2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Midem de ulser cikti hastanelere dustum...11.haftadan sonra yavas yavas yemeye basladim...neden duzenli yemiyorsun ben hemen acıkıyorum Acliga tahammulum kalmadi bu haftalarda.sen kacinci haftadasin
Ay cok gecmis olsun . Ben hep duzensizimdir yemek konusunda sikta acikmiyom ona ragmende kilom iyidir 65 kiloyum :) 16 haftayi tamamladik bugun cnm

Canim benim saglikla al bebegini kucagina. İnsallah guzel cikacak sonucun.

Demir hapina başladın mi peki. Ben kullanmazsam iyiyim. Kullandığım an kusma bulantı yanma zehir oluyor günüm. Ne yapacağımı sasirdim
Demir hapina başladın mi peki. Ben kullanmazsam iyiyim. Kullandığım an kusma bulantı yanma zehir oluyor günüm. Ne yapacağımı sasirdim
1 ayda kan degerim 10,6 dan 9.5 e dustu doktor acil baslasin suruba demis midesi cok agrirsa igne olarak alacak demis.bende kara kara napcami dusunuyorum

Benim de evde var.ben kabizlik icin aldirmistim duzelince hic icmedim.mideyi agritiyormus midem de problem var kullanmaidm ondan..gaz sancidi da cok pis bir sanci ya

Ay cok gecmis olsun . Ben hep duzensizimdir yemek konusunda sikta acikmiyom ona ragmende kilom iyidir 65 kiloyum :) 16 haftayi tamamladik bugun cnm
Ayy zaten 16.haftadan sonra basliyor acikmalar ve gobek cikmasi ☺sagol cnm su hamilelikte birde saglik sorunu ile ugrasinca hamilelihin tadi cikmiyr

1 ayda kan degerim 10,6 dan 9.5 e dustu doktor acil baslasin suruba demis midesi cok agrirsa igne olarak alacak demis.bende kara kara napcami dusunuyorum
Bende iğne istedim ama allerji yapabilir dedi vermedi. Şimdi solgar inkini denicem bakalım. Yan etkisi daha azmış sanırım. Ignede morluk yapabikiyormus. Hatta morlugu çok uzun süre geçmeyen olmus

Bende iğne istedim ama allerji yapabilir dedi vermedi. Şimdi solgar inkini denicem bakalım. Yan etkisi daha azmış sanırım. Ignede morluk yapabikiyormus. Hatta morlugu çok uzun süre geçmeyen olmus
Ayy deme..surup mu iyi hap mi hangisi daha az agritir acaba.solgar hap mi.bende hap yutamiyorum

Demir hapini sabah alin diyorlar ama daha önceki hamileliginde cok zorlanmistim, doktorum da yatmadab evvel al demişti. Bunda hiç sormadan direkt öyle aliyorum yine. Demirin bulantısı cok beter.

İyi geceler herkeseforuma bugün ancak girebildim mukabele+ teravih+ bir sürü komposto +reçel vs bütün gün hep meşguldüm yarım saat oturamadım boş. Bu arada sevdiğiniz meyvelerin kompostolarını yapmanızı tavsiye ederim mevsimindeyken lohusalık döneminde tüketmek çok faydalıymış. Babam şeftali yetiştiricisi olduğu için doğduğumdan beri yılın 5,6ayı şeftaliye doyduğumuz için kompostosunu da hiçbişeyini de sevmiyorum taze meyvesi hariç. Bugün bayaa bir vişne kompostosu yaptık biraz da reçel koydum, inşallah içmek yemek nasip olur

Demir hapini sabah alin diyorlar ama daha önceki hamileliginde cok zorlanmistim, doktorum da yatmadab evvel al demişti. Bunda hiç sormadan direkt öyle aliyorum yine. Demirin bulantısı cok beter.
Hiii bi de gece mi deneseydim ki. Gerçi benim mide gecede bulanıyor bulanti olduğu zaman. O da beni uyutmuyor. Ama denemekte fayda var

Vişne çıktı mı ki. Biz eşimle sadece vişne kompostosunu seviyoruz. Yazdan temizleyip kucuk kucuk posetleyip buzluga atıyorum kışın yapıyorum. Bu yaz fazlaca almalı o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…