- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.561
Daha doktoruma göstermedim bol su içiyorum şimdi :) sikkat et bol su iç ayaklarını da sıcak tut.Gecms olsn canm ilac mi verdi noldu buyuk ihtimalle bndede cikicak cok fazla akintim var cumartesi gidicm doktora
PAHALIYMIŞ BENDE ARAŞTIRDIM DORUK ÇEKİRGEDEN ALDIM 175 LİRAYMIŞ RENKLİ 4 D USG
Yapma kiz artık oyle,cocuk stres oluyormuş bake bende var şekerim demekki normal takılma ben elimle içeriyi deli gibi yoklayarak bulmaya çalışıyorum bazen hakkatten hallaç pamuğuna döndü sıpa diyorum..
çok teşekkür ederim canımAllah kolaylık versin
Teşekkür ederim. Çektirdiğinizde kaç haftalıktınız?Merhaba;
Ben Nişantaşı'nda Prof. Dr. Murat Yayla'ya çektirdim. 450 TL normalde, ama yönlendiren doktor adı onun listesindeyse 350 TL'ye çekiyor ve çok iyi bir doktor. Onun ayarındakiler 750 TL'ye çekiyor...
Alanyaaaaaa çok özledim çok güzel bir yer..deniz kum güneş harika.çok şanslısın canım..inşallah iyi bide doktor bulursun..ahh alanya deyince anılarım depreşti.inşallah bayramdan sonra ordayızarkadaşlar alanyayı bilen orda olan var mı aranızda ? doktor tavsiyesi verebilecek var mı?
DETAYLI DİYE ALDIM RANDEVUYU RENKLİ USG BAKILIYORMUŞrenkli usg ile detaylı aynı şey mi? yıllar evvel bir arkadaşım boşuna para ödemişti usgleri karıştırıp
evet ben de birkaç kez tatil için gittim ama hiç bilmiyorum oraları hastanelerini..gidince yana yakıla doktor arıyacaz artık hayırlısı:)Alanyaaaaaa çok özledim çok güzel bir yer..deniz kum güneş harika.çok şanslısın canım..inşallah iyi bide doktor bulursun..ahh alanya deyince anılarım depreşti.inşallah bayramdan sonra ordayız
Canım kaçıncı haftada %70 erkek dediler..maşallah prensese
2 lt ye yakın içmeye çalışıyorum canım ona rağmen artmış dediler. Başka bi hastaneye daha gittik. Doktor idrar tahlilinde orta idrar vermek gerektiğini anlattı yani önce tuvalete yapıp bi miktarını sonra bi miktarını kaba yapmak ve kalanı yine tuvalete yapmak gerekiyormuş. ben bilmiyordum bunu. Ondan bu kadar yüksek çıkıyormuş ve çok şükür ki enfeksiyon filan yokmuş =)Gecmis olsun canim.. suyunu bol bol icmene ragmen mi artmis
ben cansun demire gittim araştırın isterseniz.kızlar ben de adanada detaylı ultrason yaptıracağım hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? ama renkli 4 boyutlu falan değil dopplerla kan akışının falan izlendiği ultrasona girmek istiyorum.
En iyisi 16.haftayı beklemek bence..ama dayanamıyoruz işte bi an önce öğrenmek istiyoruz ben 13.haftada sordum doktor kızmıştı bana bu haftada cinsiyet olurmu diye..tam hatırlamıyorum ama 13 yada 14 olabilir
3lü test 20. haftaya kadar yapılıyor sıkıntı olcağını sanmam hap olarakda o haftalarda kan hapına başlattı beni siz şuan nne kullanıyorsunuz ?merhabalar yazılarını okuyorum ama yoğunluktan bazen yazıyorum bazen yazamıyorum...
Size bir şey sormak istiyorum şimdi ben en son muayenehane 22/05/2015 de gittim ve bir ay sonra gel demişti doktorum şuanda 16+3 ve önümüzdeki hafta gidemiyeceğim gibi gözüküyor dr. ayın 29 pazartesi gideceğim o zamanda 17+6 olucam o günü 3 lü test için bir sıkıntı teşkil edermi yada kullanma gerek hap varmı bilemedim şimdi nasıl yapsam ? sormak istedim size..
decavit kullanıyorum canım ben şimdi sağlık ocağı bana bir ilaç verdi ama ben onu kullanmadım henüz demir hapı sanırım tüp şişelerde kırmızı bir renk adı aklımda değil ama 18 haftan itibaren kullansam olurmu dedim olur dedi...3lü test 20. haftaya kadar yapılıyor sıkıntı olcağını sanmam hap olarakda o haftalarda kan hapına başlattı beni siz şuan nne kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?