- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.661
Hap yatmak bendede sorunlu eskiden beri. Solgar in yan etkileri daha az sanırım. Surup olarak hiç denemedim :)Ayy deme..surup mu iyi hap mi hangisi daha az agritir acaba.solgar hap mi.bende hap yutamiyorum
benim doktorumda seni ultramede yönlendireceğim raddevu almana gerek yok dedi. Bakırköydekine gideceğim ben normalde 380tl miş doktorumun indirimi ile 300tl dediler.Ben ultramed den randevu aldım canım 3_4 gün sonrasına istedigin zamanı veriyorlar 325 tl imiş
Demir hapını neye göre veriyor doktor bana vermedi deGünaydın hamişler,Doktorumun verdiği kan hapı bende bulantı yaptı sabah sabah ne güzel geçmişti şu bulantılar poffff
Ben tok karına alıyorum. Hiç bulantım olmadı.Günaydın hamişler,Doktorumun verdiği kan hapı bende bulantı yaptı sabah sabah ne güzel geçmişti şu bulantılar poffff
Demir hapını neye göre veriyor doktor bana vermedi de
Ben tok karına alıyorum. Hiç bulantım olmadı.
Geçen ay gittiğimde kan ve idrar tahlili yaptırdı hepside çok iyi çıkmış dediTahlil falan istemedi kan hapı için direk başlattı.her doktorun uygulaması farklı.
Vişne çıktı mı ki. Biz eşimle sadece vişne kompostosunu seviyoruz. Yazdan temizleyip kucuk kucuk posetleyip buzluga atıyorum kışın yapıyorum. Bu yaz fazlaca almalı o zaman :)
Bizim buralarda tam zamanı canım, ikizleri olan bir arkadaşım söyledi sütü en çok arttıran şeyler bol su, meyve kompostosu, ısırgan otu... O hergün komposto içmiş ikizlerine yetebilmek için, ben de pek komposto sevmem yazın buralar meyve cenneti olduğu için ama bu sene vişneyi bol yaptım. Hatta onun kompostoları bitmiş de hergün üzüm kompostosu içtim bi süre dedi.Vişne çıktı mı ki. Biz eşimle sadece vişne kompostosunu seviyoruz. Yazdan temizleyip kucuk kucuk posetleyip buzluga atıyorum kışın yapıyorum. Bu yaz fazlaca almalı o zaman :)
Ben gece yatarken içiyorum , 2 saat öncesi ve sonrasında aç olmak gerekiyor iyi emilmesi içinAç karnına demişti bende aç aldım ama kötü yaptı bide gece yatarken deniyim oda olmazsa tok karnına denerim.
Aramizda 10 kg var masallah ☺gayet iyisin .bende 16.hafyadan sonra iki haftada iki kilo aldim bundan sonra da hizla almaya devam ederim gibi gozukuyorBen 52 yle hamile kaldim 46 ya dustum suanda su son iki haftada 50 oldm yine :))
Canim kalsiyum iceren seylerle alirsan emilimi az oluyor.c vitamini evet emilimi arttiriyorBen gece yatarken içiyorum , 2 saat öncesi ve sonrasında aç olmak gerekiyor iyi emilmesi için
Doktor Hapı içtiğinde C vitamini içeren meyve yiyebilirsin , demişti . En yüksek emilim o şekilde sağlanıyormuş.
Protein içeren yiyeceklerle birlikte alındığında emilim olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?