2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kolay gelsin canim nasil gidiyor tasinma isi bizde bi ev bulduk carsamba bakmaya gidicez olursa hemen tasincaz cok buyuyor gozumde tasinma isi esim yardim ederim diyor ama temizlikten ne anlar erkekler.
Ay pek kolay degil cnm bende yalnizim yardim eden kimsem yok hergun iki karton yapabiliyorum az yorulsam karnimin lbelim agrisindan duramiyorum , bir hafta sonrada tasinip o evi temizleyip duzenleme isi bir ay rahat ayaktasin uardimci alacam temizlik icin ama biraz faydasi olur sanada kolay gelsin zor allah yardim eder ins .

Hanimlar bu 20 . Haftalarda asi falan yapiyoruz diyorsunuz saglikocaklarinda ben anlamadim ne asisi bu tam olarak ne icin istiyorlar? Dr uma sordum hayir kesinlikle hamileyken asi falan yok nerden duydunuz dedi

k.v gorumce eltim var ama hepsi oruc kimseyi yardima cagiramam, temizlige cagiracagim kadinda orucluysa is basa dusuyor Rabbim kolaylik verir insaALLAH.

Merhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
Merhaba kasim anneleri cok giremiyorum yogunluktan dolayi tasinma isim var ev topluyorum bugun dr randevumuz vardi biz kiz beklerken oglan sanki ded dr daha tam ne zaman kesinlesirki ?
Dikkat edin kizlar

kaç haftalık oldunuz artık netleşmesi gerekirdi cinsiyetin bence

Geçmiş olsun canım benim olmadı hiç, önemli birşey değildir umarım geçer
Tatlım geçmiş olsun, o iki büklüm eden ağrıyı 2 kez yaşadım bende, ebe genişlediği için oluyor demişti anca uzandığımda hafifliyordu. Dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah bişey yoktur normal hamilelik kramplarıdır. İçini ferah tut
Benim kasilmalarim hic gecmiyor 2 kadin dogum dr u bunlardan biri prof 1 tane de fizik tedavi uzmani care bulamadilar yarin masaja baslayacam ins o iyi gelir cunku benim kasilmalarim rahmi etkiliyor
Kızlar ben gaz sancısını kasilmayla karistirmisim.Nasil anladığımı sormayın
İlginiz icin çok teşekkür ederim

ben de öyle hissediyorum. en son herhalde ayakta duruyor bu çocuk diye düşünmeye başladım. kafası göbek hızasında ayklarıyla aşağılara vuruyor :)

Canim magnezyum icin magvitol verdi bana,kan ilacı olarak da maltofer iciyorum(kafaya dikmeli) Düzenli olarak kan ilacını ve vitamin hapım imom'i kullanıyorum.

kızlar merhaba seminerler bitince memlekete mersine gideceğim kısmetse doğumu da orada düşünüyorum yazın karar vermem lazım yani doktora ve hastaneye ordaki arkadaşlardan karar veren var mı? en azından adaylar kimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…