- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.421
Normal cnm normal ama dozunu kiloya gore degil degerine gore ayafliyorlar.dahiliye ilac yazmiyor endokronoloji yaziyor...birde telefonla randevu dedigin gibi parali artik...internet randevusu yokAnladım o zaman , normal demek ki
İnternetten randevu bulamadım Endokronoji için , 182 ' yi aradım . Burada yazıldığı gibi önce Dahiliye bakıp uzmana yönlendiriyormuş, direkt randevu yokmuş .
30 Haziran ' a randevu aldım , bakalım ne diyecekler ( Telefondan aldığım için de 5 lira bayılmış oldum , normalde hep internetten alıyorum :) )
Benim ilacı kadın doğum doktoru yazmıştı . Ben randevularımı Zeynep Kamil Anne Hastalıkları biriminden alıyorum ( tiroide de bakıyorlar ) , doktor yazmıştı . Demek biliyorlar :/ Kiloya göre doz falan ayarlamıştı.
Cnm ben hamilelikte 10 kg verdim simdi 5 kg aldim yoksa nerdeee simdiye 70 kg olmustumZayifsin sen tatlım. Dikkat et tabi yinede şu an öyle kötü bi görüntü yok gayet fit bi annesin; )
Bana da erkek denildi , değişsin de istemem hiçGüzel kasım anneleri, selam hepinize.. :) benim yavruşumda şimdilik erkek olarak göründü ve hayatımın şokunu yaşadım ögrendiğimde :) cünkü kıza adapte olmustum basından beri ve cevredeki herkeste kesin kız olacak diyodu.. Bakalım eger 10 gün sonrada değişmemişse köküne kadar kabullenmek düşer ve o meşhur cümleyi söyleriz yine.."sağlıklı olsunda kız erkek farketmez".. Allah izin verirse doğumumun kasıma denk geleceğinide kafama takmıstım bi müddet, çünkü en fena olarak bellediğim burçlardı yay ve akrep... :) :) ama kaçarı yok ikisinden biri olacak.. siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Evet ilk gebeligim.cnm mide sorunum yuzunden en basta cok kilo verdim verdigimin ustune 5 kg aldim yoksa hamilelik oncesi bundan coktu gobegim...ama iki haftada cijti bu gobek.16.haftada dumduzdu:)) evet cok yok gobusun ilk gebeligin mi canm
Burclara girersek biz isin icinden cikamayiz.esim ates grubu ben hava bebegimizde su grubu ....hepimiz ayri teldenBana da erkek denildi , değişsin de istemem hiç
Oğluşum gelsin :)
Ben Boğa burcuyum , eşim de Aslan . Bizim en iyi iletişim kurabileceğimiz çocuk burçlarından biri akrepti , o yüzden sevindik . Anne ve baba burcuna göre çocuk burnu uyum derecesini veren yabancı bir site vardı oradan bakmıştık :)
Evet ilk gebelikler gec cikar zaten cok zayif deilsen eger :) suanda kac kilosun gayet fit gorunuosn iyisin iyiEvet ilk gebeligim.cnm mide sorunum yuzunden en basta cok kilo verdim verdigimin ustune 5 kg aldim yoksa hamilelik oncesi bundan coktu gobegim...ama iki haftada cijti bu gobek.16.haftada dumduzdu
uzun bir aradan sonra ilk defa kiz olacak diye duyuyorumMerhabalar Kasım annecikleri :) benim bebegimin cinsiyeti de kesinlesti, bir kızım olacak nasipse :)
ayse4968 Sen nasıl kız bebek annesisin popon buyumemis Benimki arkada benden bağımsız bi organ oldu maasallah
benimde popo büyümedi göbekde sivrimsi annem tipe göre erkek dedi ama dünde baktık hala kız ahahhacimcimem benim
Aaa evet yaa sen bu forumda mide bulantisindan benden bile fazla çeken hamilesin :) Senin mide rahatsızlığın vardı gerçi. Şimdi nasilsinCnm ben hamilelikte 10 kg verdim simdi 5 kg aldim yoksa nerdeee simdiye 70 kg olmustumAma 5 kiloyu 2 ayda aldim ya coj geldi
merhabalar..bizim tayin çıktı bugüünnn:) istikamet alanya:) çok mutluyum ama bir yandan da telaş sardı beni.önce eş durumunu bekliyecez sonra ev bulma taşınma ...bu hamile halimle neler bekliyor beni bakalım
Keeşke terazi olsa bizimkide, benimde eşim terazi çok memnunum valla severim terazileri :) ama o kadar erkene kaymaz heralde benimki, 24 kasıma denk geliyor normalde, gerçi Allah bilir ne olacağımızı...bizde o şoku yaşadık kız derken.ama benimseniyor hemen
sağlıklı olsun
ben terazi yükselenim akrep
oğlum da ekim ortasına kayarsa terazi olabilirbakacağız artık. yükselen kişiliği belirliyor derler ama.
eşim evde iki inatcıyla napcam diyor
İçini ferah tut bana da 4doktor tutma dedi, ilk defa hayatımda oruç tutmayacağım fakat içim rahat sonra hepsini ödeyeceğim inşallah ayrıca önceden 1hatim yapabilirdim en fazla, ağzım dilim kururdu ben de madem oruç tutamıyorum 4tane hatim yapayım dedim hergün kabe imamlarının hatimlerini son ses açıp youtube'dan bebişimle coşacağız artık o da dış sesleri duyuyor ya, bol bol kuran okumaya ve dinlemeye verdik kendimizi, akşamları da teravihe gidiyoruz Allah kabul etsin, dün teravihte aklıma geldi Kasım annelerin hepsine sağlıklı evlatlar selametle doğumlar nasip et Allahım dedim sonra tüm cümle Muhammet annelerine dedim
Yaa öyle bi uyum olduğunu bilmiyodum.. Bizimki ne acaba :) tabi sağlıklı olsunlar inşallah, güzel, sakin ve ahlaklı yetiştirebilirsekte burç falan işlemez belki :)Bana da erkek denildi , değişsin de istemem hiç
Oğluşum gelsin :)
Ben Boğa burcuyum , eşim de Aslan . Bizim en iyi iletişim kurabileceğimiz çocuk burçlarından biri akrepti , o yüzden sevindik . Anne ve baba burcuna göre çocuk burcu uyum derecesini veren yabancı bir site vardı oradan bakmıştık :)
Sağlıklı olsunlar da hepsi hikaye :)
Burclara girersek biz isin icinden cikamayiz.esim ates grubu ben hava bebegimizde su grubu ....hepimiz ayri telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?