- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.461
senin adına çok sevindim canım benim bebişimde iyidir inşallah teyzesi duanızda bizi de unutmayınCanım üzülme o kadar ...ben yaptırdım amnyosentezi ....sonuçlarım çook şükür temiz çıktı...179/1 çıktı...önmeli olan tecrübeli doktora yaptırmak...benim işlemim 2 dk.sürdü...
Her riskli test sonucu bebeğin hasta demek değilki...Allah hepimizin Bebeğini sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah...sen de çok fazla telaşlanma,,,Bebeğini de üzme annesi :)
senin adına çok sevindim canım benim bebişimde iyidir inşallah teyzesi duanızda bizi de unutmayın
Merhabalar. Benimde tukruk sorunum vardı 4. Ay bitince geçti ve kızım olacak. Onunla ilgisi yok sanırım :)Hayirli ramazanlar bayanlar. Masallah oruc tutanlar teravih kilip kurani kerin okuyanlar...imrendim. bende bi tukruk var posetle geziyorum. Hani boyle sevdiginiz bi yemek gorursunuz agziniz sulanir ya surekli o gibi agzimdan su geliyor. Yutamiyorum da gezmeye dahi gitsem elimden posetim dusmuyor. O sebeple kurani kerim okuyamiyorum. Bi de sunu duydum bebek erkekse tukruk sorunu 4-5 ayda geciyormus kizsa 9 ay suruyormus. Bi tane oglum var onda 4 aydan sonra gecmisti. Bu defa cinsiyet yuzde 80 kiz dedi ama gittigim doktorun tecrubesiz oldugunu duydum cevremden yarin baska bi doktora gidecem nasipse. İnşallah hayirli bi doktorla karsilasirim. Zaman hizla ilerliyor
3lü testin güvenirliği diğerlerinden de düşük yani ikili fln sonuçta senin kararın belli ben de olsam yaptırmam, çünkü riskli çıkıp sağlıklı doğan da okadar çok ki, temiz çıkıp farklı problemleri olan da çok. Kesinlikle bu olay başlı başına bir mucize, ve ne bizim ne doktor vs hiçbir beşerin elinden birşey gelmez. Sen bol bol dua et annesi bebeğini de üzme ben ikili yaptırdım doktorum dediği için ama üçlü dörtlü vs bişey demedi ben de sormayacağım bile.hayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize
Ay cok iyi o zaman :) bebeğim saglikli olsun da sorun degil ama illaki sosyal hayati etkiliyorMerhabalar. Benimde tukruk sorunum vardı 4. Ay bitince geçti ve kızım olacak. Onunla ilgisi yok sanırım :)
HAyirli ramazanlar canim. Ben o testlerin hicbirini kabul etmiyorum dedim. Ultrason da ense kalinligi normal cikti. Bu sonuca bakarak yuzde 80 bebeginiz saglikli dedi. Seninde normal cikmis. Yaptirsam belki bende de risk gorunecek ve herkeste gorunebilir. Bosver dua et baska da bişey yaptırma. Durumun varsa kurban kestir manevi bi sigorta olsun. Allaha emanet et.hayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize
Etkilemez mi . Ne çektim ben o tukruk derdindenAy cok iyi o zaman :) bebeğim saglikli olsun da sorun degil ama illaki sosyal hayati etkiliyor
Önceki hamileliğimde benimde muallakda kalmışlardı :)Günaydııııın annişler
bizim cinsiyetimiz kesinleştiiiiiiii
nub teorisi tutmadı. kızmışızzzzzzz
minik prenses geliyor inşallah.
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
akşamdan beri de sol kasığımda hareket edince oluşan bir ağrı var.
belim de çok ağrıdı akşam. eşim belimin çok çukurlaştığını söyledi.
sizin nasıl var mı ağrı falan.
ayy %70 erkek nası kız oldu ya
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....
saol cnm evet doktorum ne kadar kullan derse o kadar kullanıcamCanım seni anliyorum ben ki normal zamanda dahi hap kullanmaktan kaçınan biriyim fakat bu kullandığımızı hap gibi düşünme hormon takviyesi bizim ve bebeğimzin sağlığı için gerekli olan birşey baş ucumda duruyor 9haftadır bir gün bile içmemezlik yapmadım, doktorum okadar güzel anlattı ki ben ifade edemiyorum içini ferah tut gerekiyorsa doğuma kadar da kullan
ben kadın doğumcuma göstermedim ama sorunca söyledim ne kullandığımı. benimki 50lik olanEndoktrin uzmanının yazdığı ilacı kadın doğum doktoruna gösteriyor musunuz ? Yoksa direkt kullanıyor musunuz ?
Ben Euthyrox 25 mg lık kullanıyorum ama pek faydası olmadı , bir ayda 3.27 den 3.22 ye inmiş. Bu ilacı sabah aç karnına iç ve yarım saat de yemek deme,dedi . Sizler de bu şekilde mi uyguluyorsunuz ?
üzülme canım bu testlerin yüzde yüz garantisi yok zaten sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap allah büyüktür yavrunu sağ salim size kavuşturur inş.hayırlı ramazanlar güzel anneler.....bugün 3lü test sonucumu aldım 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım 5 yıl bekledim ben mucizemi nasıl kıyarım ona çok üzgünüm benim gibi olan varmı inşallah yoktor tabiki de dua edin teyzeleri bize
b12in düşmüş olabilir canımkızlar benim iç sıkıntım tavan son 1 haftadır
herşeye ağlayıp eşime sarıyorumyakında eşim de cinnet geçirebilir
sürekli dua edeyim diyorum dün yine uyuyakalmışım. sanırım ruhumu doyurmam lazım. bugün inşallah okuyacağım hem de bebegime de iyi gelir.
bendede vardı canım yeni yeni azalmaya başladı oğlum olacak allah nasip ederse ama ilk defa duydum bunu :)Hayirli ramazanlar bayanlar. Masallah oruc tutanlar teravih kilip kurani kerin okuyanlar...imrendim. bende bi tukruk var posetle geziyorum. Hani boyle sevdiginiz bi yemek gorursunuz agziniz sulanir ya surekli o gibi agzimdan su geliyor. Yutamiyorum da gezmeye dahi gitsem elimden posetim dusmuyor. O sebeple kurani kerim okuyamiyorum. Bi de sunu duydum bebek erkekse tukruk sorunu 4-5 ayda geciyormus kizsa 9 ay suruyormus. Bi tane oglum var onda 4 aydan sonra gecmisti. Bu defa cinsiyet yuzde 80 kiz dedi ama gittigim doktorun tecrubesiz oldugunu duydum cevremden yarin baska bi doktora gidecem nasipse. İnşallah hayirli bi doktorla karsilasirim. Zaman hizla ilerliyor
şans işte cnm, saglıkla dogsunlarda gerısının cok onemı yokHer anı yaşamışsın hatırlıyosun ne güzel ..beni bi muayene ettiler kordon geliyo dediler. hemen sezeryana....bayılltılar bi uyandım kızım yanımdaydı doğumhaneye girdiğimi ve çıktığımı hatırlıyorum
Günaydııııın annişler
bizim cinsiyetimiz kesinleştiiiiiiii
nub teorisi tutmadı. kızmışızzzzzzz
minik prenses geliyor inşallah.
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
akşamdan beri de sol kasığımda hareket edince oluşan bir ağrı var.
belim de çok ağrıdı akşam. eşim belimin çok çukurlaştığını söyledi.
sizin nasıl var mı ağrı falan.
ayy %70 erkek nası kız oldu ya
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?