2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben cansun demire gittim araştırın isterseniz.
kızlar ben de adanada detaylı ultrason yaptıracağım hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? ama renkli 4 boyutlu falan değil dopplerla kan akışının falan izlendiği ultrasona girmek istiyorum.
Benim de dr um cansun bey gebelik takibimi de o yapiyor adanadaki sayili drlardan biri zaten..

Selam kızlar. Bugün bende hissedemiyorum bebişimi. Bu hafta başladım hissetmeye ama bugün tık yok bir tek sabah kahvaltıda bir vuruş yaptı o kadar. Şimdi 2 tatlı kaşığı çikolata ve iki kaşık da öğütülmüş ceviz yedim bekliyorum bir kıpırtı bakalım

günaydın hanımlar sabah dahiliye doktoruna çıktım tsh için kan verdim bakalım değerler ne alemde akşama sonucu alıp göstereceğim sizlerin tsh ne alemde yüksek olanlar hala ilaç kullanıyormusunuz?
Benim gebelikten önce 4 civarı idi TSH değerim. Gebelikte 7.45 olmuş. Hemen ilaca başladık önce 50 lik doz 20 gün kullandım.4.35 e düştü 75lik doza çıkarttık 20 gün sonra 2.15 e düştü. 2 ay sonra sağlıkocağında ölçtürdüm 1.16 şu an.
Dahiliye doktoruna gidiyorum ben devlet hastanesinde detaylıya gidicem 2 temmuzda o zaman görünürüm tekrar dahiliyeciye

Benim de sarı renkli akıntım oldu 2 gün
3.gün kendiliğinden geçti , doktor antibiyotik yazmıştı neyse ki gerek kalmadı
Benm bayadr boyle ya ve artk kasinti yapmaya basladi sanirim ornek alip kultur testi yapck en nefret ettgm sey alttan muayene ama mecburum of

Valla nasil oluyor bu yanilmalar derken arkadaslara bende yasadim :) saskinim birazda mutlu :)
Kizda cok yanilma payi oluo zaten bebek bi sekilde kapatmis oluoo pipişini onlarda bsy gormeynce kiza bnzio diolarr o haftalardada malum biraz kucuk pipiler :))) ilerki haftalarda kendilerni belli etmeye basliolar artk

Ben sirt ustu yatinca kicini sag tarafima atio sag bosluguma dogru hafif cikinti oluyo dun o cikintiya vurdum hoppp sol tarafima kaydi ay bi guldum

Aaa evet yaa sen bu forumda mide bulantisindan benden bile fazla çeken hamilesin :) Senin mide rahatsızlığın vardı gerçi. Şimdi nasilsin
Heh heh iste o benim hala mide bulantisi cekiyorum.mide agrilarim yine badladi ama acliga dayanamiyorum hic hep açım hep acım..yemeden kesmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…