- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.441
Allah razı olsun, allah kabul etsin canımİçini ferah tut bana da 4doktor tutma dedi, ilk defa hayatımda oruç tutmayacağım fakat içim rahat sonra hepsini ödeyeceğim inşallah ayrıca önceden 1hatim yapabilirdim en fazla, ağzım dilim kururdu ben de madem oruç tutamıyorum 4tane hatim yapayım dedim hergün kabe imamlarının hatimlerini son ses açıp youtube'dan bebişimle coşacağız artık o da dış sesleri duyuyor ya, bol bol kuran okumaya ve dinlemeye verdik kendimizi, akşamları da teravihe gidiyoruz Allah kabul etsin, dün teravihte aklıma geldi Kasım annelerin hepsine sağlıklı evlatlar selametle doğumlar nasip et Allahım dedim sonra tüm cümle Muhammet annelerine dedim
Burada eğer istersen evde doğum yapabiliyormuşsun, sana ihtiyac listesi veriyorlar, işte yatak koruyucu, gazli bez vs. kendi kullanicaklari aletleri de getirip dogumu gerceklestiriyorlarmis. Guzel bir uygulama aslinda, geçen kontrolde sordular doğumu nerede yapmak istiyorsunuz diyecumartesi doktorla güzelce konuşayım ben en iyisi doğuma girme olayını.
cidden şimdiden bu strese soktu beni.
gelmişim 21. haftaya duydugum olaya bak ya.
bu saatten sonra hastane doktor değişimini doktorlar da kabul etmiyor bildiğim kadarıyla..
eski zamanda kadınlar evde dogururmus o yetiler olsa da öyle doğursak.
Ayy sanki benim cümlelerim bunlar :)) benimki de pek kaymaz gibi geliyor hayırlısı artıkKeeşke terazi olsa bizimkide, benimde eşim terazi çok memnunum valla severim terazileri :) ama o kadar erkene kaymaz heralde benimki, 24 kasıma denk geliyor normalde, gerçi Allah bilir ne olacağımızı...
Allah kolaylık versinmerhabalar..bizim tayin çıktı bugüünnn:) istikamet alanya:) çok mutluyum ama bir yandan da telaş sardı beni.önce eş durumunu bekliyecez sonra ev bulma taşınma ...bu hamile halimle neler bekliyor beni bakalım
Geçmiş olsun canım benim olmadı hiç, önemli birşey değildir umarım geçerDün ve bugün gündüz seminerdeyken kasıklarımda batmalar hissettim,ilk 3 ay olurdu ara ara.12.haftamdan sonra olmamıştı.Bu aksam siddetlendi,baya sol kasığıma kramp girdi.Dun hemen bir magvitol ictim(magnezyum-kasilmalar icin vermişti Dr-düzenli kullandığım birsey degil) Bu aksam Oyle kötü oldum ki,iki buklumdum resmen.Uzandim hemen magvitolu esim hazırladı.Bir süre sonra gecti.Ama hala orda miril miril hissediyorum birşeyler.Akintim olmadı Cok şükür.Ama fena korktum.Sizin var mı boyle kasilmalariniz?
Tatlım geçmiş olsun, o iki büklüm eden ağrıyı 2 kez yaşadım bende, ebe genişlediği için oluyor demişti anca uzandığımda hafifliyordu. Dikkat et kendineDün ve bugün gündüz seminerdeyken kasıklarımda batmalar hissettim,ilk 3 ay olurdu ara ara.12.haftamdan sonra olmamıştı.Bu aksam siddetlendi,baya sol kasığıma kramp girdi.Dun hemen bir magvitol ictim(magnezyum-kasilmalar icin vermişti Dr-düzenli kullandığım birsey degil) Bu aksam Oyle kötü oldum ki,iki buklumdum resmen.Uzandim hemen magvitolu esim hazırladı.Bir süre sonra gecti.Ama hala orda miril miril hissediyorum birşeyler.Akintim olmadı Cok şükür.Ama fena korktum.Sizin var mı boyle kasilmalariniz?
Canım doğum yaptıktan sonrada alırsın.çokta alma bence.sonra daha çok beğendiklerin olur belki ihtiyacın oldukçada alırsın.Kızlar yardımmmmm
Bebeğime fazla alışveriş yapıyorum , tümü de giyecek.
Yaptıktan sonra pişman olmuyorum çok gerekli geliyor aldıklarım ama bütçe
Siz neler alıyorsunuz ben mi abartıyorum canım sıkılmaya başladı bu duruma.
Ben daha hiç bir şey almadim 6-7 de alırız diyoruz esimle. Canım çok cok ta alma hediye de gelir çocuk giyemeden büyür bide, yepyeni kalır hepsiKızlar yardımmmmm
Bebeğime fazla alışveriş yapıyorum , tümü de giyecek.
Yaptıktan sonra pişman olmuyorum çok gerekli geliyor aldıklarım ama bütçe
Siz neler alıyorsunuz ben mi abartıyorum canım sıkılmaya başladı bu duruma.
Dün ve bugün gündüz seminerdeyken kasıklarımda batmalar hissettim,ilk 3 ay olurdu ara ara.12.haftamdan sonra olmamıştı.Bu aksam siddetlendi,baya sol kasığıma kramp girdi.Dun hemen bir magvitol ictim(magnezyum-kasilmalar icin vermişti Dr-düzenli kullandığım birsey degil) Bu aksam Oyle kötü oldum ki,iki buklumdum resmen.Uzandim hemen magvitolu esim hazırladı.Bir süre sonra gecti.Ama hala orda miril miril hissediyorum birşeyler.Akintim olmadı Cok şükür.Ama fena korktum.Sizin var mı boyle kasilmalariniz?
Evde yapmak bana pek mantıklı gelmedi.hadi acil bir durum olursa doğum sırasında sezeryan olması gerekirse...ne olucak..gerçi teklif ettiklerine göre düşünmüşlerdir..türkiyedeki doktorlara sorsak ne derler acabaBurada eğer istersen evde doğum yapabiliyormuşsun, sana ihtiyac listesi veriyorlar, işte yatak koruyucu, gazli bez vs. kendi kullanicaklari aletleri de getirip dogumu gerceklestiriyorlarmis. Guzel bir uygulama aslinda, geçen kontrolde sordular doğumu nerede yapmak istiyorsunuz diye
Aynen bana da mantıklı gelmedi allah korusun ters bisey olur faalan. Ama yapan da varmış yanı.Evde yapmak bana pek mantıklı gelmedi.hadi acil bir durum olursa doğum sırasında sezeryan olması gerekirse...ne olucak..gerçi teklif ettiklerine göre düşünmüşlerdir..türkiyedeki doktorlara sorsak ne derler acabaheleki benim tatlı sert doktoruma..
Canım 2li sonuç nasıldı.genelde 2 li iyiyse 3 lüde iyi gelir demişti doktorum..benim arkadaşımın 2 li test çok riskli çıktı aminiyosentez yapıldı sonuç şükür temiz çıktı.sen içini ferah tut.mübarek aylardayız dua et edelim inşallahhayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize
Ne dicemi bilemedim daha önce buradan okumuştum birinin tanidiginada riskli demişler ama doğduğunda hiçbirşeyi yokmuş bebegin. Peki 2li de de riskli çıkmış mıydı? Bazen ödem oluyormuş o yüzden ense kalın cikiyormus falan amahayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize
2liyi yaptırmadım canım aslında bunu da yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaptır deyince yaptırdım keşke yaptırmasaydım kafam karıştı canım sıkkın doğuma kadar sonuç içimi kemirecek amniyosentezde düşük riski çok fazla Allah korusun sonuç kötü olsa bile aldırmam oyüzden düşünmüyorum dua edin canım bana rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım 2li sonuç nasıldı.genelde 2 li iyiyse 3 lüde iyi gelir demişti doktorum..benim arkadaşımın 2 li test çok riskli çıktı aminiyosentez yapıldı sonuç şükür temiz çıktı.sen içini ferah tut.mübarek aylardayız dua et edelim inşallah
ense kalınlığı normal dedi doktor canım 2liyi yaptırmadım inşallah sağlıkla kucağıma alabilirimNe dicemi bilemedim daha önce buradan okumuştum birinin tanidiginada riskli demişler ama doğduğunda hiçbirşeyi yokmuş bebegin. Peki 2li de de riskli çıkmış mıydı? Bazen ödem oluyormuş o yüzden ense kalın cikiyormus falan ama
Amin inşallah hepimiz sapasağlam kucağımıza alırız...çokta kafana takma canım sonuçta bu testler önemli tamam ama %100 de doğru kesin değil..2liyi yaptırmadım canım aslında bunu da yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaptır deyince yaptırdım keşke yaptırmasaydım kafam karıştı canım sıkkın doğuma kadar sonuç içimi kemirecek amniyosentezde düşük riski çok fazla Allah korusun sonuç kötü olsa bile aldırmam oyüzden düşünmüyorum dua edin canım bana rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım üzülme o kadar ...ben yaptırdım amnyosentezi ....sonuçlarım çook şükür temiz çıktı...179/1 çıktı...önmeli olan tecrübeli doktora yaptırmak...benim işlemim 2 dk.sürdü...hayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize
üzülmemeye çalışıyorum canım rabbim büyük inşallah birşey çıkmaz teşekkür ederimAmin inşallah hepimiz sapasağlam kucağımıza alırız...çokta kafana takma canım sonuçta bu testler önemli tamam ama %100 de doğru kesin değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?