- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.481
Belki benimkini de arttırır canım,gidince bakalım ne diyecekben kadın doğumcuma göstermedim ama sorunca söyledim ne kullandığımı. benimki 50lik olano baya düşürdü şuan 2.20
Aaa, cinsiyeti mi değişti :)Günaydııııın annişler
bizim cinsiyetimiz kesinleştiiiiiiii
nub teorisi tutmadı. kızmışızzzzzzz
minik prenses geliyor inşallah.
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
akşamdan beri de sol kasığımda hareket edince oluşan bir ağrı var.
belim de çok ağrıdı akşam. eşim belimin çok çukurlaştığını söyledi.
sizin nasıl var mı ağrı falan.
ayy %70 erkek nası kız oldu ya
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....
Nerede yaptiricaksin ayritiliyi nekadargünaydın hayırlı sabahlar
bende yarına miniğimi göreceğim
ayrıntılı yapılcak ultrason inşallah herşey yolundadır.
kendi hastanemde .Nerede yaptiricaksin ayritiliyi nekadar
Günaydııııın annişler
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....
günaydınnn güzel haberlerle gel :)günaydın hayırlı sabahlar
bende yarına miniğimi göreceğim
ayrıntılı yapılcak ultrason inşallah herşey yolundadır.
kızlar günaydın
Canım kaçıncı haftada %70 erkek dediler..maşallah prenseseGünaydııııın annişler
hayırlıs cumalar ....
ben gebelıgımın 4. ayında baslamıstım magnorm kullanmayagünaydın hanımlar dün akşam tahlil sonuçlarımı aldım dr.a gösterdim TSH 2.20 çıktı normal dedi aynen devam ediyorum ilaca. b12 düşmüş baya 140 çıktı alt sınırın bile altında. kan değerimde biraz düşmüş 11 küsürdü. b12 için iğne yaptırmaya başladım kan içinde ilaç içemiyorum dedim reflüden dolayı onun içinde ferrum iğne verdi 15 günde bir yaptır dedi. bide magnezyum rica ettim magnorm diye suda çözünen bi tablet verdi ama henüz kullanmadım varmı kullanan?
Benim kasilmalarim hic gecmiyor 2 kadin dogum dr u bunlardan biri prof 1 tane de fizik tedavi uzmani care bulamadilar yarin masaja baslayacam ins o iyi gelir cunku benim kasilmalarim rahmi etkiliyorDün ve bugün gündüz seminerdeyken kasıklarımda batmalar hissettim,ilk 3 ay olurdu ara ara.12.haftamdan sonra olmamıştı.Bu aksam siddetlendi,baya sol kasığıma kramp girdi.Dun hemen bir magvitol ictim(magnezyum-kasilmalar icin vermişti Dr-düzenli kullandığım birsey degil) Bu aksam Oyle kötü oldum ki,iki buklumdum resmen.Uzandim hemen magvitolu esim hazırladı.Bir süre sonra gecti.Ama hala orda miril miril hissediyorum birşeyler.Akintim olmadı Cok şükür.Ama fena korktum.Sizin var mı boyle kasilmalariniz?
saol canım benimde hemen hemen her gece bacaklarıma kramp giriyor o yüzden istedim kendi dr.umun verdiği hap kocaman içemiyorum onu bu en azından tablet suda eritip içebilirim herhalde..ben gebelıgımın 4. ayında baslamıstım magnorm kullanmaya
kasılmalarını onluyor
ama kasılman oldugunda da ıcebılırsın
duzenlı ıcmeye gerek yok pek
bnım mıdemı bulandırıyordum
ara ara ıcıyordum
onun yerıne soda ıctım hep
faydalı :)
hayırlı olsun cnm gözünaydınMerhaba arkadaşlar;
Uzun zamandan beri foruma giremiyordum iş yoğunluğundan dolayı...
Yine çok sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım tabi ki, umarım herşey yolundadır.
Biz Çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdik, ikili ve üçlü testler iyi çıkmıştı ama doktor sırf yaşım ileri diye (38) en iyi prenatologlardan birinden ayrıntılı ultrason yaptırmamı istedi. 4 isim verdi, riske atmayalım herhangi biri yapmasın dedi.
Çok şükür sonuçlar normal çıktı, ama risk her zaman var tabi ki...
Bu arada bir oğluşum olacağı kesinleşti, kaç seferdir göstermiyordu kendini eşşek sıpası :)
evet cnm gazı kacmıs fanta gıbı tadı var :)saol canım benimde hemen hemen her gece bacaklarıma kramp giriyor o yüzden istedim kendi dr.umun verdiği hap kocaman içemiyorum onu bu en azından tablet suda eritip içebilirim herhalde..
hmm saol muzda yerim çok şükür metabolizmam hızlı sorun olmazevet cnm gazı kacmıs fanta gıbı tadı var :)
bu arada muzda ıyı gelıyor kasılmalara artı bebısın kılosunun artması
gercı kabız yapabılır dıkkat:)
cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz aydın
Allah bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah.
benim minnak oğlanın tekmesini elimle hissediyorum ya. tekme hep tam kasıgımın biraz üstünde ortadan vuruyor göbek deliği hizasında.
bu miniklerin biraz yukarı çıkmış olması gerekmiyor muydu?
:)) yalnız değilim oley o zaman :)Ayy sanki benim cümlelerim bunlar :)) benimki de pek kaymaz gibi geliyor hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?