- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #26.681
Merhaba. Kusma yapmayan kan ilaci nin adı nedir acabaGünaydın hanımlar. Haftasonu olunca kendimi uykuya verdim. Haftaiçi yeterince erken kalkiyorum zaten. Bide eşim oruç dışarı fln da cikmayiz öyle olunca uyudum rahatça. Birazdan da ütü yapcam inşallah. Haftaya cumartesi hem kendi doktoruma gidicem. Hem de ayrıntılı ultrason için randevu aldığım profesöre. Bebegime doyarim inşallah her şey yolunda gider. Demir ilacına bende başladın hap kusmaktan bitirdiği için sıvı bişey verdi şişe şişe ondan ıciom o yapmio bulantı çok şükür kizlar
O ilacı sanırım daha önce ben de kullanmıştım . Minik cam şişelerde , kırmızı renkli , shot gibi :))) İçmesi de çok eğlenceli gelmişti bana :) Adını hatırlamıyorum , içerken ben vampirim diye espriler yapıyordum :) Görüntü itibariyle öyle bir hava veriyor :)Merhaba. Kusma yapmayan kan ilaci nin adı nedir acaba
Bugun muayenem vardi 53 olmsm bnde cok hizli aliorm kizimda 32 kilo almstm :)))))Aramizda 10 kg var masallah ☺gayet iyisin .bende 16.hafyadan sonra iki haftada iki kilo aldim bundan sonra da hizla almaya devam ederim gibi gozukuyor
Bir ilacı keyifle icecegim hiç aklıma gelmiyor ama su an kullandigimdan iyidir herhalde :)O ilacı sanırım daha önce ben de kullanmıştım . Minik cam şişelerde , kırmızı renkli , shot gibi :))) İçmesi de çok eğlenceli gelmişti bana :) Adını hatırlamıyorum , içerken ben vampirim diye espriler yapıyordum :) Görüntü itibariyle öyle bir hava veriyor :)
Merhaba. Kusma yapmayan kan ilaci nin adı nedir acaba
Maltofer olabilir mi acaba? Yaptığın tanıma uyuyor beyaz patik.Ben bunu kullanıyorum,bulantı yapmıyor ama benim bulantı sorunum da olmamıştı.O ilacı sanırım daha önce ben de kullanmıştım . Minik cam şişelerde , kırmızı renkli , shot gibi :))) İçmesi de çok eğlenceli gelmişti bana :) Adını hatırlamıyorum , içerken ben vampirim diye espriler yapıyordum :) Görüntü itibariyle öyle bir hava veriyor :)
Ay sizindemi kokudan tiksinme oldu ben bir sabundan tiksindim evde üç paket vardı aynısından götürdüm komşuya verdim bu kokudan nefret ediyorum dedim :)Selam guzel anneler :)
Uzun zamandir bulanti yok derken bugun bulantili gunumdeyim.
Ilk aylarda birtane oda spreyi kokusundan tiksinmistim, busabah ayni kokuyu biyerde aldim.veee sonuc bulanti
Keske girmeseymisim oraya
Netten buldum canım , benim kullandığım Ferplex ' miş ; ama bende en çok etkiyi şu an kullandığım Gyno Ferro Sanol yaptı.Demiri direkt yükseltmişti , Ferplex aynı şekilde etkili olmamıştı.Maltofer olabilir mi acaba? Yaptığın tanıma uyuyor beyaz patik.Ben bunu kullanıyorum,bulantı yapmıyor ama benim bulantı sorunum da olmamıştı.
Ay sizindemi kokudan tiksinme oldu ben bir sabundan tiksindim evde üç paket vardı aynısından götürdüm komşuya verdim bu kokudan nefret ediyorum dedim :)
Merhaba. Kusma yapmayan kan ilaci nin adı nedir acaba
Bol bol sut olur inşallah :) banada gorumcem 10 kg. Kiraz getirmiş bende reçel yapayım diyorum ama şimdiye kadar ne yedim ne yaptım güzel olur inşallahİyi geceler herkeseforuma bugün ancak girebildim mukabele+ teravih+ bir sürü komposto +reçel vs bütün gün hep meşguldüm yarım saat oturamadım boş. Bu arada sevdiğiniz meyvelerin kompostolarını yapmanızı tavsiye ederim mevsimindeyken lohusalık döneminde tüketmek çok faydalıymış. Babam şeftali yetiştiricisi olduğu için doğduğumdan beri yılın 5,6ayı şeftaliye doyduğumuz için kompostosunu da hiçbişeyini de sevmiyorum taze meyvesi hariç. Bugün bayaa bir vişne kompostosu yaptık biraz da reçel koydum, inşallah içmek yemek nasip olur
Ay ilahi güldürdünüz beni mazot lastik kokusu daha cazip geliyo demek hamilelik bizi bi tuhaf etti :)Ay evet :/
Bende evdeki spreyi vermeyi dusunuyorum..halbuki cok severdim..
Sekerli kokulari kaldiramiyorum , ama soyle naftalin,mazot,lastik kokusu olsun ohh miss geliyo simdi
napalim saglik olsun, tek dert evdn kokan seyleri atmak olsun
Sanirim ferrum dan bahsediyosunuz kizlar.O ilacı sanırım daha önce ben de kullanmıştım . Minik cam şişelerde , kırmızı renkli , shot gibi :))) İçmesi de çok eğlenceli gelmişti bana :) Adını hatırlamıyorum , içerken ben vampirim diye espriler yapıyordum :) Görüntü itibariyle öyle bir hava veriyor :)
Ay ilahi güldürdünüz beni mazot lastik kokusu daha cazip geliyo demek hamilelik bizi bi tuhaf etti :)amin Allah saglık sıhhat versin ...
slm kızlar bizimde cinsiyet belli oldu 1 tane daha oğluşum oluyo.face grubumu kuruldu benide eklermisin fazla foruma giremiyom ama face bakıyom arada bide kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 65 kiloydum şimdi 69 sizler ne alemdesiniz bakalım
slm kızlar bizimde cinsiyet belli oldu 1 tane daha oğluşum oluyo.face grubumu kuruldu benide eklermisin fazla foruma giremiyom ama face bakıyom arada bide kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 65 kiloydum şimdi 69 sizler ne alemdesiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?