2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aaa, cinsiyeti mi değişti :)
Biz herkese söyledik , t shirt bile aldım.
Annemlerin aldığı tüm giysiler de erkek için, gerçi doktor gayet emin konuşup erkek demişti,cinsiyet değişimi olursa ben şok geçiririm,umarım olmaz :)

amanın erkekler değişmiyordu erkekde değişti ya artık bu ne doğumda herkes farklı bir cinsiyet alacak diye korkuyorum ahahaha

günaydın hayırlı sabahlar
bende yarına miniğimi göreceğim
ayrıntılı yapılcak ultrason inşallah herşey yolundadır.
günaydınnn güzel haberlerle gel :)
kızlar günaydın

günaydınn :)

Canım kaçıncı haftada %70 erkek dediler..maşallah prensese

ben gebelıgımın 4. ayında baslamıstım magnorm kullanmaya
kasılmalarını onluyor
ama kasılman oldugunda da ıcebılırsın
duzenlı ıcmeye gerek yok pek
bnım mıdemı bulandırıyordum
ara ara ıcıyordum
onun yerıne soda ıctım hep
faydalı :)

Benim kasilmalarim hic gecmiyor 2 kadin dogum dr u bunlardan biri prof 1 tane de fizik tedavi uzmani care bulamadilar yarin masaja baslayacam ins o iyi gelir cunku benim kasilmalarim rahmi etkiliyor

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandan beri foruma giremiyordum iş yoğunluğundan dolayı...

Yine çok sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım tabi ki, umarım herşey yolundadır.

Biz Çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdik, ikili ve üçlü testler iyi çıkmıştı ama doktor sırf yaşım ileri diye (38) en iyi prenatologlardan birinden ayrıntılı ultrason yaptırmamı istedi. 4 isim verdi, riske atmayalım herhangi biri yapmasın dedi.
Çok şükür sonuçlar normal çıktı, ama risk her zaman var tabi ki...

Bu arada bir oğluşum olacağı kesinleşti, kaç seferdir göstermiyordu kendini eşşek sıpası :)

İzmirde olan arkadaşlar.
yeşilyurt devlet hastanesinde 6 hafta süren doğum kursları varmış ücretsiz.
22. haftada dersler başlıyormuş genelde. haftada 1 gün 2 saat kadar sürüyormuş. 1 saati nefes egzersiziymiş.

ben uygun olabilirsem gideceğim inşallah h.içi çünkü işyerinden izin almaya çalışacağım.
sizlerle paylaşmak istedim.

saol canım benimde hemen hemen her gece bacaklarıma kramp giriyor o yüzden istedim kendi dr.umun verdiği hap kocaman içemiyorum onu bu en azından tablet suda eritip içebilirim herhalde..

hayırlı olsun cnm gözünaydın

saol canım benimde hemen hemen her gece bacaklarıma kramp giriyor o yüzden istedim kendi dr.umun verdiği hap kocaman içemiyorum onu bu en azından tablet suda eritip içebilirim herhalde..
evet cnm gazı kacmıs fanta gıbı tadı var :)
bu arada muzda ıyı gelıyor kasılmalara artı bebısın kılosunun artması
gercı kabız yapabılır dıkkat:)

cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz aydın
Allah bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah.

benim minnak oğlanın tekmesini elimle hissediyorum ya. tekme hep tam kasıgımın biraz üstünde ortadan vuruyor göbek deliği hizasında.
bu miniklerin biraz yukarı çıkmış olması gerekmiyor muydu?

Benim ultrasonda ve kıpırtılar artık göbek deliğimin altından sağından solundan geliyor canım , belki zamanla yukarı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…