2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim de 3 gun felan sol kasigim epey agridi ama magnezyum kullanmiyorum

hamilelik ve emzirme döneminin başında annedeki rezerv ve gıdalardan aldığı demir yeterli olmuyormuş bu yüzden herkese kullandırıyorlar..her gittiğimde hiç aksatma demir ilacını diyor doktorum

Nerdeyse aynıyız seninle:) bende de yok öyle bi hareket merak etme, sadece elimi koydugumda ya da bastırdıgımda kıpırdamadan durursam hissedebiliyorum, ama bugun ilk defa nasıl anlatsam böyle baloncuk patlaması gibi bisey hissettim karnımda yaklasık 1 saat önce, çoookk garipti, tecrübemde olmadığı icin acaba böyle mi oluyor diye düsündüm hatta :) yani bence çok yakınız tepikleri hissetmeye :))

Uzme kendini bosuna canim uyuyor

10 kilo nasil verdin ya cok fazlaa dr bisey demedi sorun degil dedi duzenlu yemek yiyin dedi ama dinleyen yok
Midem de ulser cikti hastanelere dustum...11.haftadan sonra yavas yavas yemeye basladim...neden duzenli yemiyorsun ben hemen acıkıyorum Acliga tahammulum kalmadi bu haftalarda.sen kacinci haftadasin

Doktoruna güveniyorsan bunu sorun etme bence.Onun da vitamin haplarından haberi var sonucta.12.haftadan once başlatan da var ilk 3 aydan sonra başlatan da...Ya da hic vermeyen...Elinde, senin kan degerlerin var,buna , genel durumuna ve beslenme alışkanlığına gore bir karar veriyordur.Sende gerek görmemiş de olabilir.Ama sen randevun yoksa bile,telle ara sor istersen canim,icin rahatlar.

Benim de 3 gun felan sol kasigim epey agridi ama magnezyum kullanmiyorum
Canim Dr vermişti,almıştık evde duruyordu ama ben de yeni kullanıyorum,Oyle düzenli degil,kasilma olduğu günlerde birkac kez kullandım..Esim Dr,ona anlatıyorum durumumu ve o,iç dediğinde iciyorum.Ama benim dünkü gaz sancısı çıktı.Cok fena yamulttu da gecti şimdilik bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…