2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben ultramed den randevu aldım canım 3_4 gün sonrasına istedigin zamanı veriyorlar 325 tl imiş
benim doktorumda seni ultramede yönlendireceğim raddevu almana gerek yok dedi. Bakırköydekine gideceğim ben normalde 380tl miş doktorumun indirimi ile 300tl dediler.

Günaydın kızlar...
bende vitamin olarak vinalacimmitium ve kalça ağrıları için solgar magnezyum citrat içiyorum.
ikisinden de memnunum ama sgk ödemiyor.

Bu aşı beni mahvetti iki gündür
Ateşim cıktı ve kolum çok ağrıyor
Dr aradım sordum parol icebilirsin dedi baş agrıma iyi geldi ama Kolumu kıpırdatamıyorum bile

Günaydın hamişler,Doktorumun verdiği kan hapı bende bulantı yaptı sabah sabah ne güzel geçmişti şu bulantılar poffff

Vişne çıktı mı ki. Biz eşimle sadece vişne kompostosunu seviyoruz. Yazdan temizleyip kucuk kucuk posetleyip buzluga atıyorum kışın yapıyorum. Bu yaz fazlaca almalı o zaman :)
Vişne çıktı mı ki. Biz eşimle sadece vişne kompostosunu seviyoruz. Yazdan temizleyip kucuk kucuk posetleyip buzluga atıyorum kışın yapıyorum. Bu yaz fazlaca almalı o zaman :)
Bizim buralarda tam zamanı canım, ikizleri olan bir arkadaşım söyledi sütü en çok arttıran şeyler bol su, meyve kompostosu, ısırgan otu... O hergün komposto içmiş ikizlerine yetebilmek için, ben de pek komposto sevmem yazın buralar meyve cenneti olduğu için ama bu sene vişneyi bol yaptım. Hatta onun kompostoları bitmiş de hergün üzüm kompostosu içtim bi süre dedi.

Aç karnına demişti bende aç aldım ama kötü yaptı bide gece yatarken deniyim oda olmazsa tok karnına denerim.
Ben gece yatarken içiyorum , 2 saat öncesi ve sonrasında aç olmak gerekiyor iyi emilmesi için
Doktor Hapı içtiğinde C vitamini içeren meyve yiyebilirsin , demişti . En yüksek emilim o şekilde sağlanıyormuş.
Protein içeren yiyeceklerle birlikte alındığında emilim olmuyormuş

Canim kalsiyum iceren seylerle alirsan emilimi az oluyor.c vitamini evet emilimi arttiriyor

Günaydın hanımlar. Haftasonu olunca kendimi uykuya verdim. Haftaiçi yeterince erken kalkiyorum zaten. Bide eşim oruç dışarı fln da cikmayiz öyle olunca uyudum rahatça. Birazdan da ütü yapcam inşallah. Haftaya cumartesi hem kendi doktoruma gidicem. Hem de ayrıntılı ultrason için randevu aldığım profesöre. Bebegime doyarim inşallah her şey yolunda gider. Demir ilacına bende başladın hap kusmaktan bitirdiği için sıvı bişey verdi şişe şişe ondan ıciom o yapmio bulantı çok şükür kizlar

Selam guzel anneler :)
Uzun zamandir bulanti yok derken bugun bulantili gunumdeyim.
Ilk aylarda birtane oda spreyi kokusundan tiksinmistim, busabah ayni kokuyu biyerde aldim.veee sonuc bulanti
Keske girmeseymisim oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…