2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Normal cnm normal ama dozunu kiloya gore degil degerine gore ayafliyorlar.dahiliye ilac yazmiyor endokronoloji yaziyor...birde telefonla randevu dedigin gibi parali artik...internet randevusu yok

Bana da erkek denildi , değişsin de istemem hiç
Oğluşum gelsin :)
Ben Boğa burcuyum , eşim de Aslan . Bizim en iyi iletişim kurabileceğimiz çocuk burçlarından biri akrepti , o yüzden sevindik . Anne ve baba burcuna göre çocuk burcu uyum derecesini veren yabancı bir site vardı oradan bakmıştık :)
Sağlıklı olsunlar da hepsi hikaye :)

Burclara girersek biz isin icinden cikamayiz.esim ates grubu ben hava bebegimizde su grubu ....hepimiz ayri telden

Evet ilk gebeligim.cnm mide sorunum yuzunden en basta cok kilo verdim verdigimin ustune 5 kg aldim yoksa hamilelik oncesi bundan coktu gobegim...ama iki haftada cijti bu gobek.16.haftada dumduzdu
Evet ilk gebelikler gec cikar zaten cok zayif deilsen eger :) suanda kac kilosun gayet fit gorunuosn iyisin iyi

merhabalar..bizim tayin çıktı bugüünnn:) istikamet alanya:) çok mutluyum ama bir yandan da telaş sardı beni.önce eş durumunu bekliyecez sonra ev bulma taşınma ...bu hamile halimle neler bekliyor beni bakalım

merhabalar..bizim tayin çıktı bugüünnn:) istikamet alanya:) çok mutluyum ama bir yandan da telaş sardı beni.önce eş durumunu bekliyecez sonra ev bulma taşınma ...bu hamile halimle neler bekliyor beni bakalım

Allah kolaylık versin

Keeşke terazi olsa bizimkide, benimde eşim terazi çok memnunum valla severim terazileri :) ama o kadar erkene kaymaz heralde benimki, 24 kasıma denk geliyor normalde, gerçi Allah bilir ne olacağımızı...

Amin

Yaa öyle bi uyum olduğunu bilmiyodum.. Bizimki ne acaba :) tabi sağlıklı olsunlar inşallah, güzel, sakin ve ahlaklı yetiştirebilirsekte burç falan işlemez belki :)

Dün ve bugün gündüz seminerdeyken kasıklarımda batmalar hissettim,ilk 3 ay olurdu ara ara.12.haftamdan sonra olmamıştı.Bu aksam siddetlendi,baya sol kasığıma kramp girdi.Dun hemen bir magvitol ictim(magnezyum-kasilmalar icin vermişti Dr-düzenli kullandığım birsey degil) Bu aksam Oyle kötü oldum ki,iki buklumdum resmen.Uzandim hemen magvitolu esim hazırladı.Bir süre sonra gecti.Ama hala orda miril miril hissediyorum birşeyler.Akintim olmadı Cok şükür.Ama fena korktum.Sizin var mı boyle kasilmalariniz?

Hayirli ramazanlar bayanlar. Masallah oruc tutanlar teravih kilip kurani kerin okuyanlar...imrendim. bende bi tukruk var posetle geziyorum. Hani boyle sevdiginiz bi yemek gorursunuz agziniz sulanir ya surekli o gibi agzimdan su geliyor. Yutamiyorum da gezmeye dahi gitsem elimden posetim dusmuyor. O sebeple kurani kerim okuyamiyorum. Bi de sunu duydum bebek erkekse tukruk sorunu 4-5 ayda geciyormus kizsa 9 ay suruyormus. Bi tane oglum var onda 4 aydan sonra gecmisti. Bu defa cinsiyet yuzde 80 kiz dedi ama gittigim doktorun tecrubesiz oldugunu duydum cevremden yarin baska bi doktora gidecem nasipse. İnşallah hayirli bi doktorla karsilasirim. Zaman hizla ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…