2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ya kaç gündür öğlen arası ve akşamları yatağa uzanıp bi hareket bekliyorum ama net bişey yok malesef böyle nasıl anlatsam göbeğimin etrafında toplanma gibi yada dalgalanma gibi bişeyler oluyor bir iki defada tek vuruş yaptı sizdede böylemi oluyor? kafayı yicem ya bugün dr.un usg sine göre 18+2 olduk ne zaman hissedicem aklıma türlü şeyler geliyor

Selam kizlar hayirli ramazanlar :)
18+5 olduk bugun kizimlaa
Dun niyetliydim guzel gecti, bugunde niyetliyim fakat aclik hissetmeye basladim. Sanirim bi gun tutup, bi gun tutmayacagim..

Aynen canim,ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi

Aynen canim,ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi
satlarımız aynı ama 5 gün önden gidiyoruz biz niye hala tık yok ya dr.a gitmekte istemiyorum zırt pırt gerçi gel sen muayene almam kalp atışlarını dinletirim dedide hastane biraz uzak yakın olsa inan bir dk. durmazdım

o şeyler benimde aklıma geliyorda vesvese arkadaşım 23 haftada hissetti hemde benden zayıf dert etme

e bende var şekerim demekki normal takılma ben elimle içeriyi deli gibi yoklayarak bulmaya çalışıyorum bazen hakkatten hallaç pamuğuna döndü sıpa diyorum..
yok artık :) kız o kadarda deil ben sadece ellerimi koyuyorum göbeğime bekliyorum ama tık yok..

Kızlar ikinci düzey için şimdi doktorumun söylediği yerleri aradım birisi doçent 400,00 tl diğer perinatologmu ne orda da 225,00 tl perinatolog olana gidicem artık.

yok artık :) kız o kadarda deil ben sadece ellerimi koyuyorum göbeğime bekliyorum ama tık yok..
Canım yemek yedikten 15-20 dakika sonra dene bide o zaman daha çok hareket ediyorlar. Bende kiloluyum ama 2 haftadır yemeklerden sonra, bide çok mutluyken hissediyorum

bendede biraz kilo var acaba ondanmı diyorum kilolular daha geç hissedermiş
o şeyler benimde aklıma geliyorda vesvese arkadaşım 23 haftada hissetti hemde benden zayıf dert etme
Kizlar hissetmemeniz daha iyi bana guvenin ben 16 da hissettim su anda 17 yiz dun aksama kadar 3 gun hareket etmedi kafayi yedim elimle durtuyordum bile artik annem kiziyordu elleme su cocugu diye ama dun aksam uyandi aglaya aglaya gozlerim sisti cok korkmustum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…