- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.541
Aynen canim,ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyiya kaç gündür öğlen arası ve akşamları yatağa uzanıp bi hareket bekliyorum ama net bişey yok malesefböyle nasıl anlatsam göbeğimin etrafında toplanma gibi yada dalgalanma gibi bişeyler oluyor bir iki defada tek vuruş yaptı sizdede böylemi oluyor? kafayı yicem ya bugün dr.un usg sine göre 18+2 olduk ne zaman hissedicem aklıma türlü şeyler geliyor
satlarımız aynı ama 5 gün önden gidiyoruz biz niye hala tık yok yaAynen canim,ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi
içim rahatladı şuan .ben de öyle hissediyorum. en son herhalde ayakta duruyor bu çocuk diye düşünmeye başladım. kafası göbek hızasında ayklarıyla aşağılara vuruyor :)
o şeyler benimde aklıma geliyorda vesvese arkadaşım 23 haftada hissetti hemde benden zayıf dert etmeya kaç gündür öğlen arası ve akşamları yatağa uzanıp bi hareket bekliyorum ama net bişey yok malesefböyle nasıl anlatsam göbeğimin etrafında toplanma gibi yada dalgalanma gibi bişeyler oluyor bir iki defada tek vuruş yaptı sizdede böylemi oluyor? kafayı yicem ya bugün dr.un usg sine göre 18+2 olduk ne zaman hissedicem aklıma türlü şeyler geliyor
bendede biraz kilo var acaba ondanmı diyorum kilolular daha geç hissedermişo şeyler benimde aklıma geliyorda vesvese arkadaşım 23 haftada hissetti hemde benden zayıf dert etme
e bende var şekerim demekki normal takılma ben elimle içeriyi deli gibi yoklayarak bulmaya çalışıyorum bazen hakkatten hallaç pamuğuna döndü sıpa diyorum..bendede biraz kilo var acaba ondanmı diyorum kilolular daha geç hissedermiş
yok artık :) kız o kadarda deil ben sadece ellerimi koyuyorum göbeğime bekliyorum ama tık yok..e bende var şekerim demekki normal takılma ben elimle içeriyi deli gibi yoklayarak bulmaya çalışıyorum bazen hakkatten hallaç pamuğuna döndü sıpa diyorum..
bide beni gör piyanosunun tuşlarına saldıran maksim gibiyim göbeğim üstünde bi oyana bi bu yana hobaaaaaaaaaaaaaayok artık :) kız o kadarda deil ben sadece ellerimi koyuyorum göbeğime bekliyorum ama tık yok..
kız günahtır uğraşma yavrucakla belki uyuyacak rahat ver bi ama sen duurr çıkınca gör bakalım o senin nerelerine basıyo :))bide beni gör piyanosunun tuşlarına saldıran maksim gibiyim göbeğim üstünde bi oyana bi bu yana hobaaaaaaaaaaaaaa
PAHALIYMIŞ BENDE ARAŞTIRDIM DORUK ÇEKİRGEDEN ALDIM 175 LİRAYMIŞ RENKLİ 4 D USGBen ultramed den randevu aldım canım 3_4 gün sonrasına istedigin zamanı veriyorlar 325 tl imiş
Canım yemek yedikten 15-20 dakika sonra dene bide o zaman daha çok hareket ediyorlar. Bende kiloluyum ama 2 haftadır yemeklerden sonra, bide çok mutluyken hissediyorumyok artık :) kız o kadarda deil ben sadece ellerimi koyuyorum göbeğime bekliyorum ama tık yok..
Canım benimde akıntım fazla doktora sordum. önemli değil hamilelikte gayet normal dedi.Gecms olsn canm ilac mi verdi noldu buyuk ihtimalle bndede cikicak cok fazla akintim var cumartesi gidicm doktora
tamam canım bide öyle deneyim saolCanım yemek yedikten 15-20 dakika sonra dene bide o zaman daha çok hareket ediyorlar. Bende kiloluyum ama 2 haftadır yemeklerden sonra, bide çok mutluyken hissediyorum
bendede biraz kilo var acaba ondanmı diyorum kilolular daha geç hissedermiş
Kizlar hissetmemeniz daha iyi bana guvenin ben 16 da hissettim su anda 17 yiz dun aksama kadar 3 gun hareket etmedi kafayi yedim elimle durtuyordum bile artik annem kiziyordu elleme su cocugu diye ama dun aksam uyandi aglaya aglaya gozlerim sisti cok korkmustum cunkuo şeyler benimde aklıma geliyorda vesvese arkadaşım 23 haftada hissetti hemde benden zayıf dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?