- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.601
Benim de sarı renkli akıntım oldu 2 günOylemi sarı renkte mi pekii
ben cansun demire gittim araştırın isterseniz.
Benim de dr um cansun bey gebelik takibimi de o yapiyor adanadaki sayili drlardan biri zaten..kızlar ben de adanada detaylı ultrason yaptıracağım hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? ama renkli 4 boyutlu falan değil dopplerla kan akışının falan izlendiği ultrasona girmek istiyorum.
Benim gebelikten önce 4 civarı idi TSH değerim. Gebelikte 7.45 olmuş. Hemen ilaca başladık önce 50 lik doz 20 gün kullandım.4.35 e düştü 75lik doza çıkarttık 20 gün sonra 2.15 e düştü. 2 ay sonra sağlıkocağında ölçtürdüm 1.16 şu an.günaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?
Valla nasil oluyor bu yanilmalar derken arkadaslara bende yasadim :) saskinim birazda mutlu :)Bu haftadaki daha guvenilir canm 12 haftada yanilma payi cok
Benm bayadr boyle ya ve artk kasinti yapmaya basladi sanirim ornek alip kultur testi yapck en nefret ettgm sey alttan muayene ama mecburum ofBenim de sarı renkli akıntım oldu 2 gün
3.gün kendiliğinden geçti , doktor antibiyotik yazmıştı neyse ki gerek kalmadı
Kizda cok yanilma payi oluo zaten bebek bi sekilde kapatmis oluoo pipişini onlarda bsy gormeynce kiza bnzio diolarr o haftalardada malum biraz kucuk pipiler :))) ilerki haftalarda kendilerni belli etmeye basliolar artkValla nasil oluyor bu yanilmalar derken arkadaslara bende yasadim :) saskinim birazda mutlu :)
Bu arada bi kizin var heralde dmiValla nasil oluyor bu yanilmalar derken arkadaslara bende yasadim :) saskinim birazda mutlu :)
Ben sirt ustu yatinca kicini sag tarafima atio sag bosluguma dogru hafif cikinti oluyo dun o cikintiya vurdum hoppp sol tarafima kaydi ay bi guldumya kaç gündür öğlen arası ve akşamları yatağa uzanıp bi hareket bekliyorum ama net bişey yok malesefböyle nasıl anlatsam göbeğimin etrafında toplanma gibi yada dalgalanma gibi bişeyler oluyor bir iki defada tek vuruş yaptı sizdede böylemi oluyor? kafayı yicem ya bugün dr.un usg sine göre 18+2 olduk ne zaman hissedicem aklıma türlü şeyler geliyor
Geçmiş olsun canım bol su iç ve ayaklarımızı sıcak tutalımBenm bayadr boyle ya ve artk kasinti yapmaya basladi sanirim ornek alip kultur testi yapck en nefret ettgm sey alttan muayene ama mecburum of
Ne tatlıymış seninki , ben 2 gündür pek bir şey hissetmedim sankiBen sirt ustu yatinca kicini sag tarafima atio sag bosluguma dogru hafif cikinti oluyo dun o cikintiya vurdum hoppp sol tarafima kaydi ay bi guldum
Galiba oyle oluyor :)Kizda cok yanilma payi oluo zaten bebek bi sekilde kapatmis oluoo pipişini onlarda bsy gormeynce kiza bnzio diolarr o haftalardada malum biraz kucuk pipiler :))) ilerki haftalarda kendilerni belli etmeye basliolar artk
Evet bir kizim var ikinci gelecek diye alistim tam ama erkek kardes gelecekmis kizima ins :)Bu arada bi kizin var heralde dmi
Haa bak simdi hatirladim sen bana cin takvimi bakmistin erkek gorunuyor dedin degisirse haber ver diye yazdin bak goruyormusun dogru cikti tezin :))Bu arada bi kizin var heralde dmi
Haaha valla bu cin takvimi bnm kizimdads tuttu bundada tuttu heralde bilmiorm artk sallamislarsa da iyi tutturmuslar sanki :)))Haa bak simdi hatirladim sen bana cin takvimi bakmistin erkek gorunuyor dedin degisirse haber ver diye yazdin bak goruyormusun dogru cikti tezin :))
Hayrlisi olsn canmm kizi tatmissin zaten bide oglun olmus olur iste fena mi :)Evet bir kizim var ikinci gelecek diye alistim tam ama erkek kardes gelecekmis kizima ins :)
Suan 60 kiloyum o kadar fit denemez ☺sen kac kilosun.ben cok cabuk kilo verip cok cabuk aldim ya.2 ayda 5 kg aldimEvet ilk gebelikler gec cikar zatencabu zayif deilsen eger :) suanda kac kilosun gayet fit gorunuosn iyisin iyi
Saol cnmmGeçmiş olsun canım bol su iç ve ayaklarımızı sıcak tutalım
% 50 lik pay var zaten fala inanma falsiz kalma olmus :))Haaha valla bu cin takvimi bnm kizimdads tuttu bundada tuttu heralde bilmiorm artk sallamislarsa da iyi tutturmuslar sanki :)))
Heh heh iste o benim hala mide bulantisi cekiyorum.mide agrilarim yine badladi ama acliga dayanamiyorum hic hep açım hep acım..yemeden kesmiyorumAaa evet yaa sen bu forumda mide bulantisindan benden bile fazla çeken hamilesin :) Senin mide rahatsızlığın vardı gerçi. Şimdi nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?