2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba. Kusma yapmayan kan ilaci nin adı nedir acaba

O ilacı sanırım daha önce ben de kullanmıştım . Minik cam şişelerde , kırmızı renkli , shot gibi :))) İçmesi de çok eğlenceli gelmişti bana :) Adını hatırlamıyorum , içerken ben vampirim diye espriler yapıyordum :) Görüntü itibariyle öyle bir hava veriyor :)

Selam kizlarr muayenem vardi bugun ordan dondum simdi kuzum gayet saglikliymis 245 gram olms 18+5 iz cinsiyeyi hala erkek ultrasonda resm cekip verdi pipisini bize zaten doktor gostermeden bnde gormustum 12. Haftadan beri erkegiz bu saatten sonrada degismez heralde hayirlisi olur insallah :))))

Bir ilacı keyifle icecegim hiç aklıma gelmiyor ama su an kullandigimdan iyidir herhalde :)

Maltofer olabilir mi acaba? Yaptığın tanıma uyuyor beyaz patik.Ben bunu kullanıyorum,bulantı yapmıyor ama benim bulantı sorunum da olmamıştı.

Selam guzel anneler :)
Uzun zamandir bulanti yok derken bugun bulantili gunumdeyim.
Ilk aylarda birtane oda spreyi kokusundan tiksinmistim, busabah ayni kokuyu biyerde aldim.veee sonuc bulanti
Keske girmeseymisim oraya
Ay sizindemi kokudan tiksinme oldu ben bir sabundan tiksindim evde üç paket vardı aynısından götürdüm komşuya verdim bu kokudan nefret ediyorum dedim :)

Maltofer olabilir mi acaba? Yaptığın tanıma uyuyor beyaz patik.Ben bunu kullanıyorum,bulantı yapmıyor ama benim bulantı sorunum da olmamıştı.
Netten buldum canım , benim kullandığım Ferplex ' miş ; ama bende en çok etkiyi şu an kullandığım Gyno Ferro Sanol yaptı.Demiri direkt yükseltmişti , Ferplex aynı şekilde etkili olmamıştı.

Ay sizindemi kokudan tiksinme oldu ben bir sabundan tiksindim evde üç paket vardı aynısından götürdüm komşuya verdim bu kokudan nefret ediyorum dedim :)

Ay evet :/
Bende evdeki spreyi vermeyi dusunuyorum..halbuki cok severdim..
Sekerli kokulari kaldiramiyorum , ama soyle naftalin,mazot,lastik kokusu olsun ohh miss geliyo simdi
napalim saglik olsun, tek dert evdn kokan seyleri atmak olsun

Bol bol sut olur inşallah :) banada gorumcem 10 kg. Kiraz getirmiş bende reçel yapayım diyorum ama şimdiye kadar ne yedim ne yaptım güzel olur inşallah

slm kızlar bizimde cinsiyet belli oldu 1 tane daha oğluşum oluyo. face grubumu kuruldu benide eklermisin fazla foruma giremiyom ama face bakıyom arada bide kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 65 kiloydum şimdi 69 sizler ne alemdesiniz bakalım

Ay evet :/
Bende evdeki spreyi vermeyi dusunuyorum..halbuki cok severdim..
Sekerli kokulari kaldiramiyorum , ama soyle naftalin,mazot,lastik kokusu olsun ohh miss geliyo simdi
napalim saglik olsun, tek dert evdn kokan seyleri atmak olsun
Ay ilahi güldürdünüz beni mazot lastik kokusu daha cazip geliyo demek hamilelik bizi bi tuhaf etti :) amin Allah saglık sıhhat versin ...

göztepe medical park doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı? artık doğum parasını bikenara koyayım diyorum ama doktorada fiyat soramadım..

Sanirim ferrum dan bahsediyosunuz kizlar.

Slm kızlar ben dün Sermet Sağol a gittim Detaylı ultrasyon icin cok şükür bir şey çıkmadı gayet sağlıklı bebisim doktordan cok memnun kaldım ona gitmek isteyenler oldugu ıcın yazayım dedim Ücret 250 lira cd veriyor ama 4 boyutlu bakmadı bende unuttum söylemeyi ama yarım saatten fazla herseye baktı butun organları tek tek inceledi ve beni bilgilendirdi

Merhaba kizlar doktordan geliyorm.
Bebegim gayet iyi sukur ayrintili bakti hersey yolunda dedi 4boyutlu istersen yaptir dedi sorun gozukmuyor ama diye bende istedim. Bebegimin 4 boyutlu goruntusu olsun elimde. Haftaya cumartesi 4d gunu
Kg hizli aliyorm diyetisyene yonlendircekmisiniz dedim hayir dedi hamur isi degil de sebze ve protein agirlikli beslen dedi. Eee ben zaten oyle besleniyormelimden geldigince. Oglum bi rahat ayaklari kafaya dogru uzatmisakrobat mi olcsk ne

Bende 4 kilo aldim.. 4.kiloyu yeni aaldim aslinda 3tum..
Normalmidir ki acaba bu aylar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…