2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar yardımmmmm
Bebeğime fazla alışveriş yapıyorum , tümü de giyecek.
Yaptıktan sonra pişman olmuyorum çok gerekli geliyor aldıklarım ama bütçe
Siz neler alıyorsunuz ben mi abartıyorum canım sıkılmaya başladı bu duruma.

Allah razı olsun, allah kabul etsin canım

Burada eğer istersen evde doğum yapabiliyormuşsun, sana ihtiyac listesi veriyorlar, işte yatak koruyucu, gazli bez vs. kendi kullanicaklari aletleri de getirip dogumu gerceklestiriyorlarmis. Guzel bir uygulama aslinda, geçen kontrolde sordular doğumu nerede yapmak istiyorsunuz diye

Keeşke terazi olsa bizimkide, benimde eşim terazi çok memnunum valla severim terazileri :) ama o kadar erkene kaymaz heralde benimki, 24 kasıma denk geliyor normalde, gerçi Allah bilir ne olacağımızı...
Ayy sanki benim cümlelerim bunlar :)) benimki de pek kaymaz gibi geliyor hayırlısı artık

Geçmiş olsun canım benim olmadı hiç, önemli birşey değildir umarım geçer

Tatlım geçmiş olsun, o iki büklüm eden ağrıyı 2 kez yaşadım bende, ebe genişlediği için oluyor demişti anca uzandığımda hafifliyordu. Dikkat et kendine

Canım doğum yaptıktan sonrada alırsın.çokta alma bence.sonra daha çok beğendiklerin olur belki ihtiyacın oldukçada alırsın.ben şimdilik pek bişey almadım

Ben daha hiç bir şey almadim 6-7 de alırız diyoruz esimle. Canım çok cok ta alma hediye de gelir çocuk giyemeden büyür bide, yepyeni kalır hepsi

Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah bişey yoktur normal hamilelik kramplarıdır. İçini ferah tut

Evde yapmak bana pek mantıklı gelmedi.hadi acil bir durum olursa doğum sırasında sezeryan olması gerekirse...ne olucak..gerçi teklif ettiklerine göre düşünmüşlerdir..türkiyedeki doktorlara sorsak ne derler acabaheleki benim tatlı sert doktoruma..

hayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize

Aynen bana da mantıklı gelmedi allah korusun ters bisey olur faalan. Ama yapan da varmış yanı.
Bide burda sezeryan 1000 de 1 yapılıyor. Mesela doğum zamanın geldi ama bebek ters duruyor diyelim dışarıdan bebeği çevirmeye falan çalışıyorlar, yada vacumla cekiyorlarmis. Bende biraz korkuyorum açıkçası

Canım 2li sonuç nasıldı.genelde 2 li iyiyse 3 lüde iyi gelir demişti doktorum..benim arkadaşımın 2 li test çok riskli çıktı aminiyosentez yapıldı sonuç şükür temiz çıktı.sen içini ferah tut.mübarek aylardayız dua et edelim inşallah

Ne dicemi bilemedim daha önce buradan okumuştum birinin tanidiginada riskli demişler ama doğduğunda hiçbirşeyi yokmuş bebegin. Peki 2li de de riskli çıkmış mıydı? Bazen ödem oluyormuş o yüzden ense kalın cikiyormus falan ama

2liyi yaptırmadım canım aslında bunu da yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaptır deyince yaptırdım keşke yaptırmasaydım kafam karıştı canım sıkkın doğuma kadar sonuç içimi kemirecek amniyosentezde düşük riski çok fazla Allah korusun sonuç kötü olsa bile aldırmam oyüzden düşünmüyorum dua edin canım bana rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ense kalınlığı normal dedi doktor canım 2liyi yaptırmadım inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim

Amin inşallah hepimiz sapasağlam kucağımıza alırız...çokta kafana takma canım sonuçta bu testler önemli tamam ama %100 de doğru kesin değil..

Canım üzülme o kadar ...ben yaptırdım amnyosentezi ....sonuçlarım çook şükür temiz çıktı...179/1 çıktı...önmeli olan tecrübeli doktora yaptırmak...benim işlemim 2 dk.sürdü...
Her riskli test sonucu bebeğin hasta demek değilki...Allah hepimizin Bebeğini sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah...sen de çok fazla telaşlanma,,,Bebeğini de üzme annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…