- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.521
Ay pek kolay degil cnm bende yalnizim yardim eden kimsem yok hergun iki karton yapabiliyorum az yorulsam karnimin lbelim agrisindan duramiyorum , bir hafta sonrada tasinip o evi temizleyip duzenleme isi bir ay rahat ayaktasin uardimci alacam temizlik icin ama biraz faydasi olurkolay gelsin canim nasil gidiyor tasinma isi bizde bi ev bulduk carsamba bakmaya gidicez olursa hemen tasincaz cok buyuyor gozumde tasinma isi esim yardim ederim diyor ama temizlikten ne anlar erkekler.
tetanoz aşısı canımHanimlar bu 20 . Haftalarda asi falan yapiyoruz diyorsunuz saglikocaklarinda ben anlamadim ne asisi bu tam olarak ne icin istiyorlar? Dr uma sordum hayir kesinlikle hamileyken asi falan yok nerden duydunuz dedi
Tesekkur ederm cvp icin peki ne icin istiyorlar gecmiste o asidan yapilmamismi size ?tetanoz aşısı canım
k.v gorumce eltim var ama hepsi oruc kimseyi yardima cagiramam, temizlige cagiracagim kadinda orucluysa is basa dusuyorAy pek kolay degil cnm bende yalnizim yardim eden kimsem yok hergun iki karton yapabiliyorum az yorulsam karnimin lbelim agrisindan duramiyorum , bir hafta sonrada tasinip o evi temizleyip duzenleme isi bir ay rahat ayaktasin uardimci alacam temizlik icin ama biraz faydasi olursanada kolay gelsin zor allah yardim eder ins .
Amin , mecbur napalim yavas yavas yapariz gec olsun guc olmasin ..k.v gorumce eltim var ama hepsi oruc kimseyi yardima cagiramam, temizlige cagiracagim kadinda orucluysa is basa dusuyorRabbim kolaylik verir insaALLAH.
tetanoz aşısı canım
10 yıldan sonra yenilenmesi gerekliymiş o aşıların.Tesekkur ederm cvp icin peki ne icin istiyorlar gecmiste o asidan yapilmamismi size ?
İyi çıkmış tiroid, hapa devam yaniben kadın doğumcuma göstermedim ama sorunca söyledim ne kullandığımı. benimki 50lik olano baya düşürdü şuan 2.20
Merhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
Dikkat edin kizlarMerhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
Kizlar bugun ebeyle randevumuz vardi kalp atisini dinledik cok sukur güp güp atiyordu, bide dinlerken 3 kez de tekmeledi kuzucum, 3.5 kilo almisim gayet iyi dedi. Gobek deligimin 1 parmak altidaymis yeride iyi dedi. Simdi ayin 1'inde ayrintili ultrason var o da yolunda giderse temmuz ortasi izmirdeyim insallah
Kızlar Merhaba herkes iyi mi ? Kilo durumları ne alemde ya ben 6 kilo aldım iki gündür yürüyüşe başlamış bulunuyorum eşimle her akşam 40 dk orta tempo yuruyuoruz. Abur cuburum yok tatlı yemiyorum meyve ve 3 öğün yemek yiyorum niye böyle oldu :/
kaç haftalık oldunuz artık netleşmesi gerekirdi cinsiyetin benceMerhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
kolay gelsin canim nasil gidiyor tasinma isi bizde bi ev bulduk carsamba bakmaya gidicez olursa hemen tasincaz cok buyuyor gozumde tasinma isi esim yardim ederim diyor ama temizlikten ne anlar erkekler.
Geçmiş olsun canım benim olmadı hiç, önemli birşey değildir umarım geçer
Tatlım geçmiş olsun, o iki büklüm eden ağrıyı 2 kez yaşadım bende, ebe genişlediği için oluyor demişti anca uzandığımda hafifliyordu. Dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah bişey yoktur normal hamilelik kramplarıdır. İçini ferah tut
Kızlar ben gaz sancısını kasilmayla karistirmisim.Nasil anladığımı sormayınBenim kasilmalarim hic gecmiyor 2 kadin dogum dr u bunlardan biri prof 1 tane de fizik tedavi uzmani care bulamadilar yarin masaja baslayacam ins o iyi gelir cunku benim kasilmalarim rahmi etkiliyor
cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz aydın
Allah bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah.
benim minnak oğlanın tekmesini elimle hissediyorum ya. tekme hep tam kasıgımın biraz üstünde ortadan vuruyor göbek deliği hizasında.
bu miniklerin biraz yukarı çıkmış olması gerekmiyor muydu?
Canim magnezyum icin magvitol verdi bana,kan ilacı olarak da maltofer iciyorum(kafaya dikmeli) Düzenli olarak kan ilacını ve vitamin hapım imom'i kullanıyorum.günaydın hanımlar dün akşam tahlil sonuçlarımı aldım dr.a gösterdim TSH 2.20 çıktı normal dedi aynen devam ediyorum ilaca. b12 düşmüş baya 140 çıktı alt sınırın bile altında. kan değerimde biraz düşmüş 11 küsürdü. b12 için iğne yaptırmaya başladım kan içinde ilaç içemiyorum dedim reflüden dolayı onun içinde ferrum iğne verdi 15 günde bir yaptır dedi. bide magnezyum rica ettim magnorm diye suda çözünen bi tablet verdi ama henüz kullanmadım varmı kullanan?
Kızlar ben gaz sancısını kasilmayla karistirmisim.Nasil anladığımı sormayın
İlginiz icin çok teşekkür ederim[/QUOTE
kiz allah iyiliğini versin sabah sabah iyi guldum, amaan tatlım o kadar olsun optum seni
Canim ben yurtdisindayim, yanılma olur diye cinsiyeti 20.haftada söylüyorlar 10 günüm kaldı öğrenmemekaç haftalık oldunuz artık netleşmesi gerekirdi cinsiyetin bence
saol cnm. bana henüz kan için vermedi vitamin olarakta vinalac diye bi hap verdi.Canim magnezyum icin magvitol verdi bana,kan ilacı olarak da maltofer iciyorum(kafaya dikmeli) Düzenli olarak kan ilacını ve vitamin hapım imom'i kullanıyorum.
evet çok şükür o iyide b12 fena düşmüş bide kan değerim düşmeye başlamış bunlar için iğnelere başladımİyi çıkmış tiroid, hapa devam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?