- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.621
Amin cnm herseyin hayirlisi rabbim isteyen herkese versin ins .Hayrlisi olsn canmm kizi tatmissin zaten bide oglun olmus olur iste fena mi :)
Bu zamana kadar kac kilo aldin hamilelik boyunca , ben hic almamisim ilk ogrendigum kilomdayimSuan 60 kiloyum o kadar fit denemez ☺sen kac kilosun.ben cok cabuk kilo verip cok cabuk aldim ya.2 ayda 5 kg aldim
Benim de 3 gun felan sol kasigim epey agridi ama magnezyum kullanmiyorumDün ve bugün gündüz seminerdeyken kasıklarımda batmalar hissettim,ilk 3 ay olurdu ara ara.12.haftamdan sonra olmamıştı.Bu aksam siddetlendi,baya sol kasığıma kramp girdi.Dun hemen bir magvitol ictim(magnezyum-kasilmalar icin vermişti Dr-düzenli kullandığım birsey degil) Bu aksam Oyle kötü oldum ki,iki buklumdum resmen.Uzandim hemen magvitolu esim hazırladı.Bir süre sonra gecti.Ama hala orda miril miril hissediyorum birşeyler.Akintim olmadı Cok şükür.Ama fena korktum.Sizin var mı boyle kasilmalariniz?
Ben 10 kilo verdim 5 kilo aldim cnm eski kiloma donmeye 5 kg kaldi ama onuda 1 ayda alirim bu gidisle...doktor ne dedi kilo almamanaBu zamana kadar kac kilo aldin hamilelik boyunca , ben hic almamisim ilk ogrendigum kilomdayim
20-22. haftalar arasında bakılıyor. Ama riskli bir durum varsa daha önce de bakılabiliyor.kizlar ayrintili ultrason kaçıncı haftadan sonra bakiliyor.
Ben de vitamin kullanmıyorum . Kan ilacı kullanıyorum , doktor kan değerlerime baktı ve gerek yok kullanmana , dedi.
Ben Gyno Ferro Sanol kullanıyorum . Doğuma kadar kullanacağım , içinde Demir , B12, Folik Asit var[/QUOTE
bazi doktorlarin verip bazilarinin vermemesi ne ilginc. bana doktor folik asite devam et kan degerine bakip kan ilacina karar veririz dedi sonraki kontrolde (bu arada folic iod kullaniyorum ben). senin ilac iyiymis ya begendim:)
benim doktorum bir tek demir ilacını kullan diyor vitamini kullanayım mı diye ısrarla soruyorum iyi beslenebiliyorsan gerek yok diyor ama ben ne olur ne olmaz kullanıyorum yine decaviti
belki de benim doktor da bir eksiklik gormediyse vermemistir dicem ama demir eksikligimi nereden bilecek ki...demir ne icin gerekliymis canim?
10 kilo nasil verdin ya cok fazlaa dr bisey demedi sorun degil dedi duzenlu yemek yiyin dedi ama dinleyen yokBen 10 kilo verdim 5 kilo aldim cnm eski kiloma donmeye 5 kg kaldi ama onuda 1 ayda alirim bu gidisle...doktor ne dedi kilo almamana
Nerdeyse aynıyız seninle:) bende de yok öyle bi hareket merak etme, sadece elimi koydugumda ya da bastırdıgımda kıpırdamadan durursam hissedebiliyorum, ama bugun ilk defa nasıl anlatsam böyle baloncuk patlaması gibi bisey hissettim karnımda yaklasık 1 saat önce, çoookk garipti, tecrübemde olmadığı icin acaba böyle mi oluyor diye düsündüm hatta :) yani bence çok yakınız tepikleri hissetmeye :))ya kaç gündür öğlen arası ve akşamları yatağa uzanıp bi hareket bekliyorum ama net bişey yok malesefböyle nasıl anlatsam göbeğimin etrafında toplanma gibi yada dalgalanma gibi bişeyler oluyor bir iki defada tek vuruş yaptı sizdede böylemi oluyor? kafayı yicem ya bugün dr.un usg sine göre 18+2 olduk ne zaman hissedicem aklıma türlü şeyler geliyor
Ben erken hissettim kaymalarini ama pit pitlarini az hissediyorumNe tatlıymış seninki , ben 2 gündür pek bir şey hissetmedim sanki
Yavaş yavaş artacak inşallah
Uzme kendini bosuna canim uyuyorSelam kızlar. Bugün bende hissedemiyorum bebişimi. Bu hafta başladım hissetmeye ama bugün tık yok bir tek sabah kahvaltıda bir vuruş yaptı o kadar. Şimdi 2 tatlı kaşığı çikolata ve iki kaşık da öğütülmüş ceviz yedim bekliyorum bir kıpırtı bakalım
Midem de ulser cikti hastanelere dustum...11.haftadan sonra yavas yavas yemeye basladim...neden duzenli yemiyorsun ben hemen acıkıyorum Acliga tahammulum kalmadi bu haftalarda.sen kacinci haftadasin10 kilo nasil verdin ya cok fazlaa dr bisey demedi sorun degil dedi duzenlu yemek yiyin dedi ama dinleyen yok
Doktoruna güveniyorsan bunu sorun etme bence.Onun da vitamin haplarından haberi var sonucta.12.haftadan once başlatan da var ilk 3 aydan sonra başlatan da...Ya da hic vermeyen...Elinde, senin kan degerlerin var,buna , genel durumuna ve beslenme alışkanlığına gore bir karar veriyordur.Sende gerek görmemiş de olabilir.Ama sen randevun yoksa bile,telle ara sor istersen canim,icin rahatlar.kizlar ikinizde cok tesekkur ederim.
bu decavit dediginiz vitamin mi nedir?
ya ben bunu kullanmakta baya gec kalmisim, kendim mi alip kullansam acaba?
siz kacinci kaftada kullanmaya basladiniz bunu ve ne zamana kadar kullanmaniz soylendi?
bana doktorumun soylememesi ilginc...
Vatana millete hayirli olsun .tatil olmasini bekliyordum iyi oldu.Öğretmen arkadaşlar ,
29 Haziran Pazartesi ve 30 Haziran Salı tatil olmuş
Demir hapina başladın mi peki. Ben kullanmazsam iyiyim. Kullandığım an kusma bulantı yanma zehir oluyor günüm. Ne yapacağımı sasirdimHeh heh iste o benim hala mide bulantisi cekiyorum.mide agrilarim yine badladi ama acliga dayanamiyorum hic hep açım hep acım..yemeden kesmiyorum
Ben tahmin ettim :) Geçmiş yillardada aynısı oldu. Haftada 2 gün olunca ek ders alamama sorunu ortaya çıkıyor. Zaten 30 unda tatile gidiyorruuzzÖğretmen arkadaşlar ,
29 Haziran Pazartesi ve 30 Haziran Salı tatil olmuş
Canim Dr vermişti,almıştık evde duruyordu ama ben de yeni kullanıyorum,Oyle düzenli degil,kasilma olduğu günlerde birkac kez kullandım..Esim Dr,ona anlatıyorum durumumu ve o,iç dediğinde iciyorum.Ama benim dünkü gaz sancısı çıktı.Cok fena yamulttu da gecti şimdilik bakalım.Benim de 3 gun felan sol kasigim epey agridi ama magnezyum kullanmiyorum
17 ama çoğunlukla 18-23.haftalar arasında bakılıyormuş canim.20-22. haftalar arasında bakılıyor. Ama riskli bir durum varsa daha önce de bakılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?