- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.361
geçmiş olsun cnm bende tiroit rahatsızlığı yok çok şükür sadece tsh 3.60 çıktığı için ilaca başlattı dr ve düşmesine rağmen halada bıraktırmadılar..
Gelipte sinir etmektense hiç gelmemesi daha iyi. baktım evin her yerine karışmaya başladı onu oraya koy bunu buraya diye.Seninki yine taşınırken yardıma gelmiş ben 3 ay içinde 2 kez taşındimda bir tanesi bile gelimedi ya, ama iş bitti oturmaya, bahçede mangala gelmek istiyor. Hadi işten kactin bi makarna yapipta getiremedinmi
yok cnm birden yükselmedi benim tsh genellikle 3.50-4.00 civarında çıkıyordu ama hamilelikte 3.60 malesef yüksek olarak kabul ediliyormuş 2.-2.50 arasında tutmak gerekiyormuş o yüzden hemen ilaca başladı ve çok şükürki hemende düştü ama hala niye ilaç kullanıyorum onu merak ediyorum bu akşam sorcam muhakkakBirden mi yükseldi, hamilelikte oluyormuş 2 ,70 lerdeydi benim de başta tereddüt etti doktor sonra düşmüş çok şükür ama kullanılan ilacın zararı yokmuş ebe hanım öyle demişti.
Canım ama ilaçla dusmus, bıraktığını an yine yükselecek, çok dusuk çıkarsa zaten dozunu azaltır sen doktoruna güven. Kaclik ilac kullaniyorsu? Gebelikte tiroid büyük sorunmus.geçmiş olsun cnm bende tiroit rahatsızlığı yok çok şükür sadece tsh 3.60 çıktığı için ilaca başlattı dr ve düşmesine rağmen halada bıraktırmadılar..
Sende ilkim koy ben cok seviyorum bu ismi iklim den daha guzel bence ilk çocuğunsa tabiKızlar merhaba, kızı olanlara isim önerisi : İklim.. Ben çok istiyordum bu ismi heryerde söyledim sonra bir akraba hiç çekinmeden yeğenine koydu. Artık koyamayacağım:)
50 lilik kullanıyorum canım hafta içi yarım içiyorum haftasonu tam içiyorumCanım ama ilaçla dusmus, bıraktığını an yine yükselecek, çok dusuk çıkarsa zaten dozunu azaltır sen doktoruna güven. Kaclik ilac kullaniyorsu? Gebelikte tiroid büyük sorunmus.
Ya işte oglumun evi benimde evim havalarindalar, ama iş öyle değil ben hissettirdim onu o yüzden de kafasına estiği gibi gelmiyor artikGelipte sinir etmektense hiç gelmemesi daha iyi. baktım evin her yerine karışmaya başladı onu oraya koy bunu buraya diye.
bana sinir geldi girdim yatak odasına eşimi de aldım dedim biz burayı düzeltelim kimse gelmesin sonra yatak odasına daldı neyi nereye koyuyosunuz diye artık dayanamadı da eşim kızdı sonunda.
mutfakta hiç bişeyimi bulamıyorum. birde soruyo nerde dursun diye söylüyorum hani alıştığım bi düzenim var diye. gidiyo kendi bildiği yere koyuyo. sevmem ben öyle karışılmasını. ki benim kendi annem bana sormadan dolap kapağı açmaz o kadar bana sorma dediğim halde.
hatırladıkça sinirlerim bozuluyo.
Dedi dersin bu bebe sana benziyo şaka yapmıyorum. Masalllaahhh maşallah annesi gibi güzel olcak sirine :*
Sonucunu bugün alicaktin demi? Buraya da yaz bakalım kaç çıkmış olacak50 lilik kullanıyorum canım hafta içi yarım içiyorum haftasonu tam içiyorum
Tatlim iste ilaç kullandığın için dusuyor, ilacı bırakınca yine yükselecek oyok cnm birden yükselmedi benim tsh genellikle 3.50-4.00 civarında çıkıyordu ama hamilelikte 3.60 malesef yüksek olarak kabul ediliyormuş 2.-2.50 arasında tutmak gerekiyormuş o yüzden hemen ilaca başladı ve çok şükürki hemende düştü ama hala niye ilaç kullanıyorum onu merak ediyorum bu akşam sorcam muhakkak
evet bugün alıcam akşama yazarım sonucuSonucunu bugün alicaktin demi? Buraya da yaz bakalım kaç çıkmış olacak
Aynen de susmuyorum bende artık.Ya işte oglumun evi benimde evim havalarindalar, ama iş öyle değil ben hissettirdim onu o yüzden de kafasına estiği gibi gelmiyor artik
Canım aslında kalça,basen , bacaklardan da aldım kilo , yan durunca tam anlaşılmıyor onlar :)Maşallahın var zayıf hamile kalmak çok güzel.
hande_buse doktoruna bir sorsan _?
akşamlarını ayaklarını yükseğe uzat istersen.
--
kızlar bir de bu forumdan egepol'e benim doktoruma giden bayanla konuştum az önce. onun dogumu yakın.
eğer mesai saatleri içindeyse normal doğuma kendi doktorum giriyormus. sezeryane kendi giriyormus
mesai saatleri dısında olan normal doğuma nöbetci doktor giriyormus.
içim çok sıkıldı ya. sonucta kaç ay bizim doktor seçmemizin ne anlamı var o zaman değil mi?
ya da normal doğumda ebelere doktordan daha cok mu iş düşüyor?
şimdiden içime kurt oturdu. doktorumdan da çok memnunum aslında.
belki de duruma göre sezeryan olcam onu da bilemem ama canım sıkıldı yine.
hastanenin politikası böyleymiş.
Benim kide bebisimize iyi bak diyor sadece
Allah kabul etsin, sabır versin çok zor geçerse kendinizi zorlamayın ben tutamıyorum ama 4 tane hatime başladım inşallah, eşim de 1 hatim yapacak az önce ilk cüzünü okuyup karnıma başını yaslayıp ve bebeğimize seslendi: "Bu cüzümüzü sana yolluyoruz biz çok mutlu olduk sen de mutlu ol, seni seviyoruz "deyip 3kere göbeğimi öptüşuan bu satırları yazarken de ilk defa bebeğimin hareketlerini duyuyorum sol tarafıma baya baya vuruyor hissediyorum acaba babasını mı duydu ilk teravih namazımızı da kıldık camide, inşallah 30gün kılabiliriz, ramazan herkesin evine sağlık, huzur, bereket, ve güzel bir gelecek getirsin inşallah
Canim masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. hangi dra gittin ben cansun beye gidiyorum ultrasonu zaten 4d acaba diyorum genel tarama icin baska bi dr mu gorseHayırlı ramazanlar günaydınlar :)
prensesimin fotoğrafları geliyorrrrrrrr :)
Herşeyi iyi çok şükür sıkıntısı yok böylede devam eder inşallah 370 gr 21 cm :)
ben normal dogumumu anlatayımhande_buse doktoruna bir sorsan _?
akşamlarını ayaklarını yükseğe uzat istersen.
--
kızlar bir de bu forumdan egepol'e benim doktoruma giden bayanla konuştum az önce. onun dogumu yakın.
eğer mesai saatleri içindeyse normal doğuma kendi doktorum giriyormus. sezeryane kendi giriyormus
mesai saatleri dısında olan normal doğuma nöbetci doktor giriyormus.
içim çok sıkıldı ya. sonucta kaç ay bizim doktor seçmemizin ne anlamı var o zaman değil mi?
ya da normal doğumda ebelere doktordan daha cok mu iş düşüyor?
şimdiden içime kurt oturdu. doktorumdan da çok memnunum aslında.
belki de duruma göre sezeryan olcam onu da bilemem ama canım sıkıldı yine.
hastanenin politikası böyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?