- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.501
göbek deliğimin solunda hafif vuruşlar oluyor ama elle hissettiğim vuruşlar tam altındaBenim ultrasonda ve kıpırtılar artık göbek deliğimin altından sağından solundan geliyor canım , belki zamanla yukarı çıkar
Ohh ne güzel kızı garantiledin :) banada erkek dedi sadece bikere, allah icimi biliyo ya yanılmıs olmasını bekliyorum, kötü mü ediyorum acabaaGünaydııııın annişler
bizim cinsiyetimiz kesinleştiiiiiiii
nub teorisi tutmadı. kızmışızzzzzzz
minik prenses geliyor inşallah.
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
akşamdan beri de sol kasığımda hareket edince oluşan bir ağrı var.
belim de çok ağrıdı akşam. eşim belimin çok çukurlaştığını söyledi.
sizin nasıl var mı ağrı falan.
ayy %70 erkek nası kız oldu ya
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....
göbek deliğimin solunda hafif vuruşlar oluyor ama elle hissettiğim vuruşlar tam altında
geçen ayda plesanta rahime yakın ama korkma demişti. şimdi aklıma o geliyor da çıkmadı mı ki diye
amin inşallah ya.Allah korusun kuzenimin aşağıdaymış bebiş dikkatli olacaksın demiş doktor inşallah senin yukarı çıkar ama stres yapma canım.
amin inşallah ya.
korkulcak birşey yok dedi. olsa cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz demezdi sanırım ama yarına bakalım ne olacak.
öğleden sonra.Heyecanlı mısın ? Sabah mı randevunuz.
Aynen bende elimle hissediyorum ancak ve dedigin yerden hissediliyor benimkide.. Henüz asagıdalar sanırım daha göbegim sismedi cünkü benimde biraz daha asagısı sisik durumda, bu bi sorun degildir dimiii korkutma benideee :/cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz aydın
Allah bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah.
benim minnak oğlanın tekmesini elimle hissediyorum ya. tekme hep tam kasıgımın biraz üstünde ortadan vuruyor göbek deliği hizasında.
bu miniklerin biraz yukarı çıkmış olması gerekmiyor muydu?
yarına 3 te randevum öğrenip bilgi veririm.Aynen bende elimle hissediyorum ancak ve dedigin yerden hissediliyor benimkide.. Henüz asagıdalar sanırım daha göbegim sismedi cünkü benimde biraz daha asagısı sisik durumda, bu bi sorun degildir dimiii korkutma benideee :/
Hangi hastane ki doktorun adi nedirkendi hastanemde .
fiyata birsey demediler ama ben yine yanımda bulundurcam.
Aa bi degisme daha miii kacinci haftada %70 erkek dediler ki canm cok mu erken haftalardaGünaydııııın annişler
bizim cinsiyetimiz kesinleştiiiiiiii
nub teorisi tutmadı. kızmışızzzzzzz
minik prenses geliyor inşallah.
bu arada idrar kültürü istedi drum karnımda batmalar oluyordu. bugün sonuç çıkacak.
akşamdan beri de sol kasığımda hareket edince oluşan bir ağrı var.
belim de çok ağrıdı akşam. eşim belimin çok çukurlaştığını söyledi.
sizin nasıl var mı ağrı falan.
ayy %70 erkek nası kız oldu ya
Rabbim sağlık versin hepimize. Ayrıntılı baktı bu arada dr um. söylememişti bakacağını. rahim boynunuda ölçtü herşey normal dedi çok şükür. sadece bikaç gün geriden geliyor gelişmi inşallah sorun olmaz.
hayırlıs cumalar ....
egepolHangi hastane ki doktorun adi nedir
Gecms olsn canm ilac mi verdi noldu buyuk ihtimalle bndede cikicak cok fazla akintim var cumartesi gidicm doktoraMerhaba kızlar, idrar tahlilim çıktı enfeksiyon var. Bu ara hep terliksiz, çorapsız dolaştım. Sizler dilkat edin.
Merhaba;Merhabalar.. Ben de ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. İstanbul'daysanız nerede rica etsem çektireceğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz?
kolay gelsin canim nasil gidiyor tasinma isi bizde bi ev bulduk carsamba bakmaya gidicez olursa hemen tasincaz cok buyuyor gozumde tasinma isi esim yardim ederim diyor ama temizlikten ne anlar erkekler.Merhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
Ben ultramed den randevu aldım canım 3_4 gün sonrasına istedigin zamanı veriyorlar 325 tl imişhayırlı cumalar
biz bugün bebeğimizi gördük 17+2 olmuş oğlum maşallah ayrıntılı usg için 1 ay sonraya bakılacakmış hastanede doluymuş başka yerlere bakmam lazım
bursalı arkadaşlar önereceğiniz yerler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?