2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim dozumu Türkiye deki kadın dogumcum ayarliyor, ama bazılarının ki endokrin yada dahiliyeci ayarlasin diyormuş canım. Bende aynı şekilde iciyorum ilacimi, belki başlangıç dozunu dusuk tutmak istemiştir

Benimde sadece 2li yapıldı o iyi çıkınca diğerleri yapılmiyormuş burada

Son düzenleme:
aynen öyle cok moralim bozuldu okuyunca.
resmen insanları sezeryana teşvik ediyorlar bu durumda.
Belki Allahın işi belli olmaz kanala girmez son ay zaruri sezeryan der belki h.içi doguracağım bilinmez.
ama ben nöbetçi doktora nasıl güveneyim onun tutumunu nasıl saptayyaım
zaten dogum stresinde olacagım

Cnm zaten hemen etki etmiyor benim tsh da dusuk 00.5 den 2,5 ayda 0.27 ye cikti

Haklisiniz vallahi özel gittiğiniz doktorunuz girmeyecekse doğuma, devlette doğurmakta mantıklı o zaman

Ayy ne güzel anlatmışsınız benim gibi çöme iyi geldi bunları duymak, çok da şanslıymışsınız siz neredeydiniz

Cnm zaten hemen etki etmiyor benim tsh da dusuk 00.5 den 2,5 ayda 0.27 ye cikti
Anladım o zaman , normal demek ki
İnternetten randevu bulamadım Endokronoji için , 182 ' yi aradım . Burada yazıldığı gibi önce Dahiliye bakıp uzmana yönlendiriyormuş, direkt randevu yokmuş .
30 Haziran ' a randevu aldım , bakalım ne diyecekler ( Telefondan aldığım için de 5 lira bayılmış oldum , normalde hep internetten alıyorum :) )
Benim ilacı kadın doğum doktoru yazmıştı . Ben randevularımı Zeynep Kamil Anne Hastalıkları biriminden alıyorum ( tiroide de bakıyorlar ) , doktor yazmıştı . Demek biliyorlar :/ Kiloya göre doz falan ayarlamıştı.

Anliyorum canim ama keske stres yapmasan. Su asamada icin nasil rahat edicekse oyle hareket et istersen. Ama eger Izmir'de yaptirmaya karar verirsen ben o tarihe kadar yaptirmis olurum. Gitmek istersen doktor hakkinda da daha saglikli bir degerlendirme yaparim.

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar oruç tutamadıgım için kendimi suçlu gibi hissediyorum
İçini ferah tut bana da 4doktor tutma dedi, ilk defa hayatımda oruç tutmayacağım fakat içim rahat sonra hepsini ödeyeceğim inşallah ayrıca önceden 1hatim yapabilirdim en fazla, ağzım dilim kururdu ben de madem oruç tutamıyorum 4tane hatim yapayım dedim hergün kabe imamlarının hatimlerini son ses açıp youtube'dan bebişimle coşacağız artık o da dış sesleri duyuyor ya, bol bol kuran okumaya ve dinlemeye verdik kendimizi, akşamları da teravihe gidiyoruz Allah kabul etsin, dün teravihte aklıma geldi Kasım annelerin hepsine sağlıklı evlatlar selametle doğumlar nasip et Allahım dedim sonra tüm cümle Muhammet annelerine dedim

Her anı yaşamışsın hatırlıyosun ne güzel ..beni bi muayene ettiler kordon geliyo dediler. hemen sezeryana....bayılltılar bi uyandım kızım yanımdaydı doğumhaneye girdiğimi ve çıktığımı hatırlıyorum

Geçenlerde bende aldım 182den randevu, hatta sordum burdan randevu alınınca ek ücret ödeniyor mu diye, o da hayır sadece konuşma süresine göre tarifenize yansıyor dedi benim de iki dakikam düştü o kadar, sadece muayene ücreti alınıyor 5tl diye biliyorum

cumartesi doktorla güzelce konuşayım ben en iyisi doğuma girme olayını.
cidden şimdiden bu strese soktu beni.
gelmişim 21. haftaya duydugum olaya bak ya.
bu saatten sonra hastane doktor değişimini doktorlar da kabul etmiyor bildiğim kadarıyla..

eski zamanda kadınlar evde dogururmus o yetiler olsa da öyle doğursak.

Güzel kasım anneleri, selam hepinize.. :) benim yavruşumda şimdilik erkek olarak göründü ve hayatımın şokunu yaşadım ögrendiğimde :) cünkü kıza adapte olmustum basından beri ve cevredeki herkeste kesin kız olacak diyodu.. Bakalım eger 10 gün sonrada değişmemişse köküne kadar kabullenmek düşer ve o meşhur cümleyi söyleriz yine.."sağlıklı olsunda kız erkek farketmez".. Allah izin verirse doğumumun kasıma denk geleceğinide kafama takmıstım bi müddet, çünkü en fena olarak bellediğim burçlardı yay ve akrep... :) :) ama kaçarı yok ikisinden biri olacak.. siz ne düşünüyosunuz bu konuda

bizde o şoku yaşadık kız derken. ama benimseniyor hemen
sağlıklı olsun

ben terazi yükselenim akrep
oğlum da ekim ortasına kayarsa terazi olabilir bakacağız artık. yükselen kişiliği belirliyor derler ama.
eşim evde iki inatcıyla napcam diyor

Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…