2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
senin adına çok sevindim canım benim bebişimde iyidir inşallah teyzesi duanızda bizi de unutmayın

senin adına çok sevindim canım benim bebişimde iyidir inşallah teyzesi duanızda bizi de unutmayın

Canım inşaallah sağlıklı hayırlı bu şekilde bebeğini kucağına alırsın. kötü test sonucuda sadece bi ihtimaldir. Bol bol dua edelim. Kendini de bebeğini de üzme.

Merhabalar. Benimde tukruk sorunum vardı 4. Ay bitince geçti ve kızım olacak. Onunla ilgisi yok sanırım :)

3lü testin güvenirliği diğerlerinden de düşük yani ikili fln sonuçta senin kararın belli ben de olsam yaptırmam, çünkü riskli çıkıp sağlıklı doğan da okadar çok ki, temiz çıkıp farklı problemleri olan da çok. Kesinlikle bu olay başlı başına bir mucize, ve ne bizim ne doktor vs hiçbir beşerin elinden birşey gelmez. Sen bol bol dua et annesi bebeğini de üzme ben ikili yaptırdım doktorum dediği için ama üçlü dörtlü vs bişey demedi ben de sormayacağım bile.

HAyirli ramazanlar canim. Ben o testlerin hicbirini kabul etmiyorum dedim. Ultrason da ense kalinligi normal cikti. Bu sonuca bakarak yuzde 80 bebeginiz saglikli dedi. Seninde normal cikmis. Yaptirsam belki bende de risk gorunecek ve herkeste gorunebilir. Bosver dua et baska da bişey yaptırma. Durumun varsa kurban kestir manevi bi sigorta olsun. Allaha emanet et.

Günaydııııın annişler

bizim cinsiyetimiz kesinleştiiiiiiii
nub teorisi tutmadı. kızmışızzzzzzz
minik prenses geliyor inşallah.
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
akşamdan beri de sol kasığımda hareket edince oluşan bir ağrı var.
belim de çok ağrıdı akşam. eşim belimin çok çukurlaştığını söyledi.
sizin nasıl var mı ağrı falan.
ayy %70 erkek nası kız oldu ya
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....

Önceki hamileliğimde benimde muallakda kalmışlardı :)
Erkek dediler sonra kızda olabilir dediler sonraki kontrolde erkek dediler, en son oğlum oldu..
Şimdi yine oğluşumuzu bekliyoruz :) bukez ilk seferden beri erkek dediler :)

saol cnm evet doktorum ne kadar kullan derse o kadar kullanıcam

günaydın hanımlar dün akşam tahlil sonuçlarımı aldım dr.a gösterdim TSH 2.20 çıktı normal dedi aynen devam ediyorum ilaca. b12 düşmüş baya 140 çıktı alt sınırın bile altında. kan değerimde biraz düşmüş 11 küsürdü. b12 için iğne yaptırmaya başladım kan içinde ilaç içemiyorum dedim reflüden dolayı onun içinde ferrum iğne verdi 15 günde bir yaptır dedi. bide magnezyum rica ettim magnorm diye suda çözünen bi tablet verdi ama henüz kullanmadım varmı kullanan?

ben kadın doğumcuma göstermedim ama sorunca söyledim ne kullandığımı. benimki 50lik olan o baya düşürdü şuan 2.20

kızlar benim iç sıkıntım tavan son 1 haftadır
herşeye ağlayıp eşime sarıyorum yakında eşim de cinnet geçirebilir

sürekli dua edeyim diyorum dün yine uyuyakalmışım. sanırım ruhumu doyurmam lazım. bugün inşallah okuyacağım hem de bebegime de iyi gelir.

üzülme canım bu testlerin yüzde yüz garantisi yok zaten sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap allah büyüktür yavrunu sağ salim size kavuşturur inş.

b12in düşmüş olabilir canım bi baktır istersen gidince

bendede vardı canım yeni yeni azalmaya başladı oğlum olacak allah nasip ederse ama ilk defa duydum bunu :)

şans işte cnm, saglıkla dogsunlarda gerısının cok onemı yok
normal dogumu yasamıs bırı olarak şunu soyleyebılırım, cok ozel ve guzel bırsey
elınde olan normal dogum yapsın derım :)
o anları yasamak muhtesem
ne yasayacagımı bılemedıgım ıcın bende cok korkuyordum tabıkı
hep sunu dusundum: "Allah yardım eder"
sancı cekerkende Allah'ım yardım et dedim sureklı
hıc bagırmadım
esım dıyor kı gıkın cıkmadan dogurdun :)

Hayırlısı olsun canım. Sürpriz yapmış annesine prenses:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…