2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim ultrasonda ve kıpırtılar artık göbek deliğimin altından sağından solundan geliyor canım , belki zamanla yukarı çıkar
göbek deliğimin solunda hafif vuruşlar oluyor ama elle hissettiğim vuruşlar tam altında

geçen ayda plesanta rahime yakın ama korkma demişti. şimdi aklıma o geliyor da çıkmadı mı ki diye

Ohh ne güzel kızı garantiledin :) banada erkek dedi sadece bikere, allah icimi biliyo ya yanılmıs olmasını bekliyorum, kötü mü ediyorum acabaa ama coookkk sevindim senin adına, kızlar candır

göbek deliğimin solunda hafif vuruşlar oluyor ama elle hissettiğim vuruşlar tam altında

geçen ayda plesanta rahime yakın ama korkma demişti. şimdi aklıma o geliyor da çıkmadı mı ki diye

Allah korusun kuzenimin aşağıdaymış bebiş dikkatli olacaksın demiş doktor inşallah senin yukarı çıkar ama stres yapma canım.

Benimde ara ara bacağıma kramp giriyor dün gece girdi uykumdan uyandım korkuyla doktoruma soracağım muzu 1 -2 haftadır yemedim hemen başladı..

Merhaba kızlar, idrar tahlilim çıktı enfeksiyon var. Bu ara hep terliksiz, çorapsız dolaştım. Sizler dilkat edin.

Aynen bende elimle hissediyorum ancak ve dedigin yerden hissediliyor benimkide.. Henüz asagıdalar sanırım daha göbegim sismedi cünkü benimde biraz daha asagısı sisik durumda, bu bi sorun degildir dimiii korkutma benideee :/

Aynen bende elimle hissediyorum ancak ve dedigin yerden hissediliyor benimkide.. Henüz asagıdalar sanırım daha göbegim sismedi cünkü benimde biraz daha asagısı sisik durumda, bu bi sorun degildir dimiii korkutma benideee :/
yarına 3 te randevum öğrenip bilgi veririm.

Aa bi degisme daha miii kacinci haftada %70 erkek dediler ki canm cok mu erken haftalarda

Merhabalar.. Ben de ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. İstanbul'daysanız nerede rica etsem çektireceğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz?
Merhaba;

Ben Nişantaşı'nda Prof. Dr. Murat Yayla'ya çektirdim. 450 TL normalde, ama yönlendiren doktor adı onun listesindeyse 350 TL'ye çekiyor ve çok iyi bir doktor. Onun ayarındakiler 750 TL'ye çekiyor...

Günaydın kızlar,Dün bütün gün iş yerinde elektirikler yoktu bu gün de doktor kontrolümüz vardı ancak gelebildim.Cinsiyetimiz kesin erkek.17+3 günlük olmuşuz 203 gr mız .sıpam bir türlü yüzünü göstermedi bize bacak bacak üstüne atmış yatıyordu.Kan ilacına geçiyoruz.Midem için şurup verdi.Birde karnım akşamları acayip şişiyor gazdan dolayıdır dedi.Çok şükür iyiyiz.üçlü test istedi bakalım araştırıp onu yaptırıp 1 ay sonra kontrole gidicez.

Merhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?

Merhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
kolay gelsin canim nasil gidiyor tasinma isi bizde bi ev bulduk carsamba bakmaya gidicez olursa hemen tasincaz cok buyuyor gozumde tasinma isi esim yardim ederim diyor ama temizlikten ne anlar erkekler.

Ben ultramed den randevu aldım canım 3_4 gün sonrasına istedigin zamanı veriyorlar 325 tl imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…