacın zararı yokmuş ebe hanım öyle demişti.
yok cnm birden yükselmedi benim tsh genellikle 3.50-4.00 civarında çıkıyordu ama hamilelikte 3.60 malesef yüksek olarak kabul ediliyormuş 2.-2.50 arasında tutmak gerekiyormuş o yüzden hemen ilaca başladı ve çok şükürki hemende düştü ama hala niye ilaç kullanıyorum onu merak ediyorum bu akşam sorcam muhakkak

geçmiş olsun cnm bende tiroit rahatsızlığı yok çok şükür sadece tsh 3.60 çıktığı için ilaca başlattı dr ve düşmesine rağmen halada bıraktırmadılar..
Canım ama ilaçla dusmus, bıraktığını an yine yükselecek, çok dusuk çıkarsa zaten dozunu azaltır sen doktoruna güven. Kaclik ilac kullaniyorsu? Gebelikte tiroid büyük sorunmus.

Canım ama ilaçla dusmus, bıraktığını an yine yükselecek, çok dusuk çıkarsa zaten dozunu azaltır sen doktoruna güven. Kaclik ilac kullaniyorsu? Gebelikte tiroid büyük sorunmus.
50 lilik kullanıyorum canım hafta içi yarım içiyorum haftasonu tam içiyorum

Ya işte oglumun evi benimde evim havalarindalar, ama iş öyle değil ben hissettirdim onu o yüzden de kafasına estiği gibi gelmiyor artik

Tatlim iste ilaç kullandığın için dusuyor, ilacı bırakınca yine yükselecek o

hande_buse doktoruna bir sorsan _?
akşamlarını ayaklarını yükseğe uzat istersen.

--
kızlar bir de bu forumdan egepol'e benim doktoruma giden bayanla konuştum az önce. onun dogumu yakın.
eğer mesai saatleri içindeyse normal doğuma kendi doktorum giriyormus. sezeryane kendi giriyormus
mesai saatleri dısında olan normal doğuma nöbetci doktor giriyormus.

içim çok sıkıldı ya. sonucta kaç ay bizim doktor seçmemizin ne anlamı var o zaman değil mi?
ya da normal doğumda ebelere doktordan daha cok mu iş düşüyor?
şimdiden içime kurt oturdu. doktorumdan da çok memnunum aslında.
belki de duruma göre sezeryan olcam onu da bilemem ama canım sıkıldı yine.
hastanenin politikası böyleymiş.

Ya işte oglumun evi benimde evim havalarindalar, ama iş öyle değil ben hissettirdim onu o yüzden de kafasına estiği gibi gelmiyor artik
Aynen de susmuyorum bende artık.
benim sevdiğim bardak takımım var sürahili günlük kullanıyorum. o gün taktı ona vitrine koyalım bunu misafir geldiğinde çıkarırsın diye. yok ben onu günlük kullanıyorum dedim. yine tekrarladı. bana da artık geldiler mutfakta kalsın günlük kullanıyorum ben onu tekrarlatmaya gerek yok dedim.

Endokrin uzmanı için devletten randevu almaya çalışıyorum , bulamıyorum randevu ,artık uzaktaki hastanelere de bakacağım mecburen
Özele para vermek istemiyorum onun için

Sezeryan doğum yapmaya zorluyorlar insanları, sen moralini bozma canım belki de normal zamanda yapacaksın şimdiden bunları düşünüp üzme kendini. Bizde doktor seçerken bu yüzden tereddüt yaşadık bazı doktorlar asistanlarını gönderiyormuş bizimki biraz tuzlu olacak ama doktorumdan çok memnunum . Sen de doktorundan memnunsun konuşursun doktorunla böyle bir şey duydum aslı var mıdır diye

Amin inşallah ne güzel okurken çok duygulandım.Hayırlı ramazanlar.Allah kabul etsin.

Ca
Hayırlı ramazanlar günaydınlar :)
prensesimin fotoğrafları geliyorrrrrrrr :)
Herşeyi iyi çok şükür sıkıntısı yok böylede devam eder inşallah 370 gr 21 cm :)
Canim masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. hangi dra gittin ben cansun beye gidiyorum ultrasonu zaten 4d acaba diyorum genel tarama icin baska bi dr mu gorse

ben normal dogumumu anlatayım
sancı olunca hastaneye gıdıyorsun ya, ebe once nst baglıyor yarım saat falan bakıyor sancının sıddetıne
sonra muayene edıyor
dogum yakınsa doktora haber verıyor
ben gece gıttım, ebe senın daha zamanın var sabah gel dedı ama evde sancı cektım,
sabah 8 gıbı gıttım cok sancım vardı, ebe yıne nst + muayene yaptı, doktorumu aradı
epıdural ıcın anestezı uzmanı geldı, ıgnemı yaptı sonra tekrar musade odasında nst baglandım, sonra doktorum geldı
tekrar catala aldılar benı
doktor muayene ettı, suyum gelmemıstı suyumu actı ve tekrar yattım nst baglandım. (bu arada doktor gıttı)
ebe de ara ara gelıp baktı bana, kabız olmussun gıbı sancı hıssedeceksın o zaman hbr ver dedı
5 dk sonra basınc hıssttım, ebeyı cagırdık ve tekrar catala cıktım
ebe muayene ettı bebek gelıyor ama kafası yukarıda dedı, nasıl ıkınacagımı anlattı tabı bu ara doktoru cagırıyorlar
ben ıkındım, doktor geldı, ebe bılgı verdı guzel ıkınıyor falan dedı
doktor butun herseyı devraldı. nasıl ıkınmam gerektıgını oda anlattı, ıkındım, yonlendırdı falan
bebek yukarıda oldugu ıcın ebe ıle konustu ben anlamadım ne yapacaklarını ebeye bısı yapcaz dedı tıbbı bı adı var o olayın
ama olan sey ebenın karnıma bastırarak bebegı asagı ıtmesıydı :) doktorda bebegı asagıdan aldı (ne ara kestı benı bılmıyorm)
sonra dıkıslerımı attı o kadar
doktor geldıkten sonra 15 dk da falan dogum yaptım
toplam 30 dk surdu dıkıslerle beraber
sancı cekme harıc
yanı doktor yaptıyor esas dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…