2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba;

Ben Nişantaşı'nda Prof. Dr. Murat Yayla'ya çektirdim. 450 TL normalde, ama yönlendiren doktor adı onun listesindeyse 350 TL'ye çekiyor ve çok iyi bir doktor. Onun ayarındakiler 750 TL'ye çekiyor...
Teşekkür ederim. Çektirdiğinizde kaç haftalıktınız?

arkadaşlar alanyayı bilen orda olan var mı aranızda ? doktor tavsiyesi verebilecek var mı?
Alanyaaaaaa çok özledim çok güzel bir yer..deniz kum güneş harika.çok şanslısın canım..inşallah iyi bide doktor bulursun..ahh alanya deyince anılarım depreşti.inşallah bayramdan sonra ordayız

Alanyaaaaaa çok özledim çok güzel bir yer..deniz kum güneş harika.çok şanslısın canım..inşallah iyi bide doktor bulursun..ahh alanya deyince anılarım depreşti.inşallah bayramdan sonra ordayız
evet ben de birkaç kez tatil için gittim ama hiç bilmiyorum oraları hastanelerini..gidince yana yakıla doktor arıyacaz artık hayırlısı:)

Bugun bende gittim farkli bi doktora. Adam iyiydi de dandik bi cihazi vardi. Salak gibi soyleyiverdim gecen hafta gittiğim dr. Yuzde 80 kiz dedi diye. Inceledi biraz. Bacagi var pozisyonu pek uygun degil ama evet yuzde 80 kiz dedi. Artik etkilendi de mi dedi gercekten bildi mi dedi bilemiyorum. Bu ne is ya. Ben oglumda 12 haftalikken ogrendim bi daha da degismedi cinsiyet ustune bi daha yogunlasmamistim. Elhamdulillah saglikli ama insanoglu iste doyumsuz

kızlar ben de adanada detaylı ultrason yaptıracağım hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? ama renkli 4 boyutlu falan değil dopplerla kan akışının falan izlendiği ultrasona girmek istiyorum.

Gecmis olsun canim.. suyunu bol bol icmene ragmen mi artmis
2 lt ye yakın içmeye çalışıyorum canım ona rağmen artmış dediler. Başka bi hastaneye daha gittik. Doktor idrar tahlilinde orta idrar vermek gerektiğini anlattı yani önce tuvalete yapıp bi miktarını sonra bi miktarını kaba yapmak ve kalanı yine tuvalete yapmak gerekiyormuş. ben bilmiyordum bunu. Ondan bu kadar yüksek çıkıyormuş ve çok şükür ki enfeksiyon filan yokmuş =)

merhabalar yazılarını okuyorum ama yoğunluktan bazen yazıyorum bazen yazamıyorum...
Size bir şey sormak istiyorum şimdi ben en son muayenehane 22/05/2015 de gittim ve bir ay sonra gel demişti doktorum şuanda 16+3 ve önümüzdeki hafta gidemiyeceğim gibi gözüküyor dr. ayın 29 pazartesi gideceğim o zamanda 17+6 olucam o günü 3 lü test için bir sıkıntı teşkil edermi yada kullanma gerek hap varmı bilemedim şimdi nasıl yapsam ? sormak istedim size..

3lü test 20. haftaya kadar yapılıyor sıkıntı olcağını sanmam hap olarakda o haftalarda kan hapına başlattı beni siz şuan nne kullanıyorsunuz ?

Kizlar benim de hamileyken kullanilan vitamin, kan ilaci ile ilgili sorum var!!!!
ben 4 ayi doldurdum sonucta vitamin falan niye icmiyorum?
tanidiklarim 3. aydan sonra "Elevit" kullanmislar sanirim vitamin bu.
Daha sonra da kan ilaci verilmis.
doktorum simdilik folik asite devam et, bir sonraki kontrolde kanina bakariz ona gore veririm dedi...
cok halsizim genelde...vitamin kullanmadigim icin mi acaba?
sizzler ne kullaniyorsunuz?

yol gosterirseniz cokk sevinirim...

3lü test 20. haftaya kadar yapılıyor sıkıntı olcağını sanmam hap olarakda o haftalarda kan hapına başlattı beni siz şuan nne kullanıyorsunuz ?
decavit kullanıyorum canım ben şimdi sağlık ocağı bana bir ilaç verdi ama ben onu kullanmadım henüz demir hapı sanırım tüp şişelerde kırmızı bir renk adı aklımda değil ama 18 haftan itibaren kullansam olurmu dedim olur dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…